- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok,
Root nélkül hogyan tudnám kideriteni hogy milyen kamera van benne? Mármint most semmi baja de lehet később elojon.Bocsánat csak telefonról írok és köszönöm a válaszokat
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
szegto #36211 üzenetére
Persze publikus : Xiaomi Redmi Note 4G.
Kicsi volt már a kijelző bármennyire is szerettem a telefont csak most majd szokni kell hogy 5.5 " és fele akkora felbontás :/ Igazából csak próba telefon, hogy megtudnám-e szokni ezt a méretet és ha sikerül akkor gyűjtöm a lóvét egy Nexus 6-raHiányozni fog a kamera és a sztereó hangszórók de valamit valamiért
-
Pr3ciSioN
aktív tag
A mai nappal elköszönök
Nemrég vették meg a telómat, ha minden jól megy holnap után itt az utód
Köszönöm mindenki segítségét, legfőképp Ferob segítségét
Sok örömteli pillanatot kívánok a telefonjaitokhoz
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
beloadjoker #36177 üzenetére
garanciális még? mert ha igen akkor rá kell csapni a témobilba az asztalra hogy küldjék vissza mert rossz vagy pedig ne a témobilba adjátok le hanem valamelyik átvevő helyen illetve beszélni kell a HTC-vel telefonon és elmondani a problémádat és így legközelebb mikor leadjátok akkor kiemelten fognak rá ügyelni , hogy biztosan kicseréljék a hangszórót.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Az a baj, hogy már recoveryt sem akarok felszenvedni rá mert ha megint nem működik akkor csak feleslegesen idegesítettem magam vele. Plusz már kicsi is nekem a telefon úgyhogy még el nem viszi valaki addig már nem babrálok vele.
Voltam múlt héten egy gsm boltba és azért nem vették be a telefonomat mert túl jó illetve kevesen ismerik
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36117 üzenetére
Köszi a választ , akkor valamelyik nap majd neki is állok .
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36115 üzenetére
Hmm akkor ezen már a RUU sem segít. S-OFF-ra most nincs pénz sajnos, ingyenes meg jó tudomásom szerint nincs 5.0.2-re. De mikor még 4.4 volt a telón akkor sz.arakodott a recoverykkel mert csak a TWRP 2.6.3.3 volt hajlandó működni ( de az sem mindig ) semmi más. Se sima CWM se a Touch verzió . Régebben találtam XDA-n egy srácot akinek ugyan ez volt a problémája és ott írták EMMC hiba lehet az oka
Hangrögzítőm van és működik is illetve a csengőhang vágó is és a számológép is widgetről
Furcsa dolog ez
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Nightfall75 #36113 üzenetére
Nyitottam igen de a gyári rom van rajta annyi hogy rootolva van. Gyári recovery van rajta és jelez nekem egy 7.19.401.22-es frissítést de ha telepíteném a feléig eljut aztán megáll és piros figyelmeztetés. Ez valószínű a root miatt van. Csak az a furcsa számomra , hogy pár hete ( 1-2 max 3 ) még használtam mindkét alkalmazást s a zseblámpát tegnap előtt a számológépet pedig ma vettem észre.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok.
Az , hogy lehetséges hogy a menüből eltűnt a zseblámpa és a számológép? Beállítások-->Alkalmazások között pedig csak a számológép widgetet találtam meg ami működik widgetről de a menüben nincs benne. Letiltva csak a Dropox , Hangouts illetve a Cloud Print van. Elrejtve sincsenekValakinek valami tippje van?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Használja valaki a Nova Laucher-t? Szeretném beállítani a Sense típusú időjárás widgetet de sehogy nem találom. Ezek szerint csak a Sense Launcher-rel megy?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
várd meg még kiírja hogy 100%-ra feltöltött aztán a tárcsázóba üsd be : *#*#3424#*#* ---> accept ---> more ---> battery test és hagy egy órád és abból kiderül hogy milyen az akksi.
Ti melyik témát használjátok?
Nem tudok dönteni és kíváncsi vagyok Ti melyikeket használjátok
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem Unlocked és S-OFF volt Ferob segítségével visszaállítottam teljesen gyárira és gond nélkül cserélték a kamerát de a mikrofont nem és a hangszórót sem, emiatt visszaküldtem hogy a hangszóró annyira nem is zavar hogy halkabb lett de mikrofon nélkül azért vicces telefonálnom. Másodjára azt írták a munkalapra hogy ők nem tapasztalták a hibát de szoftvert frissítettek és csodával határos módon működik a telefon de úgy kaptam vissza hogy a kijelző elkezdett felválni így harmadjára is ment vissza és kaptam új kijelzőt , új akksit plusz új hangszórókat hangszóró rácsokkal együtt. Hátlapját és a keretét úgy hagyták. A Tempered Glasst ami rajta volt a kijelzőn leszedték és rá ragasztották nekem egy mintás ( értem ezalatt azt hogy körök vannak kivágva a fóliából illetve minták is vannak rajta így mondanom sem kell hogy már nem ragad vissza de a gesztust értékelem).
Szerintem az olyan hibákat ami nem szoftveres eredetű mókolással ( kernel csere és húzod a procid aztán meghal stb ) akkor simán javítják. Az én telefonom is ott volt/van a rendszerükbe.
Azt viszont sajnálom hogy a Sim tálca kiszedő tűmnek lába kélt valahol a nagyvilágban de annyi bajom legyen . Most hagytak benne két fényképet az egyik a szerelő kisasszony volt a másik pedig a munkaállomás ahol javítja a telefonokat -
Pr3ciSioN
aktív tag
Igaz , afölött elsiklottam
Mivel Tampered Relocked ezért megpróbáltam újra kinyitni , ami parancssorból sikerült de még mindig Tampered Relocked. Recovery most TWRP 2.8.0.0 van fenn mivel mást nem enged ( de tényleg nem enged mást még CWM se megy fel ) de ez nem csinál semmit nem reagál a kijelző. Most már ha beakarok lépni recoverybe akkor ki írja hogy Security Warning .Így nem tudom megcsinálni hogy Unlocked + S-ON MaximusHD rom és úgy S-OFF Rumrunner segítségével. Ezelőtt is szívtam vele hogy csak ez az egy recovery ment fel ( de legalább működött), nem tudom mit csinálhatott vele az előző gazdája de szerintem ilyen a mesében sincs hogy csak megy fel.
Ha most nem cserélnek nekem alaplapot akkor jól megszívtam -
Pr3ciSioN
aktív tag
Ezután el kell tüntetni a *** TAMPERED *** flag-et, ha van, valamint zárni kell a bootloader-t, ami ezzel a módszerrel nem *** RELOCKED ***, hanem *** LOCKED *** állapotú lesz.
fastboot reboot
Ha elindult a telefonon levő rendszer, akkor jöhetnek a további parancsok.
adb devices
Csak, hogy meg lehessen bizonyosodni, hogy látja a gép a csatlakoztatott készüléket.
Ha nincs *** TAMPERED *** flag a bootloader-ben, akkor az alábbi rész átugorható és következhet a bootloader zárása.
adb shellecho -ne '\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p7 bs=1 seek=4265988
exit
Ezután újra kell indítani a készüléket bootloader módban, amit vagy kézzel, vagy az alábbi kiadott paranccsal lehet megtenni.
adb reboot-bootloader
Következhet a bootloader zárása.
adb shellecho -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
Ezt hiába csinálom meg parancssorban lehet látni hogy végzett de a telefon még mindig TAMPERED RELOCKED
A telefon S-ON
OS- 7.19.401.2
Gyári kernel de rootolt és az ADBD Insecure telepítve és kipipálva az Enable Insecure ADBD.Előbb futtassam le a legújabb RUU-t és azután próbáljam?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Bdanyy #35628 üzenetére
És tényleg
Nem tudom mi lehet a baj , hogy most trehányabbak egy picit.Ha szerencséd van kapsz egy M8-at.Nekem most csak annyit írt Zsigmond hogy :
A készüléket minél hamarabb vissza kellene küldeni szervízre. Amikor a készüléket beküldte kérem írjon nekem egy válaszlevelet és én továbbítom a fotókat és az eset leírását a szervíz felé, hogy minél gyorsabban és garanciálisan kerüljön az ön által tapasztalt hiba javításra.
Holnap viszem , kíváncsi leszek meddig lesz ott.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Bdanyy #35626 üzenetére
Illesztési hézagos képernyő mindjárt kiesik M7 telefont
Holnap megy vissza harmadjára remélem illedelmes bocsánatkérésük kíséretében legalább új házat kapok
amúgy ez változó , van aki elsőre mást kap van aki sose. Fentebb írta valaki hogy 5 hét után vissza kapta a telefonját de neki is csak cseréltek mindent de telefont nem
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35617 üzenetére
Ha felraksz egy GPE romot akkor olyan lesz mint a Nexus 5 volt. Semmi felesleges app meg widget stb. Vagy felrakhatsz Cyanogen romot is
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35614 üzenetére
Most laggol?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kárátékutyá #35607 üzenetére
Csak a GPE variánsra ,amelyiken Sense van arra nem. Legalábbis jó tudomásom szerint.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Úgy megcsinálták a telefonom hogy mindjárt kiesik a kijelző a jobb felső sarokban már elkezdett felválni
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Bdanyy #35562 üzenetére
Én tegnap kaptam vissza és összeragasztóztak mindent még a hangerő gombot is , az usb csatinál is lehet látni hogy valamennyi "lefolyt" illetve a bekapcsoló gombnál is lehet látni elég szépen, vagyis csak lehetett mert megtakarítottam ezeket de a hangszóró műanyagnak a fém színű részéré is kentek a ragasztóból plusz a sim kiszedő tűmet is elherdálták valahova
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #35525 üzenetére
Én meg pont azért azért szerettem mert olyan színes sz.r volt
imádtam hogy amikor feloldottam a telefon bejöttek a teljes képernyős animációk ( az esőset nagyon szerettem mikor bekapcsolt az ablaktörlő is
, de a havazás is nagyon szép volt ) . Mennyi embernek vagánykodtam
Nekem már nagyon letisztult lett én pont a csicsa miatt szerettem , kár hogy nem lehet valahogyan portolni
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Tiger. #35491 üzenetére
Az InterGSM jó tudomásom szerint hivatalos partner/átvevő központ(már ha lehet annak nevezni) . Plusz Budaörs telemax nekem egyenlő Tiszaújváros-Budapest vonat oda vissza nagyjából 8 ezer plusz Budapest-Budaörs szóval kb összesen 10 ezerből jönnék ki még Miskolcot megjártam oda vissza 2 ezerből mekizéssel meg fagyival.Sajnos nincs 20 ezrem volt arra h megjárjam Tiszaúj Budaörs ami most már 40 ezer lenne
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Steve1207 #35487 üzenetére
Először április 17 volt a leadás dátuma - kamera lilul , hangszórók halkabbak lettek , mikrofon nem működik.
Április 28 jött az sms hogy mehetek érte másnap mentem is. A bolt előtt leültem egy padra bekapcsoltam és szépen beállítottam a telefont.Közben szétsült a kezem , néha le is kellett raknom a padra mert nem tudtam kézben tartani.Amint végzett elindítottam a hangjegyzetet , nem csinált semmit így telefonáltam. Semmit nem hallottak belőle így mentem is vissza hogy a mikrofon továbbra sem jó.Felhívott a boltban dolgozó hölgy és ő is mondta hogy semmi nem hallatszik. Április 29 az ismételt leadás napja - idézem a munkalapról mikrofon nem szól most jött vissza szervizből , melegszik a készülék (ezt megmutattam a hölgynek is azért is lett ráírva ). Azóta várok és még mindig csak azt mondják hogy javítás alatt .Ezért kérdezem.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Akinek cserélték a telefonját más típusúra ( M8,One Max) , annak mennyi ideig volt az M7 szervizben? -
Pr3ciSioN
aktív tag
Nekem ilyen tokom van igaz én kb 400 forintért jutottam hozzá licitesen
munkám miatt miatt muszáj volt mert mindig koszos volt a kezem ( műanyag színezék , korom stb ) és sajnos befogta a telefont is
nedves ronggyal letudtam törölni de nem akartam minden nap meló után mindig azzal szórakozni. Most már az a furcsa hogy ha nincs rajta annyira megszoktam
plusz nem érzem annyira mikor melegszik a telefon
Meg van rajta egy 600 forintos Tempered Glass és az is teszi a dolgát szó nélkül
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Tegnap jött vissza szervizből a telefonom.Kamera lilul , mikrofon nem működik , hangszóró halkabb lett. A kamerát kicserélték de azon kívül semmit.A mikrofon ugyan úgy nem működött ( még jó hogy nem indultam haza hanem bent az üzletbe kipróbáltuk ) , plusz olyan vastagon bekenték azzal a fehér ragasztóval , hogy volt olyan hely a tetején , hogy még ki is lógott belőle ( hézagból ahova a ragasztót kenték).Mondom megpróbálom óvatosan lecsippenteni erre kijött végig a ragasztó. Most várhatok megint másfél hetet hogy vajon sikerül-e megcsinálniuk vagy sem.Plusz elkezdett úgy melegedni mint még soha
Boltban gyorsan nekiálltam bekapcsolás után visszaköltözni, de nem tudtam a kezemben tartani a telefont mert annyira melegedett.Mikor oda adtam a csajnak még Ő is meglepődött. Plusz a tartalék telefon is tegnap adta meg magát miért is ne
Bocs a kép minőségért de már csak a végső tartalék van ami egy Sony Ericsson txt pro
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #35186 üzenetére
Néha van már tapasztaltam
De lehet csak véletlen volt
madgie Miért nem akarok?
Az a baj hogy már kicsi a kijelző
Badboys nem tudom hogy a kamerán kívül cserélnek-e valamit de ha már csak a házat cserélik az is jó mert a sarkai kopottak ( vagyis az előző tulaj jó párszor kavicshoz bszta -.-" )
madgie a másik kiszemelt a Meizu MX4 Pro
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Sienthe #35182 üzenetére
Miskolcon az InterGSM-ben , annyi hogy a szőke csajszi szeme előtt nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását. Ferob segítségével állítottam vissza teljesen gyári állapotára de az előző tulaj valószínűleg HTCDEV-en nyitotta így írtam a HTC-nek hogy lilul a kamerám és leadhatom-e szervizbe. Visszaküldték hogy augusztus 28-ig garanciális így leadhatom. Bementem mondtam a csajnak hogy szeretném leadni , kérdezte mi a baja , mondtam hogy lilul a kamera , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , két hangszó halkabb lett. Csatlakozó ,Előlap , Hangszóró rész , Hátlap , Mikrofon , Sarkok : Kopott ,karcos. Ezt ráírta annak ellenére hogy pl az előlapon egy deka karc sem volt csak a tempered glass volt karcos
Azt mondták másfél hét kb . Most várok
Ha isten szeret egy M8-at kapok vissza , ha nem akkor meg gyűjtök még egy kicsit a OnePlus One -hoz
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Köszönöm az infókat , akkor reménykedem , hogy jobban fog majd működni ha visszakapom
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
darál0w #35143 üzenetére
Nálam is , csak nekem még pluszba 2-nél több alkalmazással nem működik a multitasking
akármit csinálok mindig mindent újra indít
KitKatnél ment egyszerre vagy 8 alkalmazás amit reggel abba hagytam este onnan folytattam. Lollinál viszont ha megnyitok egy böngészőt meg egy kisebb játékot pl ezt akkor ha lépek egyikből a másikba akkor már mindkettőt újra tölti. Ha majd most visszajön szervizből kíváncsi leszek hogy hogy kapom vissza... KK vagy Lolli
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Kamera lilulás , alsó ( fő ) mikrofon nem működik , melegszik ( de szó szerint rohadtul... van rajta egy kb 5mm -es műanyag tok, de néha még így is süt a telefon) , nagyon gyorsan merül , de a merülés nem lett ráírva a munkalapra mert itthon hagytam a töltőt ( siettem a buszhoz így is majdnem lekéstem ) és azt mondta a csajszika hogy így nem érdemes.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Ma adtam le a telefonom a miskolci InterGSM-ben és azt mondták kb 1.5 hét mire vissza jön. Van esetleg egy olyan oldal ahol nyomon lehet követni hogy tart/mit csináltak vele? -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Kiskopika #34970 üzenetére
Én úgy tudom ( bár lehet rosszul) , hogy belehet úgy is "tanítani" hogy 3x egymás után azt mondod hogy : Hey Google vagy Ok Google akkor is működik.
Ferob jövő héten adom le szervizbe a telefonomat ( kamera lilulás meg mikrofon ) de mostanában iszonyatosan melegszik meg egyre rosszabb az akksija és ha én ezt is feltüntetem akkor a beépített teszttel ellenőrzik? Service code --> Battery test ? mert azzal 1 óra alatt "csak
" 71 % -ra esett a töltöttsége.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34746 üzenetére
Nekem kb 2 napja kezdte el azt hogy pl : megy a böngésző , a zene meg a BBM . Elindítom a zenét ( lolli óta már azt is csak 2-3 másodperc múlva indítja el miután rányomtam sőt ha csak számot váltok arra is kell kb 1-2 másodpercet várni KK alatt egyből indult , gyári zenelejátszó) , böngészőben (gyári) olvasok valamit ( csupán egy oldal megnyitva) kapok üzit , megnézem aztán vissza böngésző , kb 3 másodpercig befagy a kép aztán újra tölti az oldalt. Próbáltam alkalmazás váltóval próbáltam úgy is hogy házikó és főképernyőről de akkor is ugyan ez. Szabad ram általában 1 giga. Kezd már kicsit idegesíteni
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Mindenki fél az elalvástól , de akkor miért nem töltötök le egy ébresztő óra alkalmazást?
Én inkább letöltöttem egyet és az ébresztett.Az a 16 mega ide vagy oda.... Bocsi hogy ez kijött belőlem csak napok mindenki ettől retteg hogy elalszik , de vagy tényleg nem jutott ez eszetekbe vagy csak a sorsot kisértitek?
Bocs főnök hogy késtem , de most fríssítettem Lollipop-ra és nem ébresztett a telefon
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
TheProb #34235 üzenetére
Én mondtam neki hogy vegyen olyat mint az enyém , azt mondta hogy arra most nincs pénze meg kicsi a kijelző. Megmondtam neki hogy a szó legszorosabb értelmében sz.pni fog vele , erre csak annyit mondott hogy zenéz hallgatni meg telefonálni jó illetve ha valamit hirtelen fényképezni kell. Nem voltam suttyó segítettem beállítani ( bár párszor földhöz vágtam volna ) addig oda adtam neki nyomkodjam az enyémet , hát nem akarta vissza adni
Ha majd valami baja lesz segítek neki ha tudtok de úgy érzem el kell raknom az árát tartalékba ha
földhöz vágnámvéletlen kicsúszna a kezemből -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
TheProb #34233 üzenetére
Akkor csak nem tudok olvasni
Nem tudom milyen hardver van benne de : 5 másodperc mire megnyitja a kamerát , a kamerában még autofocus sincs ellenben 4k-ban tud videózni ami 640x480 , menü megnyitása is kb 2-3 másodperc de volt hogy 3x kellett rányomni hogy felfogjon akármit is.Tudom hogy a legtöbb klónba legalább összekapják magukat a gyártók de ennél nem jött össze
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #34230 üzenetére
Az amúgy a menü lenne?
mert egyik kollégám jó múltkorába jött hogy segítsek neki beállítani a telefonját , mondom rendbe. (első androidos telója) Látom kibont egy S5-ös dobozt , egyből kérdeztem hogy mennyiért vette.Közölte hogy 35 ezerért , kérdeztem tőle , hogy kamionról esett le? Elkezdi mondhatjuk úgyis. Hát mondom akkor hozzál vagy kettőt nekem is mást nem egy kis pénzt csinálok belőle. Erre mikor bekapcsolom nagyobb betűkkel írta ki hogy : MEDIATEK mint amekkora a kijelző itt már lesett h hamisítvány
De ezek olyan jól lemásolták a rendszert hogy még az ujjlenyomat olvasót is beletették , de ez még hagyján mert a festékbe mártott kesztyűvel is tökéletesen fellehetett oldani a kijelzőt
nah mindegy a lényeg h nála láttam ilyet a kijelzőn és ha rányomtam akkor 4 alkalmazásnak a " gyorsindítója volt"
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Aki már mókolta a telefont. Az mitől lehet hogy ha be van kapcsolva (normál mód) a telefon az ADB tökéletesen felfogja de amint kiadom a parancsot hogy adb reboot-bootloader a telefon újra indul de a gép már nem látja hiába adb kill-server aztán adb start-server az el is indul de a telefont már nem látja. Driverek fent vannak mert firmware-t már frissítettem.Át dugtam már másik usb portba ( nem előlapit használok hanem alaplapit) kernel gyári de ADBD Insecure telepítve és az Enable insecure ADBD be van pipálva.Lassan a türelmem is elfogy hogy mi a franc kínja van mert mikor firmware-t frissítettem meg egyből működött
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akinek Lolli van a telefonján az megtudná nekem nézni hogy lezárt képernyőnél a zene vezérlésnél csak a Lejátszás/Szünet és a Következő van?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Van valakinek gyári rootolt rom custom recovery-vel? mert nekem TWRP 2.6.3.3 van és hibát ír telepítésnél. De legalább 15 perc alatt leszedte
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
no more #33844 üzenetére
Nekem tetszik az is amit te linkeltél ( kivéve az ujjlenyomat olvasós/home gomb-os vagy nem tudom mi az mert ez így már eléggé samsungos
) De tetszik az is amit Sh4rk linkelt főleg az ezüst arany
de úgy látom az csak nekem tetszik
Igen nagy a hype csak nehogy fordítva süljön el
ezt úgy értem hogy pl a HTC "nem sokat" marketingelt és ahogy észre veszem annyira hülyék az emberek hogy amit ők kitalálnak hogy majd benne lesz és mikor megjelenik nincs benne akkor értelemszerűen ki a világi sz.r?
holott "semmit" nem mondtak a készülékkel kapcsolatba... mindegy is mindjárt március 1 aztán kiderül hogy hogy néz ki
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor azért nem ment annyira a Mortal Kombat mert akkora pofont kaptam hogy megszédültem
ha van még ahonnan ez jött akkor le sem írom a véleményem
Sajnos mindenkinek nem lehet megfelelni ízlés terén mert pl nekem is nagyon tetszett az M8 de valahol az M7-hez képest "csúnyácskábbnak" gondoltam. Én csak azt nem szeretem a HTC-ben hogy szeretnek ők újítani de azt hamar el is felejtik (kivétel az UP kamera illetve hál' istennek a BoomSound ). Itt van például a Duo Camera. Nem értem azt is miért nem lehetett volna tovább vinni az M9-be
Vagy még például a Hero-ban imádtam alul a törést.Azt is csak egy telefonba vitték tovább a Legendbe. Nem rinyálok tovább mert felesleges is , lényeg a lényeg kérek még egy pofont mert nekem akkor is nagyon tetszik
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Akkor kérek egy virtuális pofont de ez nekem az M7/M8-nál is jobban tetszik
Képek alapján az ezüst/arany
( bár lehet csak a szemem rossz és az nem arany szín akarna lenni
) de a valóságban lehet a sötétszürke tetszene jobban
Ha biztosabb lenne a melóhelyem egyből rohannék az első nap és hoznék is ki egyet
Utoljára telefon ami ennyire tetszett az az M7 volt
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Azt csak azért említettem meg hogy használtan vetten mert mikor írtam nekik akkor leírtam hogy használtan vettem és nincs gari papírom és vajon így is leadhatom-e szervizeltetni.Köszönöm az infót akkor hétfőn telefonálok a Telemaxnak hogy a héten elküldöm nekik postán a telefont ( mire felmegyek Budaörs meg vissza cirka 10 ezrembe kerülne
) és akkor hétfőn vagy kedden neki is látok a visszaállításnak.
-
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon hülye kérdés
A mikrofont csak szétszedéssel lehet kitakarítani? mert ma telefonáltam volna és nem halottak semmit, egyből próbáltam a hangrögzítőt de az sem csinál semmit , csak ha közvetlen közelről fújok bele a mikrofonba akkor is csak halkabb "recsegés/sistergés" hallatszik. "Hétvége" van meg vidéki vagyok szóval még szervizbe se tudom leadniTényleg a szervíz az ugye a Telemax? Írtam a HTC-nek és kiderült hogy még augusztusig garis. Lila kamera , most már mikrofon , melegedés ( elég ha csak a Bubble Blast 2 -vel játszom 3 percet már süt a telefon), akksi kezd haldoklani , meg még pluszba fél percenként megy el a térerő meg jön vissza
lemegy egy csíkra majd vissza 5 csíkra és ezt panelba , szabadban , munkahelyen szóval mindenhol ezt csinálja. Gyári rom legutolsó OTA frissítéssel. Szerintetek nézik majd hogy S-OFF illetve hogy Unlocked?
-
Pr3ciSioN
aktív tag
És nekünk már nem lesz új Sense csak max M8 portból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest