- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
datomi
tag
Na új érdekesség van a telón.
Nyalóka van már rajta nekem is, de én nem nyomtam a telepítés után FR-t, mert kb. a nyalóka előtt 2 héttel jött vissza szerviből, és akkor volt FR, és nem volt kedvem újrarakni mindent, meg eddig még sohasem csináltam FR-t egyik frissítés után sem.
Eddig nem is volt semmi probléma, ébresztett is
Múlt hét elején kezdte azt a hülyeséget, hogy dupla home gomb tapicskolás után ha belép a futó programok listájába és ott kíhúzkodok mindent, akkor innen már nem tudok kilépni a kezdőképernyőre
Ha home gombot nyomok, akkor átfordul a kijelző képe 90 fokot, aztán elfeketedik, 1-2 másodperc után vissza jön a kép és annyi van kiírva, hogy "Itt láthatók a legutóbbi képernyők".
A vissza gomb hatása is ugyanez, csak ott még hosszabb ideig marad fekete a kijelző
Ha a power rövid nyomásával ki- majd bekapcsolom a kijelzőt, akkor a zárolt képernyő feloldásával ugyanide jutok vissza, magyarul semmit sem tudok csinálni a készülékkel
Teljes ki-bekapcsolás vagy újraindítás után megint jól működik a teló, valamint ma vettem észre, hogy ha ilyen esetben lehúzom a fenti menüsávot és onnan belépek a beállításokba, onnan már a vissza gommbal vissza tudok menni a főképernyőre.
Valaki látott már hasonlót?
Mindenesetre ha lesz időm, akkor nyomok egy FR-t, aztán meglátom, hogy marad-e a jenség ... -
datomi
tag
válasz
BenHans #34379 üzenetére
Toltam neki FR-t szerviz előtt, de hálózat eldobás és az ebből következő vonal megszakadások nem múltak el.
Viszont a szerviz óta (kb. 1 hónapja jött vissza a teló) semmi problémám nincs vele, nyalóka frissítés is megtörtént és azóta FR sem volt, mégis minden oké, még ébreszt is -
datomi
tag
válasz
BenHans #34377 üzenetére
Legutóbb én is hasonlóan jártam.
Reggelre kikapcsolt úgy, hogy egész éjjel töltőn volt.
Be sem tudtam kapcsolni, csak kb. a 20. próbálkozása, és kb 35% volt a töltöttség.
Én elküldtem szervizbe, mert lilult a kamera is.
A szervizben viszont a kameracserén kívül semmit sem csináltak vele, legalábbis a mellékelt szervizlap szerint.
Érdekes módon azóta nincs vele semmi probléma, mindig feltöltődik, nem fagy nem dobja el a hálózatot (ezeket is csinált a korábban). -
datomi
tag
Ma délután viszem vissza a telót a T-hez javításra (lila kamera, véletlenszerű újraindulások, hívásmegszakadások, hálózat eldobálása).
Az lenne a kérdésem, hogy tudja e valamelyikőtök, hogy adnak-e a T-nél cseretelefont a javítás idejére?
Köszi! -
datomi
tag
Lassan 2 éve megvan a teló, de csak tavaly ősszel jött elő a kamera lilásodása.
Gondoltam tavaszig még beadom szervízbe mielőtt lejár a gari.
A szervizeltetést nem kapkodtam el, mert túl sokat nem fotózok vele, úgyhogy a lilásodás annyira nem zavart.
Viszont ma reggel nem tudtam bekapcsolni
Nyomtam a bekapcsoló gombot röviden, hosszan, nagyon hosszan, semmi
Töltőt is csatlakoztattam rá, de nem töltötte.
Kb. a 20-25. próbálkozásra sikerült bekapcsolni, nagyon lassan indult el, de azóta is csinál érdekes dolgokat.
Pl. néha lassú, néha gyors, a wifi ki-be kapcsolása 2-2 percbe telik.
Adatokat szerencsére sikerült lementeni, bár a pc se ismerte fel elsőre
Más is tapasztalt már ilyet?
Nem szívesen válnék meg a telótól, mert nekem ez megfelelő (már amikor jó), és még legalább 1 közös évet terveztem.
Csinálok egy gyári beállítások visszaállítását, aztán majd meglátom ... -
datomi
tag
válasz
Nuada herceg #20400 üzenetére
Kollégám karácsonyra lepte meg magát egy pirossal, nekem a képek alapján tetszett a piros, élőben pedig bitang jól néz ki
-
datomi
tag
válasz
SeatLeon08 #15842 üzenetére
Köszi
Az a barna b@szottul jól néz ki -
datomi
tag
Tudtok ajánlani kipróbált, belecsúsztathatós bőrtokot, aminek puha a belseje?
Korábban vettem a telóra egy flip tokot, aminél egy műanyag "fészekbe" kell belepattintani a telefont, viszont ez a vékony műanyag "fészek" normál használat mellett is eltörött.
Normál használat alatt azt értem, hogy egyszer belepattintottam, és amíg nem tört el, ki sem vettem a telót belőle.
Egyébként ez a szar (mármint a flip tok) csak úgy a zsebemben eltört, nem volt leejtve. -
datomi
tag
Nekem képernyőzár alatt kikapcsol a wifi és a mobilnet is.
Onnan vettem észre, hogy feloldáskor csatlakozott vissza, több alkalommal is.
Ez másnál is előfordful? Lehet ezt állítani valahol?
Fórumban rákerestem (lehet hogy rosszul) de nem találtam semmit. -
datomi
tag
válasz
B@ldrick #4917 üzenetére
Én tegnap reggel 6-kor vettem le a töltőről, azóta volt kb. 10 perc telefonálás, kb. 30 perc képernyőidő, és most 79% van
Igaz nem sokat piszkáltam (ez látszik a használati időkből).
De egyébként ha többet használom is összejön a 4-4,5 óra képernyőidő. Ez jobb eredmény, mint amit a HOX-al el tudtam érni, ott sosem volt több 3 óránál. -
datomi
tag
Kezdem belakni a telót, a hangszórók királyak, a fülesben durva basszus van :-D
-
datomi
tag
Kicsit megnyomkodtam (jobban majd este otthon), nem találtam benne semmi T-set, induláskor sincs T-s logo.
A függőséget nem tudom csekkolni, mert nincs másfajta microsim a közelben. -
datomi
tag
Tegnap reggel rendeltem, kb. fél órája jött az e-mail, hogy a futár ma hozza, eztután kb. 5 perccel már csengetett is a futár, hogy itt a cucc
-
datomi
tag
válasz
penell1234 #3796 üzenetére
Nekem múlt hónapban járt le a hűségem, úgyhogy előfizu hosszabbítással rendeltem.
-
datomi
tag
válasz
ForRedGlory #3493 üzenetére
Csak az a baj, hogy T-nél se híre, se hanva
Telenornál úgy tudom már árlistán is rajta van, Vodánál pedig, hogy hamarosan jön ... -
datomi
tag
válasz
ForRedGlory #2665 üzenetére
Grat a cikkhez, részletes, minden igényt kimerítő írás lett, köszönjük, MA-s teszt elbújhat emellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest