- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
NandorHUN #6092 üzenetére
Na errol van szo. Kifizetsz 2 kilot egy telefonert, aztan a garancia lejarta utan fel evvel fizess ki ujra egy kisebb vagyont az akksi cserere. Nekem ez nem igazan tetszik. Amugy a ket ev garancia az akksira is vonatkozik? Azert kerdezem, mert szuleimnek 2 honapja vettem uj laptopot, amire van egy ev garancia de ez nem vonatkozik az akksira, arra csak fel ev van!
-
anonym1s
őstag
válasz
adodaniel #6085 üzenetére
Hali.
En nem azokra a tank meretu 3500mah-snak hirdetett szornyekre gondoltam, hanem a gyari samsung 2000mah-s akksira, amihez adtak hozza valo uj hatlapot, mert pontosan annyival volt vastagabb, hogy azzzal a hatlappal egy sikba kerult az s2 egesz hatulja. Szerintem meg jobban is nezett ki mint az eredetivel.
Vegul nem vettem meg, mert nalam kibir egy napot az eredetivel, este meg toltore rakom mindig.
Na de a lenyeg hogy a lehetoseg megvolt, ennel meg nincs, ha akarnek sem tudnek nagyobbat rakni bele.
Amugy asszonykam volt ma delelott a varosban, telefon nezoben.
Azt mondta eloben meg jobban nez ki a htc mint a videokon, de az s4-ben kellemesen csalodott, mert kezbe veve az sem volt olyan gagyi hatasu mint a videokon.
Holnap delutan, vagy hetvegen megprobalok en is eljutni egy telefon boltba.Ja, kulso akksinak szerintem semmi ertelme.
-
anonym1s
őstag
válasz
Nightfall75 #6070 üzenetére
Az 1-1,5 ev csak pelda volt. Masik pelda, hogy garancia ido utan valoszinuleg nehez lesz eladni, epp az akksi miatt mert rovidesen esedekes a csere. 1000 toltest birnak a jobb fajta akksik. Mïvel minden nap kell tolteni, az 1000 nap, kevesebb mint 3 ev (2,5 evre saccolom). Harmadik pelda, hogy ha esetleg venni akarok bele nagyobb kapacitasu akksit, mint pl. a mostani s2-be, azt nem tudom megtenni mert nem csrelheto, emiatt valoszinuleg nem is gyartanak nagyobb akksit hozza. Nekem nagyon tetszik ez e telefon, jobban mint az s4, de ezzel az akksival elegge el lett szurva. Hetvegen bemegyek a varosba, szemrevetelezem a jelolteket.
-
anonym1s
őstag
válasz
Redplee #6068 üzenetére
Sziasztok.
Uj telefont keszulok venni magamnak.
Az egyik jeloltem ez a htc one, a masik a galaxy s4.
Eddig szinte mindenki az s4-et ajanlotta, de nekem ez a htc one sokal jobban tetszik, ezert vagyok most itt.
Van nehany problemam ezzel, ami miatt nem tudok donteni az s4 es ez kozott.
Egyik a nem tul bika akksi, ami raadasul nem cserelheto.
Ha esetleg 1-1,5 ev utan zarlatos lesz, dobjam ki az egesz telefont az akksi miatt?
A masik a kamera. Sokat szoktam fenykepezni meg videozni, es tobb helyen olvastam mar hogy nem tul jol sikerult ez az ultrapixeles dolog, es a 4 megapixelt is sok helyen keveslik. Allitolag kameraban az s4 sokkal jobb.
Harmadik az a menu sor a kijelzo aljan, a htc felirat felett. Lattam nehany teszt videon, hogy az allandoan ott volt, pl. jateknal vagy bongeszonel is, elfoglalva a kijelzo eleg nagy reszet. Ki lehet azt kapcsolni hogy ne legyen allandoan a kepernyon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest