- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Clip – cimpazaj
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
kelekyle #14924 üzenetére
Naja... a fogyasztás az egy másik téma, nekem a stabilitással van bajom inkább. Ez a jelenség szerintem nem szerencsés, vagy szerencsétlen példány kérdése, inkább a szoftveres környezetre fogom. Viszont mivel semmi rendszerszintű belenyúlás nincs, ha a telepített alkalmazások pl. mennyisége okozza az instabilitást, az még mindig rendszer hiba! Ami ügyesen, vagy szerencsésen választja meg, miket használ, annak jó, de van, akinek meg nem.
Még senki nem panaszkodott rajtam kívül, hogy pár nap (van, hogy egy sem kell) után drámaian belassul a rendszer, aztán ha nem indítom időben újra, már csak kikapcsolni lehet. Erősen kétlem, hogy ez pl. hardveres gond lenne. Most játszom az alkalmazásaimmal, elhagyok ezt-azt, hátha kiderülne valami!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jófogás tapasztalatok
- GTA V
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest