Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Redneck
nagyúr
Eltévedtem, bocsi!
Szerk:
Szinkronizálni nem tudtam a képeket az asztali alkalmazással, de tallózással simán ment a másolás. Lumia 735. Tudjátok miért lehet? -
válasz
üzenetére
valami memóriakijelző kell hozzá.
Gondolom azért, hogy a telefonnak ne keljen folyton kirajzolnia a kijelző tartalmát, helyette memóriából megy, és annak a tartalma percenként frissül.szerk.: látom kapásból 3-an is válaszoltunk rá.

Dave: csúcskategóriánál ez komolyan szempont?

-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
De mit kell ezen fizikailag tudni? Ez nem csak annyi, hogy a közelségérzékelővel vagy a giroszkóppal érzékeli, hogy valami történik a telefon körül, és mutat egy pár karakteres információs blokkot? A képernyő szerintem tudná, hogy csak azok a pixlek világítanak (pont ezen van értelme, nem a 830 IPS paneljén), a SoC is tudná szerintem, mert SD800-tól van ez a mindenre figyel, amit körülötte mondanak funkció is a hangvezérléshez, és a szenzorok is megvannak a telefonban.
-
-
törölt tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Elképzelhető, hogy szoftverfrissítéssel később megoldják, hogy legyen Glance?
-
válasz
Partyface007
üzenetére
Eddig tényleg működött, de utánanézek és letöltöm.
Az asztali gépen ettől függetlenül nem működik. :/ -
Hát akkor tényleg csak a csúcskategóriát érdemes venni! Ja nem, 930! Az mekkora baki

-
DJosef
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Így igaz, nincs.
-
junior11
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nincs.
-
-
DJosef
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
Volt olyan kolléga aki vett tőlük 730-at, és itthon rákérdezett a Váci úti Nokia szervízben és emai szám alapján itthon is garanciáztatható. Egyébként én is tőlük vettem a 730-at de szervizelni nem kellett még (kop,kop,kop).
-
toldy
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Hát úgy tudom, csak a 830.
Nekem a 930on van fólia, az is ilyen lekerekített oldalú, nem ér végig, de szerintem nem olyan látványos, és több mint a semmi. Egy zárt szilokon tokkal használom munka közben, amikor meg megyek valahova, szabadidőben akkor meg lakapom róla, így nem csúnya.

A flip tokkal az a gondom hogy koszos környezetben az is tele megy porral, így faternak az 520at vagy sóginak a 1320at néhány hetente takarítom. Szerintem érdemes lehet egy 730/735 telót beszerezni. A kétkártyás rendszer szerintem jól használható wp alatt, viszont aku időben nem tudom mit ront a dolgon, bár az ilyen egy napos használatok szerintem így is megvannak.
-
Partyface007
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
ha jó áron van expansys-nál amit szeretnél akkor ők elvileg gyári garit adnak...
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Az ügyfélszolgálatos beszélgetés után én is meggondoltam magam, de Te is ráerősítettél erre. Köszi!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pinyo16689
üzenetére
ha jól tudom, az emag román cég, ha gariztatni kell akkor megy romániába a cucc, és igen, csak bolti a gari, szóval ha bezárják a kapuikat akkor szopó.
én biztos nem vásárolnék tőlük. -
Pinyo16689
senior tag
Az emag-ról vett már valaki telefont? Ha igen, mik a tapasztalatok? Főként a garancia érdkelne, mert az ügyfélszolgálatuk azt mondta, hogy nem gyártói garancia van rá, hanem az emag biztosítja, de az nem az igazi...
-
Partyface007
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
érdekes a helyzet, nem használtam még soha onedrive for business-t de valóban külön van a kliense:
https://onedrive.live.com/about/en-us/download/
még asztali 8.1 -re is ahol pedig a "sima" beépített
https://onedrive.live.com/about/en-us/download/#win-phone
OneDrive for Business support is built into the native Windows Phone Office Hub
-
szacsee
nagyúr
Köszi!
Egy sim kártyás között melyik Glance screen képes, aminek erősebb a hardvere?
Jól sejtem, hogy csak a 830?Céges mobilt sóztak rám, de nem akarok 2 telefonnal rohangászni.
Ha meg a saját telómra irányítom a számot, akkor a csoporton belüli ingyen beszéd ugrik elvileg és más szolgáltatónál is vagyok, ezért vannak akinek nem tetszik.
Emiatt szerettem volna 2 kártyás mobilt, nem az olcsóbb hívások miatt.
Általában olcsóbban beszélek a sajátról mint a cégesről, de nem akarok összetűzést és a céges telefont sem akarom magammal hordani mindig.
Glance pedig azért tetszik, mert nem mindig tudom megfogni a telefont úgy hogy ne legyen koszos, a kinézett 730/735 pedig széleken kerekített kijelzővel rendelkezik, így a fólia nem ér teljesen a kijelző széléig.
A zsebemben szoktam hordani a telót tokban, mert övön akadályozna a munkámban néha. A nagyon apró karcok pedig kikezdhetik így talán egy flip tok és egy glance képes teló lett volna a megoldás, de ahogy nézem csak nem akar összejönni. -
captainnemo
senior tag
Az mitől van, hogy sms küldésnél a keresésnél egy bizonyos contactot nem hajlandó megtalálni. Ha beírom a számot, akkor kijelzi, illetve a telefonálásnál is megtalálja, mind a telefon alkalmazással, mind a people-ben. A contact az outlook fiókomban van.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Hoppá, nekem sem megy a biztonsági mentés 97% -nál megáll, lehet már amikor kérdezted valamelyik nap akkor sem ment csak nem vártam végig.
-
De igen. Eddig ugyanabban az alkalmazásban működött (azaz tegnapig). Váltani lehetett alkalmazáson belül a személyes és a vállalati között.
Ez persze nem magyarázza meg, hogy miért nem működik az asztali gépen. A hatalmas fail a dologban az, hogy most játssza el harmadszor bő egy hónap alatt (!) hogy szinkronizálási hibák vannak felkiáltással a teljes céges anyagomat törli az asztali gépről, és közli, hogy nincs csatlakoztatott onedrive tár. Ez egy nagyon csúnya, perverz vicc az MS részéről, egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy bármilyen szoftvermérnök erre így áldását adta, hogy ha nem tud szinkronizálni, akkor az ügyfél gépén törölje a teljes tárat a fenébe.

És az elképesztő az, hogy ezért a folyamatos szívatásért, ezért a nem működő, szolgáltatásnak nem nevezhető dologért éves szinten 60k-t perkálok. Egy csúnya, átgondolatlan vicc ez az egész.Még jó, és állati nagy szerencse, hogy a jó öreg kis ingyenes dropboxomat nem vágtam ki a gépről, így legalább van egy olyan szolgáltatásom, ahol a doksijaim hibátlanul, villámgyorsan és totálisan megbízhatóan (ingyen) szinkronizálnak. Ha már a nagy cég fizetős szolgáltatása erre jól láthatóan képtelen.

-
dzoli87
aktív tag
válasz
Melack
üzenetére
Úgy néz ki még is csak találtam megoldásszerű dolgot:
1. letölteni a Microsoft-tól a Project My Screen nevű programot
2. letölteni a programot .xap-ként
3. telefont gépre kötni
4. felmásolni az .xap-t a telefonra
5. programból belépni a Store-ba, majd install local app
6. örülni
-
-
BobTail
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Nem tudja.
-
Redneck
nagyúr
Miért nem tudok a telefonról az asztali WP alkalmazással a számítógépre szinkronizálni képeket? Azt írja hozzáférés megtagadva. Engedélyezve van a beállításokban, zárolás feloldva mégsem megy. Telefon és az asztali is naprakész.
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Na felvilágosodtam:
1Gb rammal rendelkező 2 kártyás Nokia amiben minimum Snapdragon 400 csücsül és glance képes van egyáltalán ?
Köszi a válaszokat!
-
dzoli87
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nekem tudjátok mi hiányzik, az hogy a gyári és más appok frissítéseit lehessen törölni.
Jó emlékeim szerint Androidon van ilyen opció.
Tök jó lenne, mert ha egy frissített program nem úgy működik, mint előtte, akkor csak egyszerűen törlöm a frissítést és nem kellene az egész telefont csak ezért visszaállítani.
A visszaállításon kívül, ha van olyan dolog, amivel ez lehetséges, akkor osszátok meg velem is légyszi.
-
válasz
lugosi
üzenetére
Ez az office 365 onedrive történet újabb vicces fázisba lépett. Az irodai (windowsos) laptopom se képes vele szinkronizálni. Hiba van, ennyi az infó amit kiír.
A totális poén az, hogy az egyetlen eszköz, ami jelenleg kezeli (kezeli = látja a tartalmát, megnyitni enged stb, mert semelyik másik eszköz még csak nem is látja) az office 365 onedrive-omat az az androidos telefonom. Egy totális vicc ez az egész.

-
törölt tag
válasz
FishAir
üzenetére
Mondjuk igen, csak azért gondoltam, mert tényleg a GPS-re soha nicns szükségem, szerintem észre sem venném, ha nem lenne. Amúgy inkább akkor érdekes, ha beltérben próbálkozik jelet fogni, bár nem tudom, hoyg ezek az új GPS chipek mennyire fogyasztanak sokat, de régebben egyszer még egy 6110 Navigátorral volt olyan, hogy megnyomódott a zsebemben a GPS gomb, és kb 2 óra alatt megett az akksit a hülyéje

Glance-nek jobban örülnék, mint GPS-nek, de sajna 930-ra nincs
-
válasz
Aeroglobus
üzenetére
Pedig WP esetében 90% hogy nem a készülék a hibás

-
Aeroglobus
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Nekem gyárilag Nokia Cyan van rajta, de nem preview for developeres. Azért Köszi a válaszokat. Mivel sehogy sem megy, marad az, hogy megpróbálom a gyári beállításokat visszaállítani és úgy próbálom ki, hogy működik-e a mentés. Már másra nem tudok gondolni, csak hogy a telefonban van valami ami ezt a hibát csinálja.
-
FishAir
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Még egy baj van vele, hogy sajnos nem kapcsolja ki a wifit, ha elhagyom a helyszínt, úgyhogy ne nagyon bánkódj.

-
Bootsyka
tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy ha IE használat közben hogyan tudom eltüntetni a webcím beírására szolgáló címsort? 530ast használok, és nagyon sok helyet foglal el. Videón láttam, hogy elvileg működik.
Köszi! -
FishAir
senior tag
válasz
üzenetére
Én úgy tudom, hogy itt ilyet nem lehet sajnos. Symbianban is volt ilyen pedig, de hát ez van. Egyébként üresjáratban a GPS kevesebbet eszik az üresjárati wifinél, úgyhogy nagy hátrányod nem lesz belőle. Mondjuk észnél kell lenni, mert elég sok app van, ami folyamatosan nézeget. Én nem találom számottevőnek a fogyasztást, úgy hogy nálam megy Cortana és a hely alapú figyelmeztetések, sőt egy ideig használtam a hely alapú wifi bekapcsolást de meguntam. Egyszerűen nem lehet észrevenni ezeknek a fogyasztását még úgy sem, ha csak telefonálásra használod a készüléket. Vagy például egy battery app szerintem többet eszik, mint amikor be van kapcsolva GPS, wifi, NFC, glance screen, tapi bekapcs, kutyafüle.
-
törölt tag
válasz
FishAir
üzenetére
Alapvetően szeretném engedélyezni a helyszolgáltatást, de elég a mobiltornyok alapján számolt pontosság, ez is általában városban ilyen 100 méteres kört rajzol a térképre, ami bőven jó, ha mondjuk A-ból B-be akarok tömegközelekedési infókat keresni, vagy éttermeket a környéken.
Csak azért kérdeztem, mert megszoktam, hogy droidon ezt lehet külön állítani, hogy GPS+hálózat, csak GPS, csak hálózat. -
FishAir
senior tag
válasz
üzenetére
Alapvetően, ha talál jelet akkor GPS-t, ha nem akkor a wifit háromszögeli, ha az sincs, akkor az ip címed alapján keresgél, ha az sincs akkor a tornyokat nézi. Beállítások > Hely > helyszolgáltatásokat kapcsold ki, ha nem kell, de van egy két program, ami így nem fog működni (pl Cortana).
Ja és hogy a kérdésedre is válaszoljak
: vagy megy mind vagy egyik sem. -
törölt tag
A helymeghatározásnál ugye megjelenik az a kis bekarikázott pont az állapotsávon, ilyenkor a GPS-t használja helymeghatározásra, vagy csak a (mobil)hálózatot? Illetve lehet valahogy azt kapcsolni, hogy GPS-t használjon-e? Nem igazán lenne rá szükségem, hogy azt használjon, bőven elég a hálózat alapján nyert helyinformáció, és akkor talán nem meríti annyira az akksit sem.
-
DJosef
őstag
Üdv urak!
A HERE drive vagy transit felhasználókhoz lenne egy kérdésem.
Ha eddig nem volt fiókom regisztrálva és frissíteni is csak most akarom majd csak a két appot akkor melyik módon érdemes létrehozni fiókot? Van valami hagyományos és van Facebook profil, illetve talán még Microsoft account is de ezt az új verziónál már nem láttam./a maps-ot frissítettem próbából/
Előre is köszönöm mindenkinek!
-
válasz
Integrale
üzenetére
De az meg problémás, mert akkor gyakorlatilag minden indulás előtt ki kellene gondolnom, hogy mely játékokkal szeretnék majd játszani, hogy előtte letöltsem - és persze végeredményben úgyis azzal akarnék majd játszani, amit töröltem.

Másrészt nem tudom alkalmazásra bontva, hogy ilyenkor mely alkalmazásnál törlődnének a mentések és a játékeredmények, és melyiknél nem. Ez megint problémás kérdés. -
válasz
Integrale
üzenetére
Mondjuk vegyük alapul a 32 GB-ot:
Abból olyan kb. 4 GB a rendszer, illetve a gyártói cuccok. (utóbbi persze gyártónként eltérhet mindkét irányban)
Maradt 28 GB.
Mondjuk felrakok 5 nagyobb játékot, amiknek darabja 2 GB. Az együtt 10 GB.
Már csak 18 GB maradt.
És ha később még veszek játékokat, akkor meg tovább csökken a szabad tárhely, és csak idő kérdése, mikor telik be.Szóval látható, hogy a 8/16 élből kiesik, de a 32 is határeset.
-
válasz
this is life
üzenetére
és melyik az a gyártó, amelyik másként gondolja?
-
-
-
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy kinek mi a tapasztalata, egy Snapdragon 400-on hogy futnak a komolyabb játékok, mint mondjuk a San Andreas?
A közeljövőben egyébként várható-e S800-as és microSD-bővítő helyes mobil?
Az a gond, hogy pl. a Lumia 930 hardvere tök jó lenne, csak jelenleg nekem a Lumia 820-am 8 + 32 GB tárhelye is már kissé szűkös, tervben is van egy 64 GB-os microSD, de ez alapján a 930 meg aztán végképp kicsi lenne nekem.
1520 meg már csak elvétve van 1-2 GSM-ben. -
BeriHampeR
aktív tag
Helló
Lenne egy olyan problémám hogy a telefonom nagyon sok alkalmazás "nem elérhető" mert az SD kártyára van téve. Az SD kártya viszont benne van a telefonban....
Mi lehet a probléma?
-
Az alábbi furcsaság adódott. A WP 8.1-es telefonomról nem tudok bejelentkezni a vállalati onedrive-ba, azt írja ki, hogy ellenőrizzem a bejelentkezési adatokat, amik természetesen helyesek. Kijelentkeztem, hátha csak egy szokásos ki/be windows-módszer kell, újraindítottam a telefont, de semmi.
Ugyanakkor a másik (androidos) telefonomról zavartalan a onedrive használata.Érdekes, hogy a személyes onedrive fiókomat minden további nélkül elérem a wp-ről is. Mi lehet a gont?

-
joysefke
veterán
válasz
morschergabe
üzenetére
Nekem, köszi!
-
morschergabe
tag
Sajnos már elfelejtettem ki volt, akinek megígértem, hogy a 635-ös Lumiát megnézem, hangminőségben elmarad-e a 735 és a 610 mellett, ráadásul kis késésben is vagyok vele, de meghallgattam, abszolut vállalható és nem gyengébb, legalábbis nem érezhető különbség köztük.
-
burny
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Még ott van az 535-ös (MM-ben 40k huf)
-
szacsee
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Wp sim kezelése, hívás fogadás, indítás mennyire dinamikus, illetve mobilnet beállítható-e bármelyik kártyára?
-
-
BiP
nagyúr
válasz
szacsee
üzenetére
Én karácsonyra vettem egy Nokia 220-ast, ami belépő kategória, mégis lehet kimenő hívásnál választani, melyikről menjen.
WP-n mondjuk nem tudom, hogy megy ennek a kezelése.Szolgáltatónál nem igen fordulnak elő dual-simes telefonok. Az utóbbi időben volt a T-nél akcióban 530, de ott értelemszerűen mindkét kártya függő.
Szóval csakis gsm-boltban vagy hivatalos viszonteladónál (edigital, MM) érdemes venni, ha függetlent akarsz.
530-535-630-730 vonalon én azt mondom, inkább 730, ha a tárcád engedi.
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
WP-s telók közül (lehetőleg Nokia) milyen dual simes telefont ajánlatok?
Cégnél rám akartak sózni még egy telefont, de úgy is vásárlás előtt állok, akkor inkább veszek egy dual simest.
Még nem volt dual simes telefonom, munkatársam szerint van a "gagyibb" verzió és a profibb.
Előbbiben be kell állítani egy alapértelmezett kártyát, a "profibbnál" a kimenő hívásnál választhatsz hogy melyik kártyáról hívsz.
Ebben nem vagyok képben, így rátok hagyatkoznék némileg.
Stabil, jó készüléket szeretnék, de nem vagyok képben a mostani dual simes telefonokkal kapcsolatban.
Szolgáltató árlistájában ha nincs beleírva, hogy dual sim, akkor gondolom nem az, vagy pl 530-ból van sima is vagy mindkét kártya szolgáltatóhoz kötött?
535-730 környékén nézelődöm, de sem WP-m, sem dual simes telefonom nem volt...
WP tetszik, már taperoltam pár telót, viszont nem tudom a dual simes telók közül melyiket éri megvenni?Kösz előre a segítséget!

-
-
Bootsyka
tag
Hali!
Jó pár hozzászólásnál olvastam arról a "problémáról", hogy görgetés során (főleg a menüben) elmosódik, szétesik a kép. Nekem is volt ilyen, de a Beállítások - könnyű kezelésen belül ha kikapcsolom a Képernyőnagyító funkciót akkor úgy tűnik, hogy megszűnik a "gond". Próbáltátok már? -
joelke HU
őstag
Van olyan időjárást jelző app, amit ki lehet tenni a zárképernyőre, úgy mint a bing háttérképeket?
-
BiP
nagyúr
válasz
temagad.aho
üzenetére
Szerintem igen.
A szolgáltatói frissítés mindig firmware frissítés, ami több, mint egy sima OS frissítés (mint pl. a preview), így tudsz majd frissíteni.
Bár korábban volt egy bug miatt ebből fennakadás, várakozniuk kellett a preview-soknak, de szerintem egyedi eset volt. -
simo9555
tag
Sziasztok!
Adott egy Lumia 520-as telefon. Az iránt érdeklődöm, hogy az adobe flash playert valahogy rálehetne-e varázsolni, mert emiatt van olyan honlap amit nem nyit meg. Jelen esetben régebben tudtam játszani a skill7.com oldalon, de most kérné az adobe flash playert és emiatt nem tölti be. Van erre megoldás?
-
temagad.aho
tag
Hali.
A következő kérdésem lenne: Megéri-e és érdemes-e a preview for developers frissítéseket engedélyezni?
Ha onnan frissítek utána a szolgáltatóm frissítését le tudom-e szedni? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztalos klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)