- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
Mit töketlenkednek a 620-as Black frissítéssel?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Fkris
őstag
Sziasztok!
Van már valami megoldás a duplazenés malőrre?Köszi!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #32092 üzenetére
Köszönöm, megnyugodtam!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
TheZukker
tag
válasz hülyegyerek #32092 üzenetére
De ha azt mondod, h lesz 65000-ért jobb Lumia, én sírni fogok.
-
quailstorm
nagyúr
válasz mdraco #32061 üzenetére
Dev unlock és warez, de ez nem ide tartozik
(#32060) Integrale : igen, nekem az Bár rájöttem hogy a sok effekt inkább zavaró mert nem látom az utat néha a lens flare-től.
PC-s dolgot még mindig szigorúan az így néz ki PC-n az Asphalt8-ra kell érteni, mai szemmel nem egy csúcs cucc, de nem vészes annyira.Jelenleg is széthajtott telóm van, 195%-os overclockot bír el(600->1150MHz), néha használom(már a max OC-t), általában csak 120-10% közt ketyeg. Úgyhogy nekem ez nem újdonság. Stabilitási gondot ez közvetlen nem okozott még. Sőt, a szétmoddolt rendszer jobb mint a gyári (szokás szerint), és már hónapok óta nem kellett hozzányúlni, megy. Nokia N900 egyébként.
Természetesen egy SGS nem az átlagjúzernek éri meg, hanem egy elszánt elmebeteg kockának. De így is tizedannyi munkát kell beleölni mint az N900-ba kellett. Ami ráadásul nem is kifizetődő, mert hasonló telefon sincs mégegy.
Viszont ár/elfogadhatóan futtatható játékok rátája igen jó.WP8.1-hez annyit, hogy a WP7-nél bezárták a kaput maguk előtt, a bootloader zárral WinCE kernelre. Jelen esetben megoldhatóbbnak látszik a frissítés, mert nem kell mindent 0-ról kicserélni. Szerintem a prémium 100% hogy kap frissítést, a fél giga RAM meg kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Boonen007
őstag
Talán 1-2 hete volt egy kis infó, hogy minden WP8-as készülék megkapja a 8.1-et ez most kamu volt vagy valóban?
-
istnag
addikt
válasz Oppenheimer #32074 üzenetére
Szerintem 100%
[link] -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz hülyegyerek #32071 üzenetére
Most akkor mik készülnek pontosan?
-
Gabesz77
senior tag
-
Gabesz77
senior tag
Urak, segítsetek egy kicsit.
Céges e-mailezésre keresek valamilyen készüléket, e célra megfelel bármelyik Lumia? Nem volt még ilyesmivel dolgom, ezért kérdezek ilyeneket.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Bukk900
őstag
A középkategóriás Lumia 620 - 720 - 820-at már sehol nem lehet kapni függetlenül, gyári garanciával.
Leálltak a gyártással? Aki most akar WP-t venni csak a két végletből választhat. Kinek jó ez? -
kezman
őstag
válasz Jamby18 #32055 üzenetére
Mini után megváltás lesz hidd el, fotó a segédfény hiánya miatt kicsit gáz, de nappal jó időben bevállalható, 512 RAM a komolyabb játékoknál okozhat csak gondot, ár értékarányt ha nézed ez a legjobb,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
moleculez
veterán
válasz Jamby18 #32045 üzenetére
Nem gamer platform a WP, igaz 35 ezerért a droid,még annyira sem, sőt néha még telefon sem, de nem akarok flamelni... Ha visszaolvasol, kb hetente kóstol bele valaki a WP-be egy 520-l, szóval láthatod hogy pár oldal alatt helyére került minden kérdésük, és nem is panaszkodnak.
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
mdraco
őstag
válasz quailstorm #32056 üzenetére
L520-on.
Modern Combat 4, na meg gta sa, hogyan? Proxy? -
Integrale
veterán
válasz quailstorm #32058 üzenetére
Most tényleg egy pocsolya az indok a 4 éves SGS mellett?
Ha PC-s grafikát akarok akkor PC elé ülök, de amíg az ilyen olyan patchelt kernelek, amik elhiszem, hogy játékok alatt kihajtják a szuszt a hardverből, de a megbízhatóságra és az üzemidőre rá is nyomja szépen a bélyegét. (tapasztalat)
Persze lehet rútolgatni az androidot mint egy kiskacsát, meg belemászni könyékig a lelkébe, de azt ne felejtsük már el, hogy egy telefonról van szó."Bad reklám is reklám too"
-
quailstorm
nagyúr
Márpedig egy patchelt APK-val megoldható.
Az Asphalt8 nagyon sokféleképpen tud kinézni. Ebből párat láttam már. Abszolúte natúr és rondább mint az 5-ös, na az megy rakat low end, meg annyira nem low end droidon, effekt és tükröződés nélkül.
Valamennyi tükröződést kapott az L520.
Egy Nexus4-en, Lumia 1020-on, vagy PC-n meg megkapod a fullost, lens-flare, motion blur, meg rengeteg tükröződő felület képében.
Na ez megy el SGS-en: pl 1:30-nál ott a pocsolyaKonkrét az Asphalt 8-ról volt csak szó ha nem értetted volna, más játékot nem kell idekeverni.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz quailstorm #32052 üzenetére
Jaja én vagyok az elvakult vérfan, véletlenül sem az aki azt mondja, hogy PC-s!! (Muhaha) grafikát kap egy SGS-en...
-
quailstorm
nagyúr
válasz Jamby18 #32055 üzenetére
5800-ra még lehet kevesebb volt az értelmes mint N95-re. Tudjafene.
Na de a lényeg, amit láttam eddig L520-on.
Modern Combat 4
Asphalt 8
Asphalt 7
Drift mania championship
Mirror's Edge
Assasin's creed Altair's chronicles
Need for Speed hot pursuit
Asphalt 5
HaloEzt próbáltam, ezek mennek.
Ami kifagy, akad:
NOVA3
GTA san andreas
Temple run 1-2Egyéb ökörködős must have játék a Squirrel.
-
Jamby18
senior tag
Értem Igazâból nem szeretnék dràga telefont, de ha màr lecserélem a galaxy mini-m akartam volna legalàbb màr egy 4,7-es kijelzőt, de itt ez a 35ezres àr dönt. Igazàból ezen is fb,viber,hill climb, ingyenes jàték, képszerkesztőt( instra g.) hasznàlok. Igazàból azt nem szeretném hogy csak ilyen gagyi appokat tudjak letölteni rà mint amikor 5800-àm volt.. és csak ovi store-ban szinte csak a gyümölcsrakosgatós, lufi pukkasztós jàtékokat lehetett leszedni.
-
contraband
újonc
Sziasztok!
Piactéren történő bankkártyás vásárlással volna kérdésem, ami korábban Mircinél is probléma volt, csak én nem találom a megoldást jelentő választ..
Telefon: Lumia 800, most először vásárolnék a piactéren.
Van live azonosítóm, microsoft fiókom. A microsoft accountban látszik az elfogadott kártya és megjött az sms a letétbe vett 230 Ft-ról is. De letölteni nem tudok, mert a piactéren ezt az üzenetet látom:
"Mielőtt alkalmazásokat tölthetne le vagy vásárolhatna az Áruházból, össze kell kapcsolnia Windows Phone-telefonját egy Microsoft-fiókkal."
Tudtok segíteni?Üdvözlettel:
Horváth Attila
ui: ha tudjátok a megoldást, szájbarágós választ kérnék, nem vagyok nagy szakértő (gondolom ez lejött)
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Bogyó bá' #32050 üzenetére
Sehonnan. Új telefonban nincs vetélytársa az L520-nak, ez tény.
BTW Szegeden gyütt MediaMarktos újság, L520, 25 ezer HUF-ért!!!!! Igaz Trémobil quickSIM de akkor is. Nekem pont jó lenne.(#32051) savoo: ha szánsz rá időt és szétnézel youtube-on rájössz te is. Bár kiérzem az elvakult vérfant a hangnemből.
SGS-t fogok venni ha lesz rá dodó, mert 18k-ért tökéletes 4.3.1 droid 3-mas linux kernelen. Ennél jobbat ennyiért nem lehet kapni. -
savoo
addikt
válasz quailstorm #32049 üzenetére
Ez most csak valami vicc volt ugye?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz quailstorm #32049 üzenetére
Hol kap újonnan Galaxy S-t 18k-ért?
-
quailstorm
nagyúr
-
Jamby18
senior tag
Hali! Még csak most ismerkedek a win8 telókkal. Igazából Androidot szerettem volna, de nem sürget az idő, úgyhogy válogattam abban is. L9 II-őt akartam, vagy ace 3, S4 mini-t. De jött most egy Edigital újság, hogy holnaptól 35k lesz az 520-as lumia. Az érdekelne, hogy azt írják atomstabil a teló, de alkalmazások terén van annyira jó mint az Android? Értem játékok alatt, lehet bőven válogatni mint a Play-ről?
-
gzbotii
nagyúr
Olyan opcio nincs, hogy se rezges, se hang ne legyen?
Most csak olyat talalok, hogy Csenges + Rezges/Rezges.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
WinPho
senior tag
válasz hülyegyerek #32013 üzenetére
Képkommentek meg nem jelenítése, képkommentet nem lehet használni üzenetben nem lehet bármelyik képmappát használni (skydrive pl)... De majd valamikor jó lesz, ez MS időmértékegységben 3 és fél év.
-
btudos
nagyúr
válasz Bogyó bá' #32025 üzenetére
Beszélgetsz valakivel, bent vagy a thread-ben. Lefelé húzod az ujjad, görgetsz visszafelé. Felfelé húod az ujjad, nem történik semmi, nem frissül, nem csinál semmit. Megrázod a telefont, megjelenik az új üzenet. Reakció:
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
WinPho
senior tag
Melyik progi is játsza le az mkvt?
-
Pikkolo^^
addikt
A bépített FB-t hasznlom, az bőven elegendő. Az appot már régen töröltem.
-
kezman
őstag
válasz hülyegyerek #32017 üzenetére
Én a betát használom, próbáld azt
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
gzbotii
nagyúr
Miert vagyok en bena? Mert nem kepes egy videot feltolteni valahova? 20p mulva checkoltan es akkor sem volt ott. Azt hittem nem is jon ossze. Na mindegy.
Mi a silany a FB appban? Probald ki iOS/Droidon. Droidosnal szebb, iOS verzional nem, de legalabb mindnel benabb. Joval.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
hülyegyerek
addikt
válasz istnag #32014 üzenetére
A belépéssel nincs bajom, mert elsőre megjegyezte az ie a jelszavam, de az hogy 3x kell betöltenem egy netes valamit, hogy elolvassak egy 3 sornál hosszabb szöveget, szerintem kimeríti a szadizmus fogalmát az app készítőitől. Mindez 2014-ben, és nem 1995-ben....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
istnag
addikt
válasz hülyegyerek #32013 üzenetére
előtte meg be is kell jelentkezni és ugye tudjuk,hogy az IE,hogy áll a jelszavakhoz.
-
hülyegyerek
addikt
A droidos faszbuk is egy kalap híg kaki, de ez a wp-s....Dizájnban jobb egy picit, de kezelhetőségben a béke hátsója alatt van. Csak két konkrét példa : lájkolni csak akkor tudsz, ha tizedmilliméterre pontosan sikerül eltalálnod a piktogram közepét, hosszabb szövegek elolvasásához meg rá kell bökni a bővebben feliratra, ami behozza a webes felületet, de természetesen ott se hozza be elsőre az egész szöveget, hanem ott is rá kell bökni a bővebben-re....egyszóval gyalázatos.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #31998 üzenetére
Na, a videot vegul feltolta SkyDrivra, csak epp kellet neki 12 ora, hogy webes eluleten si megjelenjen.
Meg 1,5p buffereles, hogy vegul elinduljonWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tim82
félisten
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #32002 üzenetére
a nagy többség nem internetet akar a telefonjára, hanem facebookot. szerintem ez mindent elárul
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #32002 üzenetére
eleg nekik az, hogy a menu, meg az alkalmazasok ikonjai ugyan ugy neznek ki.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Воланд #32001 üzenetére
Én elolvastam a buszon, szerintem kicsit faszság. Kivancsi vagyok az okostelefon userek mekkora hányada van tisztaban azzal, hogy milyen ökoszisztémát használ. Megítélni sem tudom, mert én "felvilágosult" () körökben mozgok, de szerintem elég sokan vannak. Náluk mind nem igaz, hogy azért mert normandyt vesznek, ezért a következő okostelefjuk wp lesz, mert azon Vannak ms szolgáltatások.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OpenMediaVault
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Posta, csomagküldés
- Wise (ex-TransferWise)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest