- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoy
tag
Én a T-s met 65.000 ér árulom. s kifogástalan állapotban van...
-
hoy
tag
Uff.. no megjött a telóm kameralilulással a szervizből, korrekt munkát végeztek! a kijelzőfóliám kapott még egy fóliát :9 az illesztések is elsőrangúak!. Pont két hét a volt a T-n keresztül...
-
hoy
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan Naptár programot, ami az ikonba mutatja az aktuális dátumot? Olyan ios félén
Köszönöm a válaszotokat!
-
hoy
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg egy megbízható tárcsázó programot?
A gyárit nehezen tudom használni, lévén színtévesztő vagyok. csomószor jártam már úgy, hogy nem leraktam ,hanem újrahívtam az adott embert...
Amivel eddig próbálkoztam az soha nem működött tökéletesen
Köszönöm a válaszotokat..
-
hoy
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem:
1. Hogy lehetne megoldani, hogy ha felrakok másik tárcsázó programot, s hívnak akkor ne a gyári tárcsázó programmal tudjam fogadni a hívásokat. színtévesztő vagyok s napsütésben nem látom, hogy le raktam a telefont vagy sem...
2. Mitől lehet, hogy ha nem gyári Lock screent használok akkor akkor kétszer kell feloldani a telefont? először a gyári jön elő, majd amit felinstalláltam ....
No hirtelen ennyi
Előre is köszön a válaszokat!
-
hoy
tag
sziasztok!
lenne egy pár kérdésem:
1. Valaki használ a gyári camera appon kívül mást?
2. normális dolog, hogy ha adott egy nappali szoba, van benne egy fehér tárgy illetve egy fekete tárgy.
(zacskó illetve szék.) egyszer az egyikre fókuszálok, máskor a másikra.s ennyire xarok a képek?
https://www.dropbox.com/s/ax5o0zstt52biwk/IMAG0273.jpg
https://www.dropbox.com/s/v1h2cd22zpdaa50/IMAG0274.jpg
mit szúrhatok el?
vagy esetleg hibás a készülék?
a fény baloldalról jön az ablakon át s valahol a két kép között van a megvilágítás erőssége...
iphone 4s-l nem tapasztalom ezt...
válaszotokat előre is köszönöm!
-
hoy
tag
-
hoy
tag
Tegnap vettem a speedshopban egy belebujtatható tokot kemény 1500 Ft-ért .
Fogom még a boltba, s belerakom a telót, majd elrakom a táskába, persze a kasszánál fizetéskor nem kirántom a táskából a telefont.Lassított felvételként eset le a kőre... kutya baja
ez a tok még fizetés előtt visszahozta az árát
-
hoy
tag
Sziasztok!
Belebujtathatós tokot, tud valaki? Eddig két gsm boltba jártam, mindkettőben csak rövid volt.
Illetve létezik olyan füles hozzá amin van hangerőszabályzó,de nem fülbedugós?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
hoy
tag
Sziasztok!
lenne egy pár kérdésem.
1. meg lehet oldani, hogy egy weboldalt kirakjak ikonnak? pl: fn.hu mobilarena stb...
2. tudtok olyan nem fülbedugós fülest, amivel lehet vezérelni a telefon hangerejét, számléptetést, nem durva a basszusa
3. Létezik olyan fólia előre ami a hangszóróra is rámegy? eléggé ronda a fekete felület az izzadt fülem után...válaszotokat előre is köszönöm!
-
hoy
tag
válasz
spawn21 #11032 üzenetére
khmmm.....
ez már gyanúsítgatás.. az eladó előtt megrongáltam volna az komoly... Miért szeretném szidni? amíg nálam volt azt a pár napot addig bejövős volt.. ezért is próbáltam volna kihagyni a webshopot, de tudod mit? Nagy felbontású fénykép az jöhet. a telefon alján és a tetején a hangszórónál találtam eddig hibásat, nem én csak szimplán szerencsétlen vagyok e téren... meósnak kéne mennem vonzom a hibás készülékeket...
de ha megdobnál egy jó kis képpel azt megköszönném.
-
hoy
tag
Hát srácok, engem nem szeret ez a HTC.
1 készülék. recsegő hangszóró
2. készülék bontottan érkezett.. no comment
3. Mai napon 4 készülék T pontokban (többen is) mind illesztés hibás.. Ez utóbbi elgondolkoztató azért.
vagy az én igényemmel van gond, de úgy gondolom, hogy egy ilyen készüléknél ez nem megengedett. Viszont ha szervizre kerül a sor akkor hogy rakják vissza a dolgokat a helyére, ha gyárilag se sikerül???? -
hoy
tag
No jelentem a Tmobile webshop a visszaküldött készülékeket újra árulja ...
A futár egy órája hozta a készüléket. a doboza koszos, s kopott volt, újramatricázták, valami saját matricával, a készülék illesztési hibás volt.Nem kicsit vagyok pipa. hiába vagyok vétlen a történetben le kell nyelnem a békát, s várni a 30 napot, hogy visszautalják a lóvémat..
-
hoy
tag
válasz
spawn21 #10800 üzenetére
Nem nem a játék miatt lett a one, de szoktam játszani is.... Gondolom ti se facebook miatt vetetek ekkora kijelzőjü telefont. Más, ki lehet irtani a billentyűzetről a nem kivánatos karaktereket? Olyanra gondolok, hogy ha hosszan nyomok egy karaktert akkor ugye felugrik egy csomó más karakter, pl az o betünél bosszantó, hogy sok karakter jon elo.
-
hoy
tag
Sziasztok!
Nemrég jöttem át iphone-ról..
Az Androidos áruházban miért nem találok olyan programokat mint pl: Infinity Blade, Thiny wings, need for speed, stb.. mit nézek be?Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest