Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
válasz
Zsoltika11
üzenetére
Ne reménykedjetek, egy sima képet több másodpercig készít el, viszont a HDR a másodperc tört része alatt készít 3 képet, teljes felbontásban, erre a 1020 hardvere képtelen.
-
polonic
félisten
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Az rejtett szamrol hivok tiltasat.
-
zsoltzsolt
addikt
Sziasztok! Ha Hívás+SMS szűrőben mit jelent az ismeretlen szám tiltása? A telefonkönyvben nem szerepelő vagy a rejtett számról hívók tiltása? Előre is köszönöm
-
Bukk900
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amint felrakod a Finn romot, vagy vársz, amíg ideér.
-
-
NoOne1976
őstag
Mindenképpen WP-ben gondolkodok, mert eddig egy 710-es volt, ami nekem kellett, azt tudta. Vagyis eddig elégedett voltam. Most cserélnék olyanra, ami WP8-as, de maradnék az alsó szegmensnél, mert nekem a telefon nem státuszszimbólum.
Éppen ezért 520/530-ban gondolkodtam ajánlások alapján.
A MM-ban járva lettem figyelmes az ARCHOS 40 Cesium-ra. WP8.1-es. Ára hasonló, mint az 520-é. Viszont van rajta vaku, meg első kamera is. [link]
Sajnos nekem a technikai paraméterek semmit nem mondanak. Összehasonlítva egy 520/530-al mit mondanátok róla? Vagy melyik Lumianak felel meg jelenleg?
-
Bukk900
őstag
Jó lett a kamera indulása denimmel. [link]
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Barátnőm apjának vettünk l530-at. Első beüzemeléskor a windows azonosítót Gmail-lel is létre lehet hozni vagy mindenképpen live.com-ossal kell?
-
törölt tag
sziasztok!
nekem van egy lumia 800-asom, wp 7.8, szeretném letölteni a xpress browsert mert állítólag (fórum szerint) már használták az elődök... nos hogyan lehetne mert nem ajánlja fel... esetleg a régi verziót felheggeszeni valahogy? mert úgy látom hogy tömörítős böngészőből hiány van a 7.8-on
-
joelke HU
őstag
Hali. A Bing háttérkép másnál sem frissül magától? 8.1 Lumia Denim van a telón.
-
válasz
Partyface007
üzenetére
Nem tudom, en mindenkitol azt hallom h milyen jo a szofisz naluk, aztan meg akarok nyitni egy excelt a boltban es kozli h nem tudom szerkeszteni.
Itt nekem mar valami error kezd villogni a szemem elott irl
-
joysefke
veterán
Igaz az a hír, hogy a Tesco-ban Lumia 630 van 30K-ért?
Látott valaki bp-i Tescoban ennyiért k630-at?
J.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Pedig csak a szokásos.

(#59468) dejaris
Akkor jó. Már azt hittem, valami konkrét, de akkor tényleg csak a szokásos.
----------------------------
Más téma. Múltkor szóba kerültek a Bluetooth LE pulzusmérők, azóta vettem egy Polar H7-est és tökéletesen működik. Aki ilyesmi ketyerét venne, ajánlom a Polar termékét.

-
Partyface007
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
múltkor woland kolléga mondott valamit ezzel kapcsolatban amit rögtön megnéztem androidon és ott is pont ugyanazt tudta csak :-)
szerk:
eszembe jutott word-ben szöveg formázása volt, attól eltekintve hogy picit máshogy néz ki wp-n mint androidon pont ugyanazokat a lehetőségeket kínálta mindkét rendszeren...
persze nem vitatom biztos vannak különbségek....
-
Partyface007
őstag
válasz
dejaris
üzenetére
tény hogy egy kicsit nagyobb lendülettel fejleszthetnék (fejleszthették volna eddig is) a wp-t....
de talán most hogy kijön az egységes w10 sokkal egyszerűbb dolguk lesz a fejlesztőknek és ezzel párhuzamosan a felhasználók is jobban járnak majd....
(nekem pl. kifejezetten nem tetszik az új 5-ös android és az új IOS se jött be annyira (mondjuk Apple már csak a hype miatt se nyerő nálam de ez egyéni szoc. probléma :-) )
-
dejaris
addikt
Joe Belfiore: 'I want to assure you that our Office team has not forgotten Windows Phone'
Hurra

-
nicu71
addikt
Kérdésem:Aki esetleg feltette a finn product code szoftvert a Denim miatt,az vissza tudta állitani a rendszert az előző cyanból származó rendszervisszaállitással? ezen agyalok

-
ilgatto
tag
A magyar térképeknek is kijár egy frissítés a bevezetett fizetős szakaszok miatt...

-
ilgatto
tag
Ez a DNG fájlokra gondolom nem lesz hatással. Engem főleg az érdekelne, hogy szebbek-e a Denim nyers képei?
-
joysefke
veterán
válasz
Bukk900
üzenetére
Én is telepítettem ezt a total commander plug-int, fel is tettem 1,2GB zenét a telefonomra (Lumia 820 WP8.1), de a másolás végén magától újraindúlt és közölte, hogy korrupt az SD kártya és akarok-e először adatmenteni, vagy egyből próbálkozzon a WP8.1 beépített hibajavítója

Ilyenem még előtte még nem volt, Win7SP1 NTFS partícióról másoltam, ahogy egyébként a windows explorerrel is szoktam.
Erről esetleg van valami infód?
Most kell aggódnom, vagy valamit csinálnom az SD kártyával?
J.
-
mrbego
aktív tag
Hali,
hogy lehet frissíteni a Zene alkamazásban a meglévő zeneszámokat? Pár zeneszámot rátettem az SD kártyára ma du., de még most se látja a zenelejátszó alkalmazás...
Sehol se találok olyan opciót, hogy zenék frissítése, vagy leglalább magától felismerné az újakat.
Köszi!Amúgy B.Ú.É.K.!
-
-
Virág et.
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
this is life: Az MSN időjárást használom, de csak wifi-n frissíthet.
Crytec210: A fene tudja, de engem akkor is zavar. Nem baj, ha nem tudom kikapcsolni, csak tudnám, hogy egyáltalán mi a fene ez...
justaview: Eddig egy Androidos kütyüvel se volt ilyen problémám.
BUÉK mindenkinek!
-
justaview
senior tag
válasz
Virág et.
üzenetére
Ez nem WP sajátosság. Az android telefonom ugyanezt játsza. Ki van kapcsolva a szinkronizálás kezdetektől fogva, mégis felszinkronizálta a google az össze kapcsolatomat. Egyetlen szolgáltatót sem érdekel, mit állítasz be a telefonodon, úgy működnek, ahogy az érdeküknek jobban megfelel. Ez van.

-
-
moleculez
veterán
Ma ingyenes a Pro Shot akit esetleg érdekel.
-
SOAD19
addikt
válasz
Dtomka
üzenetére
"A Lumia Camera alkalmazásban rejlő Rich Capture és Moment Capture módok viszont már sajnos limitáltabb kört érintenek. Ezek a demonstráció során használt Nokia Lumia 930 okostelefon mellett a Nokia Lumia Iconon és a Nokia Lumia 1520-on tűnnek majd fel – ez utóbbi jelenleg a fotózásra kihegyezett modell szerepét tölti be a vállalat kínálatában."
Az 1520-as mivel jobb kamera ügyileg a 930-asnál, tudtommal ugyanaz a kamera van bennük?!
A bő 1 éves 1020 akkor mi? Azért örültünk volna 1020 tulajok, ha amit megkapunk a kamera újításokból, mert szerintem hardver ügyileg nem lett volna akadálya, a 4k-s videó featuret meg is értem, hogy nem kapjuk meg. -
Virág et.
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
Újraindítás már volt egy pár.
Hülyeséget írtam, természetesen nem GB, hanem 1-2MB a napi mobil adatfogyasztása a rendszernek.
Mindenesetre ez is soknak tűnik a "semmiért": minden alkalmazás/postafiók frissítése külön-külön látszik, ezen kívül van Kapcsolatok, Áruház, Térképes alkalmazások, Cortana Info gathering (?? - tudtommal nem aktiváltam), Biztonsági másolat (ez utóbbi külön vicces annak fényében, hogy ki van kapcsolva).
Ezek után mi a bánat lehet a Rendszer?Nem sírom vissza a korábbi Androidos telefonjaimat, de rohadtul zavar, hogy nem lehet kordában tartani a telefon adatforgalmát.
-
Dtomka
veterán
-
Virág et.
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Jelenleg így van beállítva a telefonom:
- biztonsági mentések kikapcsolva
- beállítások szinkronizálása kikapcsolva
- Visszajelzés küldése a Microsoftnak letiltva
- telefonfrissítések automatikus letöltése kikapcsolva
- mozgásadatok gyűjtése kikapcsolva
- alkalmazások automatikus frissítése kikapcsolva
- frissítések letöltése csak wifin bekapcsolva
- fényképek automatikus feltöltése kikapcsolva
- SMS/MMS biztonsági mentés kikapcsolvaEzek után miféle frissítéseket kereshet magától?
Mondjuk a Wifi segéd be volt kapcsolva, ezt most kilőttem...
-
Virág et.
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy az Adatforgalmi Segéd "Rendszer" néven mutatott adatforgalma miből tevődik össze?
Nálam (Nokia 630) napi 1-2GB mobilforgalmat csinál úgy, hogy minden frissítés/visszajelzés ki van kapcsolva (illetve csak wifi-n engedélyezett).
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Videó felvételnél nem lehet kikapcsolna a hangfelvételt ? L930 próbáltam már több appot is de sehol nem találtam olyan beállítást.
-
nicu71
addikt
próbáld meg,de valószínű ez most akkor kevés lesz.Neked inkább egy ROM csere kéne,tehát rá kéne ültetni egy nemzetközi szoftot/mindben benne van az összes nyelv.EZt a Nocia care suit programmal lehet megtenni,nem túl macerás.
de én is kétkedek még mindig hogy nincs benne magyar

-
Levwi
aktív tag
Nem tudjátok véletlen hogy mit kell telepítenem, hogy a total commander lássa a telefonom, mert úgy nekem kényelmesebb lenne. A gyári windows fájlkezelőt sose bírtam.
Lumia 920.
-
nicu71
addikt
szerintem ,első körben rá kéne dugni a gépre és a lumia software recovery tool-al lefrissiteni ,ha szürkeimportos a teló nagyon sok anomália megoldodhat.
De hogy a fenébe nincs rajta magyar nyelv???? Nokiákon ,akárhonnan származik is alapból rajta van minden nyelv,megnézted -e a nyelvi/language/ beállitásokat? -
Lfeca
újonc
SOS. segitsetek.Kaptam egy lumia 520-ast nem volt rajta magyar nyelv frisitettem programmal 8.1-re de most sincs hogy tegyek rá.Ja és külön letöltöttem egy 8.1magyar változatot de hogyan kéne rátenni.
-
mabazsi
újonc
Sziasztok, vettem egy prestigo wp8.1 telefont az a problémám vele, hogy mindenhol a wifi jel minimális , ettől függetlenül, mindent oldalt megnyit, ezzel lehet-e kezdeni valamit? A másik gondom, hogy az áruházból nem tudok letölteni, semmit. A letöltès elindul, és csak azt írja folyamatban ès nem törtènik semmi. Akkor a letöltést megszakítom, majd újra indítom, akkor azt írja nincs lapcsolat az áruházzal. Tudok ezel kezdeni valamit? Segítsègeteket előre is köszönöm.
-
Lfeca
újonc
ja és már letöltöttem egy 8.1 magyar nyelvüt több fájlból áll hogy lehetne ráteni
-
no1r
őstag
válasz
Sidorovich
üzenetére
garancia nem fog működni. én a 1020amat már háromszor vittem be, ugyanezzel a gonddal. minden szart cseréltek rajta, ugyanúgy lefagy.
mondhatni "ismert" probléma.
freezing issues on the Lumia 925 and Lumia 1020remélem Denimmel eltűnik majd, bár addig azért nem akarok fél lábon állni...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
HR és ha utána is csinálja akkor garancia.
-
SOAD19
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Én első körben biztos leszedném az aksi app.-ot, hátha tényleg az kavar be. Ha nem az, akkor hard reset, ha akkor se jó, csak ezután vinném szervizbe.
Az előző hsz.-em kiegészíteném még ezzel:
Pár nappal ezelőtt, egyik ismerős Sony Xperia M2-esét nyomogattam meg, és meglepő volt, hogy 15-20 perci nyomkodás, wifis netezés során 1%-ot esett az aksi, az enyémnél meg "szépen" szaladnak lefele a %-ok, ha elkezdek netezni. Abban egy 2400 mAh-s aksi van ha jól rémlik, míg az enyémben 2000-es. Miért lehet, hogy ennyire eltérő módon csökken a két telefon aksija, abban jobb minőségű lenne, vagy a win rendszer nem elég optimalizált, jobban merül vele az aksi?

-
Lfeca
újonc
SOS. segitsetek.Kaptam egy lumia 520-ast nem volt rajta magyar nyelv frisitettem programmal 8.1-re de most sincs hogy tegyek rá.
-
Sziasztok!
Az idén júniusban vásárolt Nokia Lumia 925-ös telefonom, (ami eddig bármi gond nélkül ment, még egy lefagyás se volt) furcsa dolgokat kezdett el produkálni. Pár hete feldugtam tölteni, majd rá 1 órával megnéztem volna, de nem reagált semmire. Halkítógomb és bekapcsoló gomb egyszerre nyomásával újraindítottam. Aznap még1x csinált ilyet. Mindkét esetnél az időt is elfelejtette, 04:51-re állt be.

Eddig nem csinálta újra, reméltem, hogy csak egyszeri megingás volt, de nem.
Ma reggel sem reagált semmire, ismét restart. Megnézem, 40%-on volt újraindítás után, tehát nem is arról van szó, hogy csak lemerítettem. Megnéztem az akkumulátor alkalmazást, ott pedig a következő dolog fogadott az aksihasználatot jelző grafikonon: [link]Azon is filózom, hogy akkumulátor app zavar be neki, de június óta rajt van ez a program és eddig nem volt baja. Szerintetek mi lehet a gond? Az aksi meg fogja adni a harcot?
Vigyem vissza garanciával? -
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19
üzenetére
Tesztelgettem újra a 1020-asom aksiját. Kizárólag kezdőképernyő mellett (semmi net, játék, stb, ill. wifi, bekapcsolva, fényerő "kicsi"-re állítva) 13%-ot csökkent az aksi 2 óra alatt, azaz majd 12órát bír a telefon állandó bekapcsolt kijelzővel. Kár, hogy wifin történő netezéssel, ennek az értéknek kb. harmadára jön ki (3-4 óra között lehet).

-
ilgatto
tag
Átmenetileg megint ingyenes a ProShot
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest