- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
válasz
Chuck Norris #97466 üzenetére
Square Home tényleg jó. Én is azt használom. A Voxel icon pack is jó vagy a Flight Lite.
-
Akron99
aktív tag
válasz
snakebait #84768 üzenetére
Ha win10 van fent, akkor egy megoldás:
http://www.howtogeek.com/224798/how-to-uninstall-windows-10s-built-in-apps-and-how-to-reinstall-them/parancssorból (rendszergazda joggal indítva):
Get-AppxPackage *onenote* | Remove-AppxPackage -
Akron99
aktív tag
válasz
#78032384 #79703 üzenetére
Kommunikálhatnák a szülői felügyelet is, ami szerintem egész jó eszközöket kínál.
Androidon nem találtam normális alternatívát még fizetősben sem. iOS ezen részét pedig nem ismerem.
Ez pedig egy igen fontos terület. Emiatt a szülők is WM-re váltanának. Nem értem miért nem kommunikálják ezt jobban. Van olyan értékes mint az Office meg a continuum.. -
Akron99
aktív tag
válasz
bluemirage #79293 üzenetére
Sokat valóban nem lehet találni és hasznos ötletet sem sokat tudok jelenleg.
De két ilyen alkalmazást azért használok:
- wunderlist
- Deezer/Spotify
És lehet még a naptár alkalmazást is meg lehetne említeni. -
Akron99
aktív tag
válasz
#16695808 #75236 üzenetére
Szerintem nem normális.
A küldésnek nem kellene, hogy köze legyen a szinkronizálási beállításokhoz. Ha így van akkor az nekem logikátlan is lenne.
Ha az email küldésre klikkelek, akkor azt elküldi (és nem szinkronizál). Én így tapasztaltam.
Olyan esetleg lehetséges, hogy az elküldött elemek között viszont csak egy szinkronizálás után jelenik meg. -
Akron99
aktív tag
válasz
szekfizsolt #75103 üzenetére
Hm. Ilyen akadozást én sem tapasztaltam. Kb. 6 hónapja nem volt újraindítva a telefonom (L830).
-
Akron99
aktív tag
válasz
csabyka666 #73334 üzenetére
Az alkalmazást ahol erre szükség van természetesen úgy írják meg. Szerintem úgy jó, ha nem a felhasználónak kel ezzel foglalkoznia.
Egyébként a beállításoknál az értesítések+műveletek menüpont alatt láthatod, hogy melyik programoknak van ilyen ügynöke. Amiket ha úgy gondolsz ki is kapcsolhatsz és akkor spórolsz valamennyit az aksival (talán a memóriával is).
-
Akron99
aktív tag
De sokan kérdezik (kérdezték) ezt
A régi telefonokon külön áramkörön volt egy komplett óra elektronika.
Okos telefonokon ez feleslegesen bonyolítaná a rendszert. Tényleg feleslegesen.
Ha repülő üzemmódba teszed azzal kb. ugyan azt éred el. A rádiókat (a fő energia fogyasztókat) kikapcsolod miközben az óra és egyéb alap dolgok üzemelnek és elérhetőek. Ez így praktikus. -
Akron99
aktív tag
válasz
Muad-Dib #58983 üzenetére
"Az Office-ra is ráférne egy nagy update, hogy mobilon is lehessen rendesen olvasni Word dokumentumokat"
Szerintem pont úgy van megcsinálva, hogy mobilon rendesen lehessen olvasni a Word dokumentumokat
Keveseknek lehet az az igénye, hogy A4 nyomtatott formátumot piszkáljanak a telefonon. Arra való a tablet... -
-
Akron99
aktív tag
válasz
MasterMark #57784 üzenetére
Elég sok értelme van (a túrázáson túl is). Pl. egy városban el kell menned három-négy címre. Nem mindegy, hogy egymás után, egy vonalon végigjárod, vagy (mivel nem ismered a várost) oda-vissza ingázol a városon át ami plusz 20km-be és plusz egy órába kerül.
-
Akron99
aktív tag
Nem a menüpontok zavarnak.
Viszont ha lehet állítani a betűméretet (csak én nem találtam meg), akkor lehet az okozta ezt az aránytalanságot azon a készüléken, amit néztem (Lumia 920). Pedig direkt kettőt is megnéztem (szolgáltatóknál kiállított példányok).
Most rákerestem a youtube-on egy 920 videóra. Azon tényleg nem azt az aránytalanságot látnihmmm...
-
Akron99
aktív tag
Még csak most próbáltam ki egy WP8 készüléket.
A felület a 7-es verzió után nagyon lehangoló.Az igényes typográfia eltűnt (ami miatt beleszerettem a WP-be).
Mik ezek az óriási betűméretek (kontaktok, híváslista, sms...)? Az sms felület kiábrándítóan ocsmány lett.
A híváslistában vagy kontakt listában (általában a listákban) semmi arányosság. Folyamatosan olyan érzést kelt, mintha valami lemaradt volna kijelzőről. Olyan az egész mintha egy akadélymentesített weboldalt néznék. Borzalmas.Ezen lehet változtatni? Van valami beállítás és talán csak az általam próbálgatott készüléken volt elállítva valami? Én így nem váltok 8-ra. Lehet inkább visszatérek droidra.
-
Akron99
aktív tag
Köszönöm. A naptárat ki is hagytam, pedig az is fontos.
Hát nem túl jó, de remélem egy közeli frissítésben ez meg lesz oldva (mint iPhone-on). Egy következő telefonvásárlásnál maradnék a WP-nél. De ha nem lesz megoldott ez a dolog akkor kényszerből kell visszatérni a Droidra. -
Akron99
aktív tag
Egyik ismerősöm most akar venni egy Lumia800-ast.
Google fiókját szeretné használni. A contactokat és az emaileket fogja tudni szinkronizálni?Azt olvastam, hogy a Google újabb WP reget már nem engedélyez.
Meg lehet oldani? Vagy az ismerősöm nézzen más rendszerű telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest