Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Két dolgot megint nem értek. mkv-t akarok lejátszani. A video explorer azt mondja hogy telepítsem és engedélyezzem a pro codec pack-ot. Leokézom. Semmi. Nincs a store-ban pro codec pack. Akkor honnan és hogyan telepítsem illetve engedélyezzem. Másik. (azt hozzá kell tenni, hogy kávézóba járok wifiért egyenlőre) az accountomat itthon hoztam létre tehát amikor a telefont először kézbe vettem akkor a már létezővel léptem be. Itt kért egy kódot a microsoft elküldött az email címemre. A telón nem sikerült megnyitni akkor a böngészőből egy üzenetet sem amik a postafiókomban voltak így kiválasztottam egy olyan opciót, hogy most ez nem áll módomban. Ma amikor megint elmentem "netért" zsebemben a felírt kóddal ezt a lehetőséget nem sikerült előcsalnom a telefonból Fogalmam sincs hol kérte és hogyan tudnám beírni már.
-
bajtokarpi
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítségét!!!
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Amig a Lumia Csmera 5 nem megy addig nem Denim 😅
-
válasz
Pilács
üzenetére
..::VPN::.. Én is erre várok... //az L925-ös topikban is van néhány ilyen próbálkozásom// sajnos egy vicc, hogy 2015. elejére sem sikerült eddig eljutni. A helyzet akkor siralmas igazán, ha megnézzük, hogy IOS-ék és kukarubiék hol tartottak a VPN-ben az elmúlt 5 évben... ....úgy még szégyenletesebb: Az MS ugyanis ilyen távlatokban sehol sem volt/van... most meg a még csak közelítenek a valamihez. Azt persze már az elején megfilozofálták a kockafejű fejlesztők, hogy a PPTP kapcsolat nem biztonságos és akkor azt már bele sem került... ez eddig rendben is van... de ez egy pénteki nap lehetett, mert hétfőn már nem emlékeztek rá, hogy helyette valami elterjedt alternatívát is be kéne rakni...
Aztán arra is gondolta, hogy az 5xx és 6xx-is szériás telefonokból adott el volument az MS... azok tipikus felhasználóit valszeg' nem érinti a Mátyás Király meséjéből átemelt VPN. (adtak is meg nem is...). De így meg akkor ne is ábrándozzanak a Markentigeseik, hogy vannak üzleti célra ajánlható telefonjaik...Tanács:
A Denimben ez már állítólag megoldott. Csak hát annyira viccesen lassan terjed a denim is
De ha beszállsz a PFD programba te is... és, 'kvázi béta' OS-eket hajlandó vagy tesztelni, akkor már az tartalmazza a bővített VPN-t. A NET-en talász is ezt bizonyító Screenshot-at. Természetesen ez semennyire nem életszerű, hogy céges telefonokat ezért PFD-s OS-ekkel lássanak el... de ez most téged ne zavarjon...

-
Unlimited
aktív tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ez nekem is mind meg van L930-ra, csak cyan van fent. Hidd, ezt a 8.1 tudja, nem a denim!

-
Alexios
veterán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
nem tudjuk
-
Zsoleszhun
addikt
Akkor csak a pfd miatt kaptam meg ezeket a funkciókat

Azt nemtudjátok, hogy a pfd-re lehet majd a phone insiderrel 10-et rakni, vagy előbb vissza kell húzni a gyárit? Köszönöm. -
Воланд
titán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
az nem a denim. 920-ra egyebkent sem hoz semmit.
-
viewdetails
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nem Denim, PfD-n vagy...!
-
Zsoleszhun
addikt
Utánnaolvastam, szerintem ez már denim csak nem jól írja ki.
-van gyorsnézet képernyőn időjárás
-van animált mappa
-van szundi mód -
Unlimited
aktív tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Mappa készítést a 8.1 hozta, nem Nokia frissítés függő.
-
zelee
újonc
Helló mindenkinek!
Microsoft-fiók hibát ír. hibakód:85010014
valaki segítség!? -
Zsoleszhun
addikt
Ezt írja a telefon de tudok mappát létrehozni, szerintetek akkor ez már denim lenne? (pfd update-es 920)

-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az, hogy Win8, WinRT és WP helyett lesz egy Win10, ami lesz X86, AMD64 és ARM gépekre is.
-
-
Pilács
senior tag
Eljutottam addig, hogy gondoltam beállítom a céges szerverünk elérését (WP8.1)... VPN hozzáad... csak ép nem támogat IpSec elérést csak L2TP vel együtt. IpSec csoport azonosítással felejtős.
Ez azért elég érdekes, már nem számít extra dolognak. Android, IOS, sőt még a több éves MeeGo-val is simán megoldható. Csak WP-vel nem? Erre nem is gondoltam, ez azért már alapnak kellene legyen... Talán a Windows10 tudni fogja?
-
válasz
üzenetére
Billentyűzetből csak a gyári van, és ott tudtommal nincs erre lehetőség.
De! Ha be van kapcsolva a szavak felajánlása, akkor meg tudod tenni azt, hogy simán begépeled ékezetek nélkül a szót, majd a felajánlottak közül kiválasztod a neked megfelelőt, de ha az van beállítva, hogy automatikusan válassza ki a telefon, akkor még kiválasztanod sem kell.Mivel a billentyűzet tanul az írásod alapján, így idővel egyre hatékonyabban fog tudni korrigálni.
A Here Drive tartalmaz magyar hangú navigálást.
-
-
viewdetails
addikt
válasz
Partyface007
üzenetére
+1
-
SOAD19
addikt
Most szembesültem azzal, hogy angolra állítva a billentyűzetet működik a swipe, ez eddig is így volt?
Örülnék, ha hamarosan magyarral is menne. 
(#60672) Integrale
Értem, köszi.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Már megy a Denim és van Lumia Camera 5, minden fasza

-
Burt1793
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
A 930ban a kijelző fogyaszt sokat, a snpai 800as nem enné ennyire az aksit, hisz más telefonokban sem eszi. Sajnos valami leselejtezett samsung kijelző van a 930-ban (lehet, hogy az s4-esé), ami tényleg sokat eszik, alacsony fényerőn is.
-
Partyface007
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
tekintve hogy egy csomó új telefon snapdragon 200-al jön ki egy darabig még biztos támogatva lesz a snapdragon 400 (735, 830)
De értem a gondolkodásodat, én pl. biztos nem játszok a telefonnal és a 400-as chipset bőven elég a szokásos feladatokra e-mail, telefonálás, whatsapp, viber, office....
viszonz a fogyasztása lényegesen jobb mint a 800-nak és nekem az üzemidő fontossabb
ráadásul a 830 bővíthető microsd kártyával és cserélhető az akksi is és van glance screen
de mindenki azt vesz amit akar mások a szempontok

-
-
BiP
nagyúr
válasz
spiderpig820
üzenetére
Biztos, hogy más lesz a neve, Windows 10 lesz egységesen. (WP10 név sosem volt képben, mint lehetőség.)
-
Integrale
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
1520-rol van szo.
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A 930 topikban valaki leírta, hogy hogyan lehet felrakni a finn romot.
-
Integrale
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Vagy pedig marad a turelem

-
-
Integrale
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nincs hozza koze, PfD az OS, a Denim pedig FW. Jelenleg csak a finneknel van kint a Denim, PfD-n keresztuli frissitesek a korabbiak alapjan inkabb csak keslelteti a mindenki szamara elerheto frissiteseket, nem surgeti.
-
Felraktam a PfD updateket, de így sem jön le a Denim
Valaki összefoglálhatná hogy kel CAre Tollal feltenni a már kijött verziót *puppy eyes* -
MasterMark
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak mert hallottam itt valami lilásodásról, gondoltam valami köze lehet hozzá.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Szerintem a fényerő az egész kijelzőn csak egységes tud lenni. Ha alul sötétebb az hiba.
-
Valaki tud erre valamit mondani?
Van egy Lumia 520-asom és tegnap óta azt csinálja hogy amikor nyomkodom a telefont akkor néha elsötétül a kép, olyan mintha lezártam volna, pedig nem.
A hátlapot is levettem hátha rosszul volt valami de nem ..Még egy kérdés.
Valaki találkozott olyan hibával hogy a Messenger alkalmazásban ha egy illető facebookon profilképet cserél akkor az a Messengerben nem változik, ezt valaki tapasztalta már rajtam kívül? -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Erre valaki? Rémlik valami beállítás, ahol a különböző fényerőbeállításokat lehetett állítani, hogy mennyi legyen pontosan, és talán egy minimum szintet is meg lehetett adni. Ezt tudja esetleg valaki?
És az előző kérdés még mindig áll. Vajon ez valami hardveres baj, vagy csak szoftveres?
-
Mióta hr-t csináltam egy két dolog megváltozott. Egy két alkalmazást már nem tudok letiltani a háttérben való futásról. Fura.
-
ricsip
addikt
Van bárkinek WP developer accountja ide:
https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/docs/Phone_Bring-Up/Feature_limitations_on_phones_with_512_MB_of_RAM
-
ricsip
addikt
válasz
tomboy0013
üzenetére
Felsleges azon rúgózni, a jövőben milyen új fícsöröket fog megkapni / nem fog megkapni egy telefon. Amit a vásárlás napján tud, az a biztos, minden más A CÉG jóindulatán múlik (tőzsdén jegyzett cégnél pedig olyan nincs, mert a részvényesek csak a "mégtöbb" bevételt lesik).
3-6 hónap múlva menetrends szerint jön a következő generáció, amit muszáj exkluzív fícsörökkel adni, különben a neurotikus vásárlásfüggő amerikai minek venné meg? Így a végén ottvagy h. ha mindig minden új kell, akkor bizony 6 havonta fogsz új telefont venni, megjelenéskori aranyárban.
-
l925
tag
lehet h hülye kérdés de ha nyomok a telefonon egy alaphelyzetbe állítást ugye nem az "eredeti" softwaret állítja visszaa telefonra amivel még én vettem?
mert azóta én már rakattam rá magyar romot -
ArsenalF
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ebből a listából talan a K-9 mail az eggyetlen amire nem fogsz értelmes alternatívát találni.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
igen, jön majd a wp10, bár lehet, már más lesz a neve.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
Sziasztok!
Köszi a segítséget!
KunEmber, neked is. Valóban nem szeretnék csalódni, de meguntam a szenvedést a mostani telefonommal (szaggat, rányomok a kijelzőre, akkor várni kell mire csinál valamit stb. Anno mikor még csúcshardver volt, ment flottul.)
tomboy0013
Tiszta sor értelek, a felső kategóriát meg kell fizetni. Apropó lehet, hogy hülye kérdés, de ezekre a telefonokra ki fog jönni a WP10?
Köszönöm a segítségeteket.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mikor lesz már felső-közép kategóriás, viszonylag kis méretű Lumia duál-SIMmel?
Nem, a 730 nem az, az sokkal hitványabb, mint a mostani 920-am.... 
-
tomboy0013
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Kategóriák között bizony ekkora különbségek vannak máshol is. Mindenhol a hardver a különbség. Szerintem abszolút nem meglepő, hogy egy középkategória és felsőkategria között van ekkora differencia az árban. Mellesleg csak javaslatot tettem az időtállóság miatt. Van 2 éves szériás 920-am is ami akkor felsőkategória volt és mára a 930 mellett azért sok szempontból drasztikusan lassabb. 2-3 év múlva mondjuk ez is eléggé meglassul egy akár egy 940 mellett, akkor milyen lesz a 735 Snapi 400-zal meg 1 GB RAM-mal? (költői kérdés) Meg minőségérzetre is elég távol áll egymástól a kettő. Ha van rá keret a 930 minden szempontból jobb választás lehet.
-
Bukk900
őstag
A win10 támogatja majd az usb otg-t? Van valami infó erről?
-
KunEmber
senior tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Olvasgass egy kicsit a programoknak utána. Amiket írtál, a jó része megvan, csak másképp, más formában. Csak tényleg nézz alaposan körbe, ne legyen csalódás a vége.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Google cuccok nincsenek, csak alternatív megoldások. Full screen caller id alapból van, mert nem 50x50-es képet rak ki hanem kb. a fél képernyőt. Swiftkey nincsen, de nem is kell, WP bill. nagyon jó, sokat tanul és okosan ajánl fel szavakat. HERE navigáció van, BKK futár van, semmihez sem engedélyt kérő zseblámpa van, runtastic van, whatsapp van, fájlkezelő van. A többi programot nem ismerem.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Szia!
Értem amit írsz, csak egy kicsit durvának találom, hogy a két telefon között van 60k különbség (magentások). 20-30k lenne, akkor oké, de ez szerintem baromi sok. Valóban izmosabb hardver, és lényegesen jobb kamera van a 930-ban, de ezen kívül olyan eget rengetően nem tud többet a 735-nél. Ami számomra nagyon kecsegtető az a stabil, gyors rendszer a WP telefonoknál.
ArsenalF
Backup contact, G-mail, Steam, Google térkép, Track ID, BKK futár, BKK Info, Budapest Menetrend, Color Note, TeamViewer, Kenwood Music, Telekom App, Zseblámpa, Dolphin browser, Youtube, Barcode scanner, K-9 mail, SwiFtp ftp server, Full Screen caller, Zedge, Call Confirm, PowerAmp, Smart Tools, Időkép, Runntastic Pro, 3G Watchdog, WhatsApp, X-Plore fálj manager, SwiftKey, Navigáció
Ezeket a programokat szoktam használni androidon.
Köszi nektek.
-
kory24
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ilyen nekem is volt mikor bejött a 8.1. A keresőgomb megnyomása után megy el a hang (márpedig gyakran megesik néha hozzáér ember) és csak restart után van újra.
Asszem azzal lehet megoldani, hogy beszédfelismerésnél kiválasztasz nyelvnek valamit. (pl English Unitzed States)
És utána nem fog elmenni többet.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Partyface007
üzenetére
Épp azért mondom, hogy 930 alá ne adja mert a többi hardveresen gyengébb jóval. Én is többek közt ezért nem 830-at választottam mert hosszú távon gondolkodom és később ki tudja milyen extra dolgok nem fognak megkapni frissítés formájában a gyengébb telefonok.
-
nicu71
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nálam amikor megvettem aznap feldugtam a recovery re,és egy SOKKAL ujabb verziót talált,letölrötte ,felrakta /még a cyant/ teljesen megváltozott a menü/pl a fényerő meg a hang beállitások/ a teló megtáltosodott.
1520/ hongkongi verzió .
Azóta megcsináltam finnre.
DE!!! A recovery tool ha ujra felteszed a telót a régi letöltött verziót fogja próbálni ujra felpakolni! -
Partyface007
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
vagy esetleg 830, hardver szempontból majdnem ugyanaz mint a 735
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ha leírod mik azok a programok amiket alapvetően használsz, akkor könnyebben megtudjuk mondani nem-e fogod megszenvedni a váltást.
-
tomboy0013
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
2-3 évre én a 930-at ajánlom, attól lentebb ne add.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A leiras [link]. A telefon legyen 100 szazalekra feltoltve mert kulonben nem frissit.
-
válasz
this is life
üzenetére
Valaki irja le hogy kell ezt a toolt használni, nekem autentikaciot kér.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
this is life
üzenetére
köszi
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Konnyen megeshet hogy a pfd miatt csuszik a frissites a denimre l520-on, ha mas nem akkor a nokia softver recovery toolal nez ra, ha az feldobja a denimet ,akkor ra flashelheted, igaz ez gyalul mindent.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
temagad.aho
üzenetére
Az 520-ason lehet, hogy preview for developers-es cyan miatt nincs rá ota frissítés?
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Na ilyen gond a WP-nél előreláthatóan nem lesz.
Vagy legalábbis nem olyan mértékű.Szerintem nyugodtan vedd meg a 735-öt, elég kiegyensúlyozott kis masina.

-
bajtokarpi
őstag
-
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Alapvetően az Android sokoldalúbb, de ez főleg akkor jelent valós pluszt, ha hardcore kocka vagy.

Egyébként a legtöbb dolgot rendesen meg lehet csinálni WP-n is, maximum máshogyan, mint droidon.
A 735 szerintem egy jó kis készülék. Ha nincs szükséged erősebb hardverrel, jobb kijelzőre, jobb kamerára, stb. akkor a 930 felára nem éri meg számodra.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Váltani szeretnénk android rendszerről windows phone-ra. A kiszemelt készülékek Nokia 735, illetve 930. Eléggé megszoktuk az android rendszer "sokoldalúságát" (programokra, játékokra értem). Azt szeretném kérdezni, hogy windows phone rendszerre is ilyen sokoldalú a kínálat? Én akivel beszéltem mindenki csak dicsérte a windows telefonok gyorsaságát, illetve stabilitását. Apropó mi a véleményetek a két kiszemelt telefonról? Megéri a + felárat a 735-tel szemben a 930?
Köszönöm
-
temagad.aho
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
L520 az elsők között volt akik megkapták a Denimet. A magyar 520-akra elvileg tölthető
-
Zsoleszhun
addikt
Valaki nemtudja, hogy mikor jön denim gyári független 520-ra és NLK-NL 920-ra? A [nokia honlapja] szerint már van denim 520-ra

-
MasterMark
titán
Felraktam a Denim-et is.
Viszont jobb alul sötétebb a képernyő legalacsonyabb fényerőn. Ez miért van? Előtte nem emlékszem, hogy ilyen lett volna, remélem nem a szervizben csináltak valamit rosszul.
-
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Biztos van benne, keresd tovabb
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vakond5
őstag
válasz
Bootsyka
üzenetére
Csak számítógépről felmásolt zenefájlt fog értesítési/ébresztési/csengőhangnak érzékelni [azokat teszi a Custom részlegbe]. Onnan tudom, hogy mikor nem akartam arra a fél percre rádugni a telefonom a gépre [hogy ne töltse feleslegesen olyan rövid ideig], helyette WiFi-n küldtem át, nem látta.
-
rgeorge
addikt
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Pedig van: amelyik frissül, a végére kerül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Projektor topic
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Home server / házi szerver építése
- Óra topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, most pedig ilyen hiperszuper animált mappát tudtam létrehozni.

Örülnék, ha hamarosan magyarral is menne.
Valaki összefoglálhatná hogy kel CAre Tollal feltenni a már kijött verziót *puppy eyes*

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)