Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Ezen beszartam
-
Studi
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
Ennyi?
Azt hittem legalább igazságügyminiszter leszel ezért a haragért...
Büfésünk mesélte, hogy amíg a körmös csinálta a körmeit, háromszor hívta fel azt az anyja, ittasan beleordítva a telefonba, hogy "Te mocskos szemét áruló!", majd kinyomva azt.
Nagyon durva állapotok vannak a fejekben.
Azért remélem a közmédia kitakarítása jól sikerül (Ruff Bálint mondta az utolsó Vétó adásban, hogy "beszélgetnek", és nagyon bízom benne, hogy ezzel kapcsolatban), és akkor rövid időn belül oszlik a köd.
Nem gondolnám, hogy az alapítványokba rejtett propagandagépezet friss forrás nélkül fenntartható lesz hosszú távon, így tisztulhat a kép. -
Freddy76
addikt
Felrobbant a város.
0:45-nél és 3:41-nél. A kettő között ittam mindenfélét.Amúgy igen, Julcsit előjegyeztettük nemváltó műtétre, utána megy az ukrán frontra.
-
Freddy76
addikt
Volt egy ügyfelem. 2020-ban összevesztünk, miután nem voltam hajlandó valamit aláírni. Azóta semmilyen kapcsolat nincs. Zéró. Nulla. Sem telefon, sem mail, sem találkozó, sem levél, még közvetítőn keresztül sem, több, mint hat éve.
Erre ma rámír, hogy látta a Telexen a "politikai szerepvállalásomat", és a jövőben nem kíván velem együtt dolgozni.
Először felröhögtem, de aztán rájöttem, hogy ez voltaképp nagyon szomorú...
-
Jahno
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Mi a régi irodaházatokba vagy egy másikba költözünk elvileg tavaly decemberig, amit már módosítottak idén februárra, most meg már nem tudjuk. Azt megúsztuk, hogy a MÁVhoz csapjanak aztán ki tudja melyik lett volna a jobb. Mostani rendszer átkavarja még kétszer, oszt 30 év alatt sem érünk a végére.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Freddy76
üzenetére
Váltok is, hogy kicsit javitsam az eddig 380-400 között vett átlagát
Grat Julcsinak és minden pajtijának!
Úgy érzem már az, hogy lassan nagykorú az ő generációjuk garancia arra, hogy nem lehet újra visszacsinálni egy orbáni rendszert.Btw tegnap átköltöztünk az új irodaházba, ilyen igénytelen puruttya kivitelezést...
-
Studi
veterán
Abban segítsetek, hogy most használhatjuk a nyugdíjasokat DPK-ra szállító buszokat az ukrán front felé, vagy nekünk kell megoldani az 1000 Ft-os benzinnel?
-
Freddy76
addikt
Elaludtam korán, mi lett az eredmény?
-
Jahno
veterán
Én annó mikor elolvastam a tervezetet,akkor látszott, hogy nekünk írták, mindenre lenne benne megoldás, ami fáj. Akkor bőven 10% alattit emlegettem, hogy az is haladás és ha nem szórnak ennyit propagandára, eltűnnek a plakátok, meg néhány pénzszívattyús társulás, akkor már jobb lehet a dolog. Kemény lesz ez.
-
Jahno
veterán
Nekem nem volt húsosfazék, pár éve hozzácsaptak a BMhez csak úgy.
Addig kb. független dolog volt, el voltunk magunkban. Akkor kezdődött az eszetlenség, hogy nincs pénz semmire és szervezetlen káosz, másra meg volt nagyon sok pénz, amire igazából nem is kellett volna, mert minek... Bekerültünk ebbe az EÜoktatásVolánMÁVrendőrség katyvaszba. De írhatok valami meglepőt privátban, vagy mittomén, lassan bármit bevállalok, mert ezek munkaszervezés és szervezetből is olyan logikátlan hülyék voltak, világukat nem értik, az egész működését és azt sem, hogy miben vagyunk más, mint a rendőrség, kórház, vagy egyéb és miképpen kellene hozzáállni. Bár itt azért kuss volt, látszott, hogy itt is mindenki behúzza a strigulát, mert ha meg kell baszódni, akkor baszódjunk meg rendesen :-D Akadt aki fel is vállalta, egyik srác igazgatói értekezletre bejött egy "brüsszelista, genderlobbista, migránssimogató háborúpárti ukrán vagyok" feliratos pólóban
Szerintem elég egzakt vélemény. -
Balinov
titán
Ez gyönyörű volt
-
Balinov
titán
válasz
Freddy76
üzenetére
Hatalmas respect a kis hölgynek és a barátainak ,nektek meg külön ,szerintem történeti pillanatok részesei voltatok .
Itteni koztvn kb 5 perces blokkot szentelt az Rté a Magyarországi eseményeknek,asszem 2 helyszíni tudositoval ,szóval Európa Magyarországgal van
A két srác beszédét Redditen láttam ,47 évesen nekem is kijotettek a könnyeim
-
Freddy76
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
A lányomék nálunk tartanak eredményvárót a barátnőivel. Ők a Telexet és a Partizánt tervezik követni. Mi a feleségemmel megyünk eredményváróra, vagy a rakpartra, vagy a Rákóczi térre.
Eszméletlen amúgy, hogy 14 éves, nyolcadikos kiskamaszként mennyire képben vannak a politikai helyzettel, és milyen markáns véleményük van. Március 15-én reggel ő kérdezte meg, hogy kijöhet-e velem délután a Nemzeti Menetre. Egyedül terveztem menni, végül jött a feleségem, a lányom, négy barátnője, és még kettőnek a szülei. Utána beszélgettem vele, és elmondta, hogy a plakátokkal indult, majd a mindenhova bejutó fideszes AI videók miatt akadtak ki. Annyit riogatta őket a fidesz Brüsszellel, Ukrajnával és a szokásos baromsággal, hogy 14 évesen meggyőződéses ellenzékiek lettek úgy, hogy előtte itthon soha nem beszéltünk politikáról. Pénteken kint voltunk a koncerten, az elejétől a végéig. Amikor az állami gondozásban felnőtt két gyerek száma szólt, utána a vállamon sírtak. Tegnap szó nélkül nézték végig velünk a Tavaszi szél filmet. Ma a lányom jön velem szavazni, a feleségemmel is (én a parkolás miatt az irodámba vagyok bejelentve...). Büszke vagyok rá, rájuk, de egyben szomorú is, hogy kicsivel rövidebb lett a gyerekkoruk a politika miatt. Ha marad a mostani kormány, négy év múlva, érettségi után nem fog itt maradni...
Itt a teljes koncertfelvétel, ha mást nem, 5 óra 45 körül kezdődik Saiid, utána a két intézetis gyerek előadását nézzétek meg. Mondjuk én Pálinkás Szilveszter és Szabó Bence kiállását is megkönnyeztem...
-
Balinov
titán
Köszi srácok
-
válasz
Balinov
üzenetére
Holnap nehéz nap lesz orban bandája még tartogat valamit, meglepne, ha simán menne minden.
TV-ben nem vagyok otthon 20 éve nem nézem, de az RTL talán ellenzéki. Többiek kijavítanak. Persze lehet nézni valamelyik propaganda adót is, remélem sokáig nem futnak már ezek a szutykok, szóval "most kell őket nézni, amíg lehet". -
Freddy76
addikt
Tegnap koncerten voltam, a lányommal és a barátnőivel, ott voltunk végig. Ma elmentünk moziba, megnéztük a Tavaszi szél című filmet. Úgy döntöttem, hogy a holnapi napot ünnepként élem meg. Olyan nincs, hogy ne legyen valami.
-
Voltunk asszonnyal a Ganzban (ő találta ki!). A sörök jók, most még elkélt a kapucnis pulcsi, de mire Feri hazatér, jó lesz az idő! Mikor is leszel itthon, Feri?
-
Freddy76
addikt
-50
-
didyman
őstag
Ha nappali fehér, a naphoz hasonló szín kell, 5500-6500 K-es (ezt helytelenül hívják hideg fehérnek, valójában nappali fehér) csövet keress. Mivel fontos a színminőség, a nagyon magas hatásfokú csöveket el kell felejteni, nem lesz vörös színük rendesen, ronda lesz a bőr is alatta, márpedig a kuncsaft szeretné szépnek látni saját magát is a tükörben-ezt a minél magasabb Ra (CRI) érték garantálja, 90 alattit nem is szabad keresni, ha ez szempont.
Valamint, kerüld a neve nincs márkákat, nincs annál rosszabb, mint a már eleve vibráló, egy év alatt színét változtató cső. A márkás színe alig változik, nem vibrál. Szempont lehet a káprázat: ha csillogó fény kell, tiszta, ha szórt, diffúz, akkor tejüveg legyen. A hosszú élettartamot pedig a nyitott armatúra szolgálja leginkább.
Tehát: 5500-6500 K, Ra95, márkás (Philipset ajánlok leginkább). -
cdl
senior tag
Egy kérdés fiúk.
Rövidáru boltban lecserélésre kerül a világítás, led fénycsövekre.
Milyen színhőmérsékletűek legyenek az új fénycsövek?
Itt nagyon fontos, hogy az áruk valós színét lássák a vevők. -
Mondom végre kipróbálok pár új Mad Scientist eresztést a Madhouse-ban, hát kiderült, hogy (már) nem is a nevezett főzde/tulajdonos üzemelteti.
Azért van pár bevált sör tőlük, de semmi újdonság.
Mire az ember elverekszi magát Kőbányára a főzdébe (meg főleg haza becseszve!), bakker...
Jut eszembe, a Ganz utcába kéne már egy topiktali, kezd tavaszodni! -
Jahno
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
" Ilyenkor mi lehet az okos lépés?"
Úgyis lehetetlen nagy összeget kérnek és nincs garancia, hogy nem nyúlják le ez egészet amit kriptoban átutalt valahová vagy bárhová. Vissza kell állni mentésből. Ha nincs, akkor faarccal lehet közölni, hogy legalább most megtanulta (nagy része nem fogja). Vannak olyan cuccok amik egy meglévő eredeti és egy darab titkosított file alapján már visszalegózzák a titkosító kulcsot és olcsón lőn boldogság.
Többire lásd a nevesebb kibervédelmi megoldásokat gyártók írásait és egyéb blogokat.
-
Freddy76
addikt
Szevasztok,
Kollégám benyalt egy zsarolóvírust (blackbit). Zárolt minden file-t, a megjelenő szöveg szerint e-mailen vegye fel a kapcsolatot valakivel. Nyilván pénzt akarnak tőle. Ilyenkor mi lehet az okos lépés?
Egy ügyféllel történt hasonló még 2016-ban, akkor ő fizetett, és helyre is állították a dolgait.
-
Jahno
veterán
Á, nem az én világom ez, miért nem adják oda a környezetet és oldjam meg, de ezt kaptam tegnapról mára sztorinak. Azt sem értem mi a különbség a kettő közt, de hát ennyi tudok, inkább ittam vóna egy sört :-D
"- Készíts egy résztvevőről egy a rendezvény hangulatához illő portréképet!
- Készíts egy olyan képet, ahol egy résztvevő hangulatát mutatod be!" -
rbalint88
veterán
Koszik!
-
Mercutio_
félisten
Bálintoknak boldog Valentint
-
Jahno
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
Szerintem minden macskában van valamilyen forma autizmus, szóval mittomén. Lehet 2 hét múlva átszokik valami más hülyeségre. Sajátunk is meg ismerősöké is csinál ilyen fura dolgokat. Egyiket mondjuk értem, hogy amint fotómasinát lát ugrik fel a székre pózolni, de az is csak azért mert kajával szokott járni.
-
Freddy76
addikt
Azt nem értem, hogy mi a pöcs baja van a macskánknak a Lego macskám bal fülével, hogy mindig azt basztatja?
-
.mf
veterán
Minapi hír. "Érkezhet az első magyar AAA-kategóriás játék, 1.5 milliárd forint állami támogatással". Remélem ez lesz az
Bocs a témáért, de a videón a könnyem is majd' kicsordult
-
Jahno
veterán
Ráadásul nem ennyire egzakt, hogy lesz valami, haversrác az elsőről pont lecsúszott, feldobott egy pénzt és maradt hajnalig, az szépen kiadta.
Eleve kell egy hely, ahová célirányosan kimész vagy mező, mert ott az üstökössel pont lukra futottam, holott iránytűvel körbejártam a fél világot. Néha tudom merre van dél, másnap meg lukra futók mert előtte nem néztem a hátam mögé, ahol már nem legjobb a terep. Vagy felmentünk egy dombra felmérni, kellett volna még kb. 300 méter de haver nem bírta, feladtuk, mehetek vissza azért, hogy megnézzem jo-r valami asztróra.
Ha valami 100%bwk néz ki az sem az, múltkor egyik kinézett helyen megjelent egy akkugyár, masiknál kerítés, vagy csak vasút épült és egész éjjel kivilágították a fél világot.
Ezért én is kicsit irigykedem a hasonló fotósokrs akik bárhol bármikor egy pillanat alatt megjelennek és csinálják.
-
Jahno
veterán
Sokkal nagyobb esélyed lett volna.
Bp felől lehet, de az nem északra van, meg akkor látod így ha felhős. Ha haverok erősebben rugdalnak, akkor most lenne Budakeszi környékéről képem. Az előző gyengébb kivitel sok fotósnak meg van Pestről is. Ehhez képest Budakeszi jobb irányba áll és bőven sötétebb van, északi panorámát sem takarja ki semmi. Simán meg lett volna.
Magán Budaörsön a hegyekben sem látszik bele a város fénye, Budajenőnél meg úgy adja a terep, hogy alul minimál százalékban észak felé, talán Perbál, de már jó ég tudja.
Budajenő felé is néztem a káposztaföldeket, majd 10 év múlva előveszem az albumot és arra már pontosan tudjuk hova kell menni, vagy mi változott a városi fényekben:

Ott 30 kilométere körzetben baromi jól lehet lenni, Tök széle és Bajnán a káposztaföldek is rendben vannak, Gyermelynél meg tervem sem volt, megálltunk az úton és értelmezhető esti képek estek ki a semmi szélén.
Mondjuk jó volt, tekeregtem a faluban, térkép szerint jól nézett ki a faliu egyik oldala, Útról sorompóba futottam, másik irányból házak közt magánterület, fel sem írtam rendesen a térképre, hogy jó lesz-e valamire. Erre nem sokkal később kiderült, hogy haveromé a ház meg a telek fele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fura!

Azt hittem legalább igazságügyminiszter leszel ezért a haragért...
Minnyá megkérdezem tervező havert mondjon valami pontosat.
Azért van pár bevált sör tőlük, de semmi újdonság.