Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
válasz
viewdetails
üzenetére
külön mikrofonja van a kihangosításhoz és a normál telefonáláshoz vagy hogy ez?
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Egy lumia 1020-asom van és az alábbi hibát produkálja:
telefonáláskor nem hallja a másik fél hogy mit mondok, csak ha ki van hangosítva.
Tehát ha normálisan használom akkor semmit nem hallanak csak egy kis zúgást, de amint kihangosítom hallanak.
Hardveres van szoftveres hiba lehet? Újraindítást már csináltam párszor, de nem segített. -
-
Unlimited
aktív tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Ezt szerintem érdemes megnézni. Szerintem gyönyörű, ha van időd, vagy jó neted kivárni, hogy feltöltsön a 4K! Még Full HD-ban nézve is szép!
-
Воланд
titán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
-
Ádám16
addikt
Nem szeretem olvasni ilyenkor a fórumokat, sem a mobil híportálokat BUILD előtt, mert rengeteg a spoiler.
Valaki megtenné, hogy ha már van link az élő közvetítéshez, elküldi nekem? Illetve az időpont: 21-én 18:00-tól lesz, jól emlékszek?

-
junior11
veterán
Sziasztok, honnan tudom letölteni a Nokia Care Suite progit, s ezzel lehet leellenőrizni a telefont, hogy jól működik? Mert pl. a videózás során nagyon halk hanggal vesz fel, s mintha itt valahol olvastam volna, hogy le lehet a telót ellenőrizni, hogy minden OK vele...
-
Pilács
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
arra gondoltam, hogy valakik (programozók) kifejtették-e már azon álláspontot, hogy miért nem tudnak egy ilyen kis "egyszerű" dolgot megírni akár alkalmazásként.
... ez már több éves felvetés, nincs rá magyarázat? Mint a Glance Screen-re ott a kijelző készenléti memória... Ha van megy, ha nincs akkor nem megy... -
Pilács
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
k-va kis gombok ha villognának
pár éve porondon van a történet, de még sem lépik meg... nincs hivatalos magyarázat? -
confuser
senior tag
válasz
Zoli0726
üzenetére
Olvasd el mégegyszer az ötletemet. Nem a lockscreen-re ébresztene, hanem egy glance screen szerű másodlagos lockscreenre, amit nem tudsz feloldani swipe-pal, csak bekapcsoló gombbal vagy duplakoppal (ugyanúgy, ahogy a jelenlegi glance screen-t). A double tap to wake már bizonyított, itt pedig tulajdonképpen ugyanazt a technikát alkalmazná a módszer. Ha véletlen aktiválódna is a glance screen a táskádban, akkor sem oldod fel a telefont, és 5-10 mp után ki is kapcsol a kijelző. De nem hiszem, hogy ez túl gyakran előfordulna, mert akkor a jelenlegi glance screenesek is panaszkodnának.
-
Pinyo16689
senior tag
Ezen a bolton ne gondolkodj, nekem is vonzó volt, és már körbejártam. Román piacra szánt lumiákat árulnak, és a garancia csak Romániában érvényes. Vagyis bolti garancia van rá, ők intézik a román nokiával, de ahogy olvasgattam vásárlói véleményeket, nem kapkodják el... Pedig jó az ár, csak olcsó húsnak... De azért köszönöm!
-
Zoli0726
aktív tag
Bocsi, tényleg!
Akkor kíváncsian várom, mi sül ki belőle.

-
Zoli0726
aktív tag
válasz
Alexios
üzenetére
Az eredeti glance screen nem közelség alapú, hanem folyamatosan aktív, mivel a kijelző ebben az állapotában alig fogyaszt, ellentétben azokkal a modellekkel amelyek ezt nem támogatják. Tehát egy táskában ki-be kapcsoló kijelző lehet hogy okozna kellemetlen meglepetést egyeseknek.
Én tokban hordom, ha nem lenne szignifikáns az akkufogyasztás, biztosan használnám, de már látom magam előtt, ahogy valaki azért reklamál, mert a táskájában jobban merül a mobilja a funkció miatt. De esze ágában sincs kikapcsolni, mivel fizetett érte, hanem nyavalyog, mert szerinte nem működik jól.
-
Pferi
senior tag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
[link]
Esetleg nézd meg ezt a lehetőséget. Egy percre el is gondolkodtam hogy lecserélem a 920-at, de aztán rájöttem hogy nem érdemes (számomra). -
btudos
nagyúr
válasz
kolosanyi
üzenetére
Nem. Én úgy értettem a kérdést, hogy 730-nál magasabb kategóriában lesz-e dualSIM-es WP modell idén. Utód persze elképzelhető, de ősz előtt biztosan nem lesz belőle semmi, és ha tartják az eddigi ütemtervet a készülékeknél (Ne tegyék.), akkor inkább jövő tavaszra lesz utód.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Samanbacsii
üzenetére
A 735 az az egy simes, 4G-s 730, vagy valamit rosszul tudok?

-
btudos
nagyúr
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Szerintem nem mennek 730 fölé dualSIM-mel.
-
Samanbacsii
őstag
Tudom a kérdés költői: Szerintetek Dualsim -ből az idén várható vmi mívesebb darab mint a 730?

-
burny
aktív tag
Körülbelül mikortól vásárolható meg itthon a a lumia 532?
(Máshogy feltéve a kérdést: mennyi idő telt az 535 bejelentése a bolti megjelenése között?) -
válasz
captainnemo
üzenetére
Én ugyanígy vagyok. Skype fent van de nem használom, ellenben a Facebook messenger és a whatsapp messenger hibátlanul mennek, és jeleznek.
-
Pinyo16689
senior tag
Van tapasztalatotok a Nextelshoppal? 100e a 830 gyári garanciával.
-
-
Pilács
senior tag
válasz
Zoli0726
üzenetére
Ebben meg tudlak erősíteni, a Skype jelzései nem jönnek meg, csak ha megnyitom. Most telepítettem újra, ment, majd FB messenger (mert enélkül a FB-on már üzenetet sem lehet küldeni) és összeomlott.. mondjuk ez azért vicc kategória...
Telefont újra indítottam, visszaállt az eredeti zárolási kép, és a Skype nem jelentkezik be magától... Erős kompromisszumokkal használható a WP 8.1... Remélem azért a telefonálással nem lesz gond, és az SMS-eket is fogja jelezni...

Mondjuk örülnék a ha Skype sokkal beágyazottabb lenne, és ha hívás jön, az a rendes hívás listába kerülne be, jelezve, hogy Skype-on történt. Nokia N9-en (MeeGo) ez nagyon szépen ment...
-
Partyface007
őstag
válasz
ricsip
üzenetére
van egy pár pontatlanság, amit így hirtelen találtam:
pl.
valóban Cortana függő a quiet hours és én magam sem értem miért kellett hozzákötni de ha bevállalod hogy angolul használod a telefonodat (minden más lehet magyar regional format, billenytyűzet) máris lehet használni....ha független a telefonod akkor az update-k nem kötödnek a szolgáltatódhoz...
mellesleg senki nem kényszerít senkit hogy 512MB-al vegyen telefont (más platformon se tenné itt sem kell)
-
confuser
senior tag
Feldobtam a múltkori ötletemet uservoice-ra,
savazzatokszavazzatok rám!
-
SOAD19
addikt
válasz
kolosanyi
üzenetére
Felőlem maradhatna így, inkább a rendszert fejlesszék, legyenek új funkciók, pl. ez az értesítési led dolog a windows gombra, ha már az újabb telefonjaiknál nincs glance. Kicsit rendszerezzék a menüt, a böngészőt is rakják rendbe, ne legyenek ilyen nagy üres négyzetek, mikor görgetek. (remélem az új böngésző jóra sikeredik) Maga a kinézet nekem már most is abszolút bejövős.
-
Blyan
félisten
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Akkor rosszabbra számítok.

-
kolosanyi
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Jó, mert ocsmány is.
-
Blyan
félisten
meh... [link]
Ha ez tényleg ilyen lesz, akkor nem is tudom. Bukjanak. -
Pilács
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Ez az opció már nekem is benne van, de nekem csak IPSec kellene, csoportos azonosítással. Azaz ez az L2TP with IPSec talán menne, ha lehetne mellé csak csoportos azonosítást választani... Most megosztott kulcs+felhasználónév+jelszó választható és csak a megosztott kulcs választható. Ha lenne csak felhasználónév+jelszó, akkor lehet a Cisco-n bemenne. Az AnyConnect-ről nem is álmodom

cattus: Köszönöm, még annyit megnéznél, hogy milyen opciók választhatóak az L2TP with IPSec kiválasztása után? Van e simán csak fehasználónév + jelszó? ...bár kétlem

-
-
captainnemo
senior tag
válasz
WinPho
üzenetére
Igazad van, talán a teljes szabadság felesleges.Most ugye 3 méret van, a legkisebb, ami három oszlopos esetén egy csempe negyede, aztán egy csempe, aztán ugye most van a két csempe méretű. Na ezt bővíteném még 3 mérettel, mondjuk lenne vízszintesen 3 csempényi, aztán lefelé még egy sor, azaz hat, és lefelé még egy azaz 9. Ennyi elég is lenne. Szerintem így már használható, mert két-három sornyira már egy jó naptár is elfér, határidő információkkal.
-
törölt tag
Az USB probléma nektek is fennáll? L925 Win7 32bit
Eszközkezelőben nincs driver telepítve. Bár másolni tudok a telefonra tehát látja, de pl a képernyőkivetítést nem tudom megcsinálni mert úgy látja, hogy nincs csatlakoztatva a PC-hez, pedig de. -
törölt tag
Codek pack megoldva. A biztonsági kódot a Microsoft fiókhoz még mindig nem tudom hová kel írni
-
ricsip
addikt
Akit érdekel, írtam egy (szubjektív) kritikát WP8(.1)-ről itt.
-
Pikkolo^^
addikt
Megnéztem jónéhány hosszabb review-t a Microsoft Bandről és eléggé buta dolognak tartom, hogy a kijelzője nem kapott védelmet és karcolódik. A Health-be berakhatnák a metrikus mértékegységeket is.
-
jubilleum
senior tag
sziasztok!
A 735-öm a képeket ilyen félig mozgó formában veszi fel, általában teljesen felesleges, de most lett egy szép. Kérdésem az lenne, hogy lehet ezt valahogy gif-be exportálni? Nem találtam semmi megoldást...
Köszi
-
Pilács
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
Pont ez jutott eszembe, hogy üzleti berkekben ez mennyire vetette eddig vissza a windows phone-kat, és kíváncsi lennék, hogy a microsoft emberei ebben az esetben milyen készüléket húznak elő a zsebükből, ha kell a vpn... vagy náluk nincs vpn, mindent csak belső hálózaton lehet, kívülről senki sem csatlakozik
Az asztali rendszerükön ezek szerint csoda, hogy erre gondoltak? Bízom benne, hogy a win10 hozza az asztali dolgokat magával, talán akkor lesz az a pillanat, hogy versenybe száll a többi oprendszerrel szembe, és lesz is esélye..Többen vagytok itt, akinek van Denim frissítés a készülékén, megnéznétek, hogy a VPN menüpont alatt a beállításoknál (+hozzáadás) a "szerver neve vagy Ip címe" alatt a típusnál mik a választási lehetőségek?
..és ne tartsátok magatokban
Köszönöm!
-
WinPho
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
A rugalmasabb csempeméretezés azért nem hinném, hogy jó ötlet lenne. A fejlesztők nagyívben tennének rá. Így maximum legtöbb esetben csak egy nagy ikon lenne azt tshő. A nagyobb csempeméret még reális.
-
captainnemo
senior tag
válasz
WinPho
üzenetére
Nem véletlen ez az irány. A képernyőre alapvetően két céllal teszünk ki dolgokat, de néha ez a két cél lehet persze egy is. Az egyik az, hogy információt közöljön, a másik az, hogy gyorsabban lehessen valami szolgáltatást elindítani. Ha nincs információra szükség, akkor ugye egy kis szimbólum kell, amit nevezhetünk ikonnak, de ennek megfelelője e nagyon kis méretű csempe. A másik funkció amikor információ jelenik meg a felületen, ez az információ jellegéből adódóan ill. személyes szimpátia alapján más-más méretű. A windowsnak most csupán annyi a baja, hogy a legnagyobb méretű csempe limitált. Bármibe lefogadom, hogy a következő verziókban a csempák mérete még nagyobb is lehet, sőt valószínűleg a méretek még jobban rugalmasan változtathatóak lesznek. Persze ebben az esetben már semmiben sem különbözik a widgetektől, mint ahogyan már most sem igazán. De ez nem is baj a használhatóság a lényeg és nem a ragaszkodás valami mereven kitalált koncepció mellett. pl. az ios-nél is nettó hülyeség az, hogy ragaszkodnak ahhoz az egyetlen kerek nagy nyomógombhoz a telefon alján, sokkal jobb lenne több, kisebb.
-
SOAD19
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Azt tudom, hogy őszre várható. De, ettől függetlenül miért ne adhatnának ki telefont, a mostani 8/8.1-esek is megkapják. Nem az van, hogy csak az akkor kijövő modellek fognak w10-zel futni. De lehet azt akarják, hogy a w10-zel, együtt kijönnek a csúcsmodellek, hogy minél nagyobbat szóljon a médiában a dolog, több telefonról is folyjon mindenfele a diskurzus.
-
SOAD19
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Azért, ez érdekesen hozzáállás. Július környékén jött ki az eddigi utolsó felső kategóriás modelljük a 930-as, a 1520 meg még 2013 év végén. Két év alatt két felső kategóriás telefont adtak ki, ha idén ősszel jön ki az új felső kategóriás készülék. Nem értem miért kell megvárni az őszt az új felső kategóriás telefonokkal, a 1520 utódja kijöhetne például, csak több mint egy éves már. Nem mintha potenciális vevő lennék rá, az én tenyeremhez mérve az már tablet.

-
Воланд
titán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
ilyen also, meg kozepkategorias, wp8-al meg talan varhato, de felsokategoria csak osszel.
-
legiaap
félisten
WP10 koncepció
Egész pofásan néz ki. -
Zsoleszhun
addikt
Én innen próbáltam értelmezni a denim update- et

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak valami villogjon 

Legalább egy 735-t csinálhatnának belőle...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)