- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
datomi #22834 üzenetére
Pl eddig az összesnél rendesen leszinkronizálta a képet 4.3 alatt hq-ban, de most csak a kedvenceket (csillagozottakat), a többinél a kis kifoldozott van. Sebaj nem vész, csak kíváncsi voltam.
Másik kíváncsiság, a minap vettem észre verőfényes napsütésben kikapcsolt kijelzőnél, hogy kis kék vízszintes vonalak borítják a kijelzőt. Amit az életbe nem veszel észre máshol, csak ha rátűz a nap egy bizonyos szögben. Erre tudja valaki, hogy mi célt szolgál techonlógiailag?
-
Laca1212
őstag
-
Kiskopika
senior tag
válasz
datomi #15783 üzenetére
Én kerestem egy programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g re vált müködő kijelzőnél pedig vált magától 3g re. Na ilyet nem találtam, de rengeteg akukímélő, és társai vannak amik mind tudják ezt produkálni amit írtál.
Ha esetleg valaki tud automata 2g/3g váltott az össze meg velem kérem!
-
-
g0n21
senior tag
reggel 8 óta 1,5h telefonálás, 7 óra bluetooth kapcsolat (a2dp stereo), 2 óra10p kijelző (30% bright, 25% light, a többi medium), végig 3g, és most van 33%-on, energiatakarékos KIkapcsolva.
A HOX ilyenkor már sikítozott töltőért..., sőt
kérdésre a válasz:
Kernel (Android OS) 28%
Android System 10,5 %
(gsam alapján) -
DEJVID
őstag
Szoftvereseen reméltem is hogy nincs semmi, úgy gondoltam, hogy magára a készülékre nincs-e nyomva semmilyen embléma? Ezt a az alkalmazást lehet törölni ugye?
Loboda: Mondhatom azt az üzletben, hogy nézzünk bele, és nemjó, hozz másikat? Pixeleket mondjuk így nem könnyű ellenőrizni.
-
Szpisti
addikt
Igen, de ha valaki ilyen mobilt szeretne venni és vásárlás előtt olvasgat, - esetleg ebben a fórumban is - akkor szinte csak azt látja, hogy mennyi hibája van, és hogy azon tárgyalnak, hogy ki hogy cseréltesse ki... Plusz jó kis támadási felület a konkurens mobil-tulajoknak (mármint azoknak akik olyan fajták) hogy tovább fikázzák ezt a csodát...
Úgyhogy írjuk ide a hibátlan vásárlásokat, és készülékeket is (sokkal több az ilyen, mint a hibás), hogy ne ejtsük kétségbe a majdani One tulajokat! Szvsz.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest