Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Ha valóban ez a 1030, akkor valszeg megvan a 920 utódja. Mehamá 5" alatt nem tud flagshipet gyártani a Microsoft....
-
NoOne1976
őstag
Nem pont ide tartozik, de hátha valaki megerősíti vagy cáfolja az elképzelésemet.
A 630-ashoz adott töltőn az látom, hogy output:750mA, a régebbi 710-es Lumiámhoz adotton pedig 1200mA. Jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy a régi töltőm az erősebb és ezáltal gyorsabban tölti fel a telefont?
-
spider23
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Kipróbáltam és tényleg megy. Kár hogy ha elfordítom vízszintesbe akkor nem mutatja teljes képernyőn az adást. És jó lenne ha menne az .m3u kezelése. Reméljük csiszolnak még rajta.
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
....valami konkrétabbat?

-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Adatatvitelnel a telefonkonyv lehetoseg mellett nem jelenik meg a text es a sms atvitel lehetosege. Ez altalanos vagy csak a 730 dual produkalja? Esetleg van otletetek az sms-ek droidrol valo atmasolasara?
-
Zsoleszhun
addikt
vlc-re visszatérve, MŰKÖDIK A STREAM
Ma kipróbáltam, eddig semmilyen programmal nem tudtam rábírni a wp telefonomat. -
Zoli133
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ugyanez a felállás csak 4g nélkül. Jöhet a HR.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MeghaL0L
addikt
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Külön kell azt a töltőt megvenni hozzá, tehát nem nagyon érint ez. Viszont a 4G nem tudom mennyire fog neki kelleni... Főleg, hogy vodásak vagyunk.
-
hroberto
veterán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
-
-
MeghaL0L
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Szerintem ez a 730/735 teljesen megfelelő lesz!

Egyébként a 730 és a 35 között csak az a kül, hogy a 735 4G képes a 30 perdig dual simes? A hardver tudtommal ugyan az.
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok. Igazából nem találtam meg a megfelelő forumot a kérdésem számára így ide írok mivel egy Nokia Lumia 735 volt eddig az első helyen. A helyzet a következő. Barátnőmnek szeretnék telefont venni születésnapjára 70 ezer forintig. Nagyon megfogott minket a 735. Érdekelne, hogy jó döntés e vagy ennyi pénzért tudnánk jobbat is választani? ( Akár android körben mozogva is )
Köszönöm a válaszokat.
Üdv.
-
Blyan
félisten

-
viewdetails
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Az új, official Dropbox kliensben le tudod védeni PIN kóddal a hozzáférést.
-
Blyan
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Sajnos nen lehet leszedni.

-
Zsoleszhun
addikt
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
PfD-vel persze.
-
confuser
senior tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Kissé körülményes, de apps cornerrel megoldható. A levédendő appon (appokon) kívül mindent engedélyezel, és futtatod. Innentől mindent elérsz jelszó nélkül, kivéve a levédett appokat. Telefon újraindításnál megintcsak kérni fogja a kódot (a PIN után), ennyi hátránya van. Elvileg működhet így, bár még sosem használtam ennyire tartósan az apps cornert.
-
-
Ventur@
senior tag
Plazmacucci és erahurka: Köszönöm az infókat
!Öcsém ez a Mappázás k*rvajó
. Tudom hogy itt nektek sokaknak nem újdonság, de nekem igen és már ezért megérte a Denim
. -
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hogy hogy itt? Máshol is Denim hozta a mappákat.
-
-
Bukk900
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kivéve, ha nem volt PfD-s, mert akkor a gdr1 újdonságait is most kapta.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
"Nektek ... bármi mást hozna
"Ez alatt a L630 tulajokat érted? Mert ami újdonság/javítás van a Denimben, abból a 630 a hw miatt csak ennyit érzékel?
-
-
Ventur@
senior tag
Üdv!
Lehet csak nekem új, de ma a vodás L630 megkapta a Denim-et.

Ugye korábban Cyan volt rajta. Nekem mint L630 tulajnak, mi újdonságot hozott a Denim
?Nem vagyok egy nagy WP mágus, mivel csak tavaly július óta van WP-os telefonom. Csak itt olvasgatva tudom, hogy sokan várták a Denim-et, meg tud pár dolgot, de nekem ebből amit itt leírtatok a Denim-ről az sokszor kínai (mint a L630-am
).Szóval a kérdés adott:
Miben jobb ez nekem, mint a Cyan
?Konyhanyelven írjátok, ha lehet, hogy meg is értsem
.Előre is köszöntem!
-
l925
tag
van rá mód hogy a beszédfelismerést magyarra lehessen beállítani? Nagyon úgy emlékszem h volt ilyen opció de most nem találom a listában a magyart. Eddig tökéletesen felismert mindent magyar szót..
-
Király, köszi!
Uhh most látom, hogy valamikor már megkaptam, mert 30 gigám van. Ehh, láma vagyok na!

-
A most frissült Onedrive kliens kiírta, hogy ha bekapcsolom az automatikus mentést a fotók és videók esetében, akkor kapok +15 giga tárhelyet. Nem nagyon akarnám ezt az automatikus mentést, jobban szeretem ha kiválasztom, hogy melyik képeket mentem el, ebből adódik a kérdés: szerintetek, hogy ha bekapcsolom a funkciót, majd pár kép feltöltése után ki, akkor ugyanúgy megmarad a +15 giga?
-
Pilács
senior tag
Most frissült a viber, Elvileg van gyors válasz, de vhogy még sincs... Viszont Megjött a blokkolás, amit pár napja hiányoltam...
-
Endii
tag
Üdv!
GPS-track-et be lehet valahogy szerkeszteni a navigációba? -
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Most vettem elso WP-et, 730 dual. Droidrol hogyan lehet sms-t attenni? XML lementettem felhobe fel es onnan hogyan lehet beolvasni?
Mas: szinkronizaltam ket telo kozt a nevjegyeket vezeteknev keresztnev felcserelve vegyesen. Melyik a legegyszerubb modszer, hogy sorba rendezzem oket? WIN7 vana gepen.
Elore is koszi a segitseget!!!
-
l925
tag
mióta újrahúztam a telót totál baromságokat ír ki a telefon beszédfelismeréskor. PEdig nincs magyar opció a beszédfelismerésnél mégis HR előtt tökéletesen pontos volt. Hogyan lehetne visszaállítani régi formájába?
-
DearMan
tag
Köszönöm!

-
DearMan
tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet megnézni a letöltött appok listáját (ha meg lehet valahol)? Tegnap véletlenül letöröltem egy progit, de sehogy sem jut az eszembe a neve és így nem találom sehol. Van rá mód, hogy valamiféle history-ban megleljem? Előre is köszönöm. Ja és ingyenes volt.
-
Partyface007
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
1. állítsd át a telefon nyelvét angolra ha ott van hang (nyilván angol) akkor visszaváltás után magyarul is működni fog, legalábbis valakinek ez bejött itt a fórumon....
2. passz..
3. menj be a fiókod webes felületére és ott követve a lépéseket QR kóddal állítsd be a fiókodat az a legegyszerűbb...
-
Partyface007
őstag
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok!
Három kérdésem lenne felétek:
1.) HR utána a HERE DRIVE+-ban miért nincs navigációs hang és hogyan lehet orvosolni? Olvasgattam itt megoldásokat, de azok nem igazán hozták a várt eredményt!
2.) A játékok appon belül, az avataromnál miért írja azt ki, hogy "Csatlakozzon az Xboxhoz vagy jelentkezzen be", amikor elvileg be vagyok jelentkezve! Szerk.: Itt amikor rányomok erre az opcióra visszadob és nem visz át a linkre, szóval nem tudom mi van, vagy mi miatt halt be ez is már régóta!
3.) Az MS Authenticator appban, kidobja, hogy nyomjak a + jelre, kér egy fióknevet és titkos kulcsot, ide milyen adatokat kell beírni?
A válaszokért előre is köszönet!

-
Mátés
csendes tag
A FIFA 14-et rá lehet hackelni lumia 520-ra? Youtubeon láttam hogy 520-on megy.
-
Mátés
csendes tag
És Amerikában sem elérhető?
-
Mátés
csendes tag
wp 10? honnan lehet leszedni INGYEN
-
Mátés
csendes tag
Hello. Hallottam most jelent meg a WP 10 telefonokra. És le lehet szedni valahogy lumia 520-ra? Ha igen, hogy?
-
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Vagyis a telefonon levo onedrive hozzaferes maga. Lezarod a telefont, problem solved.

-
valaki_xy
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi! Kipróbálom

-
NoOne1976
őstag
Adott egy Lumia630. Dual sim-es, független. Az első sim-ben té van. A másik sim-be be tudnám tenni a DIGI mobilinternetjét? [link] Ha igen, akkor ez hogy működik? Az első simet békén hagyná (azon csak telefonálnék) és a másodikról menne a 3G? Ezt külön be lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ma kipróbáltam, eddig semmilyen programmal nem tudtam rábírni a wp telefonomat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)