Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Alsó emberke ikon --> turn off chat.
-
confuser
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Most akkor mit is akarsz elérni? Ha jelez, akkor az a baj, ha nem jelez, akkor meg az a baj?
Ha most ki tudnál jelentkezni, akkor sem kapnál üzeneteket, mert offline látnának az ismerőseid.
Amit én írtam, azzal ugyanezt éred el. Ha meg már nem "ilyen kivételes eset" lesz, akkor szépen újra engedélyezed a Messenger futását a háttérben. Ergo ki/be jelentkezni a Battery Saver-ben tudsz Messengerből/Messengerbe.
Vagy szimplán vedd ki a Notification Centerből a Messenger, vagy csak vedd le a hangjelzést/rezgést.
Ha egyik megoldás sem jó, akkor te valami űrbélit akarsz, komolyan mondom... Ez pont egy olyan terület, ahol számos lehetőséget nyújt a WP, gyakorlatilag nem is tudok olyan lehetőséget mondani, amit ne lehetne beállítani...
-
Ringman
félisten
hello!
8.1 alatt van arra lehetőség, hogy email íráskor (gmail-account) ajánlja fel azoknak az embereknek a mailcímét, akikkel már volt (nem a telefonon keresztül) email-váltásom?
-
Burt1793
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha belépsz a messengerbe és egyet balra görgetsz (az aktív fülre), lesz alul egy kis ikon, amin aktív vagy, ha erre rányomsz, ki tudsz jelentkezni a messengerből.
-
Sziasztok, megismételném a tegnap késő esti kérdésemet, problémámat, hátha valamelyikőtök tud megoldást rá.
Van két MS fiókom, de már csak az egyiket használom. A régit használva vásároltam egy-két appot, amit az új accounttal nyilván nem tudok használni. Össze lehetne vonni valahogy a kettőt, vagy a régi fiókommal vett appokat átrakatni az újra, hogy ne kelljen kétszer megvenni azokat az alkalmazásokat?
Köszi.
-
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Szoktasd le róla az ismerősöket hogy akkor is írkáljanak ha nincs mondanivalójuk.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
miért, ki lehet lépni?
-
-
C0ny71
csendes tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha kijelentkezel a facséból, akkor a messenger üziket sem kapod meg (meg azt sem látják, hogy be vagy jelentkezve), vagy nem?
-
-
confuser
senior tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Mi van akkor, ha kikapcsolod a Messenger háttérben való futását? Akkor ha bezárod, tök mindegy hogy Wifi-n vagy, nem leszel bejelentkezve (ha jól sejtem).
-
Valaki tud arról valamit hogy lesz-e megoldás arra hogy ki lehessen jelentkezni a Messenger-ből?
Elég zavaró hogy egész nap be van kapcsolva a wifi és a facebookon meg mindenki írkál mert látja hogy fent vagyok közben nem csak azért van bekapcsolva a wifi hogy jelezze a telefon hogy mikor kapok új emailt ..
Valaki?
-
-
Muad-Dib
csendes tag
Explorer alatt fut valakinek rendesen a Facebook, konkrétan az érdekelne, h a mások által megosztott URL címeket, képeket és videókat meg tudja-e nyitni, mert nekem nem sikerül! A Facebook app-ot nem nagyon használom, mert sajnos sok hiányossága van ( pl. nem jelenít meg minden megosztást és a régebbieket nem tudja betölteni ).
[ Én remélem,h az átlátszó csempék megmaradnak a Windows Phone 10 OS-nél is, engem nem zavarnak, sőt szerintem javítja a felhasználói élményt, bár ez nyílván ízlés kérdése, de éppen ezért jobb lenne meghagyni ezt az opciót, aki akarja bekapcsolja, aki nem, az kikapcsolja.
Az Office-ra is ráférne egy nagy update, hogy mobilon is lehessen rendesen olvasni Word dokumentumokat, illetve a funkciókat is lehetne bővíteni.
Tudja valaki, h mikorra várható egyébként a Windows Phone 10 OS? ]
-
Burt1793
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Jajj, ne is mondd...
Milyen verziód van? Én azt néztem a frissítős listában, hogy a country variantoknak ugyanaz az os verziója. Nekem Poland Country Variantos a telefonom, a poland és a hungary rovátkában is cyan van még, míg az alsóbb kategóriákban egyre több a denimes.
Azt se tudom, hogy külön lesz-e a poland és a hungary-s frissítés.
A norway country variant pl már megkapta a denimet. Akkor a hungary és a poland miért nem?
-
Bukk900
őstag
válasz
orangutan4
üzenetére
Ezzel próbáld, [link]
-
orangutan4
tag
válasz
orangutan4
üzenetére
Nincs vamami gomb kombináció amivel ki tudom lőni a telepítést? Így használhatattlan lett a telom:/
-
NGA
addikt
válasz
orangutan4
üzenetére
Nekem lejött elég gyorsan, már Denim van rajta
-
captainnemo
senior tag
válasz
orangutan4
üzenetére
Az furi, hogy a denim még mindig nem jött meg 930-ra. Legalábbis nekem nem.
-
orangutan4
tag
Üdv, kaptam ma egy rendszerfrissítést (L520) de 2 órája pörög a fogaskerék, és nem indult el a csík sem, h haladna a telepítés. Mit tegyek, vegyem ki az aksit? Nem sérül meg a telo?
-
morschergabe
tag
Nekem tetszik a mostani is.Egyszerűen a csempeelrendezésem is olyan, hogy érvényesüljön a kép.A feleségemről készült fotót tettem a "csempékre"és úgy igazítottam el, hogy a nagyobb csempék kerüljenek oda, ahol a képen a lényeges részletek vannak.A nem átlátszóak pedig máshová kerültek.Ezt úgy is meg tudtam tenni, hogy a használat rovására nem megy.Számomra pl. ez szimpatikusabb megoldás, mint az egyszínűek, amit máig is használhat, akinek nem felel meg a csempés háttérkép.Ízlés kérdése, arról pedig nincs értelme vitatkozni, mert mindenkinek más, megértem azt is, aki mást szeretne...

-
C0ny71
csendes tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Inkább Dalvik virtuális gép. Nem igaz?
-
captainnemo
senior tag
válasz
cattus
üzenetére
A launcher csere az teljesen normális, nyilván a custom rom felpakolása nem. Az iphone-om volt, de azzal más bajom van, és másért is veszik, de ebbe szerintem ne menjünk most bele. Azt gondoltam a windows jó kompromisszum, az iphone, és az android között. Hát majd kiderül, azért zártabb mint vártam, hiszen volt nagyon régen windowsos telefonom még az android előtti időkből és az nyitottabb volt.
Egyébként a 930-ast a kamerája miatt vettem meg, mert mobilban a 1020 kamerája ami jobb nála szerintem jelen pillanatban. Majdnem azt vettem. Még talán az új iphone van 930-al versenyben.
-
cattus
addikt
válasz
captainnemo
üzenetére
Azt azért beláthattad volna már, hogy az általad képviselt felhasználói viselkedés, miszerint rögtön romolgatással és launcherek telepítésével kezded használatba venni a telefont, a userek 0.1%-ára jellemző.
Amúgy a szifonolra sincs custom ROM meg csillió launcher, oszt' mégis veszik, na hogy is van ez?

-
joelke HU
őstag
Hali. Azt vettem észre, hogy a telefonomon teljes képernyős nézetben, videólejátszásnál a kapacitív gombok felett olyan vonalak jelennek meg, mintha gombok helye lenne. Mutatom, a kép jobb oldalán látható a három kis vonalka: [link]
Azt szeretném kérdezni, hogy ez minden kapacitív gombos lumiára igaz vagy csak a 625 sajátja?
Más: Valaki használ winphone-t voipozni? MobileVoip nálam alapból gagyi hangminőségben de a zoiper sem az igazi. A linphone csak-csak elment, de a 8.1-es frissítés után folyamatosan összeomlik, bezár. Érdeklődtem a voipos fórumban is, de nem kaptam választ.
-
captainnemo
senior tag
Hát nem tudom, én programozó lévén nehezen viselem, hogy nem férek hozzá valamihez, a szerintem indokolt mértékben. androidon amikor megvettem a telefont már az a kibontást követő fél órában cseréltem a rajta lévő romot, mert a gyárit lelkes emberek a kívánt mértékben módosították. Az androidnak a nagy sikere ellenére szerintem a legnagyobb baja az, hogy egy java virtuális gép van az alkalmazások mögött, és nem natív. Emiatt van az, hogy laggol, néha leállni látszik stb. A windows phone bármilyen csúnyácska a gyengébb hardware esetén is hasít.
-
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
ja nézem, a lockscreen-re vannak progik.
-
válasz
captainnemo
üzenetére
Könnyen lehet, hogy az általad írt lehetőségek androidon is csak a felhasználók egy kisebb részét érintik. Nekem pl a céges telefonom androidos (azt jóval többet használom telefonálásra), és teljesen gyári rajta minden, úgy használom, az előzőt is úgy használtam, és az az előttit is. Egyszer tettem fel egy nova launchert, pár napig jó volt, aztán kiderült, hogy egy program azért nem működik rendesen (egy fizetős időjárás widget) mert nem a gyári a launcher, utána többet nem is erőltettem. Az átlag user nem változtatgat ilyeneket ahogy én látom.
-
Воланд
titán
válasz
captainnemo
üzenetére
ha nincs ra api, akkor nem lesz semmifele nem hivatalos megoldas.
-
Dave™
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
Ha minden nyitott lenne mint droidon, akkor jönnének vele a droidos problémák is. Meg kell találni az egyensúlyt a nyitottság és az optimalizáltság között. Mert pl. ha szarul van megírva a 3rd party tárcsázó és akadozik, de "jól néz ki" vagy valami egyéb miatt kedves a felhasználónak, akkor kapásból a rendszert fogja hibáztatni hogy lassú vagy akad, pedig...
-
captainnemo
senior tag
Én leginkább azt hiányolom, hogy nem lehet cserélni a zárképernyőt, a startscreent sem. Igaz én androidról jöttem, ahol ezeket lehet cserélni. Simán engedni kéne a microsoftnak, hogy fejlesszenek custom zárképernyőket, launchert és aki használja az használja, aki meg a gyárit legyen boldog vele. Nem ismerem a microsoft világot még, de ennek az lesz a vége megjelennek a nem hivatalos third party megoldások. pl. nagyon jó lenne, ha fel lehetne oldani úgy a zárképernyőt, hogy egy adott alkalmazásba léphess. Ez leginkább akkor érdekes, ha nem fogadott hívásod van, vagy üzenetet, levelet kaptál. Sorolhatnám még, mi mindent lehetne.
A tárcsázóban pl. a számgombos bevitelnél gondolom a T9 keresés nem lehetőség, ott csak telefonszámokat lehet pötyögni. Ez is jó lenne.
Nem kéne mást tenni csak teret engedni a saját fejlesztéseknek, hogy ha én egy másik tárcsázót akarok használni, használhassam.
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Van 1 Lumia 635 telom. Normális jelenség, az, hogy fénykép készítés közben a kép eléggé "zavaros"? Tesom HTC 500-án sima volt a kijelzőn látható kép, míg az enyém olyan mint amikor a tv-n az adás...."bolhás"
(Tudom, hogy a HTC 8 mp kamera, az enyém meg csak 4) -
Dave™
nagyúr
válasz
angelus8925
üzenetére
Szerintem sokkal jobb mint a mostani. Az átlátszó csempéknél egyrészt elég mozaikos a hatás ha nem mind átlátszó, a 3rd party megoldással a live tile funkció vész el, továbbá nagyon kevés képpel lehet a kívánt hatást elérni, sokkal egyszerűen zavaros lesz a csempék tartalma. Ez lenne inkább a jó irány.
-
Lall
veterán
válasz
angelus8925
üzenetére
Csúnyácska. Nem volt túl szerencsés a háttérkép választás sem.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Teljesen egyezik a véleményünk, a csempék mögé "hekkelt" kép az egyszerűen ronda (nem elegáns)...

(#58954) Plazmacucci: nekem eleve a háttérkép ténye maga nem tetszik a csempés felületen... ...nem oda való.
-
-
Steelers
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mi a problémád a kinézettel?

-
pzstm
titán
válasz
angelus8925
üzenetére
nem teljesen így néz ki, ez csak rajzolt. Tesztelgetik a UI-t, hogy hogy kellene, kellene-e (de tényleg nagyon ilyesmi
) -
válasz
angelus8925
üzenetére
Hát nem ártana már reszelni valamit a kinézeten

-
angelus8925
tag
Ilyesmi lesz a Windows 10 mobilon, bár nem végleges.
-
BiP
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
Igy van. 930-ra teljesenjo. Csak mivel ez nem a 930 topik, es sokan mas tipusu telefonnal értetlenül álltak a helyzet elottt, kiegeszitettem azzal, hogy azokon atelokon, ahol nincs v5-ös Lumia Camera, ott a 4.9-es Classic fut sima Lumia Camera néven, emiatt nincs kulon Classic nevű.
-
polonic
félisten
Melyik adatokbol derul ki, hogy melyik piacra szantak a keszuleket?
-
BiP
nagyúr
válasz
CJ4567
üzenetére
Az kimaradt az amúgy részletes leirasbol, hogy azokra a modellekre, amelyekre nem érhető el az új 5-ös Lumia Camera, ott a 4.9-es verzió fut Lumia Camera Classic helyett Lumia Camera néven.
Ezeken a telefonokon csak egy verzió van (4.9) ezt simán Lumia Camera néven kell keresni, nincs külön Classic, mert ez az. -
Clemi
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Linkeld már be légyszives a Lumia Camera Classic nevű programot, mert bárhogy listázok nekem csak egyszerűen Lumia Camera nevű programot hoz fel az áruház (hu,hu és en,us egyaránt) Classic néven sehol semmi és próbáltam kijelentkezve, bejelentkezve egyaránt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem elérhető a telefonomra a Classic, ezért nem tudom telepíteni.
-
Tomazoe
tag
Sziasztok! A telefonomat alaphelyzetbe állítottam (lumia 620) és mikor már helyre áll a rendszer, elkezdi frissíteni az alkalmazásokat. Igen ám de egyes alkalmazásokat nem tud lefrissíteni állandóan ezt a hibaüzenetet kapom: error code 80073cf9 és kezdi előröl letöltés, telepítés... Eddig sose volt ilyen problémám. Mitől lehet ez és mi a megoldás rá?
-
Dave™
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem a 920-al semmi gondom nem volt, meg láttam pár egyéb példát is a környezetemben. A nálad van a hiba azt jelenti, hogy valami szoftveres hiba van az adott környezetben, a Windows meg a telefon driverei sem tökéletesek, minden szoftver potenciális hibák forrása. Ugyanez bárhol előfordulhat, nem kell hozzá WP meg Windows.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
A Line Nevezetű program nem működik a Lumia 735-ös készüléken? Még a visszaigazoló sms-t sem kapom meg.
Köszönöm a segítséget!

-
Sajnos nem. Külön progit kellett letölteni, hogy lássa a gép a telefont.
Kíváncsi lennék egyébként, hogy milyen hibára gondoltál. Teljesen gyári állapotú telefon, feltelepített windows (eredeti), pár irodai program, egy böngésző pluszban feltelepítve, meg néhány kisebb program. Még a víruskereső/tűzfal is a MS gyári (essentials). Nem nagyon látok olyan szoftvert vagy eszközt a láncolatban, ami ennél windowsabb lehetne. Ja, de, ha az MS gyártotta volna a laptopot, na azt nem, az egy lenovo. -
WinPho
senior tag
Csináltam egy HR-t, Denim lett a vége. Ez általános?
(L620) -
Den Hadnagy
senior tag
Sziasztok!
Azt hogyan tudom beállítani, hogy a telón a netmegosztás (wifi hotspot) csak akkor kapcsoljon ki, ha én manuálisan kikapcsolom? Mert most az van, hogy csak addig megy, amíg a csatlakoztatott eszközök aktívan használják a netet, aztán egy idő után - gondolom akkukímélés miatt - lelövi magát.
Magyarul állandó netelérést akarok a telón át biztosítani.
A készülék egy Lumia 630-as.
Köszönöm:
DH
-
-
Sziasztok, tudnátok tanácsot adni?
Van két MS fiókom, de már csak az egyiket használom. A régit használva vásároltam egy-két appot, amit az új accounttal nyilván nem tudok használni. Össze lehetne vonni valahogy a kettőt, vagy a régi fiókommal vett appokat átrakatni az újra, hogy ne kelljen kétszer megvenni azokat az alkalmazásokat?
Köszi. -
VMatteo
őstag
mielőtt frissített tegnap a 625 volt rá google féle youtube, az teljesen jó volt. most ilyen vackok vannak csak. Kipróbáltam mindet, de videó közben ajánlók jönnek be, keresőben az ékezetes betűk helyett ismeretlen színbólumok, ha bezárom, szól ugyanúgy a zene meg ilyenek. hogy lehet vissza frissíteni a 8.0-t?
-
Pozitron
tag
1 hét használat után vegyes érzelmekkel vittem vissza a telefonomat garanciálisan (L930).
Ami hiba jelentkezett 1 hét alatt:
1. Indokolatlanul melegedett többször, hátulról nézve a bal alsó sarkában, ez a melegedés akkor is előjött ha nem is használtam a telefont, sleep módban volt a zsebemben. Aztán ahogy jött a melegedés el is múlt, de 1 hét alatt többször is előfordult.
2. Ami meggyőzött hogy ez nem normális, a mai napon egyik percben meg használtam utána nem volt hajlandó sleep módból felébredni... Próbáltam minden gombot, Power gombot hosszan is nyomni nem történt semmi, viszont erősen melegedett az említett részen. Majd érkezett rá egy hívásom ami érdekes módon kicsörgött, felvenni persze nem tudtam mert a kijelző sötét maradt, ám innentől égve maradt a hardveres gombok világítása, és nem akart kialudni. Újra megpróbáltam hosszan nyomni a Bekapcsoló gombot amire újra indult a készülék, és onnantól látszólag jól működött.
Gondoltam megosztom, hátha valaki látott már ilyet.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem tudom. Olyanom van, hogy Nokia pro cam. Ez volt gyárilag a telefonon amikor megvettem. Ekkor volt rajta 8.0 Ezután lett frissítés 8.1-re és így volt utána is. És a store-ban látom ezt a lumia Classic Camera appot.
Tehát akkor melyik a jobb?
-
VMatteo
őstag
sziasztok!
Tudnátok ajánlani normális youtube-ot? mert amit letöltöttem, elvileg a google féle, egy fekete alapon sárga betűs leginkább DOS-os programra emlékeztet, amiben pl videót keresni se lehet
-
CJ4567
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nálam nincs Lumia Camera Classic, csak Lumia Camera.
-
ilgatto
tag
Szép lassan csordogál a Denim, már Ausztriában is elérhető pár típusra.
[link] -
shunter
aktív tag
(Remélem a kérdésem ebben a formában nem fórum szabály ellenes.)
Adott egy függetlenített elötte T s Lumia 625. Ráengedhetem az SW frissítést? Nem cseszi el a függetlenítést?
...előre is Köszi! -
jr1994
addikt
Köszi! Regisztráltam MS fiókot gépről de sajnos még mindig ne tudok bejelentkezni a telefonról. Az lenne a gond hogy nincs sd kártya behelyezve? Más ötletem már tényleg nincs
Megy jól a wifi, a böngésző gyorsan betölti az oldalakat.Szakonyi: ööö nem

Megcsináltam, bekapcsoltam az automatikus dátum-időt, most jó. Eddig még nem volt benne sim kártya.Siker! Köszi!! Ez lett volna a gond hogy nem kapcsoltam be az automatikus dátum-időt?

-
Tiberius.C
csendes tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Az karrier. Végén hallgathatok zenét csak netről, mert a telefon nem játssza le... gyönyörű.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Köszi!
És most szerinted 1520-on a nokia pro cam, vagy a lumia classic camera ad jobb eredményt? Melyiket érdemes használni?
-
tomboy0013
veterán
válasz
lugosi
üzenetére
Na várj akkor összefoglalom

Először volt a Nokia Smart Camera nevű app majd a jobb kamerával rendelkező modellek részére megjelent egy Nokia Pro Camera app. Ezt a kettőt később összegyúrták Nokia Camera alkalmazásba. Majd miután a Nokia nevet el kellett hagyni a Microsoft-nak átnevezték az összes Nokia kezdetű alkalmazást Lumiára. Így lett a Lumia Camera app. Majd képbe került a Denim frissítés, amivel a 930/Icon, 830 és 1520 megkapja az újdonságokkal teletűzdelt Lumia Camerát. Viszont így a Régebbi Lumia Camera alkalmazást át kellett nevezni Lumia Camera Classic-ra ami most is elérhető a Store-ban és ez marad azoknak a készülékeknek amin nem Pureview kamera van és mellette 4 magos proci. A Denim frissítéssel az említett készülékek megkapják az új Lumia Camera 5-öt, de ugyanakkor megmaradhat a Lumia Camera Classic is ezeken a telókon, a többire csak a Classic lesz elérhető. -
jr1994
addikt
Sziasztok! Kezdő wp-s vagyok, egy Lumia 530 a tanuló telefonom. Létre kéne hoznom egy Microsoft fiókot de amikor rámegyek hogy létrehozás azt írja sikertelen csatlakozás, ... , ellenőrizze hogy megfelelő-e a térerő. Nos, igen, megfelelő, fent vagyok az otthoni wi-fin és sim kártya is van benne, a hívás része működik, azt próbáltam. Mitévő tegyek?
Két hsz egy másodpercben lol

-
Clemi
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Megnéztem, az explorerben megy hibátlanul.... ez a két banda megint szívatja egymást

-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Világosítsatok már fel légyszi. Ez a Lumia Camera ez nem az, ami gyárilag a telefonon van (1520)?
Azon egy Nokia Pro Camera nevű app van, először azt hittem, hogy ez az a progi amiről beszéltek. Most ránéztem a store-ban, és látom, hogy van egy olyan, hogy Lumia Classic Camera. Ez most jobb, mint az a Pro, ami gyárilag a telefonomon van? Érdemes letölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)