Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
válasz
rfszabi
üzenetére
HR segit rajta. De amugy ki tudja miert csinalja ezt, nekem kb fel evig megy az sd kartya normalisan aztan csakugy magatol elszall es kiirja ezt. Hr megoldja. De mostmar nem erdekel ezert nem hr-ezek.
ugyis csak ujrainditasnal jelzi. Amugy hasznalatba nem venni eszre h gond lenne. -
Bukk900
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Esetleg nézd meg "a telefonom nem indul" gombra mit reagál. [link]
-
rfszabi
tag
Elvileg ha belépsz a t-mobile.hu-n a Dokumentumok menüpont alatt vannak a szükséges papírok, de ha beviszed úgyis tudják azonosítani telefonszám alapján.
-
MasterMark
titán
Üdv
Lumia 625-öm nem kapcsol be. Ha nyomom a bekapcsolót akkor kis idő múlva egy rövid rezgést kapok, ezután semmi.
Pár napja próbálkoztam frissíteni mert kiírta, hogy van új változat, de többszöri próbálkozásra is csak ezt kaptam:
Ma viszont próbáltam megnyitni a Here Drive-ot, de csak a logót kaptam aztán kilépett kezdőképernyőre. Többször egymás után se nyílt meg, gondoltam sebaj újraindítom. Na azóta nem kapcsol be.
Akksi fel volt töltve. Töltőre rádugva most szerintem nem tölt, mert olyankor be szokott kapcsolni automatikusan.
SIM-et kivettem, de ugyanaz.
PC-re dugva ezt látom:
Valaki valami ötlet?

Egyébként még garanciális, a T-mobilnál vettem, habár semmilyen papírom nincs hozzá, mert netes rendelés volt.
-
Gare2
csendes tag
válasz
antoniooooo
üzenetére
Az igazság az, hogy telefonhoz akarnám oda adni, hátha akkor csábítóbb az ajánlat. De mondj egy tisztességes árat és megegyezünk!
-
rfszabi
tag
Szaisztok !
Vettem egy SanDisk ultra 64GB-s microSD-t a Lumia 625-be.
Beteszem, leformázom minden ok.
Géppel összekötöm a telefont, szépen felmásolok mindent, megy is rendesen.
Miután újraindítom kiírja, hogy hibás a kártya, és formázzam le...
Más telefonban jól megy.
Ugyanilyen volt az előző kártyám, csak 32GB-s.
Ötlet ?L625 8.1 Cyan
-
dejaris
addikt
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Na en csak kikapcsolom ugy havonta egyszer es soha nem kapcsolom be, mert beallitom, hogy x ido mulva uzemeljen magatol

-
Gare2
csendes tag
Sziasztok!
Platform váltás miatt eladnám a "gyűjteményemet" de nem tudom a jelenlegi reális árakat.
Légyszi segítsetek!Van egy Lumia 1020 kamera Grip-el és vezeték nélküli töltős hátlappal, 32GB-os. A másik készülék egy Lumia 925 ami szintén 32GB-os és van hozzá egy vezeték nélküli töltős hátlap. Plusz van egy vezeték nélküli töltő.
A csatolt képeken látszanak. (kivéve a grip ami még a fotós táskában van, de az is sárga.)A 1020-ra Grip-el együtt 70.000-et gondoltam, a 925-re a wireless töltővel 55.000-öt.
Szerintetek ez mennyire reális? (dobozok, papírok ilyesmi nincsen már meg a telefonokhoz.)Köszi a segítséget előre is!
-
v.attis
őstag
Glance-én nem frissül a naptárbejegyzés. Miért? Lumia 830.
-
Tim82
félisten
válasz
jubilleum
üzenetére
Glance screen (Gyorsnézet), az újabb szériás Lumiák közül csak a 830-ban van, ha jól emlékszem.
Elvileg megfelelő technológiájú ("kijelzőmemóriás") kijelző is kellene hozzá, a 735 nem ilyet kapott.
A régiek közül 620, 720, 820, 920, 925, 1020, 1520 biztosan tudta ezt, a 1320-at nem tudom.
-
jubilleum
senior tag
Halihó!

Most olvasom hvg-n hogy wp tud ilyet:
" elég egyetlen pillantást vetni az asztalon heverő inaktív készülékre, a kijelzőn ilyenkor is megjelenik az óra,"
Ilyen opcióval nem találkoztam. Merre van? Nokia 735-öm van. -
válasz
captainnemo
üzenetére
Tudom, ezert hoztam fel azt peldanak.
-
metaldog
senior tag
Google drive-ot tudok letölteni wp-re vagy ne is keressem mert eddig nem találtam.
-
Phenom X4
csendes tag
Üdv.Olyan kérdésem lenne,hogy valaki esetleg nem próbálta már ezeket a MPJ battery közül valamelyik típust?(Én egy 820-hoz néztem egy 2500 mAh-est )
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Szerintem nagyjából ugyanannyiszor szokták ki meg bekapcsolni, általában +-1 a különbség

Értem én, hogy másik hálózat választására hasznos, de ez így logikátlan szerintem. Legjobb egy on-off lenne, ami hosszan nyomva menübe dob, vagy a switchek alá egy második gombsor, "open wifi settings" es társai (bár nem tudom ezek rendszer oldalról mennyire megoldhatóak) de így, hogy én pl az esetek 95%-ában csak kapcsolóként használom, ez inkább egy bosszantó apróság, mint hasznos feature (tudom, nem vesz el sokat az életemből az a +1 sec
)
Na majd a win10!
kolosanyi: Hát ezaz, ha már mindenképp be kell egyikkel hozni a wifi settingst, akkor talán még a bekapcsnál logikusabb lenne. No mindegy

-
kolosanyi
veterán
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nem bug, fícsör. MS-ék úgy gondolták, hogy csak bekapcsolni akarod gyorsan és ha magától nem csatlakozik, akkor második megnyomásra minden bizonnyal a wifi beállításokhoz akarsz menni, hogy ott aztán jól felcsatlakozz valami hálózatra.
(#59172) Crytec210
Na mondjuk ez a rész a droidnál sokkal jobban ki lett dolgozva, bár az se a stock rendszeren. Hosszan nyomod, beállításokba visz, röviden nyomod, kapcsolgat. Tök egyszerű. -
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Mert lehet, hogy mast allitanal, pl masik wifi halozatot valasztanal, torolnel, etc.
Ha ki van kapcsolva, akkor pl csak siman bekapcsolja.
Kikapcsolni pedig ritkabban szoktak. Legalabbis en pl nem szoktam.
Nem feltetlenul a hazai felhasznalasi szokasokhoz terveztek a keszuleket es a rendszert
Ehhez vezetheto az adatforgalom kapcsolo hianya is valoszinuleg, hogy nekik nem jutna eszukbe annyit kapcsolgatni, hogy erre szukseg legyen. -
ZavaBalazs
őstag
Arra amúgy van valami normális magyarázat, hogy az action centre wifi kapcsoló lekapcsoláskor miért visz a wifi menübe, hogy ott még külön le kelljen nyomni, és miért nem csak lekapcsol, mint bármi más kapcsoló?
-
zsírsámán
senior tag
válasz
szamovar
üzenetére
Akkor próbáld meg először feltelepíteni a onedrive-ot(jelentkezz is be), majd utána nézd meg. Az alkalmazásokhoz tartozó beállításokat ott találod meg, hogy belépsz a beállításokba és jobbra lapozol egyet. Nálam L800-nál ott van ez az opció, szerintem nálad is ott kell lennie.
-
flesh
aktív tag
Lumia 930-on ilyennel találoztam:

Ez a program nincs is feltelepítve.

-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Hosszasan keresgéltem egy jó zenejátszó appot. Találtam a Loco Music Player-t. Nagyon jó,gyors,nekem minden szempontból megfelel. 1 hibája van, nem ismeri a FLAC formátumot. Írtam egy kommentet az apphoz, hogy flac supportot kérnék. Kaptam egy válasz e-mailt. Valami olyasmit írtak, hogy a wp OS nem támogatja a flac formátumot, legalább is etr hámoztam ki a szövegből. Ez tényleg így van? Lehet ezért olyan rosszak az olyan lejátszók, amik játszanak Flacot, mert meg van mókolva, hogy játsza, de ettől instabil, bugos lesz. Ilyen a Media center 8.1. Játszik mindent, de tiszta bug az egész. -
valaki_xy
tag
Üdv!
A napokban megtellett a 1020-am, és ennek örömére igen androidos lett a működése /lassulás, akadozás, pár másodperccel később reagálás/, meg már a PfD-t is abba akarom hagyni, szóval NSRT lenne a megoldás, de két dolog tart vissza. Egyik az, hogy nem lennének mappák, ezt még talán ki is bírnám, mert nemsokára talán jön a Denim-el. A másik az, hogy telepítve van most a 6snap, de áruházban már nincs fennt. Az a kérdés, hogy azt valahogy vissza tudnám-e rakni? -
DonMedve
addikt
Uraim segítséget kérnék. Az Office 365-öt hogyan tudom aktíválni? Telefonon van ugye, de az MS fiókommal nem tudok belépni. Ha hülyeséget kérdezek előre is elnézést.
-
Van egy gmailos fiókom. A levelek szinkronizációjaként az a lehetőség van megjelölve, hogy ahogy a levelek megérkeznek, gondolom ez lenne a push. De nem jönnek meg a levelek push-sal, mitől lehet ez?
-
törölt tag
válasz
Pttypang
üzenetére
nem kell restart, "egyszercsak" jó lesz. 2 hónapja küzdök egyébként a poblémával, szolgáltatónál már többször jeleztem, az utolsó alkalommal az volt a válasz, hogy náluk minden rendben van. a gond csak az, hogy 2 telefon van használatban (enyém és feleségemé), és mindkettővel előfordul (de nem egy időben). szóval jó lenne valahogy kizárni, hogy a telefonokkal lehet a gond vagy a szolgáltatót zaklassam tovább

-
törölt tag
sziasztok,
találkozott már valaki olyan hibával, hogy van térerő a telefonon, de sem hívni nem lehet (a hívott szám nem elérhető) sem hívást indítani? telefon vagy szolgáltató hiba lehet?
üdv, N.
szerk.: boldog karácsonyt mindenkinek
-
Porcupain
aktív tag
Tegnap végre kellett hajtanom egy alaphelyzetbe állítást a lumia 520 PfD (T) telefonom, mert már túl sok baja volt, és újra település után már denim-et ír ki, majd estére ki kapcsoltam és reggel már megint cyan-t szerepelt. Ez mitől van?
-
Lall
veterán
válasz
üzenetére
Akkor, hogy a válasz is meglegyen.
Elsődleges MS fiókot tudsz regisztrálni gmail-el címmel is. Csinálj egyet, mert az kell az áruházhoz, onedrive, stb... Aztán email és fiókonál állítsd be a gmail fiókod is és a facebookot. Sorrend mindegy a lényeg, hogy elsőként MS fiókot állíts, mert addig kb. semmid nem lesz.
Versed továbbra is dadaistának ítélem.

-
SOAD19
addikt
Hali!
A 930-as topikban szó esett az aksi üzemidőről. A 1020-asomnál leteszteltem, hogy mennyit fogyaszt este. 9.5 óra alatt 18%-ot fogyasztott, kicsit sokallom. Aksi figyelő app. nincs fennt, kevés appnak engedtem a háttérben futást. Wifi bekapcsolva volt, negyed óránként lecheckolja az email fiókomat. Accu weather időjárás app.-om van a telefonon, lehet ezt is kerülnöm kellene. Vagy miket lenne érdemes még megnéznem. Vagy nem olyan rossz a merülésem, bár így csak 52 órát bírna ki.
(#59129) szamovar
A Fényképek beállításánál alul a Onedrive-nál tudod beállítani az automatikus feltöltést. Egyesével kijelöléni a Fényképeknél alul a középen található gombbal tudsz.
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok! Wp8.1 pfd alatt hogy tudok vpn-el kapcsolodni egy win7 -en futo vpn serverre? Csak user/pass auth van,a telefonon viszont elore megosztott kulcsot is meg kell adni..otlet?
-
szamovar
tag
Valahogy betudom állítani egy Lumia 610-esen, hogy a képeket automatikusan feltöltse a onedrive-ra? Ha nem, akkor többes kijelölés hogy működik? Vagy a kábelt sehogy sem tudom megspórolni?

-
nicu71
addikt
köszi
közben én is rátaláltam erre a leirásra hát egy kicsit macerás,de talán belevágok.Namost megvan a telkó a hongkongi illetőséggel.Próbaképp rádugtam a lumia softvare recoveryt,és a telefonon levő "belső vezérlóprogram verziószáma" nem egyezik a program által felkínálttal.Befrissitsem
?vagy hagyjam igy és inkább essek neki a hosszadalmasabb eljárásnak.
amugy a telefon up to date cyan. -
törölt tag
Lumia 800-on wp7-en hogy regeljem a fiókot? Van egy
outlook.com
fiókom amit
összekapcsoltam a Facebookkal és a
Gmail fiokommal a webes felületen. Ha
az outlook.com fiókot adom meg Hard
reset után akkor az ugyanaz mintha
később adnám meg utólag a Facebook
és Gmail fiókot? Gondolok itt a chat
funkcióra és egyébre. Vagy egy teljesen
üres outlook.com fiókot javasoltok
először regelni, és utána adjam hozzá
a Gmail és Facebook fiókot? -
edari
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
orangutan4
tag
Az outlook levelező programra gondolsz ugye, és nem az outlook.com netes fiókra? Szerintem ki kell tudnod menteni a kontaktokat *.CSV- be , és azt meg be tudod tölteni az outlook os netes címjegyzékbe (v amivel regisztrálni fogsz). De ezt teló nélkül is ki tudod próbálni, csak próbáld meg abba a fiókba betölteni a kontaktokat, amivel be fogsz majd regisztrálni az új telón.

-
edari
őstag
Sziasztok!
Hamarosan én is belépek a wp klubba egy 735-ös lumiával. Kérdésem az lenne, hogy az outlook-ból a névjegyeket tudom szinkronizálni? Vagy marad a régi sim-es szinkronizálás? -
ribery22
tag
Szisztok!
Szerintetek hogyan lehetne egy nem okos Samsung telefonról átvinni a kontaktokat egy Lumia 530? Adatátvitel app megvolt, de nem találja őket, nem tud rendesen csatlakozni, az sms-ek sem jönnek át.
Kérdés 2: Sim-ről ugye lehet kontaktokat átrakni?
Köszönöm előre is segítségeteket! -
orangutan4
tag
Csoportokhoz jól látom, h nem lehet rendelni külön csengőhangot? Csak 1esével az emberekhez? Illetve 25 főnél nagyobb csoport nem létesíthető?
-
Tim82
félisten
válasz
gunszt
üzenetére
Lumia 820 + Lidl-es SilverCrest BT hangszóró (NFC nincs) + xMusic Playerrel is megy gond nélkül.
-
gunszt
tag
Hello,
Olyan kérdésem lenne hogy hangprojektorra ami támogatja a bluetoothot és az nfc-t is képes a telefon zenét streamelni ? Gondolom a gyári lejátszóból igen, de leginkább az érdekelne hogy alkalmazásból is ? Itt pl a spotify-ra gondolok.
Egy ilyet szeretnék venni, LINK és a cél az lenne a tv mellett hogy mondjuk bluetoothon párosítva lejátssza a spotify zenéket is..
Valakinek tapasztalata ezügyben ? ja és Lumia 920 wp 8.1 dev preview
-
Lall
veterán
válasz
azigazimoris
üzenetére
Igaz, NCS-t (Nokia Care Suite) akartam írni. Régen volt, keverem már őket.
[link] -
zozor76
tag
válasz
Integrale
üzenetére
Jól érted, ezt csináltam, de ekkor sem jó. A telefonon megvan pár személynek a születésnapja, erre ma reggelre mind eltűnt, ugye 1adat kivételével. A kapcsolatoknál van olyan, hogy csak név, szül.dátum, ezek sem jelennek meg naptárban. Újra beírtam, ekkor viszont duplán szerepel, tehát a régit meg törölni kéne. Ez kb.20.adat, de ha nem találom a megoldást, csak az lesz, hogy törlöm a szül.dátumokat, majd újra bevésni őket... :/
-
Integrale
veterán
válasz
zozor76
üzenetére
Nem értem teljesen a problémát, de próbáld ki ezt:
Outlook/naptár/jobb felső sarok fogaskerék/ beállítások és ott látsz bal felső sarokban több naptárat
Megnyitod azt amelyik nem stimmel, (nekem a születésnapi naptárral volt ilyen bajom pár hete), és egy szövegdoboz alatt, a közepe táján frissítés most.
-
Melack
veterán
100% Phone usage mitől lehet Battery Saverben? Ez megy lassan egy hete.
-
Partyface007
őstag
Nem tudja valaki Expansys -nál Nokiákra gyári garanciát adnak? Elvileg úgy írják hogy ha van szervízhálózat akkor lehet odavinni de hát ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ugyis csak ujrainditasnal jelzi. Amugy hasznalatba nem venni eszre h gond lenne.

Sőt, a hangulatából ítélve egy kicsit depresszionista is...
?vagy hagyjam igy és inkább essek neki a hosszadalmasabb eljárásnak.