-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
Steve1207 #23940 üzenetére
Én nyitottam htcdev-en és rá 4 napra tönkrement a telefon, most gariban van, és ha nem full alaplapcserés, akkor beszívom, mert lesz egy elég drága téglám. Jó kérdés, hogy meg fogom-e bánni, mert szeretek mókolni a telókkal, root alapfunkció tölt be, de egy 90 rugós bukásnak sehogyse örülnék. A tanulság mindenesetre meglesz: veszek inkább samsung galaxy s4-et és nincs para a garival és a root is meglesz a telóra!
-
Overmax-X
csendes tag
És ez segít is valamit?
Vagy csak valami tréfa akar lenni?
Amúgy nem ér semmit
Ma voltam a Telekom szervízben és elküldtek, mert nem vittem magammal a teló gyári töltöjét. Bakker...lol...holnap megyek vissza vele ismét, bár nem tudom, hogy a telekomnak miért fontos a gyári töltő, azt meg végképp nem értem, hogy nekik hogyhogy nincs belőle?? Na mindegy. Ez a telefon szerintem meghalt, és nem az akku kalibrálással van gond, mert már minden opciót kipróbáltam amit találtam neten, de semmi sem változott. A telefon továbbra sem akar életjelet mutatni
-
Overmax-X
csendes tag
válasz
enginev3.0 #23834 üzenetére
Nem semmi. Töltés led sincsen, semmit nem csinál. Akku nem merülhetett le fullra, mert mikor restartot nyomtam rajta, még 40% fölött volt az akku. Az probléma ha a telón unlocked, s-off, supercid volt? Ha alaplapcserés, akkor gondolom nem fog feltűnni
-
Overmax-X
csendes tag
Bakker, meghalt a mobilom. Nyomtam egy újraindítást és azóta semmi életjelet nem mutat
Mint egy darab kőHiába nyomom sokáig a bekapcs gombot, vagy a bekapcs+hangerő le gombot, hiába dugom töltőre, se kép, se hang, se led se semmi
Bakker, vihetem be gariba
-
Overmax-X
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérezni, hogy ha htcdev.com-ról le lett kérve az ime-re az unlock.bin, de az unlock végül nem lett megcsinálva a telefonra, és az tönkrement, garanciáztatni le lehet? Telekomos telóról lenne szó.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- Óra topik
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged