Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ne fanboy-oskodjatok már, az A5 nagyon jó vétel 50 körül!
zuioch: Szerintem kérdezd meg az A5 topikban meg vannak-e vele elégedve és kielégítő-e arra amire használnád. Esetleg próbálgasd üzletben, bár ott általában se sim, se net nincs rajtuk, nem feltétlen mutatja meg az igazi sebességet.
Én azt mondom nem éri meg az árkülönbséget a 830, ha egy szinten lennének még csak-csak.
50 körül, ahogy fent is írták független 640 is jó lehet, vagy várj míg bekerül T-hez (a független csak 3G-s, a szolgáltatók az LTE verziót kapják majd).Én most egyébként nem ugranék bele WP vásárlásba. Egyelőre keveset tudni arról mit hoz a Win10, amit meg igen, az borzalmasan néz ki

-
-
zuioch
aktív tag
Természetesen a többieknek is!
-
zuioch
aktív tag
Szerintem érzékelhető hogy a 830-hoz húz a szívem, hiszen majdnem 2x annyit kifizetnék érte mint az A5-ért, de tényleg nem akarok "folytatás..."-t meg töltögetést.
-
Bukk900
őstag
Telenornál kifutó készülék lett a 635 1GB, helyére jönne a 640?
-
tybsen
addikt
válasz
zuioch
üzenetére
El kell, hogy keserítselek, erre az A5 biztosan alkalmatlan. A sok előre telepített samsungos cucc és a gyenge optimalizáció illetve ehhez képest kevés RAM mellett nem hiszem, hogy akadásmentesen és azonnal tudnál ennyi minden között váltogatni. Talán eleinte menni fog (bár ezt is kétlem), idővel viszont majd tuti belassul. Esetleg tedd fel a kérdést a milyen telefont vegyek topikban, bár valószínűleg 3GB honor 6 meg 1+1 és hasonlók lesznek a válasz.
A nexus 5-öm nagyjából képes arra amit szeretnél, bár Lollipop-on is voltak/vannak memóriakezelési gondok. De nyilván ez egy tiszta és optimalizált(abb) android.
-
zuioch
aktív tag
válasz
tybsen
üzenetére
2 éve wp van, tehát nem a választékkal, nem is a rendszerrel van bajom. Az a gond, hogy szeretném elérni a vibert, az időjárást, az officet, a naptárat, egy jegyzettömböt, egy hangrögzítőt, a kedvenc kis pasziánszomat és a dropboxot úgy, hogy nem kell várnom rá, és emellett a topikok, híroldalak közötti váltogatás is azonnali. Gondoltam az 520 persze hogy kevés ehhez, de reménykedtem hogy 830 már elég.
-
Godfather
aktív tag
válasz
zuioch
üzenetére
Nem akkora pukkanás az a5. Sztem lassú, akár egy 925-höz mérve is. Hiányzik a wp gördülékenysége. Pl ha egymás mellé teszem a 925-öt, meg az a5-öt, lezárt kijelzövel, és ugyanazt az email-t elkezdem megnyitni, a 925-ön már el is olvastam, és lezártam újra a kijelzöt, mire az a5 odáig eljut, hogy megnyissa a levelet.
Amúgy szép telefon, de ez nem elég a boldogsághoz. -
tybsen
addikt
válasz
zuioch
üzenetére
Samsungot eleve nem vennék; bár az általad említett típussal konkrét tapasztalatom nincs de általában egy idő után belassulnak és amúgy is tele vannak mikrolaggal. Android vonalon inkább Nexust javaslok (bár ez nyilván nem érdekes ha a hozzászólásodban lévő két készülék között kell választani).
Ha a wp app választék illetve azok a funkciók amiket nyújtani tud a rendszer elegendő számodra, én valószínűleg inkább egy wp modellt választanék.
-
-
zuioch
aktív tag
Urak/Hölgyek!
Készülékcsere közeledik (L520 megy nyugdíjba). következő készüléknél a legfőbb szempont hogy soha többet ne lássak "folytatás..."-t és "töltés..."-t
Szeretnék legalább 5-7 programot, és 5-7 weboldalt folyamatosan elérni az előbb említett kulcsszavak nélkül úgy is, hogy ha 1 óráig nem nyúlok a telefonhoz, akkor is azonnal, újratöltés nélkül elérjem ezeket.
Alkalmas lenne erre a 830, vagy inkább nézegessek android vonalon? (930 ára miatt kiesik)T-nél a 830 jelenleg 0 ft kezdővel havi 3690/hó, Teljes ár: 88 560 Ft
Samsung Galaxy A5 0 ft kezdővel havi 1990/hó, Teljes ár: 47 760 Ft
(Galaxy A5: Snapdragon 410, 2 GB RAM)Tudom hogy ez WP-s topik, mégis abban bízom hogy ésszerű és józan tanácsokkal láttok el, mert noha érzelmileg én is a Lumiákhoz kötődök, azért ott van az ÁR! és a legelején említett legfőbb szempont is.
Nagyon Köszönöm! -
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Van külön WP-s játék topik itt?
Köszi!
-
ghost364
senior tag
Ha Care Suitetal felerakod rá a független romot. Ettől persze független nem lessz. [leírás]. Friss CS-t pedig innen tudsz leszedni. Annyi, hogy az elején a Produc Codeot kicseréled a függetlenére. Product Code lista. Ha neked ennyit ér egy logó...

-
Bukk900
őstag
-
akos3
addikt
Sziasztok. Olvastam, h a WP nem tud Simre menteni telefonkönyvet,
ha nekem a simen vnnak a számok, beteszem a kütyübe akkor megjeleniti? vagy átmásolja, vagy mi fog történni?
-
-
MrCsiT
addikt
Akinek felment a GDR2 update:
-fórumokon arra panaszkodnak, hogy az értesítési hangok illetve a hangerő mint olyan, halkabb lett;
-a kamera alkalmazás stabilitása romlott.Ezeket tudja valaki cáfolni? Különösen 830-ason érdekel a kérdés. ( - bár én sehogy nem tudom feltenni a GDR2-t a saját 830-ra.)
-
waces
aktív tag
újratelepítésnél a soft/hard resetet értesz vagy nokiai recovery toolt?
a telepített alkalmazásokat (akár ingyenes, akár megvásárolt) újra le tudod tölteni a storeból (akár a telefonodon akár a gépedről böngészőn keresztül)
telefonon: store app - menü - my apps
böngészőben: https://www.windowsphone.com/hu-hu/store/ - vásárlási előzmények -
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Hogyan tudom újratelepíteni a Windows Phone-t pontosan? Most ugye a gyári, Telekom által felrakott változat van rajta.
A telepített alkalmazásokat (ingyenes+fizetős) hogyan tudom majd átmenteni az újratelepítés után? Hogy működik ez?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Egy Windows Phone-os mobilon láttam olyat, hogy a zárolási képernyő nem kód beírással volt feloldható, hanem az Andoridnál is alkalmazott minta kirajzolásával. Ilyenre valahogy be lehet állítani? Vagy ez egy külön alkalmazással volt megoldva? Ha igen, melyikkel?
Köszönöm.
-
akos3
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Értem, kösz szépen

-
cigam
titán
Találtam egy kényelmetlen megoldást: Outlook fiókot használok, és mappákba rendezett a levelezés. Mikor belenéznék egy mappába, akkor a ... -» mappák -» mappaneve. Nincs ennél rövidebb út anélkül, hogy kitűzném a mappát a kezdőképernyőre? Nincs vmi trükkös ujmozdulat a mappaváltásra?
-
MrCsiT
addikt
Melack: Köszi az infót

Valamelyik Lumia modellhez adtak jó minőségű gyári headset-et?
(vezetékest)
Ha igen, eladja valaki a sajátját?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kiskakas
senior tag
korabban mar kerdeztem,de nem volt ötlet..vmilyen wifi scanner appot nem tudtok javasolni? a gyari rettenetesen lassu, nem logol, a store-ban pedig nem talalok semmit

-
MrCsiT
addikt
Több felvett exchange fiók (közte outlook.com-os) esetén hogyan tudok a levelező program megnyitása után váltani a felvett fiókok között?

lol.. megvan.. kaptam új ikont hozzá a képernyőre.. de mi van, ha az ikont letörlöm véletlen?

-
MrCsiT
addikt
válasz
sunpower
üzenetére
A Windows Phone Store topicban rákérdeztem, valakinek megvan-e .xapfájlként a Lumia Storage Check app fájl, mert akkor elvileg fel lehet telepíteni a .xap fájlt, és kezman itt volt kedves megosztani.
Kipróbálni még nem tudtam, de elvileg mennie kellene.
-
A 620-nak nagyobb a pixelsűrűsége, tehát úgy is mondhatnánk, hogy "élesebb" a képe. Viszont a 720 kijelzője jobb minőségű panelból van, jobbak a színek, és jobbak a betekintési szögek is. Annyival nem nagyobb, hogy látványosan "rondább" legyen a képe, főleg szögletes UI-nl kevésbé számít.
-
BiP
nagyúr
válasz
sunpower
üzenetére
A lényeg, hogy a béta kell. A végleges már nem tartalmazza ezt az opciót, és talán már nem is jelenik meg külön alkalmazásként, hanem a Beállításokon belül van csak meg.
Lumia Storage Check Beta [link] (nem Storage Sense), vagy magyarul tárterület-ellenőrzés (nem tudom a pontos nevet, de még a kötőjel is fontos, hogy megtalálja az ember, ha még fent van egyáltalán). -
akos3
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen az egyik IPS a másik (620) az TFT. Akkor kb. ugyanolyan képet adnak?
-
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Ha két telefon közül az egyik nagyobb kijelővel rendelkezik, de azonos a felbontásuk, akkor akisebb kijelzősnek elvileg szebb a képe?
620 vs 720 Melyiknek szebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(vezetékest)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)