Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
IMAP fiókomból (SSL-en) nem tölt le semmit a telefonom.
Hibaüzenet nincs. A szerveren login és disconnect látszik.
Hol lehetne valami logot nézni?
MetroMail még csak nem is csatlakozik.
Valami ötlet? -
zorzy4
addikt
Wphez lehet kapni olyan távirányítót, amivel pl rádió csatornáit tudom váltani?
-
-
Levwi
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az addig oké, hogy be lehet lépni, de ha belépek ugyanaz a képernyő fogad mint belépés előtt, hogy ellenőrizzem, hogy regisztráltam e az insider programra, meg a készülékem megfelel e a követelményeknek alul meg a bejelentkezési lehetőségek, de legalább már biztos, hogy februárban jön a TP.
-
Blyan
félisten
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Ja, köszi én is letöltöttem. Amit furálok, azt gondolná az ember ugyanez érvényes az x86-os változatra is. de nem.

-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Beléptem. És?

-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Többek közt én is 😊 Köszönöm,ez remélem jó lesz,s ma ingyen le lehet tölteni
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Frissítés után újraindítottam és azthittem eltünt a programok közül de csak átnevezték Windows insiderre és a w-hez került

-
INSIDER frissült, be lehet lépni Microsoft accountal.
-
Zsoleszhun
addikt
Valaki keresett OneDrive titkosítót telefonra, szerintem ez olyasmi, most ingyenesen tölthető le OneSafeDrive
-
cellpeti
nagyúr
üdv
outlook.com-os fiókomba hoztam létre mappákat és ugye oda mennek az emailek. Telón is beteszi ezeket oda, ahova kértem, csak mikor szinkronizálom nem jeleníti meg őket. Csak úgy, ha rányomok a ...-ra és ott mappák, és ott megnézem. Ezt nem lehet úgy megcsinálni, hogy ezeknek a mappáknak a tartalmát is lássam, mikor megnyitom a telón az outlookot?
-
valaki_xy
tag
válasz
lugosi
üzenetére
Hogy a telefont idézzem:
"Ez a funkció kikapcsolja a mobilhálózati, a Wi-Fi és a Bluetooth-kapcsolatot, az FM-rádiót, valamint az NFC-alapú megosztást. Repülési üzemmódban a Wi-Fi és a Bluetooth-kapcsolat, az FM-rádió, illetve az NFC-alapú megosztás külön-külön is bekapcsolható."
(Beállítások->repülési üzemmód)
Egyébként szerintem a csatorna lehetett a hibás. Megint állítottam, most jó.
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Jones528
üzenetére
De eltűnnek. Volt itt másnak is ilyen gondja, nem tudom végül vele mi lett. A Windows Central fórumán volt egy topik ahol páran ezzel küzdöttek, mindent megpróbáltak, mégis csak a HR segített és az egyből US régiósként indítás. Abban nem tudok segíteni milyen más lehetőséged van még, nekem csak így sikerült, de hátha azóta már valaki kitalálta mi is a hiba, ami miatt nem jelenik meg, ez még novemberben volt.
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Milyen kis nyílra? Nincs kis nyíl a térképen.
És Map options - Live Sight opció sincs.
-
Pilács
senior tag
MoliPlayer-én belül ha létrehozok egy mappát, azt hol találom meg fájl kezelőben? Szeretném, ha a CameraRoll nem keveredne a filmekkel... DOS alatt nőttem fel, szeretem rendszerezni a dolgokat
Kamerával készült dolgk közé ne keveredjenek a filmek, amit úgy sem tud lejátszani a beépített lejátszó. -
Jones528
tag
Egyszerűen nincs rajta, tudom hogy ott kellene lennie de nincs. Csak a speech az amit látok.Valahol valami mást átállítani?
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Ritkán hallgatok gépen zenét, de ha igen, akkor WMP-vel, erre ma egyszer csak a zene leáll és "A WMP működése leállt...". Szóval kipróbáltam a Windows 8.1-es Zene appot, és az lenne a kérdés, hogy lejátszási listákat tud-e szinkronizálni a WP-s appal felhőn keresztül. Gépen is ugyanazok a zenék vannak.
-
Jones528
tag
Hello, olyan problémám van hogy semmilyen módon nem tudom feltenni Cortanat. Valaki valami ötlet? ( régió, nyelv- United States-en van)
-
buek1967
tag
Baj van. 620 üvege egyszer csak berepedt. Érintőkijelző alig reagál. T elhajtott, pedig van még 3 hó gari. Vettem egy butafont, de csak simen tudom átvinni a számokat. Lehet valami app erre? WP alapól nem tud simre menteni.
-
air
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Erre én is rájöttem. Ezt írtam én is. De akkor a MS Térkép alkalmazása honnan származik? Saját fejlesztés, vagy mi?
-
Másodikra találtam meg, mert a magyar store-ban "outlook előnézet" néven fut.
Feltettem, kissé csalódás, hogy most egyesével be kéne állítani az összes mail accountomat, egyszerűbb lenne ha át tudná venni a beépített gyári email kliensből. Na majd hétvégén.
Remélem office 365-fél MS levelezővel jobban együttműködik, mint a gyári kliens, adok neki akkor egy esélyt.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az érdekes. Mert nekem volt egy Galaxy Tab S 8.4 de arra nem ment fel, mert nem támogatta. Lehet a felbontás miatt volt.
-
zsoltzsolt
addikt
De ilyesmit tud ugye a Here City Lens is?
-
Воланд
titán
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
office: az preview volt.
-
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Ez uj -- illetve nem uj, hanem ez az Accompli kliens rebrandelve.
-
zorzy4
addikt
válasz
üzenetére
Gyártói sajátosság igen. Annak idején is is zavart, adtam is el egyből ha ilyen volt egy telefon. Samu, motorola egy két sony. És akkor a nokia újra előhozta grat. Amúgy még is nagyon tetszik a rendszer, minden baja ellenére. Meg az is hogy mai viszonylatban jó az üzem idő. Szinte már. már eléri egy symbianos telefonét.
-
törölt tag
Egy hete olyan funkciót értem el a térképen, hogy a kamerát használta és amerre fordítottam az élő képen kiírta, hogy melyik épület az. Nem tudom, hogy sikerült előidéznem. Tudja valaki?
-
törölt tag
válasz
zorzy4
üzenetére
A többi gyártó WP telefonjairól beszélsz? Én úgy tudom ez OS sajátosság nem gyártói.
Régen a Samsung feature phoneoknak voltak ilyen értelmes megoldásai amúgy. Vagy csörög vagy rezeg. Meg hogy addig csipog míg meg nem nézed, suliban csodálatos dolog volt ha az ember elfelejtette lehalkítani. Na meg a középső navigációs gombra, ami mindenhol okét jelentett, kezdőképernyőn rátenni az internet elindítását.

-
zorzy4
addikt
válasz
captainnemo
üzenetére
Igen de csak a lumia telfonok csinálják ezt, és ez nokia műve. HTC, Samsung? Prestigio tudnak egyszerre rezegni, csörögni.
-
Pilács
senior tag
A gyári email kliensen kívül van más esetleg ami használható? IMAP fiókkal akadnak problémák rendesen. Küldött levél esetén nem tudom választani milyen mappába tegye be a küldött levelet, ahová teszi, azt nem szinkronizálja fel, mert nem is létezik olyan IMAP mappa, ha áthelyezem elküldés után oda ahová kell, akkor meg szintén nem szinkronizálja fel, csak a telefonon lesz visszakereshető. Szerveren vagy egy SENT mappa, oda kellene betegye, de a telefon gondolatom szerint egy SEND MESSAGES mappát próbál erőlteni, de nem sok sikerrel.
Tényleg nem csoda, hogy az üzleti berkekben nincs is ajánlva a WP telefon... a VPN kezelésbe bele sem mennék...

-
zorzy4
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Már találtam hangos csengőhangot. Leginkább a csengés/rezgés dolog zavar , de a wp 10re csak rájönnek, hogy ki kell javítani. Csak fura pont a nokiától, hogy nem lehet normálisan kombinálni. Pont a jó hívásjelzés beállításokkal tűntek ki a többi gyártótól annak idején.
-
F.B.I.
veterán
Történt mostanában valami, amiért nem enged be se a telefonomon, se számítógépen a dropbox fiokomba, hibás email-jelszora hivatkozva? Teljesen korrekt, mert igy nem férek hozzá a fenykepeimhez.
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Gyári maximum fölé, amit szoftverből el lehet érni. Sokszor nagyobb hangerőre is lehet állítani, a rendszerben. Mint pl androidnál, a mobile uncle.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
gestures beta appot ha felteszed, akkor ha a füledhez emeled bejövő hívásnál, magától felveszi.
mondjuk nem tudom, hogy 535-nél is működik-e, az utóbbi időben alsóbb kateg telefonokból kispórolták a közelségérzékelőt... bár az 535 lehet megint megkapta. próbáld ki, ha működik akkor bódottá.
zsamiatt: ha le van zárva a telefon, amikor hívnak, akkor (gestures beta nélkül) te hány mozdulattal veszed fel?
-
-
zorzy4
addikt
Üdv mindenkinek. Nem rég lettem tulajdonosa, egy lumia 535 telefonnak. Nem vagyok híve telefonnál az hackelésnek, és társainak, nem is tudom a mai napig pontosan mit jelen a rootolás, az androidnál. De lenne három kérdésem, hátha van megoldás. Lehet e valahogy rábírni a telefont, hogy egyszerre rezegjen és csörögjön, megoldható e, hogy ne kelljen két mozdulatot tennem, hogy felvegyem a hívást, és lehetséges nagyobb hangerőt beállítani, minta gyári érték?
-
captainnemo
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
Játék a szavakkal, lényeg az, hogy a két dolognak nem kéne összefüggenie.
-
-
waces
aktív tag
persze ezt tudom, nem is en vagyok az erintett celcsoport (megszokasbol, meg mas okok miatt is mindent csak angolul hasznalok). ettol meg, ha atlag magyar felhasznalot (vagy barmilyen nem angol nyelvteruletrol szarmazot) nezek, akkor jogos lenne az igeny arra, hogy sajat regionalis beallitasai mellett is hasznalhassa mondjuk angolul (vagy spanyolul vagy barmilyen mas, mar lokalizalt nyelven)
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
tisztaban vagyok vele, hogy mit csinal a quiet hours, de semmi sem indokolja a cortanahoz valo koteset. semmi mas csak egy blacklist/whitelist, kulonbozo szabalyokkal.
-
BiP
nagyúr
Ha annyira akarod használni a Cortana-t, akár angolul, akkor onnan már csak 1 lépés, hogy beállítsd a telefont angolra.
Én telefont világéletemben magyarul használtam (Win-t meg a mai napig csak angolul), de pár hónapja átállítottam a telefont is angolra, teljesen megszoktam már. -
air
nagyúr
válasz
kolosanyi
üzenetére
A csempékkel nincs semmi baj. A rendszerből adódó kötöttségeket is el tudom fogadni. De amikor olyan dolgot nem csinálnak meg, aminek semmi akadálya nincs, csak lusták, vagy direkt kib...sból, azt nem értem.
A logika hiányzik, de nem csak náluk. Én találkoztam már IBM-es termékben is olyan kitekert logikával, amit európai ember nem érthet meg. -
waces
aktív tag
válasz
Воланд
üzenetére
igen. ezt irtam én is. a quite hours cortanahoz kötése nettó fa**ág. másrészt viszont a cortana angolul, angol tartalommal nyugodtan működhetne magyar beállításokkal is. azt nyilván senki nem várja el, hogy (főleg eleinte) ua mennyiségű és minőségű lokalizált tartalom legyen mögötte a világ összes nyelvére.
-
Воланд
titán
nem, a regios adatbazis ahhoz kell, hogy tudja a teged erdeklo sporteredmenyeket, hireket, hogy szoljon, hogy elobb indulj el meloba, mert baleset van az xy uton. gondolkodni kellene egy kicsit, nem csipobol fikazni mindent. a quiet hours eseteben a helyes kerdes az lenne, hogy miert kell cortanahoz kotni, nem pedig az, hogy a quiet hours-hoz minek kell regios adatbazis.
-
air
nagyúr
-
waces
aktív tag
válasz
üzenetére
ebben egyetértünk. fel nem foghatom, hogy pl a quiet hours használatának miért feltétele a cortana? vagy mondjuk magyar regionális beállításokkal, de angol hangfelismeréssel miért ne működhetne... azt még csakcsak elfogadom, hogy nincs (még) mögötte lokalizált tartalom, de ez nem magyarázat pl a quiet hoursra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).