- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Én múlt hét hétfőn adtam be és olyan jövő hét közepére várható, tehát 2,5 hét minimum meglessz, lehet hogy még csúszik is. De neked lehet hogy szerencséd lesz és 2 hét alatt is megcsinálják. Egyébként nagyon bosszantó, hogy ennyit kell várni, ráadásul én gsm-be vittem vissza, ezért az állapotát sem tudom lekérdezni, csak a gsm-től kérdezősködni, hogy mikor lesz már kész.
-
baani59
aktív tag
Ha szar a töltő az egész telót el sz@rhatod vele.
Vettem egy hasonlót, de nem mertem a One-t rádugni - egy másik telóval próbáltam ki. Kb. 5 perc után egy nagy durranás és el szállt, szerencsére csak a töltő. Szétszedtem - én még ilyen primitív megoldást nem láttam, semmilyen védelem nem volt benne (túláram, túlfesz, fordított polaritás ellen) - csak a legegyszerűbb tranzisztoros feszültség átalakító áramkör.
Hiába van rajta, hogy HTC....
-
-
Koris
aktív tag
-
vasii
senior tag
Tenyleg nincs ilyen app? Szomoru..
Pedig ilyet akarok csinálni, nfc matrica az asztalra, csak lerakom a telefont és mehet a mozi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest