Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Hű ez jó lenne ha működne, éjjel neteztem a telefonon és a gombok nagyon zavaróan világítottak.
-
Pilács
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
System error... és el sem tudom távolítani, nem találom hogyan kell...
-
Zsoleszhun
addikt
Valakinek működik már a gombok háttérvilágítás módosítása? Nekem 920 PfD cyan -nal még nem engedi módosítani a fényerőt

-
Bogyó bá'
nagyúr
Valóban nem szerepel a magyar 530 a hivatalos listában sem....

-
air
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne.
Ha az 530-asra már 9 európai országban elérhető a Denim, de itthon még nem, és állítólag nem is fog kijönni, akkor a Preview for Developers segítségével mégis felrakhatom? -
törölt tag
WP8.1-en ha valaki a beépített email klienst használja gmail fiókkal. Mondja már el, hogy amikor kitörlök egy levelet a telefonon, miért látom pc-n a webmailben még mindig?
-
Sziasztok!!
több hónapja szenvedek a kedvenc 920-asommal, nem tudom megcsinálni a biztonsági mentést már vagy öt hónapja. A felhőben van még hely vagy 30GB, eljut 96%-ig, majd kiírja, h nem sikerült a biztonsági mentés, próbáljam meg később. Igazán türelmes vagyok, de öt hónapja próbálom a "később-et" sikertelenül.
Ha lenne valakinek ötlete szívesen venném.
THX!!!!
Joe -
Lui04
aktív tag
-
AMD Power
titán
Jött a telóra valami nagyobb frissítés. Lehet róla tudni róla valamit, mit tartalmaz?

-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nem bírtam tovább a dolgot és feltettem a pfd appot, előtte regisztráltam meg minden.
Kérdésem az lenne, hogy a pfd-es frissítések telepítése után is érdemes HR-t csinálni?!
Szaladnak a frissítések felfelé! -
kolosanyi
veterán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Nem, sose volt a kezemben, én igazából most gyüttem a tanyárú. De ha bekerülnek a WP-be, akkor majd menni fog ám a fapfap biza.
-
kolosanyi
veterán
-
valaki_xy
tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Nekem PfD-s 1020-on a 8.10.14219.341 van fent. Úgy tudom, hogy Action Centerbe bekerült a mobilnet kapcsoló, meg a takarékos mód, ennyivel különbözik a hivatalostól.
-
csabi10
senior tag
Szóval, kicsit feljebb kaptam ezt a linket arra a kérdésre hogy hogyan kell regisztrálni a PfD-re.
Ebben a cikkben azt írják hogy le kell hozzá tölteni a Preview for Developers alkalmazást.
A kérdésem, hogy a Phone Insider mire jó, vagy a kettő ugyan az csak más néven? Illetve a független készüléknél garancia vesztéssel jár ha így telepítesz rá frissítést? -
cattus
addikt
válasz
Zoli0726
üzenetére
Care Suite használatához valami egyszerűű leírást tudnál / tudna valaki adni? Nem nagyon vágom, mit kéne csinálni vele.
Hát asszem ennek annyi, Care Suite se tud vele mit kezdeni, a Windows is csak "Nokia BOOTMGR"-nek ismeri fel. Hétfőn bemegyek T-hez, aztán lesz, ami lesz.
-
BiP
nagyúr
Benne van az, csak nem minden országnál. Gondolom ott nem forgalmazták.
(#61263) Partyface007: Most jött ki a Denim. Sokkal nem vagy előrébb a PfD-vel sem jelenleg.
Február elején meg már itt a W10 előzetese. (igaz, azt nem tudjuk még, hogy milyen formában, mennyire publikus, stb.). Erre a pár hétre már felesleges szerintem sz*rozni vele, akkor meg majd még mindig eldöntheted.
De abból kiindulva, hogy a PfD hivatalos fejlesztői program, szerintem nem kizáró ok a végleges frissítéshez.
(Ahogy most sem a Denimnél.)(#61258) csabi10: Ki kivel van? Vagy csak én nem értem, mit szeretnél?
A Preview for Developers programon keresztül a WP8.1 még nem publikus, de a fejlesztőknek már kiadott változatait lehet megkapni. Hivatalos fejlesztői program, de mivel fejlesztői szoftvert kapsz, előfordulhatnak problémák. Szerintem úgy értendő, hogy magától a használattól nem ugrik a garancia, de ha emiatt van gond, azzal nem tudnak már mit kezdeni. Eddig nem nagyon fordult elő.
(1 példa volt rá, talán a 925-nél, ott le is tiltották a frissítéseket egy időre)
A Phone Insider mibenléte publikus felhasználók számára még nem tisztázott. Csak Microsoftos alkalmazottak tudnak belépni jelenleg, sima MS (live) login még nem engedélyezett.
És az sem tiszta, hogy ez lesz-e majd a PfD Win10-es megfelelője vagy azon belül folytatódik-e a W10 előzetesek tesztelése. -
Partyface007
őstag
tud valaki abban segíteni ha felteszem a 830-ra a preview for developers verziót akkor enged majd w10-re updetelni ha kijön a végleges vagy vissza kell álljak a "hivatalosan" kiadott 8.1 verzióra?
köszi előre is
-
Clemi
veterán
Na nem mintha annyira fontos lenne, de a Lumia 530 vajon miért nincs benne a szoftver frissítési listában?
-
csabi10
senior tag
válasz
Atek000
üzenetére
Köszönöm! Nekem gyári független a 735, garancia vesztés lehet ha regisztrálok? Azt írják hogy: " Arra azért felhívnánk a figyelmet, hogy a programnak vannak kisebb kockázatai, de azért nem kell tartani tőle, bár technikailag járhat garancia vesztéssel, de nem nagyon volt még erre példa."
Ez az alkalmazás nem erre van ? Phone Insider mert a Preview for Developersajánlják. -
cattus
addikt
Asszem a mai nappal végleg meghalt a telefonom... Netezés közben egyszer csak befagyott, csak a hangerő le + bekapcsomb hosszan nyomására indut újra. Azonban ezután nem akart elindulni, fekete képernyőn azt írja: ERROR: Unable to find bootable option. Press any key to shut down. SD kártyát kivettem, ugyanaz a helyzet. Most a Lumia Software Recovery Tool-lal próbálom újraéleszteni, de nem nagyon akarja felismerni...

-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet a PfD-re regisztrálni? Elég ha letöltöm az alkalmazást? -
toldy
őstag
Köszi srácok,
Hr nem segített, ms oldalán nem találtam számomra értelmezhető infot.
-
-
toldy
őstag
Srácok, kérnék egy kis segítséget. Független 930as a frissítést letölti, de az előkészítés közben olyan 10-12% környékén 8018830f hibakóddal megszakad. Ki be kapcs többször megvolt, pfd nincs rajta, kb 19gb szabad helyem van, ötlet?

-
eddie17
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Tudom, úgy is kérdeztem, hogy melyik a legkisebb amit érdemes megvenni.

-
-
eddie17
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Értem s,zóval egy 635, 535 felejtős. Akkor marad a 735, majd júniusban.

-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
Igen, ezt sejtettem, de akkor ez csak rontja az összképet a hamburger menüvel kombinálva (tényleg kell kétféle?), a másik meg, hogy ezt eddig is megoldották, hogy az ikonok látszottak, és a három pötty, és ha rányomtál, akkor feljött egy szöveges menü, meg a gombok feliratai. Ez így tök jól van, nem értem minek kell variálni vele. Illetve azokat a gombokat nyugodtan el is rejthetnék, nem hinném, hogy a megosztás például olyan fontos lenne, hogy konstans foglalnia kell a helyet a képernyőből.
-
-
eddie17
addikt
Sziasztok.
Most WP fronton melyik a legkisebb modell amit érdemes megvenni közepesen hosszabb távra? Mondjuk másfél, két évre. -
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
Nekem tetszik, szép letisztult és elegáns lett a design. A kerek ikonok is jók oda

(#61216): Hát ez így furán néz ki. Pont azért lenne ott a 3 pont, hogy az hozza elő az alsó sávot/menüt, ennei így mi értelme? Radásul ha csak a pontok lennének ott, akkor azt lehetne a címsáv mellé is tenni, ahogy eddig volt.
-
Levwi
aktív tag
Tényleg még csak most tűnt fel, hogy egy dolog amit nagyon vártam volna és még szerintem sokan mások is kimaradt a tegnapi bejelentésből. Mi van a Telefonos interaktív csempékkel most akkor lesz vagy nem vagy az csak egyfajta szóbeszéd volt?
-
Ha emailben kapok egy word 2003 docot, azt hogy oldom meg telefonon, hogy beleszerkesztek és visszaküldöm?
Mert azt mondja, hogy 97-2003 formátumú a file, és ezért nem szerkeszthető. -
confuser
senior tag
Osztottam, szoroztam, és ha a Win10 előzetes előbb jön ki, mint az 532, akkor fennáll a veszélye, hogy felrakom a 930-amra. Az pedig veszélyes, lehet nem kéne a mindennapi telefonomra felrakni... Belehúzhatnának kicsit az 532-vel, vagy amihez jobban értenek, kicsit elhúzhatnák a Win10 előzetest

-
Alexios
veterán
válasz
Воланд
üzenetére
Hát, ha ez így marad lehet tényleg maradok androidon.. A lent levő címsor az egyik legjobb dolog, mai napig nagyon hiányzik, képernyőmérettől függetlenül. Az, hogy emelett még beraknak egy alsó sávot is az már no comment, remélem ezt átdolgozzák jelentősen a véglegesig.
-
Воланд
titán
fikazasfeedback kovetkezik: nem es nem. a cimsor es a frissites nem jo fent (hello phablet tulajok), az also sav meg kihasznalatlan es igy most dupla annyi helyet foglal a tartalombol. ha valami gesztusra jonnek elo a savok, akkor a ket savval mar csak az elhelyezes a gond.
-
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
A második mondaton jót nevettem..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Alexios
veterán
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Miért akarnál egy ~8000x8000 pixeles képet beállítani egy max 1920x1080 felbontású kijelzőre beállítani?

-
Bandi8bácsi
tag
Az normális, hogy egy 70 megapixeles képet nem tudok beállítani háttérnek?

-
Pilács
senior tag
Viber-en le lehet tiltani a másik felet valahogyan? Nem találom...
-
Lui04
aktív tag
Üdv!
Denimről szeretnék visszamenni blackre, a kérdésem az lenne, hogy az sms-ek hogyan szinkronizálódnak, tehát mi kell ahhoz, hogy visszajöjjenek 8.0-án? Kell-e hozzá biztonsági mentést készíteni az appokról vagy úgy működik mint a névjegyzék, hogy lehúzza magától ahogy bejelentkezek az MS fiókba?
-
FishAir
senior tag
Hejj a Line meg videó hívást kapott a január 19-ei frissítéssel. Ennyire nem használja senki azt a jó kis progit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Megpróbálom a Care Suite-ot, ha azzal sem megy, szerviz (ha minden igaz, van még rá garancia).

), de amit leírtál, az tényleg komoly gond.