Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
üzenetére
A S200-nak a GPU-jára mondják, hogy gyenge, ergó játszani nem ideális vele. A 720-nak a kamerája még, ami sokkal jobb az 532-nél (532 fix fókuszos ráadásul), de a kamera engem totál hidegen hagy, az 1 GB RAM viszont musthave, a Glance Screen meg ilyen alsó kategóriában ajándéknak tekinthető.
Nekem tetszik az irány, amerre a low-end készülékeket viszi az MS. Az erőforrásokat alájuk rakják (1 GB RAM, az SD 200 meg ilyen felbontáshoz elég, 720p-hez lenne már kevés), ezen nem spórolnak, inkább a kamerán, dedikált kamera gombon, meg a kijelző minőségén. Utóbbi ugyan ront a használhatóságon, de inkább használok egy gördülékeny telefont fakó kijelzővel, mint egy döcögőset jobb kijelzővel (főleg hogy azon még jobban ki is jön
). Előlapi kamerát is megkapják, igaz hogy VGA, de szerintem ezzel semmi gond ebben a szegmensben. A gyári kapacitásnál is úgy tűnik, hogy 8 GB a minimum (a Nokia 4 GB-ja helyett), ami szerintem már totál használható nem-powerusereknek. -
confuser
senior tag
válasz
üzenetére
Nem váltok, másodtelefonnak tervezem 930 mellé.
Tippre amúgy 35k-s nyitóárat tudok elképzelni. Ha lemegy 30-ra vagy alá, akkor nagyon jó vétel lesz.
Amúgy miért ne lenne semmi a 20-as szériából, amit érdemes lenne rá lecserélni? 1 GB RAM-mal és Glance Screennel veri az 5xx, 6xx és 7xx-es szériát.
-
bilon73
aktív tag
Sziasztok,
hol tudom a telefonon beállíani, a dns-t, és alapértelmezett átjárót?
lumia 820köszi
üdv
p -
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Én úgy emlékszem valahonnan, hogy február... én is az 532-re várok, bár nekem nem égetően sürgős.
Szerk.: Utánaolvastam, tényleg februárt ígértek. Árra 79€-t mondtak, de ez még az adók nélküli ár. Nem tudom mennyi lesz belőle, mire a hazai boltokba kerül.
-
psalm69
csendes tag
válasz
baggio0721
üzenetére
Milyen formátumban van a szám?
06xxyyyyyyy vagy +36xxyyyyyyy?
-
baggio0721
újonc
Mindkettő mobilszám, de a skype-nál nem tudom megváltoztatni , mert az nem szerkeszthető, az outlooknál tudom csak módosítani. Az outlooknál hiába módosítom munkahelyire vagy másra akkor is csak a skype-os számot látja. Azt nem tudom, hogy alapértelmezett számot hogy lehet beállítani.
-
OneGet megy valakinek _rendesen_?
-
SoldierL
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
BKK futár! Nagyon szépen köszönöm! Pont ilyet kerestem!
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
+1 a BKK futárnak. Az is kínál több féle útvonalat, időrendben listázza őket egymás alatt.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Hamarosan Budapesten tanulok, azt szeretném kérdezni, Ti melyik programot használjátok gyalogos ill. tömegközlekedés navigáláshoz? Here Transit megvan de én egy magyarul tudó Google Maps-nak örülnék leginkább! Ami fent van(Google Maps) angol és tele van reklámmal. Az áruházban nem találok egy normálisat. Ti melyiket használjátok? Köszi előre is!
-
ZavaBalazs
őstag
van arról valami infó, hogy az 532 mikor (és mennyiért) érkezik kishazánkba? anyámnak úgy néz ki okostelefonra fáj a foga, én meg szeretném megmenteni a zóccó samsung galaxytól amit megvenne magától.
-
StLui
veterán
válasz
baggio0721
üzenetére
Ha mindkettő "mobilszám" néven van az okozhat gondot, nevezd át azt amit te írtál be, tehát a jót
-
Teo.
aktív tag
Sziasztok, az árúházban melyik a legjobb RRS - olvasó ?
-
air
nagyúr
válasz
baggio0721
üzenetére
A kapcsolathoz nem lehet alapértelmezett számot választani vagy megadni?

-
baggio0721
újonc
Üdv mindenkinek!
Az alábbi problémával szembesültem a minap. Ha valaki tud rá megoldást és megosztaná velem, akkor azt megköszönném.
A kapcsolatokon belül az egyik névjegynél, ahol össze van kapcsolva a skype és az outlok fiók ott ha belépek a névjegybe a profilnál lévő mobilszám nem az amit beírtam az outlookba, hanem a skype-ot veszi alapul(ahol az illető megadta a saját telefonszámát, csak az én esetemben rosszul)és hívás esetén nincsen ott az általam beírt helyes szám, hanem a rossz számot hívja. Amit az outlookba beírtam azt csak akkor látom ha az összekapcsolást megszüntetem. A kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy hogyan lehet beállítani, hogy összekapcsolás esetén is az outlookba beírt adatok legyenek az alapértelmezettek.A segítséget előre is köszönöm.
-
metaksza
tag
Sziasztok. Nekem egy Lumia 925-öm van. A problémám az, hogy nem tudom megosztani a netemet. Illetve meg tudom, de akárhány laptoppal csatlakoznék rá, azt írja, hogy nem sikerült a csatlakozás. Sajnos többet nem tudok. Van valakinek ötlete/tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok,
felraktam a facebook betat es innentol sikeresen bekerultek a telefonos kontaktjaim koze a Facebookos ismerosok.. hogy tudnam kiirtani oket?

-
air
nagyúr
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Most akkor ez hogy is van?
PfD-vel lehet váltogatni FW-ek között?
Tegnap mintha mást mondtak volna. Hogy a PfD-nek semmi köze az FW-hez. -
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Nem volt.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Utóljára decemberbe tettem fel a pfd-t 630-ra. Több apró idegesítő hiba miatt nokia software recovery tool-lal visszaálítottam a gyári cyan-ra. Azóta volt valami frissítés pfd-n?
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
HAGYD ÍGY!!
Ami még szembetűnő, h nagyon szépen lassan tölti az akkut, nem rántja fel hirtelen. -
Zsoleszhun
addikt
Lumia 920

-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
1ébként az Extrák+infóknál felsorolja a plusz dolgokat, pontosan 11-et. Remélem neked is összejön.
...és megy a biztonsági mentés is!!!!!!!!!!!!
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
a menüből gyári visszaállítás. Minden visszakerült, egyedül a google crome nem ment vissza, de azt nem is találom.
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
.....gyalultam és a Denim ment fel!

-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
..már gyalultam.
Valami mentés mégiscsak volt, mer megy a visszaállítás. Kíváncsi vagyok az eredményre. -
Levwi
aktív tag
Helosztok havernak van egy kis gondja a az áruházzal Múltkor nem tudta az accountja jelszavát kért is egy jelszó emlékeztetőt meg is változtatta a jelszavát mert ugyebár a régebben használtat nem lehet megadni. És utána jöttek a gondok elvesztek az eddig megvásárolt alkalmazásai meg a játékok appban nem hozza fel neki az ajánlatokat, meg azt írja hogy nincs bejelentkezve xbox fiókjába. Mondtam neki hogy HR megoldaná de azt nem akar. HR-en kívűl van más megoldás a gondjára vagy marad a HR, mivel máshogy nem lehet microsoft fiókba újra bejelentkezni?
-
Zsoleszhun
addikt
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
...köszönöm segítséged és a nem kevés munkád, sajnos nekem így sem műxik, sőt, ha az alkalmazások mentését kikapcsolom akkor sem. Így marad a HR.

-
Zsoleszhun
addikt
Elég sok WP felhasználónak okozott gondot a biztonsági mentés hibája azaz, hogy megáll 97-98%-on és közli, hogy sikertelen volt. Külföldi fórumon találtam egy megoldást rá, fontos a sorrend.
1. Először is indítsuk újra a telefont egy restart-tal (nyomjuk a hangerő Le gombot és a bekapcsoló gombot egyszerre 10 másodpercig)
2. Miután a telefon újraindult ellenőrizzük a Microsoft fiókunkat (beállítások -> e-mail+fiókok, itt szinkronizáljuk újra a Microsoft-os fiókot)
Ha már itt hibát ír ki orvosoljuk, ha minden rendben lépjünk tovább.3. Ellenőrizzük le, hogy a dátum és idő helyesen van-e beállítva (beállítások -> dátum+idő)
Nekem itt volt a hiba mivel automata időzóna volt UTC +01:00 Amszterdam, átállítottam kézi Budapestre.4. Kapcsoljuk ki az összes biztonsági mentést majd kapcsoljuk vissza (beállítások -> biztonsági mentés -> alkalmazások+beállítások)
5. Számítógépen vagy a böngészőből a Microsoft-os jelszavunkkal lépjünk be a OneDrive fiókunkba (fogaskerék-> beállítások -> eszközök biztonsági másolatai)
Itt töröljük ki a telefonunkhoz tartozó korábbi mentést.6. Lépjünk vissza a biztonsági mentésbe (beállítások -> biztonsági mentés -> alkalmazások+beállítások) és itt indítsuk el a biztonsági mentést.
Ha mindent jól csináltunk akkor a telepített programok számától és az internet sebességétől függően pár perc alatt szinkronizál. Nekem 15%-on állt vagy 5-6 percet is, kb 400Mb-ot töltött fel. Előfordulhat, hogy valamelyik program bekavar ilyenkor, ha kikapcsjuk az alkalmazások biztonsági mentését akkor a beállítások biztonsági mentése azért lefut. (vagy egyesével elkezdjük megkeresni melyik app a hibás)
Remélem segítettem
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
...na szóval, ha a csempék mögötti képet kiveszem, kikapcsolom a PD-t, és az alkalmazások biztonsági mentését akkor megcsinálja 100%-ra.
-
v.attis
őstag
A tippmixpro oldala nem megy jól az internet explorerben. Nem tudjátok miért? Mondjuk az asztali gépen a sima win 8.1-el sem tökéletes. Valami süti, vagy beállítás gond lehet?
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
de én már hard resetelni sem tudom! Nyomom a hangerő le+ bekapcs+ cam, zizzen egy nagyot, de csak újraindul. 
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Tényleg nem a Preview for Developers a hibás a biztonsági mentésnél, hanem valamelyik program. Sikerült menteni, ha kikapcsoltam az alkalmazásokat, ha engedélyezem akkor csinál egy 400Mb körüli mentést de ugyanúgy megáll 97%-nál.
Mindjárt leírom a pontos menetét lépésről lépésre. -
Redneck
nagyúr
válasz
Partyface007
üzenetére
A takarékos üzemmód kb 2-3 hete frissült és lett ilyen elcseszett előtte jó volt. Egyébként 2 hónapos a telefon. Ha hazaérek feltöltöm és holnap kiderül. Azt írta hogy 70%-ot vitt el a böngésző. Pár alap program volt 1%-on mellette.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Partyface007
üzenetére
Restart után lett 11-ről 5%. Alap programok vannak csak fent. Facebook és közösségi dolgok törölve, valamint a hírek, gasztronómia és az utazás is. Szinkronizálások kilőve, csak akkor szinkronizál ha belépek az adott programba. Arra tudtam még gondolni hogy a Wi-fi ennyire meríti? Többnyire 4G-t szoktam használni. Ma viszont sokat ph!-ztam Wi-firől, illetve egyszerre 2-3 weblap is ment néha. Azért 19-20 óra az eddigi 2-3 nappal szemben (sőt volt hogy 4) furcsa!

Előző töltésem előtt előfordult egyszer hogy a telefon teljesen lemerült. Eddig mindig töltőre raktam 5-10% között de sajnos akkor nem tudtam a töltőig elérni.
A takarékos üzemmód mitől lett ilyen? Eddig kb kiírta 20%-nál hogy hátravan még 15-16 óra és visszavette a fényerőt, most viszont kevesebbet ír és a fényerőt sem veszi vissza, hiába van beállítva.
Köszönöm hogy segítesz!
-
válasz
Partyface007
üzenetére
THX!!!

-
rukh
senior tag
Hi!
Segítséget kérek (Lumia 925, cyan, csak néhány felhasználói progi az eredetieken kívül): asztali gépen böngésztem, találtam egy érdekes videót (mp4, kb. 4,5 MB), ezt elküldtem a windows outlook-os címemre, letöltöttem, meg is érkezett, a telefonon rendben le is játszható (a levél mellékleteként).
Szeretném ismerősöm telójára is átküldeni, de nem találom sehol a telefonomon különálló (lementett) fájlként, a magamnak küldött üzenet nem forwardolható és a melléklet nem menthető (ha a mail-ben hosszan rányomok a mellékletként megjelenő videófájlra, megjelenik egy fekete ablak Mentés és Letöltés elvetése opciókkal, de egyik sem működik, nem reagálnak a koppintásra).
A videót lementettem a PC-re, onnan USB kábelen áttöltöttem a 925-re, meg is van, le is játszható, de amikor sms mellékleteként, vagy Bluetooth-on át akartam a másik telefonra küldeni, nem találtam a videók között, ott csak a telefonommal készített videók voltak, illetve a videóknál nem találtam semmilyen opciót a megosztásra (a fényképeknél van lehetőség Bloototh-on, vagy üzenet mellékleteként).
Én vagyok a béna, vagy esetleg nem is működik így? -
Partyface007
őstag
válasz
Aeroglobus
üzenetére
érdekes
én pont tegnap tettem fel a PFD-s verziót és elötte gondolom csinált magának egy mentést a telefon (mert tegnapi a dátum) majd figyelem hogy frissül-e a dátum....
-
...hol találom az OneDrive-ban a mentést, sehol sem találom.

Azt hiszem én nem szórakozok, csinálok egy HR-t. Ha az sem oldja meg a biztonsági mentés problémát, hát kib@...om az ablakon.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Nekem is ugyanez, csinál egy pár megás mentést de hibával megszakad.
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
A takarékos üzemmód egy frissítés óta sokkal kevesebb üzemidőt ad és a fényerőből sem vesz vissza.
A telefon Lumia 735. Eddig 2-3 napot lazán ment. Ma kicsit többet Wi-fiztem és 15%. Tegnap este 9-kor vettem le töltőről és repülőgép üzemmódban volt reggel 6-ig.Mire megírtam 13%. Közepes fényerőn. Ma még nem is telefonáltam. Ne legyen már android2...
Szerk: 11%
Szerk2: 8%
-
Aeroglobus
tag
válasz
Partyface007
üzenetére
Így van. És mindegy neki, hogy az onedrive-ról a telefon menüjéből, vagy a web oldalról törlöm, akkor sem működik. Azt viszont észrevettem, ha csak a beállításokat mentem, akkor az onedrive-re nem is mentődik semmi, ha bekapcsolom, hogy az alkalmazásokat is mentse, akkor egy 13-14 Mb-os fájlt feltölt.
Zsoltifree: Nekem is gyári Cyan van rajta és nem működik
-
tyan
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nincs külső lockscreen progi telepítve. Lumia 530 a telefon és gyári OS van rajta (Cyan).
-
tyan
senior tag
Az előbb kipróbáltam a Biztonsági mentést. 96%-nál behalt, több alkalommal is. Majd telefon újraindítást követöen rendben lefutott a biztonsági mentés. A Onedrive előtte üres volt, nem kellett törölnöm semmit. A legfrissebb Onedrive app van fent, ha ez számít valamit.
-
petter25
csendes tag
Sziasztok,
egyszerűen nem tudok rájönni mi történt a telefonommal (Nokia925): nem tudom feloldani normálisan a billentyűzárat. Azaz: ha lezárom kb. 30 - 60 másodpercig nem tudom feloldani, sötét marad a telefon. Utánna megjelenik az óra, esetleg feloldhatóvá válik a telefon. Illetve amikor sötét, addig nem lehet feloldani a telefont. Ha hívást kapok, FB, stb... vagy akár az óra megjelenik, akkor talán feloldhatóvá válik. Elég rapszódikus, hogy mikor engedi magát. Szerintetek mi a bús franc lehet a baja?? Válaszotokat előre is köszönöm!
-
válasz
Partyface007
üzenetére
....na ezt nem próbáltam még, de elvileg ha a telefonról megtörténik a törlés, akkor leveszi az adatokat a felhőből. Köszi a tippet, azért megpróbálom.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Partyface007
üzenetére
Sajnos úgysem működik.
-
Partyface007
őstag
válasz
Aeroglobus
üzenetére
onedrive webes felületéről ha törlitek a mentést majd egy telefon restart után se működik a mentés?
-
tyan
senior tag
Ugye jól tudom, hogy a telefonon lévő Outlook programban a szinkronizálás gombra koppintva a telefonra újonnan mentett telefonszámok is szinkronizálódnak a felhőbe.
-
air
nagyúr
Ezekre már eddig is rájöttem, és egy kis guglizás után a többire is.
Azért köszi.
Egyébként a PfD-vel az Update1-et akkor fel tudom tenni, és lesz Alkalmazástéka is, ha jól gondolom.
Vagyis ez olyan, mintha a nyers, alap Androidot bármilyen készülékre fel tudnám tenni, még akkor is, ha a gyártó az adott készülékre nem készíti el azt a verziót. -
Integrale
veterán
Az Update 1 az a Windows Phone 8.1 rendszer elso komolyabb frissitese, GDR1 neven is talalkozhatsz vele.
Ezt a Microsoft tolja ki a kapun.
A denim ezzel szemben mar a gyartotol erkezik, es tartalmazza az Update 1-et.
Denim elott a Cyan volt, az a 8.1 es a hozza tartozo gyarto specifikus FW. -
kiszi07
senior tag
válasz
KunEmber
üzenetére
Hali, megtett. Ott maradt ismerősömnél. Csak meghülyült a kereső alkalmazás, mert panelban volt. És kiírt egy olyan címet Győrben (Újváros), mint Pesten 8ker... azért kezdtem parázni
Na majd beviszem a Nokiába, mert elég sok problémám van a készülékemmel.
ui: köszönöm azért
-
kiszi07
senior tag
Hali, ma reggel valószínűleg ellopták a telefonomat!
Mennyire pontos ez a Telefon nyomon követése ?! 8:43kor volt egy jel, de kitudja h pontos-e? !
ui: ha lezárolom az oldalról fellehet még oldani ? Továbbá mi a teendőm? Lumia 920 -
Integrale
veterán
De van, mert hivatalos, mindenki szamara elerheto modon, a ketto egy csomagkent erkezik.
Ha megveszed a telefont es hasznalod, mindenfele forum es cikkek olvasasa nelkul, akkor csak annyit veszel eszre, hogy frissult Denimre, ami tartalmazza az Update 1 os frissitest is. PfD vel az utobbit elerheted mar julius vege ota.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Előlapi kamerát is megkapják, igaz hogy VGA, de szerintem ezzel semmi gond ebben a szegmensben. A gyári kapacitásnál is úgy tűnik, hogy 8 GB a minimum (a Nokia 4 GB-ja helyett), ami szerintem már totál használható nem-powerusereknek.

Ami még szembetűnő, h nagyon szépen lassan tölti az akkut, nem rántja fel hirtelen.