Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
De bizony a ZTE-vel is van a baj, mert ratyi az érintő , a kijelző, a rezgő, a rádió, a gps és a kamera benne. Ha esetleg kihagytam valamit akkor bocsánat, én csak ezeket tapasztaltam, illetv láttam ismerősöknél. Azért ezekből nem valószínű, hogy mindent az intelre kellene fogni(nem értek hozzá annyira).
TBG az Huawei Ascend Y300, ez egy egész használható kis gép, faterom kapott ki egyet magának, ha néha van valami nyűgje, hogy tegyem rá akkor van a kezembe szóval sokat nem volt nálam, de ő sem panaszkodik rá, pedig a maga 61 évével van pár megkötése neki is
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele 
-
kelekyle
őstag
válasz
Ed3r_X_
üzenetére
Ugyanúgy, ahogy megíratatták a kernelt hozzá és felépítették a ROMot, ugyanúgy javíthatnák is a bugokat. És ez nem az INTEL sara, ez annak a sara, hogy a ZTE fosik mindenbe és csak profitot akar termelni, ergo spórol az ilyenen...
/*Teszem hozzá, hogy más gyártónak fontos az elégedettség... lehet, hogy nem hoznak ki JBt meg ICSt egy alsó/középkategóriás készülékre, de akkor az aktuális szoftver idegesítő hibáit legalább javítják, azért hogy ne legyenek elégedetlenek a USERek*/
Volt egy bejelentés, hogy kész az új frissítés és mindjárt jön... folyamatosan olvasom a topikot.
Úgy látom sehol semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Parfüm topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem mondom, hogy egy hűde valami, de amennyit a kezembe volt nem akadozott, ott érzékelte az ujjam ahol kell stb. jó perxsze mást a beállítgatásokon telepítgetéseken kívül nem csináltam vele