Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #17264 üzenetére
Milyen fix jön?
Csak a kamerára?
Vagy megoldják ezt a merülés dolgot is?Későbbi kommentekre válasz, hozzászólás:
A benchmarkokon mindenki csal, nem csak a Samsung.
Ugyan úgy a HTC is. De hát az senkit nem zavar, mert az is 1 "valós" eredmény,
azt is a telefon tudja. Csak 1 kicsit olyankor meg van boostolva a chipset, automatikusan
feljebb húzza az órajeleket, ha érzékeli hogy teszt van.A rendszer laggolás meg valóban nem csak az erős hardvertől függ.
A jól optimalizáltság a lényeg. Ki mennyi időt és pénzt fordít rá, hogy jól fusson az adott
android az adott készüléken.
Lehet, hogy az S4 a snapdragon 800-al is laggolni, akadozni fog.
A HTC meg már a 600-al sem.
Itt is látszik, hogy ki mennyire próbált tömegcuccokat készíteni a népnek, ahol csak a
paraméterek számítanak, hogy mi van benne,
meg hogy ki mennyire próbált összehozni 1 prémium terméket, ami minden téren toppon van.
(na jó a kamerát elbacták... pedig nekem 1 telefonban az az 1ik legfontosabb, de hát a többi kárpótol érte.. ) -
-
Kiskopika
senior tag
válasz
hurrikan #16981 üzenetére
Hurikán, olvastam facebookon, hogy nem hallottál még a szerviz kritikán aluli munkájáról. Sajnos én is az áldozatok közé tartozom, jelenleg a 3 kört futja a cseheknél, kamera hibával indult (lilult, és sötétbe fehér négyzetrács jelentkezett a képen) Elsőnek cserélték a kijelzőt, hangszórót, aksit Erdemény, kiállt a kijelző a helyéről, az oldalát összekenték ragasztóval, és a kamera továbbra is szar. Másodszorra, rom frissítés. Természetesen minden más maradt a régi. Most várom, hogy visszatérjen elvileg most kamera, és alaplap csere volt. Ha vissza ért jelzem milyen.
Ezen felül már felvettem a kapcsolatot a HTC vel akik közölték, hogy telefonon visszahívnak, természetesen azóta is hívnak. -
kirkri
addikt
válasz
hurrikan #16925 üzenetére
Ez nem bolt függő.
Az ázsiai modellt nem szervizelik az európai hivatalos HTC szervizben.Az más kérdés, hogy előfordul olyan bolt, ahol EU készüléket árulnak bolti garanciával, arra akár lehet gyári garancia is, de sajnos ez sem jellemző.
#16922) zola-: Az EU-ban vásárolt 801n (európai változat) telefonokat hivatalosan szervizelik, csak a számla kell hozzá.
-
-
Greg-77
aktív tag
válasz
hurrikan #16895 üzenetére
Valamit félreértettél a %-os kijelzést azért írtam, mert abból pontosabban látnám, hogy mennyit merül nem azért, mert az meríti! A fent említett szolgáltatások java része megy most is. Nekem valóban nem bír 24-órát talán hétvégeken igen. De minek is kell annak egy ilyen készülék aki nem használja ki?
Ha viszont használod kizárt, hogy egy napot elműködjön töltés nélkül!
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16889 üzenetére
Újraindítva pl azóta nem is volt.
Mikor beállítgattam meg kikapcsoltam a Google állandó GPS és Wifi elérést, meg töröltem az APN-ből az MMS beállításokat restartoltam. Ez volt 5napja azóta nagyon jó az üzemidő restart pedig nem volt. És alvó állapotban szinte nulla a fogyasztás, jelenleg is mindössze 1%-ot merült éjjel 11-től reggel 7-ig.
4.2.2 alatt volt hogy 72napot ment leállítás nélkül, még olyankor sem szívta. Nem lesz itt gond, csak ez a Google cucc kavart be, amit ugye javított a Google 4.3.1-ben, csak mi épp nem azt kaptuk.The Nuke:
"Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam."Igen, ez is egy 4.3-as bug volt. Nexusokon, meg mindenhol.
És ami érdekes unokatesóm S4-én ugyan úgy meg kellett csinálni ezeket, ráadásul a Samuban több bug lett.
Csak egyet nem értek, és persze nem bántani akarom a HTC-t, mert elégedett vagyok minden tekintetben velük, (vas, szoftver, szerviz, frissítések) de a Google a 4.3 ezen bugjait 2héten belül javította a 4.3.1-ben, akkor miért nem 4.3.1-et kaptunk a frissítésben. Kétlem hogy ezt a pár bugfixet olyan sokáig tartott volna beletenni. Nade jó, nincs ezzel baj. Nehogy bárki is azt hidje hogy az iOS hibátlan ott is volt bőven bug amit azóta lassan foltozgatnak. Meg a telefonjaik sem bírnak többet egy szemmel sem. Legfeljebb annyi, hogy mivel zárt rendszer, kevesebb odafigyelést igényel. -
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16881 üzenetére
Hurrikan, a napi újraindítást nevetségesnek tartom, mint azt írtam, 170-ért ne indítgattasson újra, amíg a 130 ezres Desire soha nem igényelte.
A location menüben ha csak az első van bepipálva, akkor nem merül annyira tény, viszont akkor az időjárás kiírja, hogy nem tudja hol vagyok, ha maps-ben kérem a saját helyem, nem tudja, satöbbi.
Pedig az első pipa csak annyi, hogy cella adatból nagyjából következtessen.
A második, a gps nincs kipipálva, a harmadik, hogy akkor is küldjön, amikor nem használom, nincs.
A negyedik, hogy wifit szkenneljen akkor is, ha ki van kapcsolva, az sincs.Ha azt nézzük, kipróbáltam a hotfixeket. (mi volt még? a lemerítős, kikapcsolós, újratöltős?? ez tényleg komoly???? )
A harmadikat olykor bekapcsolnám, a htc weather miatt.
De ne bolonduljunk már meg, hogy alap szolgáltatásokkal úgy szívja az akksit, mint az őrület.
Nincs a fejlesztőkben, továbbmegyek a htc-ben semmi felelősség érzet?
Nem gondolják, hogy ennyi pénzért illik normálisat csinálni?? Vagy tényleg nekem túl nagyok az elvárásaim.... (olyan elvárások, amik a májusban megvett készüléknél teljesültek, és 5-6 hónap alatt lett egyre szarabb....szerk: látom leírtad, most egyesével végigmegyek mindegyiken, két nap múlva jelentkezem,
-
MerLinh
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz
hurrikan #16729 üzenetére
Nincs alapból mms apn az enyémben.
Csak a telekooomos, mint internet.telekom.huViszont gsam szerint a msim_hsic_host fogyasztott sokat, mint kernel wakelock, elég sok ébrentartással, ami azért volt mert a háromgé modem nem tudott elaludni semmikor sem.
Nekem.még semmi nem oldotta meg sajnos. Azt olvastam hogy wifi hálózatot használjak... Tény, akkor kevesebb ez a mért érték, de van 7gb netem havonta, ugyan miért wifizzek?
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16700 üzenetére
És teljes a siker
Megcsináltam a hsz-eimben írt hotfixeket. És most már nem merül
7óra alvás alatt mindössze 1%-ot merült a telóaz eddigi 3%/óra-val szemben. Nem kis különbség.
Jelenleg 12óra üzemidővel, 2.5óra kijelző használatnál járok és 61%-on van a cuccKirály.
mumk1 (16704)
Hát ha Nem is a Nexus5, de mondjuk jött volna egy Nexus lite. Vgay Nexus5 CRiverdancer:
Nagyon jó teló a Z1, iszonyt gyors, nagyon stabil. Épp most van itt hónapja már teszten. Marad is a 4.3 érkezéséig (november közepe)
Kamera is igencsak ott van a szeren. De csak akkor vedd meg ha a kijelzővel szemben nincsenek nagy, illetve még csak közepes igényeid sem.
Van előnye sok a One-al szemben, de ugyan annyi hátránya is. Mérlegelni kell neked mi a fontosabb.
Vízálló, üzemidő sokkal jobb, kamera sokkal jobb. Viszont audiós képességekben, hangzásban, kijelzőben meg sem közelíti a One-t. Valamint nagyon karcolódik, fóliát pedig nem tudsz cserélni, mert abba van beleégetve a Sony logó. Rendelni sem lehet külön fóliát. -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16700 üzenetére
És még egy topik, szintén a One 4.3 frissítésének akku szívásával kapcsolatban.
A tanács itt is a ez elősző hsz-mebn említett két funkció kikapcsolása.
Viszont egy ó hírt is tartalmat a topik, hiszen hivatalos ember is válaszolt, illetve írt"A HTC már tud a problémáról és jelenleg is dolgozik a javításon, ami hamarosan érkezni fog. Addig is kérünk mindenkit a két funkció mellőzésre, valamint arra hogy törekedjünk a teljes lemerítés/teljes feltöltés töltési módszerre"
(nem szó szerinti fordítás)
A lényeg. A probléma széles körben van jelen. A javításon dolgoznak.
Addig is maradnak a "házi praktikák".Mégegy plusz tanács is olvasható a topikban:
"Akkukimélő módot kapcsold ki, kapcsold ki, majd be a telefont, töltsd 100%-ra majd merítsd le emennyire tudod, lehetőleg 50% alá, majd töltsd 100%-ra. -
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #16681 üzenetére
Jah, erre panaszkodtam én is itt valamelyik nap, hogy jobban merül, pedig sem új app nincs a telefonon. semmi más befolyásolható dolog...
De mégis merül, főleg úgy, ha nem is nyúlok hozzá...
Most már legalább tiszta sor, hogy miért Köszi az infót.Így jobban utánaolvastam, és úgy néz ki (de Ti biztos tudjátok)
magának a 4.3-as rendszernek a hibája ez. Már sokan tapasztalták, nem csak HTC készüléknél.
Nexusoknál, és még többnél is....Megoldás a 4.4-es KitKat-ben van. Addig meg romlik az aksink a sűrűbb töltésekkel.
Vártuk itt ezt a 4.3-at. és ez lett a vége.
De még1szer köszi a tájékoztatást..
-
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #16681 üzenetére
Érdekes. Én nem érzem, hogy jobban merülne. Ma tettem be képeket is. ~40óra után 38% maradt még benne és 2óra kijelző volt mellette, 2-3óra zenehallgatással folyamatos 3G/HSDPA kapcsolattal. Szerintem a merülések oka nem a HTC sara lesz inkább valamelyik Google szolgáltatás amit én nem használok.
A kamera lilulással remélem minél hamarabb kezdenek valamit. Beállításokkal, vakuval lehet rajta javítani, de amúgy kiábrándító.
-
-
lofagi
addikt
válasz
hurrikan #16105 üzenetére
Akkor mit javasolnál? Próbáljam az alap böngészőt? Vagy van valami amit még esetleg le tudnék kacsolni / fel tudnék kapcsolni ,hogy jobban bírja. Alapvetően nem okoz gondot ha lemerül, mert az utazásom napi 3 óra 1,5/1,5-ben kimerül, általában erre figyelek, hogy erre legyen még energiája. :]
-
pet4321
csendes tag
válasz
hurrikan #16051 üzenetére
Nagyon jó összefoglaló, köszi hogy megosztottad számunkra, hála érte.
Nagyon állat lett, öröm ez a sok újítás, grat a fejlesztőknek, szép munka.Jut eszembe, egy fontos kimaradt: Üzenet írásnál egy rakat új
van. Viszont a megjelenítésnél problémám van, szöveges formában mutatja korábbi képi megjelenés helyett. Találkozott vki hasonlóval?
-
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
hurrikan #16051 üzenetére
11. A Google akkor is használhatja helymeghatározás pontosításához a Wifit ha nincs bekapcsolva, ekkor pár másodpercre engedélyezi azt majd kikapcsolja.
Ez nagyon nem jó dolog, hogy engedély nélkül ki/be kacsolgat dolgokat, miközben az átlag user elől az alap kapcsolók root nélkül nem időzíthetőek, mert sorra kerülnek secure részbe.
-
NandorHUN
addikt
válasz
hurrikan #14755 üzenetére
Én annyira nem is sajnálom, hogy nincs minden 3. ember kezében HTC One, csak mondjuk az kicsit zavaro, hogy sokan az S4-el villognak stb... amikor azért szerintem egy H1 azért jobb telo... És érzésre, Next Launcherrel szerintem minden tekintetben lepipálja még az iPhone-okat is. Jelenleg egyetlen telo amire esetleg cserélném az a Butterfly S.
-
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #13520 üzenetére
Köszi hát akkor egyenlőre marad így amíg nem társul valami hiba még. Eladáson nem gondolkodtam nem áll szándékomban. Használom így nem zavar az pár mp lilulás. Mondjuk azért páran jelezhetnétek,hogy másnál is van e ilyen jelenség csupán a kíváncsiság. A 4.3 at mindenképp meg várom. Hátha jön a nátha.
-
NandorHUN
addikt
válasz
hurrikan #13460 üzenetére
Nekem fekete van és én is a szürkéről hallottam több rossz hírt... azt nem tudom hogy javítják e , sanszos, hogy Rom hibás volt...
Nekem is utobbi időben állandoan ujraindított, de az lehet romhiba, kernel hiba, xposed hiba, Tasker okozta hiba.
Most tesztelem másik rommal és a fent említett progik nélkül -
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #8563 üzenetére
Csak, hogy én is beszálljak:
szem-makró
macsek
szivarfavirág-makró
villamos a csarnokban
Fractal design-makró
uhura-ff
1941Batyi
Aliz-ff -
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #8310 üzenetére
Még pár dolog.
9.-új üzenet színsémák kerültek a rendszerbe
10.-durván, mint egy 35%-al javult a RAM kezelés, szabad RAM szinte folyamatosan 1.3GB felett van és végre nem zárja be az appokat, meg játékokat sem ha kilépek a Home gombbal, RR3-ból kiléptem Home-al és 55perc múlva is a RAM-ban volt még, nem töltötte elölről a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest