-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy rá lehet-e venni az M7-est, hogy képes legyen ML-en (MirrorLink) keresztül kommunikálni?
Tudom, hogy az M8 és M9 alapból tudja, csak bízom benne, hogy esetleg a lollipop-pal az M7 is megkapta, vagy kompatibilissé tették.
Valaki kutakodott már esetleg a témában?Előre is köszi ha válaszolsz!
doggie -
doggie
aktív tag
Uraim lennétek oly kedvesek és segítenétek picit?
Van egy tőzsdei alkalmazás, amit egészen kit-kat frissítésig tökéletesen tudtam használni (róla van szó), de most nem tudom sehogy rábírni a telefonomat, hogy feltelepítse, mindig a csomagfájl nem lett megfelelően aláírva hibaüzenet kapom. Fórumozgatva hdcp ellenőrzés kikapcsolását ajánlják, de hiába engedtem a fejlesztői menüt, ilyet nem találok benne. Van.-e erre szerintetek más megoldás, vagy valóban frissített valamit a program alkotója és nem sikerült neki? Esetleg ha valaki a hdcp opció elérést megmutatja már az is előrelépés lenne, mert én sajnos nem találom.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
doggie
aktív tag
válasz
spawn21 #6531 üzenetére
Tegnap, elnéztem ezt a beírást, mert ugyan gyári, és három részből is áll (a neve is double dip case), de szerintem nem ugyanarról beszéltünk.
Szerintem spawn21 erre hivatkozott, én meg ezt kaptam ma.
Na nem mintha ez sokkal jobb lenne, nem is illeszkedik a rácsukáshoz a teteje, így csal lafog rajta.
Maradt Akoska, tőle már rendelve atmosphere szilikonkeret.
A lényeg ez sem ajánlott kategória, hiába gyári. :-( -
doggie
aktív tag
válasz
adodaniel #6103 üzenetére
Valóban igazad van. De! Ha már beharangozták a nagyobb érzékelőt és az eddig kamerákkal is egész jó utazós képeket lehetett már csinálni, kicsit bízott az ember benne, hogy ne a >10kg-s fotós motyójával kelljen mindenhova mennie, hanem turista képekre az ezzel készítettek is megfelelőek lesznek.
Sajna egyelőre nem azok. -
doggie
aktív tag
válasz
NandorHUN #6100 üzenetére
Pontosan, ugyanezt fejtegettem én is kicsit lejjebb.
A közeli és makró képekkel tényleg rendben van minden, de a nagylátónak számító táj ill, városképekkel (ahol a fókusznak vagy nagyon távol, vagy szinte végtelenen kéne lenni, azokkal nagyon rosszul bánik.
Kicsit olyan festményszerűen mos. :-( -
-
doggie
aktív tag
válasz
HUTCHDB #6028 üzenetére
Ezzel sajna egyet kell értenem.
2 hete próbálkozom vele, de a nagylátóként használt gyári kamera és a sw is elég gyenge és nem túl jó minőségű képeket is csinál. :-( Ehhez képest még a DHD-m is jobb képeket csinált.
Valóban a közeli és makró felvételekkel nincs baj, de a tájképek, városképek nagyon gyengék.
Nem voltam túl optimista az új érzékelővel kapcsolatban, de sajnos beigazolódni látszik, hogy van még mit javítani a sw-en (remélem nem hw hiba). Egy ici picit mintha a camerazoom jobb képeket csinálna távoli dolgokról, de lehet már csak bemagyarázom magamnak, mivel DHD-n azt használtam nagy megelégedettséggel. Már próbáltam a neten fellelhető tanácsok alapján az utólagos élességet visszavenni, de sokat nem segített. Ha van valakinek ezzel kapcsolatban ötlete, szívesen venném. (camera sw verziója a friss)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged