Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
Szerintem ez nem a userek miatt van, hanem a fejlesztők miatt. Van egy androidra megírt appja hamburger menüvel, nem akarta átalakítani panorámává, stb. és végül meg sem csinálta. Így most nem is kell átalakítania, és így is illeni fog az OS-be, talán több kedve lesz hozzá. Céges körökben meg olcsóbb lesz a fejlesztés, hisz nem kell új felületet csinálni, minimális változtatásokkal fel lehet használni.
Lekerekített képeket stb. hol láttál? Annyira futólagosan mutattak bármit is, Windows Central írásaiban meg nem tűnt fel.
-
Воланд
titán
válasz
üzenetére
az a baj ezzel az egesz gui valtoztatassal, hogy a regi wp elemeket folyamatosan epitik le es helyette nem valami ujdonsagot hoznak, hanem mas os-ben levo megoldasokat masolnak. ertem en, hogy egy x evig droidot hasznalo user konnyeben emeszti meg a hamburger menut, mint a harom pontot, de azt mar nem ertem, hogy a drotbol hajlitott ikonok minek kellenek. attol nem lesz egyertelmubb, hogy melyik ikon micsoda, cserebe jo ronda.
-
Dave™
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Üzemidőben természetesen a 735, nagyobb akkumulátor és takarékosabb SoC. Nekem 920 van és nagyon szeretem, a kettő közül az a minőségibb/jobban felszerelt, lévén csúcsmodell volt, de ha most vennék, valószínűleg én is a 735-öt választanám a kicsit nagyobb kijelző, a kisebb fogyasztás és a vékonyabb kialakítás miatt.
-
-
törölt tag
Ja, hogy ez az
Köszi midnenkinek.Annyira szerintm nem gáz, bár a mostani képernyő alján levő három pont is teljesen jó. Csak akik más platformról jönnek, azoknak ezt talán könnyebb felismerni. Bár ezzel a logikával tehetnének ikonokat is a kezdőképernyőre...
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak amikor 1320-ra váltottam, a munkahelyem miatt napi 2 órát kellett ingáznom buszon. Akkor jó volt a bazinagy kijelző, viszont most már nem ingázok, és kényelmetlen ezzel a batárral szaladgálni.
(#61089) bwooster:
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Nekem volt mind2. Igaz időben és a használt szoftververzióban is volt eltérés.De én a 735-öt ajánlom. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni, de sztem jobb a 735 mint a 920.
-
válasz
hülyegyerek
üzenetére
1320-nál semminek nem lesz jobb az üzemideje
Amúgy miért adod el? -
hülyegyerek
addikt
A hétvégén eladom a 1320-at, és egy kicsit tanácstalan vagyok az utódjával kapcsolatban. 920 és 735 között vacillálok, jó lenne ha találnék olyat, akinek mindkettő volt. A kérdés főleg az, hogy melyiknek jobb az üzemideje. A többi különbséggel tisztában vagyok, csak az nem világos még, hogy mennyivel fogyaszt kevesebbet (vagy többet) az s400, mint az s4.
-
BiP
nagyúr
válasz
üzenetére

Korábban én is sokat agyaltam, mi a fene, de aztán ahogy egyre több programba bekerült az idők során, leesett. Ha már annyira éhes vagy, hogy már délibábot látsz, ez a 3 vonal (főleg, ha épp lekerekített a dizájn), akkor úgy néz ki, mint egy hamburger piktogramja.Ahogy a keresőnek a nagyító piktogramját is nyalókának hívják sokan, mert arra is emlékeztethet.
szerk: Na, ennyire vagyok gyors

-
törölt tag
válasz
Воланд
üzenetére
Mi az a hamburger menü? Valami beépített mcdondalds app?
Amúgy a diktálás ikonját a szövegbeviteli mezőbe kellett volna tenni, mondjuk jobboldalra, és akkor nem zavar senkit. Úgyis csak gyári billentyűzet van, akkor lehetne gyári a szövegbeviteli mező is, amit mindenki használ.
Cortanának meg végre betehetnék az eredeti Cortana sziluettjét, nem csak ezt a kis kört, sokkal élvezetesebb lenne

-
Воланд
titán
Lumia Camera is coming to all Windows phones through Windows 10
nagyon helyes. es akkor egyuttal a tobbi lumia extrat is megkaphatna az osszes wp10-es keszulek.
Settings on Windows 10 for Phone and PC are stark and simple
irnam azt, hogy vegre, de az ikon + szoveg kombonak nem latom ertelmet. persze, ertem en, hogy csak a szoveg tul sivar lenne es elvalasztani sem lenne konnyu.
Cortana for Windows 10 on phone has a slightly new look
magyar adatokat! koszi!
"Also, yeah, there is a 'hamburger menu' there too. Get used to it, it was in a lot of Universal apps from Microsoft, although they say this may change before the final release."
legyen eszuk, egyszeruen hihetetlen, hogy mennyire undoritoan nez ki, hogy belepakoljak az osszes alkalmazasba es semmi egyedit nem tudnak kitalalni.
"Oh, and yes, you can now use voice dictation in every instance where there is a text box in Windows 10. The microphone in the upper left area of the keyboard shows how this will work"
ez igy elsore nagyon nem jo, a mikrofon ikon rossz helyen van, mellette 90%-ban meg ott van egy ures sav, ami ertekes helyet vesz el a kijelzobol. ha ki lehet kapcsolni, akkor oke, csak ha eppen majd diktalni szeretnek, akkor meg elobb masszak be a beallitasokba, hogy visszakapcsoljam. szoval annak az ikonnak uj helyet kell keresni.
The keyboard for Windows 10 on Phone has a virtual precision pointing stick
ez jo otlet, jobb, mintha betettek volna egy balra meg egy jobbra mutato nyilat.
Skype is built into Windows 10 for Phone and has an updatable Messaging app
remek. foleg, hogy ha a viber, whatsapp, fb is ugy dont, hogy kihasznalja a lehetoseget es beepul az app a messaging-be.
"However, for now, SMS messages won't sync back to Windows 10 PCs and Skype Messaging."
ezt jo lenne a veglegesre javitani, mert igy ez megint egy felkesz funkcio.
a kepeket meg erdemes megnezni, hihetetlen, hogy mennyire csunya az ui es mennyire elut a regi wp-tol.

-
Melack
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez a Hub jó lesz, csak működjön is. Ha a Viber meg FB belekerül (kétlem), akkor használható is lesz a dolog.
A OneDrive dolgairól hol van összefoglaló?
-
Hát ez a skype integráció csak bassza a csőröm
Mintha a 8.0 is ezzel lett volna promózva. -
Dave™
nagyúr
Hivatalos Dropbox kliens: [link]
-
Unlimited
aktív tag
válasz
KunEmber
üzenetére
Megnéztem majd az egész bemutatót. Én szerintem nagyon jó az, amit eddig láttunk. Megindult az egységesítés, ami miatt nagyon, nagyon sokan fognak a Windows Phone felé fordulni. Céges mobilok, tabletek,stb. Ez az óriási lehetősége a Microsoftnak, amit úgy néz ki meg is lépnek. Kb. egy fél éve beszélgettem Thomeban egy Nokia pólós sráccal. Ugyan ezeket mondta el, már akkor. Voltak Microsoft konferencián, már akkor egy hasonló prezin mutattak nekik, hasonló dolgokat. Ő is azt mondta, hogy ez lesz az irány. Ezzel a lehetőséggel a kezében, ha ügyes a Microsoft, akkor nagyi dobhat. Már pedig az ingyen w10 minden 7,8,8.1 re azt mutatja, hogy jól indulnak neki.
Ezek tudatában, én mindig csak jókat mosolyogtam azokon a hszeken, hogy a WP 2 év és soha többé nem hallunk róla. Aki kicsit gondolkodott, annak egyértelmű volt, hogy mik a lehetőségei a microsoftnak. Már csak a megvalósítás a kérdéses. De az irány jó, sőt nagyon is jó.
Ui.: Az a holografikus cucc, na, az nagyot ütött nálam. Tátva maradt a szám. :-) -
KunEmber
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nyelvet, billentyűzetet állítsd angolra, restart a telónak, angolul beszéljen. Ha beszél angolul, utána állíthatsz mindent vissza magyarra, magyarul is fog.
A családban mindkét 520-on előjött 8.1-re álláskor ez a hiba, mindkettőn megoldotta. -
moleculez
veterán
Még a Messeage Hub-ra leszek kíváncsi. Mert ha egy helyen lenne az sms-skype-viber-urambocsá' fb tarsalgasom (miután az appokat felkeszitik erre), na azért a fele királyságom adnám.
-
moleculez
veterán
Jó lesz ez... Pont azokon a dolgokon javitanak amiket hiányoltam. Amennyire én a laptopom használom, simán kivaltja a teló ezek után (nálam!!!).
Ami érdekelne, hogy ha telóra felrakom az előzetes kiadást, és még nem az igazi, akkor flashelhem vissza a 8.1-t?
-
JamesHun
addikt
a névjegyzékre is ráférne egy jókora update
engem az zavar legjobban :S -
törölt tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Nem csak az Outlook. Univerzális lesz a Music, People Hub, Maps, a beállítások, a galéria, a naptár meg gondolom a Spartan is. Szóval folytatják amit 8.1-gyel elkezdtek, azaz hogy a rendszer főkomponenseit appként szervezik ki.
Képek alapján egyelőre egy dolgon akadt meg a szemem: sok helyen fentre kerültek a kezelőszervek (pl. mail appban küldés, válasz meg ilyenek) így egy kézzel nagyobb telefont problémásabb lesz kezelni. Szerintem nagyon jól meg volt eddig oldva lent ez a felhúzható rész a hamburger menü helyett. Így gyakorlatilag egy 6"-os telefont is elkezelhettem volna egy kézzel még ha feléig sem érek be hüvelykujjal.
Más: Nem emlékszem hogy Belfiore említette volna, mi az a kis kerek ikon a billentyűzeten a bal alsó karakterek környékén. Átsiklottam rajta vagy ez tényleg rejtély?
-
Partyface007
őstag
válasz
confuser
üzenetére
még annyit tennék hozzá hogy az outlook univerzális app lesz tehát alapjaiban véve ugyanaz a kód fog futni függetlenül attól hogy telefonon tableten vagy pc-n futtatod minden ugyanúgy fog kinézni szóval a csatolmány az biztos hogy meg lesz oldva végre, ja és word lesz a szerkesztő...
egy homogén háttérrel nem fog ez olyan rosszul kinézni illetve már most elég fürgének tűnt reméljük az RTM ennél csak jobb lesz :-)
-
Sweet Lou 6
addikt
-
confuser
senior tag
válasz
üzenetére
Ez egy általános Win10 bemutató volt, kb. 2,5 óra, aminek csak egy kis része szólt a telefonokról. Elég keveset mutattak, de amit bemutattak:
- Főképernyőn teljes egészében jelenik meg a háttér (a "fugában" is). 2 verziót láttam az átlátszó csempékkel kapcsolatban. Amit konkrétan az event-en mutattak, azon a csempék olyanok, mint WP8-on volt (vagy accent, vagy fix színű), amit viszont egy rövidebb feltöltött videóban, ott félig átlátszóak, félig accent color színűek (50% oppacity, saccra).
- Az alkalmazáslista mögött is látszik a háttér, erősen elmosva, nyilván hogy olvashatóak maradjanak az appok bármilyen háttérképet is válasszon az ember.
- Az alkalmazáslista elején van egy frissen telepített appok lista.
- Message hub valamilyen szinten visszajön, Skype integrációt mutattak.
- Lehet alkalmazás megnyitása nélkül üzenetekre reagálni (SMS-nél mutatták).
- Bárhol, ahol szövegbevitel van, diktálni is lehet (gyanús, hogy magyarul nem lehet majd, csak korlátozott számú nyelven).
- Fejlettebb Action Center. A 4-5 fenti ikon maradt, de lenyitható ez a rész (kb. ahogy a hangerősáv most), ahol még 2 sornyi ikon szerepelt. Dinamikusnak tűnt, hogy hány ikont akarsz kirakni. Az értesítéseket alkalmazáson belül is egyesével el lehet vetni.
- Rendszerezett beállítások menü.
- A billentyűzet átméretezhető, átmozgatható a képernyő tetszőleges részére.
- Új Office (Word, Excel, PowerPoint) appok. Funkciókban gazdagodnak. Word-öt és PowerPoint-ot mutattak, mindegyikben van mindenféle nézet, PowerPoint-nál talán még azt érdemes kiemelni, hogy az animációk (áttetszések, áttűnések), hardveres gyorsítást kapnak, így nagyon smooth minden. Nyomtatás Wifi-n keresztül.
- Új Outlook Mail és naptár app. Ami érdekes, hogy balra húzással törlöd a levelet, a jobbra húzással meg flag-eled. Ez egyben azt is jelenti, hogy panoráma kilőve. Mail app úgy tűnt rengeteg beállítási lehetőséggel bővült, 99%-ban biztos vagyok benne, hogy a csatolmányok kezelését normálisan megoldották.
- Új Fényképek app. Automatikusan csinál albumokat, kiszűri a dupla fotókat, javítja a képek minőségét.
- Új People app, új Zene app, új Maps app. Zene appba felhőből direktben be lehet rá húzni számokat. Maps app Cortana integrációt kap, és gépről lehet rá útvonalat szinkronizálni. People appról igazából semmi olyat nem mondtak, amit a mostani nem tudna. Talán annyit, hogy a Skype mélyebben lesz bele integrálva.
- Spartan böngésző (nem mondták meg, mi lesz a végleges neve, ez csak kódnév). Beépített Cortana-val, olvasó móddal (bár azt a mostani IE is tudja), és ezzel a firkálós jelölgetős feature-rel, amit szerintem soha nem fogok használni
Ami lényegesebb (lehet), hogy új rendermotorja van, ami nagyobb kompatibilitást ígér.
- Közös Appstore.
- Sync egy rakat helyen PC-vel / Tablettel
- Előzetes februárban jön valamikor. Nem fog mindent tartalmazi a fent felsoroltakból sem (Spartan-t pl. biztos nem).A márciusi MWC-n biztos sokkal többet mutatnak majd, de ahhoz képest, hogy ez általános Win10 bemutató volt, jónéhány dolgon átrohantak, bele-bele kaptak. Na meg persze ott lesz a preview, amiben majd lehet nézegetni az új feature-öket.
-
Levwi
aktív tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Reméljük a végleges ilyen lesz. Így már elég pofásan néz ki

-
Partyface007
őstag
-
Levwi
aktív tag
És már csak egy kérdésre nem kaptunk választ, hogy a 1520-nál gyengébb hardverrel szerelt telefonokon hogy fog muzsikálni a rendszer? Félek hogy még a 920-am is megadja magát alatta.
Bandi8bácsi:A link se jó.Látom javítva
Igen így már több értelme lenne. -
cattus
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Azért nem csak ennyiről volt szó.
Igaz, mutathattak volna többet is, a mai nap inkább az asztali rendszerről szólt. -
mdraco
őstag
válasz
Partyface007
üzenetére
Mától egy a kettő (10-nél)

-
hülyegyerek
addikt
Végre eljutunk odáig, hogy a fehér, és fekete hátterek helyett be lehet rakni akármilyen (akár egyszínű) képet is. Bámulatos a rendszer fejlődése.
-
Levwi
aktív tag
Kinek mi tetszik, de nekem a mostani 8.1-es megoldás kifejezetten bejön.
Ez a 10-es megoldás hogy a színes csempék mögött alig látszó háttérkép van ronda is meg értelme sincs.Más: Ezzel a teljes integrációval meg az ingyen frissítésekkel szerintem az a céljuk, hogy elterjesszék jobban a rendszert és toborozzanak pár wp usert. Más mobil os gyártó nem igazán tud ilyesmit felmutatni, bár akinek eddig is az volt a baja, hogy szar a csempe annak ezután is az lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Melack
veterán
Innen/off topik melyikőtök vett Win8.1et apróról? lenne pár kérdésem. Köszönöm!
-
match123
tag
Sziasztok,
Lenne egy egyszerű kérdésem. Szervízben van az androidos telóm, és a samsung szutyok amit cserébe kaptam, olyan szar, hogy ha tovább kell használnom, darabokra töröm.
Ha meg már veszek egy másik telót tartalékba, akkor már megismerkednék a WP8-al.A kérdés egyszerű, melyik a jobb választás? Lumia 720 vagy Lumia 530?
Köszi előre is
Szerk: Ha esetleg mást is ajánlanátok, használtan kb 8 ezer van az 530 és a 720 között, és 30-nál többet nem igazán szánnék rá (tekintve hogy javarészt csak addig kell, amíg nem kapom vissza a másikat...vagy meg nem szeretem a WP-t

És egy kicsit sűrgős, mert ezt a samsung borzalmat nem sokáig bírja az idegrendszerem, úgyhogy nem apróhírdetéseket böngészek, hanem telefonboltokat, ahova rögtön be tudok ugrani érte. -
törölt tag
Valaki letudná írni mi lesz a windows 10 újítása telefonra ?
-
válasz
Воланд
üzenetére
Á, szerintem megvan a "megoldás".
Az asztali onedrive for business progi se tudja szinkronizálni a tárat. Kiírja, hogy ez a tár túl nagy, nem lehet szinkronizálni. A túl nagy azt jelenti, hogy ugyan csak töredékét használom a tárhelyemnek (50 gigából 6-ot), de mivel több, mint 20000 file van benne, ami limit feletti, ezért nem szinkronizálja. Tök nevetséges, mindegy (mivel egy fizetős szolgáltatásról, nem valami free, trial stb cuccról beszélünk).
Mégis, nem tudom mire gondoltak, VÁLLALATI onedrive alatt? Lesz benne párszáz kép a macskáról, meg 2 word doksi a szülinapi zsúr brosúrájával? Haggyanakmán...

Az az érdekes, hogy ugyanakkor halt meg a telefonon a vállalati onedrive, mikor a pc is beintett szinkronizálni. Ez visszagondolva akkor lehetett, mikor átléptem a 20e-s filelimitet.
Vicces ugyanakkor, hogy a dropboxban ugyanez nem okoz problémát. Értem ez alatt, az ingyenes változatot
Szerencsére kaptam pár giga ingyen tárhelyet ajándékba, így meg tudom kerülni a fizetős onedrive limitemet, ha szinkronizálásról van szó.Poén, hogy a dropboxom hiba nélkül szinkronizálja a cuccaimat, a onedrive-ba pedig böngészőn keresztül töltöm fel az új fileokat, mióta a szinkronra beintett. Ezt egyszerűen nem hiszem el, de mégis van!

-
confuser
senior tag
válasz
mdraco
üzenetére
Worst case. Ha jól rémlik, azt mondták "later this year". Ez a holnapi napra is igaz, nem csak decemberre

Persze Win10 hivatalos debütálás előtt botorság lenne új flagship-et várni. Az Insideres feature-ök megérkezésre "3-4-5 hónapokat" mondtak, szóval legkorábban nyár vége, ősz eleje, mert addig csak Insider programon keresztül lesz elérhető a Win10.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy ha esetleg Németországból berendelek egy bolti, új, független Microsoft Lumiát (pl 535) akkor azt meghibásodás esetén vihetem-e Magyarországon szervízbe, tehát van-e ezekre valamiféle világ(európai) garancia?
Előre is köszi!
J. -
FіkuszKukіsz
őstag
Hát egyelőre sok minden nem derült ki. Van asztali Office, Cortana,Skype integráció, billentyűzet húzogatás meg egyedi háttér. Az, hogy az eddigi furcsa megoldásokat javítják-e illetve más platformon meglévő de itt hiányzó vagy új egyedi ficsőrök kerülnek-e bele majd februárban derül ki.
-
mdraco
őstag
Az év végén lesz FLAGSHIP WINDOWS PHONES.
-
törölt tag
Honnan lehet megtudni, hogy L925-re mikor lesz Magyarországon Denim frissítés?
-
Srácok még mindig küzdök azzal, hogy a Onedrive appban megjelenjen a vállalati onedrive-om tartalma.
Semmivel se jutottam semmire amit eddig megpróbáltam. Kínomban az az ötlet született, hogy újratelepíteni a onedrive appot, de nem tudom, hogyan. Lévén, hogy a wp 8.1 beépített appja, és nem engedi törölni, így újratelepíteni se. Mit lehetne csinálni? Egyelőre böngészőből használom
a onedrive-ot, de több elemet kijelölve itt nem tudok e-mail mellékletet küldeni. Valahogy működésre kéne bírni az appot, lehet, hogy csak a cache-ét, vagy a beállításait kéne törölni, vagy magát az appot, de nem tudom, hogyan.Csak ne kelljen már ezért egy factory resetet csinálni...

-
temagad.aho
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ez nekem is feltűnt xD
-
Zsoleszhun
addikt
Nem szúrja a szemüket a sok alma logós laptop a teremben?

-
Giovan!
addikt
És hologramok! Na ezmá' valami!

-
confuser
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az RT meg az Xbox mégsem szerepel benne, pedig azokra is jön.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Hihetetlen de megoldódott a Line-os problémám. A help menüből lehetett direktbe kérni aktívízáló sms-t.
Viszont most keresek egy olyan zenelejátszó programot ami mappákat is le tud játszani. És egy másik programot ami automatikusan tud váltani mobilnetről wifire ha van elérhető wifi hálózat ami már el van mentve és le is kapcsolja a mobilnetet.
Köszönöm a segítséget!

-
confuser
senior tag
Azért kissé fura a Windows Phone 8.1 abban a felsorolásban, hogy az 1. évben ingyenes lesz a Win10 Win7-ről, Win8-ről, és WP8.1-ről. Akkor 1 év után a telefonomra is kell VENNEM egy új licenc-t? Remélem nem ez az úttörés iránya

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi midnenkinek.

Mintha a 8.0 is ezzel lett volna promózva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)