Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l925
tag
jó a 1520 phablet kategória. Én nem is értem azokat akik komolyan gondolják akkora lapáttal..
vicces mert 10 éve a minél kisebb telefonok voltak a menőbbek és akinek már egy kicsivel nagyobb volt az "tégla" volt. Most meg épp fordítva a trendi
Mondjuk az érintőkijelzőt nem is lehetne kihasználni nyilván 3 coll alatt.. -
danilla
őstag
válasz
horgászfan
üzenetére
Hát az iphone sehogy se jut eszembe erről a telefonról.

-
Kasya
nagyúr
válasz
horgászfan
üzenetére
Nezd meg jobban a tobbi Nokia modellt is

-
pzstm
titán
konkrétan kisebb, elegánsabb, nekem szebb. Túl nagy egyszerűen nekem a 1520,amúgy már olyanom lenne

Mire vagy kíváncsi? Kijelző gyonyorű, 5" de mégsem nagy (nekem még teljesen okés a lapátkezemnek). Akkuja nyilván kisebb mint 1520-nak.
Vagy mire vagy még kíváncsi esetleg?

Amúgy remélem másfél hónap és mesélhetek nektek 930-ról
-
Ryoo
senior tag
válasz
horgászfan
üzenetére
WiFi-n, nincs mobilnetem (még)
-
hroberto
veterán
Egész jó ez a 930. Főleg narancs színben.

-
daniel909
addikt
nektek is nehezen kerül elő az értesítés sáv ha van több értesítés? 4x 5x kell próbálkozni mire mutatja..
más: ki tudja mikor jön a messengerbe a voip? igen jó lenne mert fasza és "ingyen " van... nagyon jó lenne ha bele kerülne már..
-
Polllen
félisten
válasz
horgászfan
üzenetére
A push üzeneteket ne keverd a VOIP-l

-
Integrale
veterán
válasz
catroot
üzenetére
Ez a hiba is eleg gyakori, frissites elott nem csinalt ilyet, igy az oldal hibajat ki is zarnam. Amit meg eszre vettem, hogy belepek egy oldalra eloszor a mobil valtozatot tolti be (desktop van beallitva
) letekerek az aljara a normal nezetert. Beirom a felhasznalaonevet es a jelszot, majd ujra a mobil oldalon talalom magam es persze kileptetve. -
Ryoo
senior tag
Sziasztok!
Sajnos lenne 1-2 problémám. A héten vettem egy Lumia 525-öt és a felszinkronizált zenelisták eltűnnek a telefonról 1-2 nap után, windows media playerrel szinkronizálom a zenéket sd kártyára, listával együtt, és 1-2 nap után eltűnik az összes lista, és az albumokat se írja ki, csak ömlesztve találom meg a zenéket. Tud erre vki vmilyen megoldást? Jah és a push értesítések szinte sose működnek, se whatsapp, se facebook messenger, viberen nem is csodálkozom, azt tudtam, hogy szar, de pl a whatsapp 7.8-on tökéletesen működött.

-
catroot
veterán
-
dregnarr1
csendes tag
Üdv!
Ha újra- vagy felcsatlakozok egy wifi hálózatra, akkor nem kezdi el szinkronizálni a dolgokat, ennek lehet valami oka? Elvileg minden autoszinkronon van, mégis ha visszatérek egy már használt helyre, vagy ha újat találok, addig nem kezdi a szinkronizációs köröket, míg legalább egyszer manuálisan nem frissítem.
-
horgászfan
újonc
válasz
Polllen
üzenetére
Nem a telefon a hibás. Minhárom szolgáltató korlátozza a pusht meg a Vibert, Skypeot. Én vodás vagyok (még pár napig), a Viber fel se csatlakozik. Kiírja, hogy nincsen internet. Bár csak késnének az üzenetek, de legalább megjönnének mint nálad
. Mondanom sem kell, hogy wifivel hibátlanul megy minden. -
catroot
veterán
Masnal is elofordul, hogy az IE nem tolti be a jelszavakat? Mostanaban ez lett nalam az uj divat.
-
Polllen
félisten
Már régen volt téma a push értesítés, uh az elmúlt időszak tapasztalatai:
- viber néha jó, néha késik 5-10 percet, néha késik sokkal többet
- MS account a telefonon ha pár órát nem használom a mail app-t, kb. standard 5 perc késés. Ha megnyitom, akkor utána pár óráig jó, majd újra beáll erre az 5 perc késésre (ennyit arról, h tuti a viber szolgáltatás a fosna)Akkor érdekes amikor itthon vagyok, ugyanis ha jön egy üzenet a fenti két accountra a nexus 7 jelez először, aztán rá 1 másodpercre a BB Z10-m és a wp-s mobilom... vár... vár... aztán mikor már árkon-bokron túl vagyok mindenen, a wp-s készülék is jelez. MS account-nál ez sztem tré... És win 8.1 pro-ban a metro-s app ugyanígy nem jelez azonnal.
Így kell a user kedvét elvenni az egésztől.
Végülis mi másra használnék egy mobilt, mint kommunikációra. -
mike1334
veterán
Meg lehet oldani azt, hogy előre kiválasztott oldalakat/híreket/cikkeket (illetve srs alapon azokat, amiket még nem láttam*) egy program automatikusan letöltse magától a telóra míg wifin lóg, hogy aztán napközben el tudjam azokat olvasni offline is? A Nokia Xpress ezt tudja? Vagy ez csak vágyálom?
Köszi!
(Lumia 620at használok)*mondjuk ebben a topiban keletkezett új hozzászólások, sorozatjunkien új hírek, egy-két hírportál cikkei stb.
-
-
pzstm
titán
válasz
this is life
üzenetére
teljes képernyő. Legalábbis 930 tudja már

-
válasz
Воланд
üzenetére
Viszont a forditasban , leirasban ugy irja , hogy nem tamogatja a vezetek nelkuli technologiat ezert csatlakoztassam usb-n a tv, pc-hez....
A dlna osszehozhato a nokia app-al elvileg , bar azt nem probaltam. A miracast a teljes kepernyo tukrozest tudja , vagy ott is csak alapjaba veve a media tartalmakra van kinegyezve a technologia ? -
Воланд
titán
válasz
this is life
üzenetére
nem rossz forditas, tv-re is menne, miracasttal. azt meg csak a 1020, 1520 tudja majd.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Tudom hogy irja , de ez is csak egy rossz forditas , tv-n csak akkor fog menni a dolog ha a pc-vel es a pc hdmi kimenetet osszekotod a tv-vel ....

-
tomboy0013
veterán
válasz
this is life
üzenetére
Azt írja a menüben, hogy TV-re, kivetítőkre és monitorokra rádugva működik. TV-n nem működik az tuti, legalábbis itthon van egy Panasonic meg egy Samsung TV, ha rádugom csak azt írja, hogy keresés és nem talál semmit. Azt hittem használható lesz ez a funkció, örültem is neki, hogy a 8.1-gyel lesz ilyen lehetőség, nem értem minek van benne ha nem működik.
-
catroot
veterán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Na ne mar, hogy zarogassam a task-okat.
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Utana olvastal azert ? A pc-re tudod kirakni a kepet ,de kulon program kell hozza ...
-
tomboy0013
veterán
Ennek a Képernyő megosztása résznek mi a franc értelme van? Eddig bármire rádugtam a telefont semmit sem talált....
-
Nexbit
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
hát nem is tudom.. ez a dB múlik és nem biztos. a szöveg akkor sem helyes mert a folyamatos wifi kapcsolattal nem nő hanem inkább csökken az akkumulátorom üzemideje és itt a 3G meg sem említi.
-
cattus
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Settings --> sync my settings --> Theme
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Nexbit
üzenetére
Mert folyamatosan kell bekapcsolva tartani a wifit, vagy nem? Még mindig jobb amikor a teló egy 10 méterre lévő antennával kommunikál, mint amikor egy kilómeterekre lévővel teszi ugyanazt.
WinPho egyszer már nekem is sikerült, csak az egyiket véletlenül lehúztam nehogy a sok task leszívja az akksit

cattus köszi!
-
Nexbit
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
a lényeg a folyamatos szón van
főleg ha alig van a wifinek térereje
-
Nexbit
senior tag
8.1 ben olvassátok el figyelmesen a wifi menüben a kikapcsolva felirat alatt a szöveget
asszem akkor bekapcsolva hagyom

-
gyurkikrisz
őstag
"Power for Your
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy Note
Google Nexus 7
Nexus 5
Nexus 4
Nokia Lumia
LG Optimusand more!" szóval az új Lumiák már Androidosak lesznek?

Amugy: Hol lehet kivenni a syncet az asztali gep es a telefon teamszine kozott? Halalra idegesit hogy telefonon tiszta zold lesz minden, amikor meg visszaallitom pirosra akkor meg a gepen fog idegesiteni a piros

-
legiaap
félisten
Viszon van egy nagy előnye, nem Nokia, így ha beledugod a telefonba nem robban fel, elpusztítva ezzel az emberiséget.
Pontosan ezt akartam írni.

Amúgy meg egy alternatíva lett volna.
Otthon nem kapható, ezért írtam ebay-t vagy magától a gyártótól való rendelést.
Olvasod is amit írok?
Zsebben egy ilyet kényelmesebb hordani, nem lóg semmi kábel csak rádugja az ember és kész. Telefonozni is simán lehet töltés közben és nem lifeg, csüng mint a másik. Ennyi előnye van. Leírtam hátha szempont lehet. -
pzstm
titán
Nokia DC-19-et használ valaki? Érdekelne mindenféle tapasztalat

-
legiaap
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Miért meredek?
gyurkikrisz: kicsit sz@r megfogalmazás, hogy a világ legjobb telefonjai, inkább azt írtam volna, hogy a leg népszerűbbek. Úgy már okés lenne nagyjából a sorrend.
-
gyurkikrisz
őstag
Simán elmegy okostelónak a 3310

troll leszek: a világ legjobb telefonján szeretnék NFC-val fizetni, miért nem megy?
ez nem Apple fika, csak a cikkíró is jó hülye hogy "a világ legjobb telefonjait" keresi, mikor erről csak szubjektívan lehet írni, az meg kit érdekel hogy neki mi tetszik... -
kcsa
veterán
"Best smartphones"
-
hülyegyerek
addikt
3310 mint smartphone ?

Mondjuk egy ilyen listára rárakni az Iphone 5c-t elég meredek...
-
Kasya
nagyúr
"A legjobb telefonok a vilagon" ranglista. Erdemes vegignezni, de nem erdemes barmit is leszurni.
-
Clemi
veterán
Olyannal találkoztatok már, hogy az összes program közül ami az SD kártyán van, kettőre azt jelezte a telefon, hogy nem elérhető. Csak arra a kettőre! Miután csináltam egy restartot, már elérhető az a kettő is. A tárhely hub simán beolvasta a kártya adatait, a rajta lévő tartalmat, kiszámolta a méretet.
Volt persze korábban egy üzenet, mikor elindítottam a Nokia MixRadio programot, hogy így meg úgy kell biztonságosan eltávolítani az SD kártyát, de ennek nem tulajdonítottam semmi jelentőséget. Úgy néz ki, akkor valamit ügyködhetett a MixRadio miközben a kártyáról beolvasta a zenéket. De vajon mit? Mi a szösz az, hogy a kártyára telepített kb 15 programból mindössze két kis fütyi programot nem lát? Azt vajon miért nem látta?
-
WinPho
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk az érintőkijelzőt nem is lehetne kihasználni nyilván 3 coll alatt..

Legyen szerencséd

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez nem Apple fika, csak a cikkíró is jó hülye hogy "a világ legjobb telefonjait" keresi, mikor erről csak szubjektívan lehet írni, az meg kit érdekel hogy neki mi tetszik...