- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz Gabesz87 #85607 üzenetére
Vagy nem lehet, hogy nyomott egy HR-t a találója? Bevett szokás, hogy talált telefonnak az aksiját rögtön kiszedik... Mondjuk ha eleve nem tudjátok hívni sem a telefonszámát, jó eséllyel az a sím kártya már a kukábanvan. Ezért is lenne tényleg jó egy HR és Revovery elleni védelem jelszóval. Ja és nem MS fiókhoz kötni, hanem egy mondjuk csinálnának egy Lumia ID-t, amit nem lehetne megváltoztatni! Na ehhez kellene kötni még a vásárláskori személy (azonosságával) adataival.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Integrale
veterán
-
-
A Zéé
addikt
válasz Gabesz87 #58522 üzenetére
igot soha többet.
Volt eredeti EU-s, nem egészen 2 évvel a vásárlás után meghalt a memóriakártya, amin volt, azt mondták, hogy így jártunk, a termék utóélete nem támogatott, restore program nincs, más kártyára újratelepíteni nem lehet, a megvett liszensz elveszik, ha meghal alóla a kártya, de 10% kedvezményt tudnak adni az újabb szoftverre kárpótlásként. Szóval nekik köszönhetően van otthon egy 2 gigás mini SD kártya, ami 60k-ba került olyan 7-8 éve.
Szóval rohadjon el az igo...Just a simple Lineman...
-
MKLS
aktív tag
válasz Gabesz87 #58520 üzenetére
Az IGo jó, de a Here Drive+ teljesen partiban van nálam eddig. Az egyetlen dolog amit nem tud az a köztes cél beállítás, de annyira gyorsan talál jelet, annyira gyorsan tervez, hogy ez a dolog sem érdekel. Nem mellesleg én az Igo-t Navteq térképekkel használtam és azt a Here vásárolta fel, tehát folyamatosan a legális(!!!) legfrissebb Navteq térképekkel használhatom a telefonomat.
-
MODERÁTOR
válasz Gabesz87 #58517 üzenetére
Nekem permanens jelleggel 2 telefonom van, abból az egyik mindig android. Most egy ideig mind a kettő az volt, és úgy alakult, hogy az egyik "elkelt" (= nekiadom fateromnak, akinek pont egy Galaxy Advance-ja van, csak nagyon panaszkodik már rá).
Szóval lett egy próbálkozás, és nézzük a wp-t. Eléggé wp-ellenes voltam eddig, meg kell mondani, hogy nagy hülyeség volt. Teljesen jól használható a rendszer, nagyon elvagyok vele. Azt hiszem ugyanolyan típus vagyok mint te, egyetlen telefonomat se rootoltam se nem jailbreakeltem soha (szifonom is szokott lenni). Ugyancsak pár alkalmazást használok, email, böngészés, FB messenger fontos. Emellett használok még pár dolgot, de eddig 1 kivétellel mind megvolt wp-n is (instagram, mert bár hivatalos, de még béta, attól működik).Ami android mellett más, de nagyon tetszik, hogy itt nem widgetek vannak, hanem az alkalmazásokat ha kiteszed a főmenübe, akkor az ikonjuk (csempéjük) aktív lehet, és az jelent meg különböző tartalmakat. Ezt szerettem a Blackberry OS 10-es telefonokon is, bár ott nem az ikonok viselkedtek így, hanem a futó programok voltak letehetők így widgetbe.
Van ez a Here Drive alkalmazás, még nem próbáltam ki, de van.
Amiket én használok, azok közül egy progi van, ami nincs meg és hiányzik, az mSecure nevű jelszókezelő progi, amit androidon megvettem, és nagyon szeretem. Itt nincs a store-ban, ha lenne simán megvenném.
Az első és eddig egyetlen wp-s telefonom 8.1-es, a korábbi verziókról semmit se tudok, csak annyit, hogy fujj csempe Ami mára már meghaladottá vált nálam, de a régi reflexek
-
kcsa
veterán
válasz Gabesz87 #58517 üzenetére
Meggyőzni nem jó, mert ha mégsem felel meg, nyafogás lesz a vége
igo nincs, de az androidra sincs legálisan, úgyhogy ezt kilőhetjük.
Alapvető igényekre (kb. amiket felsoroltál) azokra amúgy teljes nyugalommal ajánlható, úgyhogy ha tetszik (miért ne tetszene? ) akkor nyugodtan meglépheted.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest