- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hívószám-hamisítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
InFRaReD #33135 üzenetére
Még "Development"-et ír a HTC az unlocked M7-re. Az M8 viszont jobban áll, "Integration" alatt van. Szerintem még 2-3 hétig nem valószínű, hogy az M7 megkapja, az M8 úgy tűnik hamarabb kerül sorra.
Amúgy itt lehet nézelődni: HTC Software Updates
Tudom alapvetően amerikai eladású telefonokra vonatkozik, de elég jó támpontot adott 4.4-nél is.
-
Szpisti
addikt
válasz
InFRaReD #25798 üzenetére
Jó nagy baromságot írtak, ugyanis nincs külön osztrák verzió, csak európai. (801n) Ami meg mind a két szóban forgó LTE frekvenciát tudja, az 1800-ast is, meg a 2600-ast is. Egyedül az amerikai LTE verzió megy más frekvenciákon, de az meg pont ezt a kettőt nem is tudja...Az ázsiába szánt LTE verzió (801s) is tudja ezeket, a dual sim-esekbe (801w, 801t, 801d...) pedig nincs LTE. Illetve van még egy 801e verzió, de abba sincs LTE...
-
Steve1207
veterán
válasz
InFRaReD #22075 üzenetére
3 hét csúszást láttam eddig átlag a nagyobb, főbb régiókban, UK-ban jövőhétre igérték hivatalos forrásból. Én azt mondom a jövhéten megy a kiesett régiókba, de csak így tippre (elvégre február közepét mondták átlagos időre).
Szerk.: pl HTC ciprusi részlege március elejét mondja, németre tuti előbb lesz. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
InFRaReD #21176 üzenetére
Németország nem "kiesett a pixisből"?
A nokia kontra hTc per nem játszik közre a lemaradásban?
Mondjuk talátam két cikket:http://www.androidpit.de/htc-one-update-kitkat-deutschland
http://www.androidnext.de/news/htc-one-android-4-4-kitkat-deutschland/#comment-1219954754
-
NandorHUN
addikt
válasz
InFRaReD #16496 üzenetére
Én pont emiatt adtam a telefonommal együtt egy angol és magyar nyelvű hibaleírást szines kis rajzokkal, komolyan mintha oviban lennék... leírtam nekik magyarul és angolul + lerajzoltam pirossal azokat a részeket amik hibásak a telefonban. (pl. pixelhibák helye, illesztési hibák helye, kamerahibák helye)...
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD #6036 üzenetére
Értem hogy értem, de attól még, hogy más mit hogy csinál, nem tartozik ránk, ezért engem sem érdekel. Ott élek ahol te is, de engem nem zavar, hogy 15 éves kezében vélhetően 2éves hitelre vett iphone5 van.
Sőt, inkább örülni kéne neki, hogy i5 öt vesznek, mert ezzel sok áfát fizetnek az állam bácsinak, amitől Neked is jobb lesz
Minél többen vesznek One-t, annál jobb lesz
Így kellene nézni. OFF vége
On:
Holnap után én is csatlakozom a táborhoz egy feketével a speedshopból8 év samu után...
-
Redplee
senior tag
válasz
InFRaReD #6022 üzenetére
Én ezt nem értem. Mindenkinek apu-anyu veszi? De ha mégis, nem hiszem, hogy egy idegennek ennek zavarnia kellene a szemét. Mindenkinek van egy pénzmennyisége, amivel gazdálkodhat, és eldönti, hogy neki mi és mennyiért éri meg. Hidd el, vannak olyanok, akiknek megér 200k-t, vagy 300-at, de attól még nem rossz emberek és nem anyu-apu vette. És attól még, hogy Neked 150-et ér, attól még nem biztos, hogy másokra rossz jelzőket kellene aggatni. Szerintem mindenki a saját ingével foglalkozzon
A kérdésre pedig, 150 szerintem legalább még 3-6 hónap.
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD #6029 üzenetére
A desire-m még mindig megvan, és használom második telefonként (lsd.: aláírásom) fél évig nem én használtam, akkor "unrootoltam", amióta visszakerült hozzám meg lesz.rom, mert csak azért van, mert van hozzá egy számom.
S-off volt, root volt, ext2sd volt, stock rom maradt, és nem volt bajom 20 telepített alkalmazással sem.A 150-180-at úgy értettem, hogy ha valaki össze tud dobni egy telefonra 150-et, akkor egy-két hónappal később lehet abból 180 is... de ez meddő vita, és lényegtelen is
De valljuk meg kár összehasonlítani egy 1ghz-s, 512 RAm-os telefont, egy 4x1,7ghz-s, 2gb ram-os telefonnal.
-
g0n21
senior tag
válasz
InFRaReD #6022 üzenetére
Akkor úgy gondolod, hogy mi itt "apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek" vagyunk? Vagy mi vagyunk apu-anyu, vagy dolgozunk, és talán még keresünk is (normálisan)? vagy szolgáltatótól veszünk kedvezőbb kondíciókkal? Mert a mai világban a független telefon kevésbé releváns, hacsak nem cserélgeted a számod évente.
meg ha már 150, akkor a 180 sincs onnan messze...Desire-féle rémálom? miszerint? A desire óta a One az első telefon, amivel maradéktalanul meg voltam elégedve. De mi baj volt a desire-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honda topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest