- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
I-S-T-I
tag
köszönöm a segítséget ferob és HUTCHDB!
tegnap már felraktam egy Android_Revolution_HD romot, mert a gyárit nem sikerült rootolnom.
Akkor sajnos nem jöttem rá, hogy az adb shell parancsot recoveryből kell használni
(nem meglepő módon bootolt állapotban nem működött
)
De ma sikerült megcsinálni, (igaz a régebbi exe-s RUU-t raktam fel (az újat nem tudtam kicsomagolni))
És a bootloader zárás és S-ON is sikerült
Már csak abban kell bíznom, hogy papírok nélkül is beveszik a szervizben
-
I-S-T-I
tag
Üdv!
Van egy S-OFF, unlocked M7-em aminek az érintőpanelja egy sávban nem működik. Elvileg van rá még garancia (nem htcdeven nyitottam anno) ezért megszeretném csináltatni, amihez zárnom kellene a telefont és S-ON-olni. Meg is találtam ferob leírását, de ahhoz rootolt telefon szükséges az én telefonomon pedig gyári rendszer van (bootloader is gyári).
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudnám a legegyszerűbben rootolni, vagy a gyári állapot visszaállításához -gyári rendszer esetén- van más -rootmentes- módszer is?
Köszi a segítséget: Isti
Edit: Bootloaderről kép:
-
I-S-T-I
tag
válasz
TheProb #34088 üzenetére
Nálam T-mobile. Szerintem ez nem szopás, vagyis az, de általános. Arrafelé alapból gyenge a térerő, és szerintem a vagonok árnyékolása se segít a dolgon. (nemcsak nálam ilyen, több utasnál is észrevettem, hogy megszakadt a telefon beszélgetés közben random telefonnal is.)
-
-
I-S-T-I
tag
Lollipop előtt is is kiírta a lezárási képernyőn töltés közben, hogy még hány perc/óra van hátra a teljes feltöltésig, vagy ez új feature?
-
I-S-T-I
tag
válasz
kirkri #33702 üzenetére
Tavaly kb. ilyenkor cserélték ki a One X-emet egy One M7-re. Akkor rákérdeztem a garanciára és azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy 1 év garancia van az cserélt telefonra. Aztán pár hónap után kíváncsiságból IMEI alapján megérdeklődtem a HTC ügyfélszolgálatán, hogy mennyi garancia van a telefonra és ott 2 évet mondtak. Úgyhogy szerintem ők maguk sem tudják, hogy mennyi garanciát vállalnak a cserélt telefonokra.
De én most azért bízok abban a 2 évben.
-
I-S-T-I
tag
Nekem 2014 elején cserélték a HOX-om egy M7-re. Akkor azt mondta a HTC-s ügyintéző, hogy egy év garancia van a telefonra.
Kíváncsiságból nyáron felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy imei alapján meddig érvényes a garanciám és ott 2016-os dátumot mondott, tehát 2 év garanciát.
Szóval szerintem ők sem igazán tudják, vagy ha nem derül ki, hogy cserélt a telefon akkor 2 év, ha kiderül, akkor 1. Eddig nem kellett szervizbe küldeni a telefont, szóval nem tudom, hogy ténylegesen mi történne.
Bár a bekapcsoló gombnál el van repedve a keret, meg a Boomsound is halkabbnak tűnik (de ugye ez lehet a rossz memóriám vagy a frissítések következménye).
-
I-S-T-I
tag
válasz
s3nsitivity #29590 üzenetére
Nekem 4.3-ról simán frissített anno a teló OTA-n úgy, hogy S-OFF és unlocked bootloaderem volt, de gyári recovery, szóval szerintem nem az a hiba. (Talán az S-OFF + relocked-ot nem szereti?)
Szerk: Most jutott eszembe, hogy türelmetlen voltam, ezért leszedtem netről az ota frissítést és úgy frissítettem.
-
I-S-T-I
tag
válasz
Loboda #27970 üzenetére
Én is kaptam anno 25 GB dropboxot One X-hoz, most rinyál is, hogy le fog járni... Amikor kicserélték M7-re februárban akkor azon csináltam egy új dropboxot másik emaillel és arra is megkaptam a 25 GB-ot az M7-hez.
Szerencsére én még régebben kaptam sulihoz is 25 GB tárhelyet (Great Space Race) úgyhogy csökkenni fog, de nem 3 gb-ra...
-
I-S-T-I
tag
10 mp körül: 4MP 2μm Pixel Camera csak nem Ultrapixel?
Leafnshit: Általában Chrome, ha kell flash akkor Dolphin
-
I-S-T-I
tag
Üdv! Ma kaptam egy új One-t a HTC-től (HOX-ot cserélték garanciában) és szerencsére 4.3 volt rajta, ezért azonnal S-OFF-oltam is temproot/firewater kombóval
De most nem szeretnék vele több dolgot csinálni, szóval ha visszazárom a bootloadert, akkor ugye frissíthetem nyugodtan gyári 4.4-re, később S-OFF miatt nyitható lesz a bootloader htcdev nélkül is?
És ugye vissza is tudom majd állítani gyári állapotra (S-ON, locked) is 4.4 alatt is, ha esetleg gariztatni kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy ruhás topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- Brave
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged