- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
[link]
Ezek eskülszöm hülyék.
Valahogy szerintem a legtöbb ember utálja ezt a reklámot, de szerintem még mindíg kreatívabb mint egy "life companion" ezen legalább röhögtem egy jót.
hot tea catapult a best.... -
-=Ghost=-
őstag
-
-=Ghost=-
őstag
Nem tudja valaki, hol lehet one-hoz gyári autós tartók kapni?
Olyat, ahol lehet is. HTCaccessories-on hetek óta 7 nap a várható érkezés, speednél nincs raktáron... -
-=Ghost=-
őstag
A facebook app tényleg ilyen szar, vagy én csinálok valamit rosszul?
Egy ember 1-2 status updatejéről jönnek notificationok, és kezdem k.vára unni, szóval megpróbáltam utánajárni mi lenet. (asztali gében nem látszanak ezek a notif.-ek)Elvileg a telefonon a notif.-eket a bal oldali menüben a privacy settings alatt lehet matatni.
Na most ha arra rákattintok akkor karikázik, karikázik, mintha töltene / gondolkozna / a rák ellenszerét kutatná / bármi értelmeset csinálna, de több perce nem jut már semmire.
Ugyanez a helyzet mondjuk ha az eventeket akarom megnézni, vagy az account settingst, és még talán ezt-azt, nem nyomkodtam végig mindent.Ez így normális, tapasztalt más is ilyet? Megoldás esetleg?
Próbáltam törölni az appot, de nyomok neki egy uninstallt, csak az updateket törli, nem magát az appot.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
MonkeyMoon #8578 üzenetére
Másik progi kell hozzá, régebben írta valaki, hogy a magyar oldalon rossz sw van hozzá linkelve.
pl: itt -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Devil Smile #8521 üzenetére
Ott nem is. A számlára bsznak rá mindent. Haver régebben vett egy olyan remek wireless töltő párnát a lumiájához. Egy forintot nem fizettet és kisétált vele, a számlához adják hozzá. (mondjuk részletre vette)
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Devil Smile #8514 üzenetére
Én spec saját névre vettem, régi előfizetésre, és simán rávágták a következő havi számlára a 4500at az új sim-ért. T
#8504: A dágábbikhoz van valami övcsatos bohóckodás, a másik csak tok.
-
-=Ghost=-
őstag
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
-=Ghost=- #8221 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztés. :/
Update után az app drawerből el lehet tüntetni az dock sávon lévő appokat, úgy, hogy a dockban azért megmaradjanak?
Notification baron a gyorskapcsolókat nem lehet beállítani, hogy folyamatosan ottlegyenek egy vékony sávban, ahelyett, hogy a jobb felső sarokban meg kéne nyomni a gombot, hogy elérjem őket?
-
-=Ghost=-
őstag
Vicc, hogy olyan ritkán kell beírni, hogy állandóan elfelejtem a pinkódom... Bár asszem, ez jó.
Mióta megvettem, most másodszor volt újraindítva, most is az update miatt. Az első alkalommal meg a hangover 3-ra kellett kikapcsolni a moziban.Más: swiftkeynek hogy tanítok új szavakat?
A gyári billnek elég bepötyögni, majd rábökni, hogy tényleg azt akarom, ne csodálkozz és meg is tanulta. Ilyen SK-ben nincs? -
-=Ghost=-
őstag
HTC One feleség/barátnő edition.
A platina még nem is néz ki olyan rosszul.
A ládika amit a papírdoboz helyett csináltak elég komoly. -
-=Ghost=-
őstag
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
kdennis #5595 üzenetére
Leárnyékolod az antennát -> csökken a térerő. No shit sherlock...
Nem láttam, hogy eldobta volna a hálózatot... 3Gről sikerült leakasztania max. Nem a sprint az a szolgáltató, aminek híresen fos a hálózata véletlenül?Mellesleg nekem 4 csíkról 1-et csökken max, marad 4G-n.
Ez azért nem egy iphone szint. Problémának meg távolról sem nevezném. Az antennák már csak ilyenek. Üdvözöllek a fizika varázslatos világában.
-
-=Ghost=-
őstag
Egyetlen problémám van, ami nem is akkora probléma, de azért na.
A töltés/állapotjelző led túl mélyen van a burkolat alatt, ezért ha az egérpad mellé teszem az asztalra a telefont tölteni, akkor nem látom a ledet.Tud valami jóféle bölcsőt/asztali tartót?
Van esetleg valami gyári dokk? -
-=Ghost=-
őstag
WP billentyűzetének volt egy okos funkciója, shift-re dupla tapi caps lock-ot ért.
Ahogy észrevettem itt ilyesmi nincs.
Van, csak lassú voltam.#5463 Xaels: Igen, úgy néz ki reggel még kómás voltam a gyors duplaklikkhez.
Gyors az, ha vársz közben egy kicsit is akár, akkor az első tapira be, a másodikra kikapcsolja. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
-
-=Ghost=-
őstag
Öm, eddig az egyetlen huzamosabb ideig =(1 hét) használt androidos telefonom egy optimus 2x volt. Egyetlen funciója hiányzott akkor a wp7ből, és most sem lenne rossz, ha lenne ilyen lehetőség.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 2x naptárában egy eseményhez beállíthattam egy csomó notificationt. Nem emailt küldött róla meg mittudomén, többször csörgött, egy eseményre.
Akkor ez nagyon bejött, wpben is örültem volna ilyesminek. De most androidon sem találom.
Gondolom a sense a naptárat is átszabja, ahogy az LG is tehette... (lehet, hogy ez nem is alap android feature?)Szóval, lehet ilyet, csak ismételten nyomorék vagyok, mint az időjárás widgetnél, vagy ez ilyen LG naptár sajátosság?
-
-=Ghost=-
őstag
Az időjárás widget csak a mai/pillanatnyi időjárást mutatja, vagy elő lehet belőle csalogatni egy következő 3-4-x napos előrejelzést is?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #5242 üzenetére
"széthasznált"
Azért max 11 nap (ha pénteken veszed 2 hétvége fér a 8munkanapba) alatt elég nehéz "széthasználni" egy telefont. Ha betöröd a kijelzőjét nyilván nem fogod visszakapni a pénzed...Az, hogy a bolt mit csinál a visszaküldött, de egyébként hibátlan telefonokkal, (meg a pixel és sorja hibával visszaküldöttekkel) engem is érdekelne, de ezt max akkor tudjuk meg ha Agartner után véletlen beesik egy ilyen helyen dolgozó ember is. Erre mennyi esély van?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Nightfall75 #5214 üzenetére
T. Ők csüt. este küldtek mailt, hogy lehet rendelni, a speed csak péntek délután hívott, hogy megjött. Mondtam nekik hogy ij.
Így legalább van rá biztosítás is. Mondjuk az, hogy nem küldtek hozzá micro-simet vicces. Legalább a rendelés közben lenne egy pipa, hogy igen, kérek hozzá másik simkártyát. Vagy valami...
A biztosítás miatt mondjuk előbb-utóbb úgyis be kellett volna menni hozzájuk. Így előbb lett belőle...Más:
Ez nagyon nagy. Az ezt kitaláló reklámcéggel kéne beszélgetnie a htc-nek is.#5215 ForRedGlory: A jó munkához idő kell. A szarhoz mégtöbb.
-
-=Ghost=-
őstag
Megérkezett hozzám is reggel. Mostanra sikerült nagyjából belakni. Külsőre tökéletes, hajszálnyi illesztési hiba sincs, pixelhibát egyelőre nem láttam, pedig az első dolgok egyike volt 2cmről átvizsgálni a kijelzőt. Majd megnézem dead pixel testerrel is talán ha nagyon unatkozom.
Nekem meglepően könnyű.
Feketében rettenetesen jól néz ki, nagyon elegáns.A vissza gomb helyét még meg kell szokni. Folyamatosan egy kicsit balra tapizok tőle.
Nem gondoltam, hogy a wp-t lehet verni sebességben, de mint kiderült a wp smooth, ez egyszerűen fkin' fast.
Mellesleg: FA35DWMinden egyes forintot megért.
-
-=Ghost=-
őstag
Akik feketét vettek, mennyire jellemzőek ezek a korai hibák? Dead pixel, illesztés, sorja stb?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
FuRiONight #5008 üzenetére
This makes no sense!
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
robit74 #4959 üzenetére
oh nice, és azokat mindenféle haxolás nélkül is lehet telepíteni? (bootloader nyitás stb) Öm, konkrétan hogy néz ki egy ilyen telepítés, elmesélnéd?
Akkor ezzel együtt, + a biztosítással asszem eldőlt.
Azért, fantasztikus, hogy egyszer akarok valamit intézni a T honlapon és karbantartás van.... Hát fuck me. -
-=Ghost=-
őstag
Most jött a mail T-től, van fekete.
Nagy a dilemma, rendeljem tőlük, és akkor ki tudja mennyivel később esnek be az updatek, vagy várjak a speedre?! (ezek szerint csak kapnak ők is legkésőbb hétfőn...) -
-=Ghost=-
őstag
válasz
berik899 #4713 üzenetére
Igen, a hagos helyeken (koncertek stb) felvett videóknak is szép a hangja, nem recseg, torzít, stb, fos.
Elvileg nem érdemes sietni, a nem "nokia mikrofon"-osak is valami hdr mikrofont kapnak majd. Legalábbis nekem még rémlik egy htc nyilatkozat, hogy az új mikrofonok sem lesznek rosszabb minőségűek. -
-=Ghost=-
őstag
nem tudom a processzt, de ha egyszer feltelepitett vodás appokkal (2 db) rendelkezik, akkor az a telefon már egyszer elő volt véve. nem?
Nyilván nem. Ilyen fw-t löknek rá a gyárban és kész. Elég hülyén nézne ki minden telefont elővesz a kicsi kínai és egyesével telepíti a vodás szarokat. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #3939 üzenetére
Egy bizonyos szakportál azt is írta a tesztjében, hogy torzítanak a boomsound hangszórók....
#3933 Xaels:
Telenorról annyit, hogy egyszer érdeklődtem náluk xperia ion-nal kapcsolatban. Az sem volt sehol, de asszem az arénában felajánlották, hogy adjak telefonszámot és felhívnak ha lesz. Azóta is hívnak..... -
-
-=Ghost=-
őstag
Én is így vagyok vele, bár én a touchwiztől is undorodom, szóval samsungot akkor se vennék...
De legalább ha lehetne máshol.... Vajon szolgáltatók fognak árulni független telefont? Expansysról lemondtam... ők sem biztos, hogy gyorsabban küldik, meg amit küldenek az is olyan, hogy inkább ne. Budigsm-eket hagyjuk... -
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Dreadloord #3413 üzenetére
sacc/kb 8hónap-1 év...
-
-
-=Ghost=-
őstag
Iiiiiiigen? Hát én most látok ilyet először, pedig rendeltem már ezt-azt neten.
#3301:
Másrészt az a véleményem, hogyha a bankkártyáddal fizetsz akkor nem tök mindegy már, hogy lefotózod-e a számot rajta vagy sem?
Egy normál bankkártyás fizetésnél nem kapják meg a kártyaszámodat clear-text-ben..... -
-=Ghost=-
őstag
válasz
CrAck69 #3187 üzenetére
Teszteredmények? nagyon örülök, hogy kap az s4 +20 pontot antutuban, de ez a plusz teljesítmény sajnos nem elég az android akadásmentes futtatásához, mert az még nem megy neki.
kamera - bizonyos körülmények között jobb, néhol rosszabb, zoe-ra, highlight videora viszont semmit nem tud az s4 válaszul. Azok viszont rettentő hangulatosak tudnak lenni, és sokkal többet visszaadnak x eseményből a sima képeknél.
Ezeken túl van a user experience.
Kapsz egy egységes átgondolt ui-t (szép vagy nem szép az szubjektív) vagy kapsz egy csilivili összevissza szines-szagos katyvaszt.
Mit fogsz a kezedben? A tavalyi biliműanyagot, amibe beledobtak egy nagyobb kijelzőt, vagy.....stbstb
Cserélhető akksi, sd slot...
Talán ez is elárul valamit.
Igazából csak egyéni preferenciák kérdése az egész....Azért azt megnézném a cserélhető akksiért sírók hány százalékának van pótakksija, töltővel, vagy csak hányan vettek az 1-2-3 éves telefonjukba új akksit.
De inkább ne menjünk el ebbe az s4 vs one irányba.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ThorsHUN #3182 üzenetére
Raadasul, ha megnezzuk a tesztoldalakat a samu mindenhol picit jobban szerepel.
Hát így annyira nem.
Androidcentralon is volt "s4-et vagy one-t vennél?" szavazás ahol eléggé jobban állt a one.
Persze az is egy szűk réteg, de látszik, hogy akiket érdekel is a téma és legalább minimális közük van hozzá azok a reklámokon túl is látnak. -
-=Ghost=-
őstag
"speed pont" nincs, viszont van ingyenes gari futár. Annál jobb nem hiszem, hogy kell.
-
-=Ghost=-
őstag
10.-ét még megvárom, de ha azt is eltolják speed-ék, anyázás lesz. (konkrétan megyek máshova...)
Aki expansysról rendelt:
Milyen gari van a telefonra? Bevihetem én a magyar "szervizbe", vagy postázgatnom kell valahova a világvégére?
1 év / 2 év? Full hw+sw vagy 1hw + 1sw?
Eu piacra szánt gyári független cucc, vagy valami szolgáltatós függetlenített borzalom?
Gyárból kiesett bontatlan állapotában jön a doboz, vagy látszik, hogy kinyitották?
Egyéb, amire kell/érdemes figyelni? -
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2977 üzenetére
nye-he-he
Spark_777-nek is:
Egyébként abból kezd elegem lenni, hogy egy afrikai banánköztársaságban élünk, és mindenért a szomszéd országokba kell rohangászni, ha nem akarok rá a megjelenés után hónapokat várni.Semmi sem hibátlan, eddig nem is volt nagyon ilyen telefonnal, hogy megjelenéskor azonnal ugrottam érte, de most nagyon szivesen vettem volna a legelső szériából is...
A flippes tok meg bizonyos helyzetekben lehet hasznos, de inkább kiahagyom.
Régóta ez lesz az első telefonom, ami nem kap majd tokot.
Egy használati tárgy. Ha makulátlan állapotú, mint pl a HD7 még mindig tokban van. Mintha most vettem volna ki a dobozból. És mit értem el vele? Eladni nincs értelme. Az eredeti 160k-s árából egy év múlva a felét sem, ma pedig már 40-60k-t ér max. Annyiért inkább megtartom backup/játszós telefonnak, vagy odaadom valakinek a családban.
Ennek meg majd mikrokarcok lesznek az üvegen, talán kicsit megkopik az eloxált alu ház... Majd lecserélem... Unom már, hogy hímestojásként kell vigyázni minden ilyen kis apró szarra.Ez már ki kívánkozott.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2665 üzenetére
Kb így kéne kinéznie egy MA tesztnek egy felső kategóriás telefonról. Nem csak a szokásos sablonba belehányni az éppen aktuális telefonra illeszthető előre legyártott mondatokat. Nem azt mondom, hogy az utolsó 30 ezres szutyokról is szívesen olvasnék 15 oldalt, de ha van miről írni........
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Nekem továbbra sem.
Szolgáltatótól meg vegyen a halál. Nem jelentősen olcsóbb, és az updatek a gyökér szolgáltató miatt késnek, telefossák az androidot is a szemetükkel.... WP8-at meg iphone-t még csak-csak. Androidot soha nem vennék szolgáltatótól. -
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2262 üzenetére
Nekem spec feketében jobban bejön.
-
-=Ghost=-
őstag
Ezek nagy részével úgy-ahogy együtt lehet élni, de azért egy 200K-s csúcstelefontól már elvárná az ember a hibátlan összeszerelést.
A 2:51-es viszont tényleg nagyon ronda.
Azért gondolom ez inkább a kivétel mint a szabály.
Már biztos más is szólt volna ha ilyen lenne, ForRedGlory pl tuti. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #1877 üzenetére
Csak előrendelhető sajnos...
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #1874 üzenetére
A telefont árulnák már inkább mint a tokokat... :/
-
-=Ghost=-
őstag
Különböző beállításokkal valószínűleg lehet rajta javítani, de a képek tényleg nem lesznek díjnyertesek.
Ezzel valamilyen szinten együtt tudok élni, a highlight videó viszont szerintem pillanatnyilag a legjobb szolgáltatás az idei mezőnyben.
Persze sajátkezűleg is lehet ilyet (vagy még jobbat) csinálni, de engem ezzel megvettek kilóra. Sőt esetleg pont ettől kapok majd kedvet a jövőben ilyen összeállítások készítéséhez. Százszor többet elmond, mint egy fényképalbum. És rettentő hangulatos. -
-=Ghost=-
őstag
Azért a hightlight videók elég hangulatosak tudnak lenni.
-
-=Ghost=-
őstag
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
-Mosquito- #1071 üzenetére
Jó reggelt kívánok, rossz topicban vagy...
-
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
petipetya #992 üzenetére
Az előlapi hangszórókat tudnád tesztelni? Torzít-e, és ha igen milyen hangerőnél? MA teszt szerint már fél hangerőn is "masszív" torzítást lehet érzékelni, külföldi oldalak tesztjeiben, a bemutatón rögzített videókon pedig emlékeim szerint még max hangerőn sem emlegettek ilyesmit.
Köszi. -
-=Ghost=-
őstag
akoska vagy aki már hozzájutott a Onejához:
Hangszórókkal kapcsolatban érdekelne, hogy a cikkben leírt "fél hangerőn masszív torzítás" a bemutató környéki beszámolókkal ellentétben ténylegesen torzít, vagy inkább csak a cikk a masszív torzítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged