Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szerinted WP-s telón Chrome-al?
Van egyáltalán chorema WP-re? Szerintem nincs, így adódik, hogy, az asztali gépen szoktam turkálni a store-ban, és onnan indítom a telefonra az alkalmazások telepítését. Ha itthon ülök a gép előtt, akkor minek egérmoziznék?Egyébként még most is ezt a hibaüzenetet kapom:
-
captainnemo
senior tag
válasz
Tiberius.C
üzenetére
Nálam is ez van, kénytelen vagyok más böngészőt használni. IE-n működik.
-
polonic
félisten
-
Tiberius.C
csendes tag
válasz
Tiberius.C
üzenetére
Hello mindenki,
Ez a probléma még mindig fenn áll, esetleg valakinek valami tippje ??
-
Clemi
veterán
Nektek megy rendesen a store? Nálam akadozik, a chrome meg csak a főoldalt hozza be, a kategóriknál már elakad, hogy "túl sok átirányítást okozott az oldal". Már töröltem a sütiket, de semmi eredménye.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Pedig az alacsony fényviszonyok mellett történő fotózás terén is ígér újdonságot. A zöld tojásos képen látszik. Remélem nem kamu.
-
moleculez
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Meg gyorsan a is bootol a Lumia Camera, igazából csak emiatt várom.
-
tomboy0013
veterán
A videó végén van 1-2 fénykép összehasonlítás (Denim vs Cyan) amiből látszik, hogy a denim javít a fényképek minőségén, pl.: jóval kevesebb a zaj a sötét részeknél, illetve picit világosabbak és szín hűbbek a képek. Én már nagyon várom a frissítést!
-
Bukk900
őstag
válasz
angelus8925
üzenetére
Igen a denimnel jön, akkor ez nem is lesz az áruházban? [link]
Jó lenne, ha ez is felmenne a proxis trükkel, mint anno a procam... -
vlcsko82
senior tag
Szerintem egy frissítés végett nem lesz jobb a cam (ugyan olyan gagyi marad) max. több lehetőséged lesz a kép utólagos javítására amit otthon pc-n is meg tudsz csinálni

-
Bukk900
őstag
válasz
angelus8925
üzenetére
Olvastam, hogy Megjelent a Lumia Camera 5-ös az új funkciókkal. Ez csak ota-n elérhető? Az áruházban csak a 4.9-eseket találom.
-
BiP
nagyúr
válasz
angelus8925
üzenetére
A PfD még mindig csak OS frissítés, nem FW frissítés, nincs köze a Denimhez.
-
angelus8925
tag
Sziasztok!
Akik PfD-znek, meg tudnátok mondani, hogy Lumia 520-, 620- és 925-ön milyen a Denim frissítés?
Elsősorban a Lumia Camera-ra lennék kíváncsi, hogy mit tud.
Moment Capture - 4k-t gondolom nem, de full HD-ra "lebutítva" (925) ? Azt hiszem a 735-ön van így. Vagy ehhez kevés a processzor?
Rich Capture - ezt tartom a leglényegesebbnek és az új képfeldolgozó algoritmust.
HDR képek készítése?
Inernet Explorer-en is fejlesztettek valamit vagy erre majd csak a Windows 10-ben kerül sor?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hullámosan jön a Wifi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rezgőre van állítva.
-
ForRedGlory
félisten
Megjelent fent a WIFI jel mellett egy erdekes dolog, konkretan harom darab egymassal hullamos vonal. Az meg mi?
-
törölt tag
Az normális, hogy a Zune néha csak sokadjára hajlandó szinkronizálni a telót? Valamikor 3x is le kell húzni és rádugni újra. Felismeri csak nem szinkronizál, biztos nem kontakthiba hanem valami bug lehet.
És hogy tudok saját csengőhangot varázsolni a telefonra?
Flashlight XT-re még egy szavazat én is azt használom nagyon jó. Mondjuk a ledek egy idő után átmelegszenek elég jól.
-
Partyface007
őstag
válasz
VMatteo
üzenetére
ms fiók lehet gmail-is vagy bármi
azért nem látod (valószínűleg) mert gmailben más mezőben vannak a telefonszámok mint amit az outlook.com használ (gondolom outlook.com az ms fiókod... )
ami itt javasoltak hogy gmailből hogy importáld ki gondolom az sem segített... ezért leszel kénytelen1x rászánni egy kis időt és áthozni outlook.com -ra
outlook.com -ot wp meg android is jól kezeli...
vagy maradsz gmailen de akkor meg ne szinkronizáld a kontaktokat csak onnét illetve a telefonhoz rendelt alapértelmezett ms fiókban ne tartsál kontaktokat...
-
VMatteo
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
most az outlook és a microsoft fiók ugyanaz? mert a MS fiók-ból nem láttam a névjegyeket normálisan (név volt, szám nem)
-
-
VMatteo
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
hát de ha mentem, menti a gmailbe is nem? mint egy android
-
Partyface007
őstag
-
TCSZ
senior tag
Régi Nokiás telefonok biztonsági mentesét nem lehet valahogy be olvastatni a mostani Lumia telefonokkal? NBF a kiterjesztése. köszönöm a segítgséget!
-
-
SOAD19
addikt
válasz
VMatteo
üzenetére
Értesítési sávon lévő ikonok változtatása: Beállítások/Értesítések+műveletek, majd az egyik ikonra ráböksz, és kiválasztasz egy másik funkcót. Elemlámpát szerintem nem fogsz tudni beállítani, legalábbis nálam nincs ilyen opció.
Hátérnél mire gondolsz? Zárolási képnél a beállításoknál a zárolási képernyőnél a "fénykép"-et kiválasztva, majd másik fénykép beállítása után elméletileg működnie kellene.
A képernyőzárat kizártnak tartom, hogy machinálni tudnád.
-
Levwi
aktív tag
Valaki tudja hogy a 920 milyen újdonságokat fog kapni a denim-mel? Kap valamit a lumia kamera újdonságaiból vagy abból semmit?
-
VMatteo
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
köszönöm, kipróbálom, külön progi nélkül nem menne? felül az értesítési sávon a kapcsolókat tudom változtatni?Elemlámpát raknék be valahogy.meg hátteret is hiába váltottam, nem állította be újraindítás után sem
Továbbá a képernyő zár stílusát tudom állítani? hogy ne fentről lefelé lehessen húzni? -
VMatteo
őstag
igen, csengő hangom már van, köszönöm
ha hívnak, hogy tudnám egyből felvenni/elutasítani? előtte ne kelljen képernyőt feloldani -
VMatteo
őstag
na sikerült nagy nehezen a gmail-el összekapcsolni. Saját mp3 csengőhangot hogy tudok beállítani?
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni abban hogy hol tudnám megkérdezni hogyan tudom a Nokia c3-as telefonomról a jegyzeteket és az sms-ket a Nokia Lumia 735-ös telefonomra átmásolni? Kékfogon keresztül nem megy sajna és tanácstalan vagyok.
Köszönöm a segítséget!

-
-
DS39
nagyúr
nálam mindegyik Mobiltelefonként van/volt feltűntetve a gmail címtárában, kiexportáltam, a Google-félébe, utána a people.live.com, import google-ből, ott betallóztam ezt a csv fájlt, és tökéletesen megcsinálta, még az olyan kontaktokhoz is hozzáfűzte a telefonszámot, aki már benne volt egy emailcímmel.
-
DS39
nagyúr
válasz
VMatteo
üzenetére
pc-s gmail-ben, címtár menü alatt exportáld ki ebbe:

utána vagy az offline, vagy az online Outlookba importáld be, és ott könnyebben tudod szerkeszteni, ha kell, mint telefonban.
a https://people.live.com-on bejelentkezel az MS fiókodba és importálhatod a névjegyeket Googleből, Yahooról, stb.
-
Partyface007
őstag
válasz
VMatteo
üzenetére
én anno amikor kiköltöztem gmailből szintén belefutottam hasonló problémába (ha jól emlékszem nem minden telefonszám jelent meg mert más mezőben voltak a gmailnél a telefonszámok..) importáld ki gmail webes felületéről és szerkeszd meg microsoft outlook programmal majd onnét szinkronizáld fel a microsoft fiókodba...
próbáld ki egy kontaktnál milyen mezőben jelenik meg rendesen....
én ha jól emlékszem végül excelből szerkesztettem meg importáltam be outlookba és onnét ment fel felhőbe miután rájöttem melyik mező ami jó...
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Importáltam a névjegyeimet a google fiókomból át a microsoft fiókomba, majd a telefonon szinkronizáltam. A nevek meg is jelentek, viszont a hozzájuk tartozó számok elvesztek, így mindnek kézzel tudom csak beírni. Hogy lehetne eredményesen importálni? .csv ben is próbáltam, .vcf-ben is, és BT-on is küldtem, de sehogy se jó. Nokia 625-ös telefon
Kérem segítsen valaki! -
Pearce
aktív tag
-
törölt tag
Sziasztok, Valaki járt már úgy,hogy egyszercsak minden előzmény nélkül kiírja,sim nincs behelyezve,vagy érvénytelen. Újraindítás után is ez a hiba áll fent. Először csak azt vettem észre közvetlen hivás után nincs hang.Engem hallottak,de én nem. Utána írta ki ezt a hibát. Simkártya egy másik telóban gond nélkül megy. Újratelepítés után sem megy.

-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. első WP-s telefonom van, és lehet hülyeséget kérdezek de az alkalmazásoknál nem lehet valahogy kikapcsolni a "betűket" ? engem kicsit zavar hogy ott vannak, mikor úgyis abc sorrendbe rakja...

-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha fuggetlen keszuleket akart, miert nem vett azt? o.O
-
Zoli133
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Pedig más mód nincs.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok? Egy ismerősöm nemrég vett egy lumia 530as telefont, T-s, kártyás csomagban. Hogyan tudja függetleniteni a készüléket? A T-pontban 15 ezerért csinálják, ami vicc, nem került sokkal többe a telefon.
-
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok! Nekem nem tudnátok segíteni az sms átmentésében? Köszönöm! Fontos lenne!

-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Segítsetek légyszíves, mert a névjegyeim ide-oda vándorolnak ! Ma reggel bekapcsolom a készüléket ,és hiányzik belőle egy pár darab névjegy.
Most úgy jelenik meg minden, ha bejelölöm a outlook + google fiókot is.
Hogy tudnám a névjegyeket csak egy helyre rakni, ahonnan nem vándorol ? -
TCSZ
senior tag
Sziasztok! A régi Nokia C3as telefonomról hogyan tudnám át másolni az smseket és a jegyzeteket Nokia 735re? És hol látom, hogy sms-nél mennyi karaktert hastnáltam el? Köszönöm!

-
Def26
félisten
ha 635 alatt random elszáll az adatkapcsolat akkor szerintetek ez garanciális hiba?
-
BiP
nagyúr
válasz
captainnemo
üzenetére
930-ra még csak a Lumia Camera Classic (Nokia Camera átnevezve) elérhető, szerintem azért. A felspécizett Lumia Camera mostanában jön majd.
A többi telefonon a Classic fut sima néven, más ezért találja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Call of Duty: Black Ops 6
- War Thunder - MMO Combat Game
- PH! Szakszervezet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bestbuy játékok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Van egyáltalán chorema WP-re? Szerintem nincs, így adódik, hogy, az asztali gépen szoktam turkálni a store-ban, és onnan indítom a telefonra az alkalmazások telepítését. Ha itthon ülök a gép előtt, akkor minek egérmoziznék?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha hívnak, hogy tudnám egyből felvenni/elutasítani? előtte ne kelljen képernyőt feloldani

Maskor esetleg tajekozodjon elotte.