Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

S e t h nagyúr válasz  Ed Parker

üzenetére Ed Parker

üzenetéreHa nyitottabb lennél, akkor nem tartanád hülyeségnek. 
 Gondolom te sem viszel magaddal külön mp3 lejátszót, könyvet,vmi média file lejátszót.Ez ott van mind a zsebedben, onnantól fogva meg rajtad múlik, ,hogy ha jön veled szembe egy szituáció, akkor mit kezdesz vele.
 Gyenge a One kamerája?Igen.Xaels ennek ellenére jól tudja használni?Igen.A többi már csak kifogás.
- 

S e t h nagyúr válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetéreLehet, hogy itt a probléma. 
 Nálam insertcoin 3.0.6 van fent.Xaels nagyon jól belakta a gépet, kérdés nála mi van fent, esetleg rakd fel ugyanazt. 
- 

S e t h nagyúr Nem vagy következetes,vagy magyarázd meg, hogy miképpen kapcsolódik az S4 topikhoz egy tőled jött felvetéshez kapcsolódó cáfolat?A magyarázat kissé félrement, vagy éppen paranoid, de ha nem általánosságban fogalmaztál volna, hogy mi mennyibe kerül, akkor én sem írtam volna le, hogy nincs igazad. 
- 

S e t h nagyúr Igen, mert ott nincs probléma a képek minőségével, itt meg alapból van ,ezen egy app sem fog változtatni. 
 Makrókat kell csinálni és nincs probléma, a fővárosi képek meg rendben vannak, ,mármint a htc-hez képest, de sajnos nem egy ligában játszik az általad említett modellekkel, ezt el kell fogadni.
- 

S e t h nagyúr 
- 

S e t h nagyúr válasz  Angel78

üzenetére Angel78

üzenetéreHa a kamerát gyakran használod és elvárásaid vannak vele kapcsolatban, akkor iphone után komoly kompromisszumra fogsz kényszerülni. 
 Ha a One és iphone5 között vacillálsz, akkor nálad szerintem elsődlegesen a kijelző mérete a kérdés.A One mellett az iphone szinte babatelefon, fogd meg mind a kettőt és az alapján szerintem a One-t fogod választani.
 Nézegesd az illesztéseket, a legjobb lenne ha tudnál vmi screen test alkalmazást is futtatni, mert volt egy rakás pixelhibás példány is.
 A gorilla glassról meg csak annyit, hogy ha az iphonod esetében nem volt gondod, akkor itt sem lesz, nálam ez azt jelenti, hogy tudsz vigyázni a telefonodra, az iphone sem titaniumból készül.
- 

S e t h nagyúr A One esetében folyton felmerülő probléma a témában kamerakérdés, ami már számtalanszor ki lett tárgyalva. 
 Ahogyan én látom.
 HTC beharangozta az ultrapixelt, sokan várták mint a messiást, mivel a HTC valahogy eddig nem tudott nagyot alkotni a kamerákkal.
 Ahogyan most sem.
 Van aki elismeri, hogy gyenge lett, van aki védi, hogy neki ez is elég.Ezzel nincs is gond, nem is kell többet elvárni egy mobiltól, bár ha a konkurenciához méri az ember, akkor kissé ráncolhatja a homlokát, hogy egy 200 ezres telefon esetében a gyártó miért nem tudta jobban megerőltetni magát kamerailag(édes istenem milyen szó ez).
- 

S e t h nagyúr 
- 

S e t h nagyúr válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetéreHagyd, mert akkor azt fogja írni , hogy Svédország, én így szeretlek. 
- 

S e t h nagyúr Telefont csak személyesen, nálam ez alap és ahogy látom nem hiába alakult ki ez a szokásom. 
- 

S e t h nagyúr 200 ezer forint?Ja, persze el is felejtettem ,itt nálunk ez tényező, de nyugatabbra is?Ne beszéljünk már róla úgy mintha a Szent Grált gyártották volna le sorozatban.Van hiba?Hol nincs?Aki régóta vásárol telefonokat az tudja ,hogy a megjelenés pillanatában majdnem egy beta szoftveres bughalmazt dobnak ki a versenyhelyzet miatt, aztán ezeket hónapok alatt normalizálják, az első vásárlók, azaz a teszterek, meg szívják a fogukat. 
- 

S e t h nagyúr Én objektív vagyok, az elvakult fan szemében ez trollkodás, lépj tovább, vagy vedd le a szemellenzőt és nézd meg jobban a képet.Aki kritizálja a képeket--vannak páran - azok mind trollok?A böngészőben történő nagyítást meg had ne kelljen már elmagyaráznom. 
 A htc telefonjaiban a képalkotás nagyon gyenge, pont ezért nem értem , hogy miért mentek rá most erre a marketing során, hiba.Balinov, korrekt, csak fejlődjenek is tovább, a korábbi modellekhez képest valóban előrelépés. 
- 

S e t h nagyúr válasz  nagyzoltan87

üzenetére nagyzoltan87

üzenetéreAndroidos pályafutásomat a htc-nél kezdtem és mondhatni meg voltam elégedve, aztán kinyílt a szemem. 
 A prémium kategóriás telefonom megvásárlását követően megszűntem létezni a htc számára, csesztek frissíteni a rendszert, a sense-t, amíg a főzött romok garmadája lepett el mindent.Persze a mérnökök meg tudták volna csinálni, hogy elérhetőek legyenek az újdonságok, de tudatos magatartás alapján úgy gondolták, ha új rendszert akarok ,vegyek másik prémium kategóriás készüléket.Na itt a különbség a samu és a htc között.
 Ennyi pénzért elvárom, hogy kinyalják a seggem és nem a bullshitre vagyok kiváncsi, hogy az én telóm már nem alkalmas az új rendszerre, miközben a sajátommal egy időben kijött samu zászlóshajó megkapott mindent.
 A rengeteg hibáról nem is beszélek, amivel számtalan fórumtárs felkereste a szervízt, ahol nem nagyon voltak megelégedve a szolgáltatással.
 A htc jó, sőt nagyon jó, a szolgáltatás ami gyenge.Nem kéne sokat változtatni, főleg nem a szlogent kellene lecserélni, hanem pozitívabb hozzáállást tanúsítani a vásárlók felé.Nem attól fognak nőni az eladások, hogy a vásárlást követően arra számítanak, majd megveszem a következő zászlóshajót is.
 Én elhagytam a htc-t, mert ő is elhagyott engem.Most samum van, a folyamatos frissítés és a prémium kategóriás telefont megillető garanciális szolgáltatással.Ha ezen tudna változtatni a htc, akkor elgondolkodnék, mert alapvetően a telefonnal nekem nincs problémám, sőt, csak a htc-nél a fejekben kellene rendet tenni, főleg mivel a részvények árfolyama is erre kellene, hogy késztesse őket.
- 

S e t h nagyúr Azt hittem hogy ha vki ilyen fórumokra jár, az megtanulta már, szutyok gsm bolti garis telefonját nem vesszük meg, kivéve, ha egy év múlva eladjuk egy baleknek, aki beszopja, hogy van rá még egy év garancia, ami valljuk be, nem szép dolog. 
 Örülj az olcsó vételnek és reménykedj benne, hogy egy év után nem lesz vele gondod, mert akkor cseszheted a kedvezményt, amennyivel olcsóban hozzájutottál.
- 

S e t h nagyúr válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreNem tudom, de nagyon leragadt a külsőségeknél. 
- 

S e t h nagyúr válasz  penell1234

üzenetére penell1234

üzenetéreNote 2 nálam 1-3%-ot csökken éjjelente, a hiba nálad volt, valamit szívta az aksit. 
- 

S e t h nagyúr válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreHa jó az idő?Ez megnyugtató, mivel most négy hónapos volt a tél és napot időnként sem láttunk.  
- 

S e t h nagyúr Igaz vagy sem. 
 [link]
- 

S e t h nagyúr A htc zászlóshajója olyan képet csinál, hogy esetleg csak feljavítással lehet elfogadható szintre hozni.De legalább jól szól. 
 Nem tudom miért nem fekszenek rá a kamerára, náluk ez folytonos betegség.
- 

S e t h nagyúr válasz  Cingáriusz

üzenetére Cingáriusz

üzenetéreÉn a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik. 
- 

S e t h nagyúr szerintem nem ez a készülék fogja kihúzni a gödörből a htc-t, a gyengélkedő részvényről szóló hírek nem fognak megszűnni, mindent egy készülékre tesznek fel, de annyival nem jobb, a riválisok meg minden árszegmensben ott vannak 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest