- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muad-Dib
csendes tag
Sziasztok!
Viszonylag új wp felhasználó vagyok. Átállítottam a régiót Egyesült államokra és a nyelvet angolra, így megjelent a Cortana. Viszont attól, hogy beüzemeljem, visszariasztott a tény, h a telefon a Microsoft-nak is elküldi az adataimat a felhasználói szokásaimról. A kérdésem az lenne a tapasztaltabb felhasználók felé, h vajon mindezek ellenére is megéri-e beüzemelni a Cortana-t? Az előnyök v. a hátrányok vannak túlsúlyban? Nem túl zavaró, h a "big brother" ( jelen esetben a Microsoft ) szinte minden szokásunkról és mentett adatainkról értesül? :-)
Várom a segítő, támogató ill. ellenző hozzászólásokat!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Muad-Dib
csendes tag
válasz
Akron99 #59012 üzenetére
"Szerintem pont úgy van megcsinálva, hogy mobilon rendesen lehessen olvasni a Word dokumentumokat"
Sajnálom, de ebben most nincs igazad, és ezt azért merem így kijelenteni, mert jelen esetben konkrét tényekről beszélünk, méghozzá arról, hogy a Lumiába integrált Word mire is képes valójában. Arra például biztos nem képes jelenlegi állapotában, Lumia 930 és Windows 8.1 alatt sem, hogy egy teljes értékű, "asztali" Word-del megírt dokumentumot ugyanolyan tördeléssel jelenítsen meg, mint ahogy azt asztali gépen, laptopon, tableten, stb. megírták. Az igazság az,hogy a mobilon lévő Word képernyő nagyságúra tördeli a Word dokumentumot, ami rengeteget ront annak olvashatóságán. Aki mást állít az nincs tisztában a Windows phone-os Word működésével és megtéveszti a leendő vásárlókat!
-
Muad-Dib
csendes tag
Explorer alatt fut valakinek rendesen a Facebook, konkrétan az érdekelne, h a mások által megosztott URL címeket, képeket és videókat meg tudja-e nyitni, mert nekem nem sikerül! A Facebook app-ot nem nagyon használom, mert sajnos sok hiányossága van ( pl. nem jelenít meg minden megosztást és a régebbieket nem tudja betölteni ).
[ Én remélem,h az átlátszó csempék megmaradnak a Windows Phone 10 OS-nél is, engem nem zavarnak, sőt szerintem javítja a felhasználói élményt, bár ez nyílván ízlés kérdése, de éppen ezért jobb lenne meghagyni ezt az opciót, aki akarja bekapcsolja, aki nem, az kikapcsolja.
Az Office-ra is ráférne egy nagy update, hogy mobilon is lehessen rendesen olvasni Word dokumentumokat, illetve a funkciókat is lehetne bővíteni.
Tudja valaki, h mikorra várható egyébként a Windows Phone 10 OS? ]
-
Muad-Dib
csendes tag
Lumia 930 explorert használok és az lenne a kérdésem, h a facebook-on az ismerőseim megosztásaira ( képek, videók, linkek ) kattintok, miért nem tölt be semmit a böngésző? Flash playert kellene letöltenem?
Még egy kérdésem lenne : a google-ban rákerestem a Windows Phone hivatalos angol nyelvű fórumára és a forums.windowscentral.com oldalt jelenítette meg elsőként. Mennyi az esélye annak szerintetek, h a Windows Phone fejlesztői is olvasni fogják a hozzászólásomat? Az Office fejlesztésében szeretném ösztönözni őket ( még több funkció + mobilon is jól olvasható word dokumentumok ). Vagy próbálkozzak másik oldalon, esetleg vegyem fel velük a kontaktot ( pl. e-mail-ben )? Lehet, h naívnak tűnhetek, h ezzel próbálkozom, de csak én gondolom úgy, h egy Windows alapú OS-én erősebb Office támogatást kellene fejleszteni?
-
Muad-Dib
csendes tag
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne : mennyire kell vigyázni netezés közben a vírusokra Windows Phone esetén? Figyeljek oda, hogy milyen oldalakra lépek be? Előfordult már valakivel, hogy vírusos lett a telefonja? Mi a teendő ebben az esetben, hogyan lehet ezt észrevenni? Érdemes okostelefonra vírusölő programot tenni, van egyáltalán olyan?
Köszönöm a segítséget!
-
Muad-Dib
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Nemrég ruháztam be én is egy Lumia 930-ba, nagyon tetszik, bár vannak hiányosságai ( szoftveresen ), meg vagyok vele elégedve.
Ami zavar kicsit és ebben kérném a segítségeteket, hogy a beépített Office-ban, azon belül a Word-ben meg lehet-e nyitni úgy dokumentumot, hogy ne tördelje a sorokat a képernyő szabta keretek közé, azaz hogy úgy jelenjenek meg a dokumentumok, ugyanolyan tördeléssel, ahogy azt pl. egy asztali gépen vagy laptop-on egy teljes értékű Word programmal megírtuk?
Kíváncsi vagyok, h jártas-e valaki ebben a problémában, tud-e valaki segíteni.
Ha nincs megoldás erre a problémára, valószínűleg át fogom konvertálni a Word dokumentumokat pdf kiterjesztésűre és Adobe Acrobat Reader-rel olvasni őket. De ha valaki jobb megoldást tud, mondja nyugodtan!
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest