- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Üdv! Nem tudjátok, hogy miért nem tudok biztonsági mentést készíteni felhőbe? Lumia 520 8.1
96%-on megakad és azt írja sikertelen. Újraindítás már megvolt.Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
junior11
veterán
válasz BobTail #44096 üzenetére
Köszi, én is így gondolom. A 925-nél viszont tart az akksitól és állítólag gyakran nagyon melegszik a teló felső része, valamint az amoled display foltosodása és beégése is aggasztja. Az 1320-nál viszont ahogy írtad a fényképező gyengébb, nem világítanak a gombok, nincs NFC stb... Nehéz szülés lesz számára már látom
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
geared
tag
Sziasztok,
két kérdésem lenne.
cortanaban hogy lehet beállítani, hogy az időjárás ne farenheitben legyen...
illetve tudtok ajánlani jól szóló sztereó bluetooth headsetet?köszi
üdv
psonyericsson -> nokia -> iphone -> motorola -> nokia lumia 820 -> ?
-
junior11
veterán
Az egyik ismerősöm 925 vs. 1320 között töri a fejét. Mit gondoltok? Vélemény?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
jockas
senior tag
no problem.
De csak lehet hinni annak, aki állítása szerint beszélt egy illetékes emberrel...7.tegyük fel valamilyen oknál fogva össze omlik a rendszer és nem képes bootolni akkor létezik valamilyen recovery menü ahol helyre lehet pofozni ? androidonál nem 1x volt hogy összeomlott és képtelen volt ujrainditás után müködni igy olyankor jól jött a recovery menü
Droidnál létezik ilyen?
[ Szerkesztve ]
-
Ipadipad
tag
válasz ampulla #44090 üzenetére
köszönöm szépen a válaszokat
még azt szeretném megkérdezni hogy az alkalmazásoknak milyen kiterjesztése van ?
ha netán van 1 alkalmazás és szeretném módosítani ( pl magyarítani) és utána felmásolom a készülékre akkor simán fel tudom telepiteni ? vagy igy hogy zárt a bootloader igy nem fogja engedni ?L26bKz
-
ampulla
aktív tag
válasz Ipadipad #44089 üzenetére
Hello.
1. Nem
2. Nekem lejátsza a flash videókat. ( Legalábbis a family guy online-on lévőket).
3. Nem szükséges, Drag and drop működik.
4. Nemsokára jön a hivatalos, dolgoznak rajta. Én meg vagyok elégedve más explorer-ekkel is. (Aerize).
5. Van egy archiver nevű app. Még nem próbáltam, de valószínű igen.
6. Nem tudom.
7. Nincs Recovery, se egyéb mókolás zárt bootloader van, nem lehet felnyitni. Nem fog összeomlani pont ezért.
8. Még nem.
9. Nem tudom, nem nézek ilyen oldalakat. Nekem nem tűntek fel a telefonom browser-ében, h telespamolná reklámmal.
10. Lézetik. Nincs karika oldalt.
11. Be lehet állítani. Notification bar a 8.1 el jött csak. Mond húgodnak frissítse a telefonját
12. Igen.
13. Van, szerencsére nem olyan, mint az apple.
14. Nincs ilyen, zárt a rendszer, hacsak nem az a foglalkozásod, hogy operációs rendszerekbe törsz be kihasználva a védelmi réseket.[ Szerkesztve ]
-
Ipadipad
tag
sziasztok
most szeretnék androidrol WP-re váltani és lenne pár kérdésem ha nem gond1. gyári billentyüzetet le lehet cserélni ?
2. böngészés közben ha netán épp az index videokat szeretném megnézni akkor igy flash hiány esetén megtudom nézni ? vagy létezik valamilyen alkalmazás arra hogy a böngészöben lévö videokat le lehessen játszani ?
3. telefont usb-n keresztül számitogépre dugom akkor kell valamilyen program hogy zenét/filmet/egyébb fálj kiterjesztést (zip/iso/rar/stb) tudjak a telefonra másolni ?
4. normális rendes fáljkezelö létezik wp-n ? ( hasonlora gondolok mint ami androidon létezik totalcommander)
5. ha netán letöltök 1 zip vagy rar fálj akkor azt valahogy kitudom csomagolni telefonon ?
6. raw tipusu képeket megtudom nézni ?
7.tegyük fel valamilyen oknál fogva össze omlik a rendszer és nem képes bootolni akkor létezik valamilyen recovery menü ahol helyre lehet pofozni ? androidonál nem 1x volt hogy összeomlott és képtelen volt ujrainditás után müködni igy olyankor jól jött a recovery menü
8. chrome böngészö létezik wp-n ?
9 böngészés közben ha netán megnyitok 1 olyan oldalt ahol várható hogy telenyom reklámokkal akkor erre létezik valami adblock plusz féle megoldás ?
10. facebook messenger létezik wp-n ? ha igen akkor, ha netán kapok 1 üzenetet akkor is ilyen kis karikában jelenik meg mint android esetén ?
11. hugomnak jelenleg lumia 625 telefonja van és ott mindig elvolt rejtve az értesitósáv felül, ezt be lehet állítani hogy mindig mutassa ? plusz probáltam lehúzni mint androidnál de nem csinált semmit :S
12.ha alkalmazást telepitek WP-re , pl 2-3 képszerkesztöt és bemegyek a gyári képnézegetőbe és a kiválaszott képet szeretném szerkeszteni akkor megjelenik olyan lehetőség hogy választhatok melyik képszerkesztővel szeretném megnyitni ?
vagy ha épp filmet szeretnék nézni akkor ott is van lehetőségem választani hogy éppen az adott fálj melyik alkalmazással tudom megnyitni ?
13. van 1-2 zip/rar fáljlom és szeretném munkatársamnak BT-on átküldeni akkor van rá lehetőségem hogy androidra elküldhessem ?
14. wp esetén a törést hogy nevezik ? Androidnál(root) ios-nél (jailbreak) wp-nél ? milyen lehetöségem nyilik ha netán feltöröm ? ( nem warezra gondolok)
tudom modositani a telefont ? pl nem kell nekem 1-2 gyári alkalmazás és szeretném kitörölni akkor azt megtudom oldani ?elöre is köszönöm szépen a segitséget
L26bKz
-
csabi94
őstag
Voltatok már úgy, hogy felvettetek egy videót, és több órán át nem volt meg a galériában, már fikáztátok a rendszert, meg az Androidos időkre gondoltatok (mert nekem ott számtalanszor volt ilyen), aztán pár nap múlva meglett a galériában a videó?
Ez mitől lehet? Vagy lehet, hogy csak ennyire figyelmetlen vagyok? -
jockas
senior tag
"A Bing remek alkalmazásai (Időjárás, Hírek, Sport, Egészség és fitnesz, Receptek és így tovább) elő vannak telepítve a Windows Phone-telefonokra."
Ezek közül használható bármelyik is valamire? Ha nem használom ezeket, akkor maradhatnak majd fent (úgy értem, hogy futnak a háttérben, pl. Időjárás) vagy jobban járok, ha egyből törlöm őket?
-
batai15
félisten
Pc-n lejátszási listát hogy kell csinálni ,majd a telóval szinkronizálni?
-
Dzsosy
senior tag
-
batai15
félisten
Ha lenne vakuja akkor mér érdekelne is .
Zseblámpának jó ha más nem -
BobTail
őstag
válasz Dzsosy #44074 üzenetére
Ugyanannyi, csak dualSIM-es és van zöldben is
-
Dzsosy
senior tag
Egészen kellemes az árazás. (pedig vodafone)
Lehet asszony L610-esét le is cseréljük erre. (persze megvárjuk a telenort )
(#44075) BobTail
Én az előfizetői árra gondoltam elsősorban..
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
Kurtána
Ezek szerint csak mesterkélten intelligens, illetve mérsékelten.....
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
jockas
senior tag
Állítólag megerősítve, hogy nem lesz magyar Cortana, nincs tervben.
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretné eladni Nokia Lumia 520 típusú telefonját. Kicsit paranoiás ( ), ezért szeretne megbizonyosodni, hogy semmilyen személyes adat nem marad a telefonján. Engem bízott meg ezzel a feladattal. Nem volt még Windows Phone-nal dolgom, van esetleg erre valami megfelelő alkalmazás, vagy csak simán formázzam le az egészet?
-
meszike91
senior tag
Torrentről leszedett zenékhez tettem be albumborítót, de a többségüket csak a régi zenék hub mutatja az új xbox music már nem. Mi lehet az oka?
du, du hast, du hast mich
-
JamesHun
addikt
válasz Namath841 #44050 üzenetére
ugyan friss vagyok WP-n de xboxon lehet úgy vásárolni, hogy visszaigazoló SMS-t kér a rendszer és akár minden alkalommal
3 dolgot reggel óta nem tudd frissíteni ez a fránya áruház
Naptár, Podcastok, extrák+infó
80073cf0 a hibaüzenet
eddig csak olyat találtam akinek a hiba után semmit sem töltött le az áruházból, de nekem már szedett le azóta programokat (és nincs tele a telefon) :SSeriesX: JamesSHun
-
Namath841
csendes tag
Sziasztok,
tegnap váltottam Xperia SPről Lumia 630-ra. Minden szuper, de a vásárlással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Nem szeretném megadni a kártyaszámomat, paypal nincs, ezért azt gondoltam ki, hogy a Neweggről vásárolok Microsoft Windows Store Gift Cardot ([link]) és aktiválom. Ehhez USA accountra kell állítanom a telefont, vagy megy magyarról is ? -
JamesHun
addikt
válasz TayRol #43994 üzenetére
akár hogy variálok, bármelyik sim en aktív a net ha a másikon beszélek akkor az a másik sim inaktív lesz -> no net
Ha ugyan azon van a net és beszélsz akkor bitang lassan, de lesz neted, de pl hiába írja ki, hogy 3G, jó ha edge sebességgel operál a net. De letéve a telefont ugyan ott állva ugyan az a weblap ami telefonálás közben 15-20 mp volt 2-4 mp alatt bejött
De i5 sem kezeli jobban a telefon + internetetezés közben dolgot."If the user is using SIM2 as modem for connecting Internet then SIM1 can be used to take calls and that is why the user should select SIM1 carefully as it acts as the primary number."
Ezt én úgy értelmezem, hogy smart dual sim nek tudnia kellene a 2 sim VS internet kezelését nem?
Vagy ez gyártó specifikus és valakinél tudja, valakinél nem?SeriesX: JamesSHun
-
batai15
félisten
nem szeretem angolul használni a telefont. meg cortanához is úgy kell beszélni, ami nem perfekt nálam.
igazából csak ez a csendes órák érdekelt -
batai15
félisten
Ez a csendes órák 8.1 alatt merre található meg?
-
SsPL711
őstag
válasz hülyegyerek #44037 üzenetére
Hát a biteket
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz hülyegyerek #44035 üzenetére
Egyáltalán más wifis eszköz tud ilyenkor forgalmazni a routereden?
Mikor nyomatod a PC-ről a "töltéseket".Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
glehel
senior tag
válasz hülyegyerek #44033 üzenetére
ott lesz a baj. nem tudja megfelelően kezelni a le és feltöltést egyszerre sok kapcsolattal, lehet a firmware lehet hardver hiba. én lecserélném a helyedben.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
-
Dinter
addikt
Hogy tudok letöltött PDF-t elküldeni Bluetoothon?
-
SsPL711
őstag
válasz hülyegyerek #44028 üzenetére
Biztos kéne a routernek egy FR.
Meg egy frissebb FW, esetleg, főleg ha van hozzá.[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
válasz hülyegyerek #44028 üzenetére
és a feltöltésed mennyi?
-
hülyegyerek
addikt
Ha 0 kb/s a letöltésem, akkor se megy mellette semmi, hiába állítok sávszélt, meg prioritást...Annak idején kérdezgettem erről a routerem topikjában, de érdemi válasz nem érkezett. Mindegy, megszoktam így.
A lényeg, hogy az eddigi droidos telefonjaimon is ugyanígy működött a dolog, szóval nem MS specifikus ez az átváltás-nem átváltás dolog mobilnetre.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Dave™
nagyúr
válasz hülyegyerek #44021 üzenetére
A torrentkliensnek meg tudod adni, hogy mennyi legyen a sávszél limit. Sőt, ha egy adott gépen megy csak a torrent, a routerben is tudsz limiteket konfigurálni arra az adott eszközre vonatkozóan.
glehel: igaz, de a kliensben akkor is tud limitálni.
[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
szerintem itt egy a lényeg legalábbis nekem, ne fogyasszon fölöslegesen mind a kettő egyszerre, és nem fogyaszt, gondolom a szoftverben van valami blokkolás (kapcsoló) ami nem engedi a mobil netet ha a wifi aktív persze ettől még az user úgy látja hogy be van kapcsolva de valójában nincs mert nem tartja a kapcsolatot a bázisállomással csak akkor veszi fel újra (kapcsolja be magát) amikor nincs wifi,vagy a wifi korlátozott (mondjuk nincs net rajta).
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz hülyegyerek #44021 üzenetére
Gyanítom megpingeli
google-tbinget, vagy valami MS szervert és ha az van akkor van net, sávszélességet nem mér hozzá, a ping meg sikeres csak a sebesség van a bányászbéka hátsója alatt, csak utóbbit nem tudja, így jónak minősíti a wifit. (Legalábbis szerintem ez a legegyszerűbb/leggyoersabb megoldás)"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
hülyegyerek
addikt
Nekem nagyon P2P barát routerem van, mivel ha megy a torrent, akkor csak annak ad sávszélességet, és se a böngésző, se semmilyen rácsatlakozott eszköz nem megy wifivel. Ilyenkor a telefonon megjelenik a mobilnet jele, de netezni csak akkor tudok rajta, ha kikapcsolom a wifit. Szóval hiába nincs wifi-sávszél, nem kapcsolja át magától mobilnetre.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
SsPL711
őstag
válasz Воланд #44018 üzenetére
Té
Nejemnek 620 van és neki vannak kis nyilak. (Szintén Té-s)hülyegyerek: Nekem mindig van mobilnet jel a térerő jel mellett, ha be van kapcsolva a mobilnet.
még akkor is ha wifin megy az adatforgalom. Csak kis nyilak nincsenek[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz zsoltek #44013 üzenetére
szvsz ha megkapod a t-tol a vegleges fw-t, akkor mar nem lesz igy. ez bug az fw hianya miatt. bar majd este, vagy holnap megnezem az ocsemet, hogy azon mit produkal.
"SsPL711: 8.1 feature"
gdr3
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
SsPL711
őstag
-
NGA
addikt
Még annyi, hogy mivel nekem a wifin lóg a telefonom ha hazamegyek, régebben otthon lekapcsoltam éjszakára a mobilnetet, hogy jobban bírja. De kiderült, hogy felesleges kikapcsolni, mivel nem megy adat, és nem merül jobban tőle. Bent a melóhelyemen sincs lekapcsolva, és reggel 8 óta 12%-ot merült eddig.
-
Zoli133
addikt
válasz Воланд #44005 üzenetére
Ezt kiegészíteném egy kicsit, mert 8.0 alatt sikerült egy elrontott router configgal megoldanom azt, hogy volt wifi, max erősséggel, de nem engedett át semmit, mégis neteztem mobilon. Azt hittem megy a router, de velószínű mobilnetet olyankor visszakapcsolja, ha valami nem stimmel wifin.
Persze régen volt ez, talán igaz sem volt..."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Воланд
titán
-
NGA
addikt
Az adatátvitelt kapcsolja le. Azaz ha nincs adatátvitel, akkor nem merül tőle jobban a telefon.
Például:
Lent vagyok a gyermekkel a játszótéren. A saját wifim még látszik, de kb 1 méterrel arrébb már nagyon gyenge. Ennek ellenére, míg meg nem szakad a wifi kapcsolat, nem használja a mobil átvitelt, ezért van olyan, mikor ki kell kapcsolnom a wifi-t azért, hogy menjen a mobilnet. Ha nem kapcsolná le az adatátvitelt a mobilnetn, akkor ilyenkor már azon menne. De míg rácsatlakozik wifin a routeremre, addig csak wifi-n mennek az adatok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest