Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sántha Lajos
aktív tag
Előző hozzászólásom már nem aktuális , vettem egy Honor 200 pro-t .Ez a 200 -as meg felkerül majd hardver apóra 65000-70 000 Ft körül gondoltam az eladási árat . (fél év Alza gari van még rá , ha valakit érdekel írjon rám . (és elnézést , tudom hogy nem itt a helye ezeknek a mondatoknak , ennyi még talán belefér) .
-
atosan
veterán
válasz
Sántha Lajos
üzenetére
Azt hiszem 30 felett kezd az AI dolgozni.
-
Sántha Lajos
aktív tag
Sziasztok. Ez a Ai felskálázás csak nálam nem működik? Készítek egy képet 15 vagy mondjuk 20-szoros nyagyítással, ami persze nem túl szép, de konkrétan semmit se csinál a telefon a képpel.
-
Az akku általános állapotát és a belement ciklusok számát meg lehet nézni gyárilag valahol?
Nem találom. -
Zeth
tag
válasz
veebrave
üzenetére
Az AdGuard nekem is eszembe jutott. De szerencsére nekem olyan gondok nincsenek mint neked sajnos.
Amúgy az enyém egy Honor 400-as. Technikailag ugyan az a két telefon, de nem laggol. Amikor feletted a MagicOS 10-et gyári beállítások visszaállítását csináltál? Mert nekem ez alapértelmezett minden fő verzió frissítésnél. -
Nekem telekomos céges telefon.
Ha beállítom az AdGuard DNS-ét, az eltünteti.
Viszont az időjárás app más gondot is okoz, sokszor kapok olyan üzenetet, hogy bluetooth eszközöket keres a háttérben, emiatt sokat fogyaszt.
Nem jöttem meg rá, hogy ezzel mit lehetne kezdeni.Illetve nálam azért laggok, fagyások előfordulnak a MagicUI 10-re való frissítést követően.
Remélem majd egy frissítés rendbe teszi...
-
Zeth
tag
válasz
veebrave
üzenetére
Szia!
Én a Honor 400-as topikba írtam erről a problémáról, és szerencsére a többieknek nem jött elő ez a hirdetéses mizéria. Te meg tudtad oldani valahogy? Én már azon is gondolkodtam hogy netán a független telefonok kapják meg ezt a "jóságot". Mert ötletem sincs hogy az egyik embernek van a másiknak meg nincs.
Ja, és múlt héten meg kő kemény 1 óráig nem volt hirdetés az appban. És utána megint vissza jött -
Időjárás app hirdetés...
-
atosan
veterán
Csak úgy rányomtam frissítéseknél a próbaverzióra. Erre ez jött:
-
atosan
veterán
Sziasztok!
Nálatok jól működik a google tárcsázó? Az a bajom vele, hogy hiába állítom vízszintes csúsztatásra a hívás fogadását, folyamatosan egy koppintáson van. Ugyan ezen verzió más telefonon úgy működik ahogy be van állítva. -
kirusz1
őstag
Ki milyen fóliát használ ami bevált?
A gyári kezd felválni -
wolf88
aktív tag
Sziasztok! Kollégám szeretne a fiának venni egy vezeték nélküli töltőt. A gyereknek ilyen telefonja van. A kérdés az lenne,hogy ez megfelelő hozzá?
[link]
Illetve a Huawei FreeBuds 7i füles jó a telefonhoz?Köszi szépen -
-
fripi9608
csendes tag
Sziasztok!
Különös problémába kerültem a telefonnal:
Reggel egyszercsak elment a Telekom térerőm, és azóta sem tudok Telekom hálózatra csatlakozni... Asszony yettel SIM kártyájával hibátlan, ismerős szlovák simjével is jó, azonban az ő Telekomos kártyájával sem jó a hálózat.
Életemben nem jártam még így
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Vettem a páromnak egy Honor 200-at. Olyan probléma van a telefonnal, hogy wifin kapcsolódik a hálózathoz teljesen random kiírja, hogy "jelenleg offline állapotban vagy", majd ezután kb 5-10mp. után "helyreállt" az internet kapcsolatod felirat jelenik meg. És ez a munkahelyén, illetve az otthoni wifin keresztül is jelentkezett. Van esetleg ötlet, hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm
-
kirusz1
őstag
válasz
Localmatador
üzenetére
33w az ugrenem lehet érdemes lenne venni nagyobb adaptert esetleg erre lenne ötleted?
Vettem egy Jack to type C átalakitot a kocsiba conection boxomhoz sajnos azt írja a telefon a csatlakoztatott headset nem támogatott.szintén ugren átalakító. -
kirusz1
őstag
válasz
Demokatona
üzenetére
Ha aktuális kereslek
-
kirusz1
őstag
válasz
Demokatona
üzenetére
Nem pesten lakok megvárom mit mutat az ugren meg van 33w xiaomi adapterem is.mi lenne mennyiért?
-
kirusz1
őstag
Hello.uton a telo.érdemes venni 100w gyári adaptert? ha igen lenne megbizható link ahol eredetit árulnak akár 67w.köszi
-
razor0212
csendes tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Tegnap megvettem a Honor 200at , 90e ft-ért szerintem nem volt rossz vétel, amiket felsoroltál azoktól jobb, én egy Samsung galaxy A52 s 5g-ről váltottam, és eddig minden pozitív , talán a csúszós ház nem tetszett elsőre de egy tok megoldja.
-
Attila84pecs
csendes tag
válasz
Hurrikánes
üzenetére
Előtte 5 évig használtam egy Nokia 7 Plus-t. Attól ez nagy előrelépés volt nekem, könnyem megszoktam a jót.
Nova launcherrel kezdtem használni, de most, hogy "megszűnt", az alap honor launchert használom pár napja, szokni kell, de minden kézre áll és jól testreszabható. -
Hurrikánes
lelkes újonc
válasz
Attila84pecs
üzenetére
Nem tudom mit használtál előtte. Könnyű volt átszokni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest