Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Nem tudom, hogy a wp vagy a gmail hibája, de nem elöször fordul elö hogy válaszként írok valamit a gmailes fiókomról, és egyszerüen nem küld el semmit, csak visszaküldi azt amit már megkaptam.. Rettentö idegesítö..
-
Alexios
veterán
válasz
andris811
üzenetére
The synching service will continue to work for existing accounts, but will mean when users connect their new Windows Phone or Windows tablet their Google calendar will be inaccessible, and they will not have a push email experience on IMAP.
De updatenél amúgy sem kell újra beállítani mindent.
-
andris811
tag
Ezt olvastátok? EZ most azt jelenti, hogy, ha jön a 7.8/átváltok wp8-ra, akkor használhatatlan lesz a google fiókom? Vagy pl 7.8 update-nél nem kell újra megadni az adatokat?
-
törölt tag
WP8-asok: Lehet már telszámot blokkolni?
-
pushalias
addikt
Este álló töltőre állt a 920, reggel leszedtem, és csak kényszerített indítással éledt fel. Irgum-burgum.
-
negyedes
addikt
Nem tudja valaki hogy miert van az hogy egy ido utan a ceges inboxombol torlodnek a levelek? Nagyon idegesito, pop3 server semi speci beallitas.Tipp?
-
Lall
veterán
Ha valakinek érdekes, frissült a Nokia Közlekedés is.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Amúgy is szerettem volna megnézni, hogy megy egy backupból a rendszer visszaállítása. Hát most kaptam az alkalmom.

Az amúgy korrektül ment, bár nem értem egy-két alkalmazás miért nem tudott települni, de ez legyen a legnagyobb baj.
-
Peetey91
senior tag
válasz
Murphistic
üzenetére
Sajnos itt nincs olyan... :/ Toltam ezért egy HR-t, a másik accounton volt minden contactom...
-
Alexios
veterán
válasz
legiaap
üzenetére
Some of you though choose to the “Advanced Setup” near the bottom of the new account screen. There is where users can currently setup Gmail using Google Sync aka Google’s ActiveSync solution. That feature is going away after January 30th for non-Google Apps subscribers. However, if you currently have that setup and are using it, the service will continue to work for you with nothing changing. Only new requests for GoogleSync will be rejected after January 30th.
-
-
legiaap
félisten
Na most akkor van egy ilyen dolog:
http://www.wpcentral.com/google-drops-exchange-activesync-what-s-it-mean-windows-phone
(bocs telóról vagyok)
Ez mit jelent azoknak, akiknek a windows live-ja gmail címre épül, meg a kontaktokat is onnan szedi le?
Az nyomhat egy HR-t vagy mifene? -
Peetey91
senior tag
Lehet nagyon fogalmatlan vagyok, de hol tudok kijelentkezni a Skype-ból és egy másik felhasználónévvel bejelentkezni?
-
Nescafé
őstag
Nokia Drive frissült
Autópálya,komp stb kivehető. -
tybsen
addikt
válasz
Murphistic
üzenetére
Jaja, lehet, hogy tenyleg csak valami gond volt a halozattal.
A hasznalati utasitast nem olvastam el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kexksz: passz, sajnos fogalmam sincs mi lehet

-
kexksz
addikt
Esetleg ha valaki tudna segíteni, van egy kis problémám Windows Account belépéssel: [link]
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Maateeo
üzenetére
Megjöttem mint a WP aktuális védelmezője.
Túlterhelt hálózat esetén nálam az igazi telefon is produkált hasonló tüneteket. Azt hiszem akkor a Hálózat foglalt üzenet is megjelent a képernyőn. WP-n marad a pittyegés vagy a néma csend, nehogy összezavarodjanak a felhasználók a sok hibaüzenettől
.Egyébként nálatok is az van a használati utasításba írva, hogy a WP-s telefon nem szolgál segélyhívásra ( mondjuk egyik okostelefonnal sem lehet könnyen telefonálni, ha véres a kezed, hiszen már egy kis párától is behülyül a kijelző ) ?
-
Kriccs
tag
Hello!
Hol lehet megnyomkodni az új Lumiákat? Az Arénában voltam ma és a T-ben nem voltak még.
Kössz!
-
tybsen
addikt
Hm.. erdekes dolog tortent. Probaltam eppen telefonalni, de nem sikerult felhivnom 2 embert, csak nehanyat egymas utan gyorsan pittyegett es ennyi. Gondoltam, h valami nem stimmel - felhivtam a sajat szamomat es nem voltam elerheto (pedig van halozat, stb). Repulomod ki-be megoldotta, de ez azert eleg para. Masnak volt mar ilyen, vagy ez mi lehet? Lumia 820.
-
rgeorge
addikt
Na, virtuálisan küldtem egy "elmentek ti a p...ba" üzenetet a Voda-nak: megrendeltem a Telenor-nál bónuszra. Még a hálózati korlátozás feloldási díjával együtt is olcsóbb lesz így, ezt lefogadom. Pl. az SGS III ugyanennyi lenne a Telenornál, a Voda-nál a céges előfizetésre készülékcserével lenne 40 ezerrel drágább. Ezek tényleg nem normálisak. Egyébiránt vannak kapcsolataink egészen a legmagasabb szintig a Vodafonnál, így remélem legalább azt ki tudjuk deríteni, mikor lesz náluk Lumia 820/920.
-
iHand
tag
Köszi, az id3 tagjeim rendben vannak, és wp7alatt ment is az itunes szinrkon, itt wp8 alatt hiába pipálom be a playistet, ő nekiáll máslgatni de gyakorlatilag nem másol fel smemit, ha szépen kézzel ráhuzom az asztalról akkor szó nélkül felmásolja.
Hogy neki miért nem emgy az jó kérdés..... -
btudos
nagyúr
A Viber alkalmazás nem-Nokiákra úgy néz ki, hogy kihoztak egy béta appot eredetileg az összes készülékre, amit egy huszárvágással véglegessé avanzsáltak, és csak Lumiákra fejlesztették ki rendesen még WP7-es időkben. Szóval a Viber is, és a Facebook app, meg a chat is néha úgy ahogy van szar (szerintem nincs sok köze a MS-nak a Facebook apphoz, csak az ő nevük alatt kerül publikálásra). Hogy mi az oka ennek a szarakodásnak, azt nem tudom, de a Whatsapp érdekes módon ment végig jól, és egy rakat app értesítései jól működnek, csak a Facebook a cinkes, meg ugye a Viber de az engem hidegen hagy, mert nincs értelmes verzió belőle.
-
mbale
tag
Az a probléma, hogy az üzenetek app-ban sem jön meg a facebook üzenet, szóval kvázi az egész facebook-wp dologgal nem stimmel valami, szerintem. Zuckerbergégtől még nem is furcsa, hogy gány alkalmazást adnak ki, na de hogy a MS is rosszul írta volna meg.. Kétlem.

Mellesleg a viber app sem úgy működik ahogy kéne.. Értesítések ott is véletlenszerűen jönnek, számláló ugyanúgy beragad néha, és így december közepén továbbra sem sikerült nekik wp8-ra frissíteniük.
-
-
ebay app is pl egyből jelez, ha üzenetet kapok, tehát meg lehet ezt oldani rendesen is

és ezért is kéne megreformálni az értesítéseket, mert az ebay csempe nincs kirakva és ha pont nem látom, amikor jött a push üzenet, akkor soha az életbe meg nem tudom, hogy az pittyent

-
btudos
nagyúr
Állítom hogy a Facebook app van retekül megírva. (ugye az küldené az értesítést, WP7-en egyáltalán nem küldött, WP8-on úgy ahogy jön, de tökre kiszámíthatatlan hogy mikor kapom meg azonnal, és mikor nem küldi egyáltalán.)
Mondjuk azt nem tudom, hogy miért nem lehet egy frissítési ciklust megoldani a Me tile notification részénél, és akkor az integrált Facebook tudna jelezni ha jött valami, de hát ez is csak álom

-
btudos
nagyúr
Tegyétek rendbe az ID3 tageket és könnyebb lesz az életetek. Esetleg hozz létre playlistet és azt húzzátok át a telefonra, ha minden kötél szakad akkor meg csináljatok egy virtuális Windows-t, és azon keresztül kezeljétek a médiatartalmakat (úgy lesz mass storage és probléma megoldva), de ez utóbbi már nagyon elborult megoldás.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
madd dogg
üzenetére
Jó kérdés. Én végig vittem és nem találkoztam az Ezeréves sólyommal, de még mindig van 2 karakter sötéten a karakterlistában. Gondolom valamit el kell érni, vagy meg kell csinálni, hogy elérhetővé váljanak. De pl a pc-s AB:SW-ban alapból több karakter is van mint itt ebben a bizonyos listában, szóval az is lehet, hogy nem került ez a mód bele a wp7-es verzióba.. (wp8 az más kérdés)
-
iHand
tag
Mondom a tutit mert én is ezzel szívtam, az itunes szinkron valamiért nem jó.
De ha akár az itunesből, vagy akárhonnan kihuzod a számokat mondjuk az asztalra, majd elinditod azt a szar porgramot, akkor simán rá tudod húzni, és szépen fel is másolja a számokat. Szóval megy a kézi másolás! -
NGA
addikt
Kis segitség kellene.
Megoldottam a telefon (LG Optimus 7 E900) töltését külső töltővel.
A Zune ugye nem látja. Viszont WIFI-n lehetne szinkronizálni.
De sajnos ez nincs beállitva. Gondolom a Registry-ben ir át valamit, ami bekapcsolja.Hogy lehetne ezt megtalálni?
-
W1
senior tag
Hogy a "sííííp" rakjak Mac-ről WP-re zenét? WP alkalmazás letöltve, de ott csak albumokat, előadókat tudok syncelni, kimondott számokat nem.. Felrobbanok..
-
törölt tag
Hogy értelmes kontentet is nyomjak, így néz ki most a lock screenem, hál a Frissített Weather flownak:
https://skydrive.live.com/redir?resid=D686747F066704!2072&authkey=!ADgBWfFtkHnpK7s -
madd dogg
senior tag
Nem tudom off e: Lumia 800-on játszok az Angry Birds Star Wars-szal, már majdnem végigvittem a Death Start is, de nekem nem hívható le Han Solo űrhajója rombolni. Szobatársam mutatta, hogy Xperia Arc-on Androidon neki van. Több csillag kell, vagy WP-be ez nem került be?
-
btudos
nagyúr
Jött is, bár az az igazság hogy nem én vagyok a mérvadó, mert nekem alapvetően heti egyszer indult csak újra magától, szóval nálam elba***** sokat kéne várni egy hiteles eredményre. A drága drunk user (Oppenheimer, Te galád, meggyaláztak az ontopikot az off szellemiségével
) kérdezett pár dolgot, de az a baj hogy én azok jó részét alapjáraton sem érzékeltem (böngészőben zoomolás utáni görgetésnél lagg, Facebook értesítések nálam rendben vannak).Szóval nagy változást én nem érzékeltem, főleg nem ilyen rövid távon, de nyilván van haszna a dolognak, nem véletlenül adják ki az update-eket ilyen ütemben (bár a hajamat tépném ha naponta egyszer frissítenem kéne, de most még megbocsátom
) -
mbale
tag
[link]
Eszerint jött ki még egy firmware update is a htc-től, boot/aksi problémák megoldására. -
törölt tag
uuu Dr rohadt jó a vts aduo erosuto, Bocsánat regazeg vazyk

-
kexksz
addikt
Höjj,
mik a "legjobb" játékok erre a platformra? (Mango.) Mert ahogy néztem elég kevés van, bár kb. heti egyszer játszom fél órát, de érdekelne. Esetleg van valami Diablo szerű?

-
drzsoo1
aktív tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Az ékezetes betűknél pont a hosszan lenyomom aztán történik valami epizódot szeretném elkerülni. Fektetett módban akkora hely van még egy 3.5 ös kijelzőn is, hogy kényelmesen lehetne külön ékezetes karaktereket is megjeleníteni, de ennél még jobb lenne ha kétszeri lenyomásra az adott nyelvhez tartozó ékezetes karakterek jelennének meg, mint a régi nokia telefonokon. Ha ez nem lehet, akkor marad a hack vagy a crack. (megy a levesbe szegény 610)
-
lumia920-at lehet függetleníteni?
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
rgeorge
üzenetére
Szerintem nem, mert az Optimuson fektetett képernyőnézetben is félre érzékel sokat, míg a 920-ast csak állva próbáltam. De pl a Nexus S-emen is alig ütök félre álló nézetben, pedig az csak kicsivel nagyobb, mint az Opti kijelzője. Ja, és pl az LG-nél van h az elküldésre nyomok a chatben, fektetett nézetben, és helyette a backspace-t érzékeli, pedig egyértelműen nem arra nyomtam. Már sokszor észrevettem, nagyon figyelnem kell, ha gyorsan írok, hogy ne töröljek egyfolytában, az elküldés helyett.
-
rgeorge
addikt
válasz
blackmajesty
üzenetére
Szerintem a mérete miatt volt jobb a 920-as billzete. Az Optimuson én se nagyon tudok írni, bezzeg a 4.8"-as Androidon igen. Még a 4.3"-as Androidon se ment úgy, pedig mindkettőn ugyanaz a bill. volt.
-
blackmajesty
aktív tag
Ma én is megtapiztam végre a 920-at, és pont mellette volt a 820 is. Hát, én nem értek egyet veled. Nekem pont nem tetszik a 820 pixeles kijelzője, emellett még az sem, hogy amoled, oké, a feketéje egy kicsit jobb, bár a 920-é is eléggé jó, viszont a fehér az amoleden olyan sárga volt, hogy inkább nem kell. És mellettük ott volt a galaxy s3, amit már többször is fogdostam, annak sem tetszik annyira a kijelzője. Eddig is mondhatni amoled ellenes voltam, mert pl a nexus s-em slcd-je is jobban tetszett, mint a galaxy s super amoledje. Szóval nekem a 820 egyetlen hibája az a kijelző, ekkora mérethez ilyen áron igenis adjanak hd felbontást, ne szúrják ki a szemem a wvga-val. Amúgy tényleg nagyon kézbe illik a 820, pont tökéletes a mérete.
A 920 egy kicsit nagy nekem. Pontosabban már túl széles, és még vastagabb is, amitől még kevésbé illik a kezembe. De nem érdekel, mert annyira tetszik a külső, és a kijelző, hogy már csak pénzre van szükségem, hogy megvegyem.
Bár a 8x-et még meg akarom fogdosni, de szinte biztos, hogy a lumia mellett döntök.
A SGS3 kicsit kényelmesebb méretű, mert keskenyebb és vékonyabb egy hajszálnyival, de ennyi, amiben jobban tetszik, semmi más.
Ja, és a két lumiánál nagyon kellemes a fogása a matt fekete burkolatnak, de én nem akarok feketét. Szóval majd meg kell barátkoznom a fehér, sárga vagy piros fényes burkolattal.
És nem, nekem nem volt nehéz a 920 sem. Sőt, sokkal jobb volt kézbevenni, mint a SGS3-at, az kb egy játék ez mellett. Lehet, már megszoktam, h az Optimusom is nehezebb az átlagnál.Más:A billentyűzet témához annyit, hogy imádom a wp billentyűzetét, jobban tetszik mint a droidé, de többször ütök félre rajta. De most rájöttem, hogy miért. Mert az Optimus kijelzője egy rakás szar, össze-vissza érzékel. A Lumia 920-on olyan szépen tudtam írni, mint az álom.
-
saiyajin
senior tag
Én is nagyon szeretem a wp billentyűzetét, de az ékezet kezelésből még mindig a symbianos (s60v5) megoldás tetszik legjobban. Ott a ' és " páros + a kivánt betűből (e,a,o.u...) lett é, ó, ő stb. Szóval két nyomásból meg voltak az ékezetes betűk, nem ugy mint itt, hosszan nyomva tart majd kiválaszt. Szerintem az sokkal gyorsabb volt. Persze minden másban fényéveket ver rá a wp-s bill..
-
cerb
tag
úgy néz ki előbb lesz 7.8 mint vártuk! http://www.wpcentral.com/windows-phone-78-showing-navifirm-nokia-lumia-800-510
-
cerb
tag
Srácok, ma megtapiztam egy üzletben egymás mellett a Nokia 920at, és a 820-at. Akinek a 820 a kijelző kisebb felbontása miatt nem tetszene, azt megnyugtathatom, hogy bár ha figyelem, látszik a felbontás különbség nagyon apró betűknél, de ez semmilyen formában nem megy a felhasználhatóság rovására, értsd: olyan pici btűknél, amit már nem lehetne elolvasni a 820 felbontásánál, azt az apró mérete miatt már a 920on sem lehet elolvasni, max nagyítóval, ami valljuk be, túlmegy az általános felhasználás határain. SZVSZ A 920 már túl nagy isa kényelmes egy kezes használatra még az én kezeimben is(péklapát, mivel 2méter magas vagyok) . Akinek az egyszerűbb formája nem jönne be, az ha kezébe veszi a kettőt, rájön, hogy sokkal ergonomikusabb a 820 a lekerekített sarkaival. Mindent összevetve a drágábbik tesó csak a sötétben jobb fényképezőgépével erősebb a 820nál, amit ez utóbbi a kb 45.000ft-al alacsonyabb árával bőségesen kompenzál, így jobb vétel lehet. köszi a figyelmet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt nem tehetem meg hogy nem torli a szerverol mert nincs annyi kotank.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ígértek rá update-et, nem tudjuk még hogy mikor jön, de látva a MS tempóját, én bízom benne hogy hamarosan megérkezik az első nagyobb bugfix a Lumiákra is.