Hirdetés
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
veterán
válasz CJ4567 #56581 üzenetére
Problem solved, Outlook.comon nagy nehezem összefésültem a Gmaillal az Outlookot, csak most meg az a baj hogy írtam magamnak üzenetet, a Google Mail értesített, az Outlook nem, akkor se ha kikapcsoltam a Google Mailt, és csak az Outlook marad, de egy csempért nem fogok ennyit szenvedni, az a lényeg hogy most van Outlook, bár a Google Mail maradt
No Sana No Life
-
kolosanyi
veterán
válasz CJ4567 #56629 üzenetére
Nem tudom, már letöröltem, nekem angol nyelv van US régióval és US fiókkal. De szerintem sokat nem vesztesz vele, jó elgondolás lenne, a dizájn is jópofa, de lassú az alkalmazás, a kijelző felélesztése után nem a zárképernyő fogad, hanem egy fehér háttér (nyilván ha feketét használsz, akkor az), meg a navigációs sáv. Egy kis késés után tölt be a Tetra Lockscreen és akkor lehet feloldani. Ezt kell kiküszöbölni ahhoz, hogy normálisan lehessen használni, ez így inkább csak demónak jó. Talán majd a Windows 10-ben.
-
félisten
válasz CJ4567 #56851 üzenetére
Igen az volt. N 808 után nekem igazából minden videó ronda. Még a BB videó is, de ezt BobTail tudja.
Én rákaptam erre a feloldásra, ezek az apróságok ami miatt hiányérzetem van. Valamit azért próbálok kialakítani belőle. Másod telónak szántam a két számomnak csak hát kiderült egyik számom épp kikapcsolták mire elkezdtem volna használni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz CJ4567 #56888 üzenetére
Nem szoktam ide írni, nekem is az előbb linkelte egyik cimborám Facebookon, aztán gondoltam, belinkelem már ide is.
(#56889) bogyo112: Eddig engem sem igazán érdekeltek, de a simát most szerintem kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
this is life
Ármester
válasz CJ4567 #56845 üzenetére
Esetleg probald meg usa lokalizacioval es angol nyelvre allitva... es utana a sys app pusher. De ez csak tipp..
Kengyel
A rovidebb ut bealliast ne hasznald a here navinal , mert akkor be visz a susnyakosba.[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
félisten
-
félisten
válasz CJ4567 #56994 üzenetére
Vagy épp nálam onnantól vette a telefon a töltés. Akkuban nagyon jó ez az 530-as. A power bankomra kiírja, hogy lassú töltés ami nem indokolt mert 1 és 2A-es a kimenete. Mértem és valóban kb felével tolja mintha a Nillkin 2A-es töltőt kapná meg. Ezek olyan érdekességek.
Crytec210! Evvan. Amúgy a frissítés közbeni munka baromság. A BB is írja, hogy dolgozzál nyugodtam a telóval. Hát én inkább lerakom addig.
[ Szerkesztve ]
-
-
kolosanyi
veterán
válasz CJ4567 #57373 üzenetére
Pont ma szívtam ezzel én is. Aztán a Storage Sense (vagy a rendszer?) felajánlott, hogy megjavítja, scannelt rajta valamit fél óráig, aztán megint felajánlotta, akkor megint percekig szöszölt vele, mikor harmadszorra ugyanúgy feldobta az ablakot, hogy akkor most megjavítja/scanneli, akkor rányomtam, hogy cancel és azóta jó. Fogalmam sincs, mi ez...
-
CJ4567
veterán
válasz CJ4567 #57378 üzenetére
Leírom a megoldást hátha valakinek hasonló problémája van: Sysapp pushert fel kell telepíteni az áruházból, majd dátumot 2106 vagy továbbira kell állítani, problémás alkalmazásba(nekem érintés menüpont) bele kell menni, eltávolításra nyomni a popupban, és dátumot vissza kell állítani, majd sysapp pusherben kikeresni, és telepíteni.
No Sana No Life
-
hroberto
veterán
-
spider80
őstag
válasz CJ4567 #58170 üzenetére
Ilyen kérdést egy igazi wp fan nem tesz fel Kb. a legelső frissítés wp7 rendszerre. Többek közt copy paste funkciót hozott.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kcsa
veterán
válasz CJ4567 #58170 üzenetére
Elég rég volt, ez tény. Itt olvashatsz pár sort
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
BiP
nagyúr
válasz CJ4567 #58915 üzenetére
Az kimaradt az amúgy részletes leirasbol, hogy azokra a modellekre, amelyekre nem érhető el az új 5-ös Lumia Camera, ott a 4.9-es verzió fut Lumia Camera Classic helyett Lumia Camera néven.
Ezeken a telefonokon csak egy verzió van (4.9) ezt simán Lumia Camera néven kell keresni, nincs külön Classic, mert ez az. -
kengyel
nagyúr
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen