Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
Microsoft Mobile to replace Nokia X with new low-end Lumia range
Nem is értem, mivel lehet még lejjebb nyomni ezeknek a telefonoknak az árát egy 530-hoz képest. Mi van abban, amit még ki lehet spórolni? Egyszerűen nincs semmi, amire gondolni tudok. Még a Power gomb-ot sem tudják lespórolni, mert vagy az, vagy a közelségérzékelő kell a telefonba ahhoz, hogy fel lehessen ébreszteni a telefont

-
SOAD19
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egy fórumtárs megfogalmazása szerint: [link]
-
Melack
veterán
Helló! 8.1 PFD-n a naptár csempe valamiért fixen Dec 2-t mutat. Belépve ok, Chronos Calendar is jó. Valaki találkozott már ilyennel?
-
tomboy0013
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Puff Daddy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kiskakas
senior tag
be tudnatok linkelni azt a wpportal-os cikket (vagy egy wp-s blog.hu-s siteon volt,sajna nem lelem), hogy hogy lehet a legegyszerubben PfD-ezni? koszonom szepen!
-
válasz
btudos
üzenetére
Hát ez az... A gmail által létrehozott csv file egy nagy adag ballaszt úgy ahogy van.
Az lenne a jó, ha vcardba tudnám úgy exportálni, hogy az Outlook megegye. Viszont sajnos ami vcard filet exportál annak csak az első bejegyzését importálja az Outlook. Ami kár mert amúgy azt teljesen helyes tartalommal teszi. Nem szeretnék 849 kontaktot 849 egyedi vcard fileban exportálni / importálni. -
no1r
őstag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
nincsmit.
hát az átirányítást nem oldják meg sajnos, de nem is tudom van e olyan jelenleg...(#58270) blakey: ezt még nem próbáltam, nálam még a metrotube vált be
de majd ezt is meglesem. -
ampulla
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Rendben köszönöm a válaszokat. Wolandnak is. Ezzel csak egy probléma van hogy fél éve nem frissít
szégyen... -
btudos
nagyúr
válasz
Rambovits
üzenetére
Fuggetlen szoftver nem fuggetlenit, de a T-s cuccokat eltunteti a telefonbol.
Telenornal emlekeim szerint alapbol fuggetlen verziot forgalmaznak.
lugosi: Nezd meg az exportalt csv-t, hogy ott rendben vannak-e a mezok. (Ha jol emlekszem a Google altal egyeb cimkevel ellatott telefonszamokat az outlook.com nem szereti, ebbol volt mar gond.)
-
Rambovits
senior tag
Valaki írta valamelyik nap, hogy szeretné eltűntetni a T-mobilos logót indításnál, de nem találom a hsz-t :/
A kérdésem, hogy ez sikerült neki? Valamin lehetséges hogy NSU-val újrahúzom a telefont, akkor eltűnik ez a logo? Lehetséges felrakni olyan szoftver verziót, amitől független lesz a telefon? Gondolok itt arra, hogy amikor visszakaptam a szervízből a telefont, már független volt (Telenornál vettem), és elvileg csak szoftvert frissítettek rajta.
-
junior11
veterán
válasz
hroberto
üzenetére
Köszi, erre tippelek én is, de már végignéztem és eddig még nem jöttem rá.
Más: Tegnap volt egy kis időm egy boltban szétnézni, kíváncsi voltam a 830-ra, de szokás szerint nem volt nekik, úgyhogy elkértem a csajtól egy 930-ast, de be sem tudta kapcsolni, sem az alapokat rajta beállítani, mondván, hogy nekik ezt nem mutatták meg
, és amúgy sem kell senkinek, mert csak az androidot keresik. De megbocsájtottam neki, mert jó bőr volt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt annyira nem lájkolnám

849 kontaktról van szó. -
blakey
titán
+ tubecast pro, de van igyenes változata, szerintem a gyári yt sehol sincs. Mytube is jó, de nekem jobban bevált a tubecast.
-
-
BiP
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Én már egy ideje nem tudom megfejteni a desktop facebook logikáját sem.
Mindig feldob 1-2 napos dolgokat (gondolom a top stories miatt), de én tök időrendben szeretnék mindent látni.
Hiába állítom át, legközelebb megint összekutyulja.
A reklámok, ajánlott oldalak is zavarnak, szintén nem tudom kiirtani.
Mivel viszonylag ritkán facebookozok, napi max. egyszer nézem át, túlélem, de folyamatosan azon agyalok, hogy ott kéne hagynom az egészet a francba. Viszont érdekelnek az ismerőseim, ezért nehéz megtenni. -
junior11
veterán
Sziasztok. Az utóbbi időben (L925) gyakrabban tapasztalok olyan dolgot, hogy a teló egyik pillanatról a másikra nagyon gyorsan elkezd merülni, annak ellenére, hogy a háttérben semmi sem fut, le van tiltva, ilyenkor ha újraindítom, a probléma helyreáll. Kezd egyre idegesítőbb lenni, mit gondoltok mi lehet a probléma? Vmi megoldás esetleg? Köszi.
-
kcsa
veterán
-
Воланд
titán
frissult az fb beta es rajottem, hogy az ms (es az fb) egyreszt direkt szivatja a usereit, masreszt kirugtak mindenkit es most ovodasok fejlesztenek naluk.
kikerult a normalis most recent stories, helyette a top stories van (most komolyan, minek nezegetnek tobb tiz oras postokat?), amit nem lehet atallitani. viszont betettek egy most recent menupontot a hamburger menu ala, amivel alapvetoen csak harom problema van:
1.: ronda
2.: kitakarja az alkalmazas tobbi reszet, tehat nem latszik sem a felso, sem pedig az also menusav
3.: nem az eddig megszokott most recent van ott, hanem korulbelul minden, amit az ismeroseid csinalnak, tehat ossze van keverve a rendes most recent, ami a news feedben jelenik meg, es a webes feluleten jobb oldalt megtalalhato hirfolyam. tehat ha az ismerosod hozzaszol egy random kephez, vagy lajkolja, akkor azt beb*ssza a most recent-hez, holott ez amugy csak akkor jelenne meg, ha a jobb oldali hirfolyamban kulon rakattintanal weben.tehat a top stories egy baromsag, a most recent meg hasznalhatatlan, mert tele van minden hulyeseggel. komolyan mondom, ezek idiotak.
-
AMD Power
titán
válasz
this is life
üzenetére
Siker. -
-
Újabb érdekes kérdésem merült fel, inkább megkérdezem mielőtt elbarmolom a dolgokat.
Ha adott egy gmail account, amit szinkronizálok a telefonra (kontakt is, naptár is), és beimportálnám az o365 accountomba a gmail kontaktokat, akkor a telefon kiküszöbölné, hogy duplán legyen minden? Vagy duplán lennének benne?
-
Burt1793
veterán
Droidon mostanság befrissült a youtube app, tök jó lett. Nem elsz ilyen valamikor wpre is? Mmint a googletól? Jó lenne. Vagy azt legalább el lehet érni, hogy az alternatív appban nyíljanak meg a videók az ieből átirányítva? A mobilos yt nézet elég szar elfektetve... 😞
-
-
AMD Power
titán
Lumia 735 nem lehet átlátszó csempéket beállítani nála? Semmilyen appal sem lesz átlátszó egy csempe sem.

-
Воланд
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
lengyel fuggetlen.
-
SOAD19
addikt
Frissült a Onedrive, végre most már telefonon is meg tudom normálisan nézni a képeket, eddig nem tudtam belenagyítani a képekbe, össze-vissza ellapozta, ésatöbbi. Jöhet a ie javítása, annak nagyon tudnék örülni.

-
ForRedGlory
félisten
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Magyarul is tudod?

Amugy ha jo helyen keresem, akkor ez van ott: Poland Country Variant.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
About alatt van egy sw variant menupont, na ott
-
ForRedGlory
félisten
Nokiaeknal meg lehet valahogy nezni, hogy a telefon fuggo vagy fuggetlen? Nincs masik szolgaltatos nano sim kartyam a 930-hoz

-
AMD Power
titán
Cseréltem a telót. 630-735-re. A windowsphone.com beléptem. Egyenlőre még a 630 látja a rendszer és előzményekből alkalmazást sem tudok telepíteni a telefonra. Szerintetek?
-
-
válasz
Alexios
üzenetére
Értem, köszi.
Most tartok a telefon negyedik újraindításánál, remélem már a 8.1 megy fel. Bár fogalmam sincs, mert hozzáértésem határtalan
A WP frissítéseket befolyásolja egyébként az, hogy szolgáltatós a telefon, vagy központilag jön ki, és a szolgáltatónak ehhez nincs köze?
-
Guillotine91
csendes tag
Hali!
Biztos tudjátok, hogy van a HTC-nek egy olyan downgrade lehetősége, ha a tricolor bootloader alsó fehér színében nincs sem serial, sem usb felirat, hogy USB host módba kell tenni a telefont és pendrive-ról lehet tolni a downgrade-t.
No mindent a leírtak szerint csináltam, (y kábelt csináltam, goldcard stb..) de a telefon beadja az entering usb host mode feliratot, utána kiírja, hogy loading és újraindul szintén ilyen módban, utána megint újraindul, csinálja ezt addig amíg ki nem kapcsolja az ember..
Ötlet, hogy ez miért lehet?
Köszi előre is
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Egy kérdésem lenne !
Az ingyenes 30 GB-os OneDrive szolgáltatás mennyire biztonságos az adatokra nézve ?
-
tomboy0013
veterán
Nézz már rá azokra a telefonokra, jóhogy nem a fizikai méretük miatt azonos 2 telefon kinézete
Azért ha ránéz az ember egy Lumia 800-asra meg egy 1020-asra nem azt fogja mondani, hogy igen ez egy koncepció hanem, hogy rohadtul másképp néz ki. Ha nem hiszed el, linklej át képeket mondjuk egy 920-asról egy 1020-asról és egy 730-ról néhány ismerősödnek és kérdezd meg tőlük, hogy szerintetek ezek ugyanúgy néznek ki? A válasz az lesz, hogy nem. Lehet bármilyen az alap koncepció ha van rajta egy elég erőteljesen megkülönböztető rész. Egy 900-ast meg egy 920-at össze lehet téveszteni, de egy 1020-ast egy 920-al elég nehéz.
A koncepció némelyiknél tényleg hasonló, de az egész abból indult ki hogy szerinted ezek klón telefonok. A klón azt jelenti, hogy egytől egyik lemásolják őket egymásról és nincsenek olyan különbségek amik üvöltenek mint például az említett telefonoknál. Márpedig a klón szónak egy értelme van olyan nincs, hogy neked meg nekem mást jelent. -
BiP
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Arra is érdemes felkészülni, hogy ha korábbi rendszer kerül fel, akkor nem biztos, hogy a Start screent vissza tudja állítani a frissebb rendszer backupjából.
pl. PFD rendszer alatt készített mappákat a stock Cyan-os 8.1 nem tudja még kezelni, és akkor az egész start screenre a default beállítás jött be, nem a backupban szereplő.
Én legalábbis ebbe szaladtam bele.
Az appok persze megmaradtak. -
cerb
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
hát nem tudom, hogy ti hogy szoktátok, én azt tudom, hogy én hogy szoktam. A te leírásod alapján a 830 és a 930 pl tök más tészta., szerintem meg egy vonal. Itt nem arról van szó, hogy meg tudod e különböztetni, vagy nem , hanem koncepciókról. Na mind1
-
válasz
ampulla
üzenetére
Probald ki,hogy kiveszed az sd-t és használd ugy,az sd-tol meg tud hülyülni a rendszer. Ha ez nem segit akkor a Nokia Recovery toolsal flasheld ujra a telefont. Az felteszi a hivatalos nem pfd cyan romot. Elotte csinálj felhőbe egy biztonsági mentést ,mert mindent gyalulni fog...
-
válasz
Воланд
üzenetére
A wp9-es appok nem mennek minden további nélkül 10-en? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, nekem az egész rendszer új, csak máshol szerzett tapasztalataim vannak.
Tehát nem olyan váltás lesz ez, mint mondjuk ios 7 - ios 8, hanem mint BBOS 7 - BB10? Azaz alapjaiban írják újra?
-
moleculez
veterán
Azt viszont tényleg nen értem, az MS miért nem lép elő, mint szoftver fejlesztő, és csinálják meg amiket hiányol a nép. Úgyis be van írva a végtelen pénz cheat, belefér.
-
Burt1793
veterán
-
tomboy0013
veterán
Az érintős telefonok zömét a hátuljuk alapján lehet igazán megkülönböztetni, márpedig a hátuljuk egyáltalán nem ugyanolyan, mégcsak nem is hasonlít. Van az N9 vonal a "kameracsíkkal" van a 1020-as batári kör kamera résszel illetve a 730-as egy kis pöttyel a hátulján. Azokat szoktuk egykaptafának hívni amelyik telefonra ha ránézel hirtelen összetévesztenéd egy másik tipussal, márpedig a felsorolt 3 egyáltalán nem téveszthető össze egymással. De nyugodtan szóljon hozzá az aki képes összetéveszteni egy 800-ast egy 1020-al vagy egy 730-al.
-
Воланд
titán
az a problema, hogy az alkalmazasok hianya egy letezo problema, ami csak nagyon lassan valtozik. most meg jon a w10, ami azt jelenti, hogy a fejlesztok szepen hatradolnek es varnak a build-ig.
szemelyes pelda:
index - nincs os share, a blog-ok nem toltenek be normalisan, push ertesitesek, elo csempe jo lenne (nincs alternativa)
twitter - nincs gif tamogatas, nincs uj search, nincs os share (van alternativa, de sok tw api zart, ezert nem teljes)
e-mail app - a csatolmanykezelese meg mindig vicc (nincs alternativa)
zene - eleget irtam mar, hogy mi a gondom vele (alternativa nincs a drm miatt)
kindle - most fejlesztettek a book elonezeteken, windows-on ez nincs meg (alternativa nincs)
penzugy - hasznalok egy programot, ami evek ota semmi frissitest nem kapott, jo lenne valtani, de nem tudok, mert az adatbazist nem tudom atvinni (van alternativa, de nem lenne szukseg ra, ha a fejleszto foglalkozna az alkalmazassal)
series fan - meguntam a lassu mukodest, hogy neha random eldobja az egesz db-t, de nincs olyan alternativa, ami legalabb ennyire jol nez ki es tud torrentet keresni
kepregenyek - wp7 alatt ezeket hasznaltam, wp8-ra ezekbol maradt harom darab (xkcd, dilbert, c&h), a tobbi egyszeruen nincs wp8-ra. ketto eseteben pedig nincs elo csempe, egyikben meg os share. alternativa nincs.hirtelen ennyi.
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a Lumia 625-el. Még a hivatlalos megjelenése előtt felraktam a PFD-el a 8.1-et. Az útóbbi 3 hónapja néha elég furcsa dolgokat reprodukál a telefon. Már fél éve nem frissített sikeresen. Néha magától újraindul, kifagy, úgy kifagy hogy nem működnek a kapacitív gombok. Bootolás közben kifagy. Magától bezár alkalmazásokat és nem frissít. Néha megkapom az összes SMS-em újra ami bent van a fiókomban. Megnéztem a frimware verzókat az se a legújabb, ennek ellenére azt írja friss a teló. Még egy dolog gyakran baja van az SD kártyával is és mindig helyre akarja állítani a hibáit, ezt jó ideje csinálja annak ellenére hogy már formáztam a kártyát a telóval 5 ször, de ha visszapakolom az appokat rá akkor újra előjön. Gondolom ez esetben az SD kártya a rossz.
Mellékelek 2 képet ami a frimware verzió összehasonlítás látszik és egy státuszbar kifagyás.

-
cerb
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
a 1020 egy az egyben a 920 design, csak belenyomták az a bumszli kameramodult. Szemből meg sem lehet különböztetni őket. A 730hoz meg csak meg kell nézni ezt a képet: [link]
ugyan ez a kicsit párna forma lecsapott alsó és felső oldalakkal, mint a több, -
moleculez
veterán
Álljunk már neki temetni a rendszert, mert az újságírók úgy akarják. Mert hiányzott pár "alapvető" app, Verge-ődtek egy sort, majd írtak egy nagy drámát.
Akkor kérem a Droidot is temessuk, mert nem arra váltott. Arról miért nem ír senki hogy elhagyta a droidot, és WP-felhasználó lett? Lesznek még itt meglepik, nem kell aggódni. -
válasz
lugosi
üzenetére
Office 365, marmint uzleti? Az nem lehet. Azt is hozzaadhatod, de Microsoft Account kell, nem csak sima Office 365 account (bar ugye van olyan, hogy az O365 accod megegyezik az MS accal). Ugyanakkor az MS acchoz nem kell MS emailcim, pl. siman lehet @gmail.com-os az MS accountod -- annyi, hogy igy nem oda erkeznek a leveleid.
-
Sziasztok, teljesen ismeretlen előttem a wp világa, de délutánig tudnom kéne erre az infót. A telefon topikjába is beírtam, de hátha itt hamarabb kapok választ. Tehát:
Ugye mikor az ember beüzemel egy wp telefont, meg kell adni egy valamilyen ms-nél lévő emailcímet, mint fiókot? Gondolom, mint más mobilplatformokon.
Az a kérdés, hogy ez office 365 fiók is lehet? -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
Szerintem az egyik fő problémája az MS-nek, hogy a rendszerfrissítések kiadása nagyon elhúzódik. Bejelentik, és hónapok, mire kijön minden telefonra. Sok felhasználót lehetne idecsábítani azzal, ha a bejelentéskor telepíthetőek lennének a frissítések, ami annyira nem is lenne nehéz, főleg hogy a fél wp társadalom pfd-zik, tesztel. Az, hogy a bejelentés után hónapokig varni kell, ez nem csábító. Igaz, hogy hosszú a terméktámogatás, és ez nagyon jó, de emellett nagyon nehézkes is. Ha nem tudnak bázist növelni a prémium kategóriában, ahol az appokra van fizetőképes kereslet, sosem lesz igazi tényező a wp a piacon, mert nem éri meg fejleszteni rá, pedig ha ez beindulna, adhatna egykis lökést a wp-nek, vonzobbá tehetné. Megszokott dolgokat nehezen ad fel az ember, és ha mindennapi használtban lévő appokat nem talál meg, vagy csak gyengébb minőségben wp-n, nem vált akkor sem, ha tetszik a rendszer. Jó lenne, ha minden app ugyanazt a szolgáltatást, minőséget hozná wp-n is, mint pl iOS-en. Az csak hab a tortán, hogy sok jó szolgáltatás régiófüggő, és nem is nagyon terjesztgetik ki ezeket máshová.
-
Burt1793
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Nekem még sosem restartolt vagy fagyott le, de nekem ez természetes, vagy ez olyan nagy szó.

S5-tel volt most az, hogy 1500 üzemóra után (kikapcsolás nélkül) kicsit meghülyült és nem kapcsolta le a kijelzőt hívás közben (de nem fagyogatott és nem laggolt), egy újraindítás után működött. -
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
windroid!
-
spider23
senior tag
Üdv!
Lehetőségem adódott 10.000- ért venni egy új Nokia 530-ast második telefonnak. Kérdésem az lenne hogy ami a 1020-as telefonomon le van mentve backup azt minden további nélkül beállíthatom az új telefonon is?
-
ferensz
senior tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Ahogy woland_y2k mondta leginkább a kevés felhasználó. Fejleszteni rá nem bonyolultabb, mint bármely random WPF app megírása, legalábbis ha az appot xaml-el készíti a mobil appot. Nem látszik reális esély a befektetett idő és munka tényleges megtérülésére. Vannak persze olyanok, mint pl. Huyn aki a 6tag, 6snap, 9gag appokat csinálta, akit külön ki is emelt a Microsoft mint kvázi követendő példa, na de ne nevettessük ki magunkat, olyat példának állítani aki gyakorlatilag a más rendszereken lévő gyári appokat másolja... Rendkívül minőségi munkát készít a srác, de innen is látszik, hogy ennél innovatívabb fejlesztővel nem tud példálózni az MS. Pedig próbálkoznak, azért is tolják annyira a Xamarin szekerét, hogy ezzel is reális lehetőséget biztosítsanak a multiplatform fejlesztésre, hátha nagyobb a hajlandóság, hogy kvázi egyszerre három platformra lehet feljeszteni, de amíg nincs belőle valamire való ingyenes verzió, addig ez sem fog jobban fellendülni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Assetto Corsa Rally
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hát az átirányítást nem oldják meg sajnos, de nem is tudom van e olyan jelenleg...

, és amúgy sem kell senkinek, mert csak az androidot keresik. De megbocsájtottam neki, mert jó bőr volt

Siker.