- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Akkor az valószínű csak "beragadt" pixel. Vannak ezek a csoda pixeljavító progik (pl. ez), azzal van esély az ilyenek javítására. Nyilván halott pixelek esetén felejtős.
ThorsHUN:
Szerintem csak simán ilyen rossz az arány. A második készüléknél a pixelhibát szerintem kevesen vették volna észre, főleg tesztelés nélkül.
-
Xaels
félisten
Metal Slug 1, 2, 3
Na az ilyenekkel tudok eltölteni egy csomó időt csak kevés ilyen átirat van egyelőre.
Na meg Carmageddon
De van még 1-2 ilyen régi átirat mint az Another World, Raiden Legacy
-
Xaels
félisten
Most, hogy mondod megnézem én is. Anno akcióban megvettem egy csomó vackot és 5percnél többet nem is játszottam velük
Csak a THD-s cuccokkal nem tudom mit fogok kezdeni. (Mondjuk a Samurai II: Vengeance-t szerettem azért, de One-ra nem lehet telepíteni a THD verziót a simát meg meg kéne venni meg azt amire gondolok)
-
-
dani3l
őstag
Salzburg Orange? Az szep.. En regota nezegetem az orange honlapjat, de ugyan az az 5 telefon van mar vagy egy eve.. HTC-böl konkretan van egy Desire X oszt' jonapot..
Egyebkent enyem is ausztriai vasarlas, igaz független es valoszinü nemetorszagba szant darab, de van benne magyar nyelv.Dupla OFF: Igen, azert van egy "kis" különbseg az itteni, meg a magyarorszagi szolgaltatoi arak meg szolgaltatasok között..
#6118 Xaels: Ezek nagyon jo kepek szerintem.
Mondjuk en eleg laikus vagyok fotozas temaban, meg egyebkent is elegge az utolso szempontok között szerepel a fenykepezö egy telefonnal, de azert egyaltalan nem olyan rossz a helyzet.
-
Spark_777
tag
Sokan feleslegesen hergelik itt magukat,hisz minden gyártó fő célja a profit,ez így működik a kapitalizmusban...nem a két szép szemünkért adnak nekünk valamit...az hogy ki miképpen tálalja pedig a cégek dolga...a fontos csak az hogy mit veszel majd anno a kezedbe,hisz ez egyes egyedül a te döntésed kell hogy legyen...
-
NandorHUN
addikt
Akkor lehet csak én találom túlzásnak, igaz 3 éve először nézek magamnak új telót, de szerintem az nagyon durva, hogy külön pult van még a legkisebb T-pontban is az S4-nek (és persze még a pulton kivül is van kirakva belőle).
Hozzáteszem ha az S4 nem úgy nézne ki mint az S3 és még jo sok Samu mobil, illetve jobb lenne a képernyője valoszeg azt választanám, de kinézetre gyakorlatilag megkülönböztethetetlen, csúnya , képernyője illetve a TouchWiz se jön be. Igaz Sensen is van mit foltozni de azért így is messze a legjobb jelenleg.
-
Xaels
félisten
Sajnos a hülye menüsáv itt is kísért. Szerencsére mondjuk kevesebb alkalmazásban jön elő mint régen, de az FB-ben még mindig ott van és az Opera Classic-ban is.
Néhány appban ügy vettem észre bugol is. Ilyen a Neutron Player és az FB app is. Az előbbiből néha eltűnik random viszont az érzékelés annyival el is csúszik ami baromira zavaró. Az utóbbinál a már írt betűelcsúszást okozza szerintem fektetett módban a billentyűzet jobb oldalán, de ebben nem vagyok teljesen biztos, hogy emiatt van.
Vicces, mert eredetileg benne volt az első "beta" szoftverekben az opció az eltüntetésére, de a végleges verzióban nincs benne. Remélhetőleg a kövi frissítés megoldja, mert engem is kicsit zavar bár nem sokat látom(igaz addig az új Opera megy a Classic helyett).
(#5724) misi111: nem hiszem, hogy ebben a méretkategóriában bármi kényelmes lesz. Se S4, se One, se Xperia Z... Neked meg kéne várni hátha a One Mini meghozza amit szeretnél.
-
Burt1793
veterán
Igen, azt nem írtam oda, én anno, amikor még új volt a mobilom, olyan tokkal használtam, ami teljesen védi, amikor nem használom, de amikor használom, akkor kiveszem a tokból és a szép vékony telefon van a kezemben
Ennél a HTC-nél is ilyen kell, feltétlenül, különben, mint írtam, oda az egész varázs.
-
Xaels
félisten
Szoftver tekintetében nem biztos, nekem úgy tűnik ott van gond és ha szar az algoritmus akkor a végeredmény is az lesz hardvertől függetlenül. Gondolom itt az Imagechip is bekavar. Pocketnow például azt állapította meg, hogy a Sprintes tesztkészülék amit kaptak jobb képeket csinál mint amivel először teszteltek. Na majd összehasonlítom a One X-el amint meglesz.
-
Balinov
titán
ja, azt tudom, de eddig mindig ugyanazt a 3 ir szervert hasznaltam mindennel a meresre (asztali, tab, laptop,stb).a kapott eredmeny ugyis csak tajekoztato jellegu..a lenyeg ugysem a konkret mbit/sec a lenyeg, hanem hogy egy nagysagrenddel javult.
persze lehet siman az is, hogy egyetlen eszkoz leven a GW-re kotve 5ghz-en tolta es ez csak placebo hatas.
-
-
-
Xaels
félisten
Jól emlékszel
Fel is ültem a mókuskerékre ahogy mondtad, de kicsit vissza is "sírom" a Desire-es időket. A Sensation-t is szerettem, szerencsém is volt vele, de annyira nem mint a Desire-t. Viszont ha meg lesz a One, jövőre lejár a hitelem és erőteljesen rá kell feküdni a lakás/ház illetve a motor projektre. Egy 650-es Dragstar vagy még egy XV535 -ös kell a seggem alá jövő nyárra mert bedilizek
-
Burt1793
veterán
Én nem úgy néztem, hogy nekem sok, de persze szerintem aki 170ért vesz telefont annak ez talán úgymond a "hobbija", én megvagyok az S2-vel és inkább egy országúti kerékpárt veszek (vettem) 400ért, mert én annak láttam értelmét, szeretek biciklizni, s4-et, one-t sose vennék, ezekre biztosan nem váltanám le az s2-t ennyiért.
Ez most az én véleményem, mint ahogy a tiétek az, hogy ez megéri: szerintem most, a ma április 10-én sem ér 30 ezer forinttal többet egy one mint az s2-m, mármint ezt úgy értem, hogy én ennyit lennék hajlandó ráfizetni. Tudom, hogy ez nagy hülyeség, de a 250-hez már nem kell sokat tenni, hogy vegyek egy tényleg jó gépet, monitorral (mondjuk mégegyszer ennyit).
Lényeg a lényeg, mindenkinek más az értékrendje illetve mindenkinek más fontos, sokan azért tartják hülyének azt, aki vesz egy ilyet, mert az emberek töredékének se lesz One-ja magyarországon és aki nincs a tömegben, az hülye
(Ez viszont nem az én véleményem
)
-
Avicularia
veterán
Ráadásul nem Magyarország a célország. Itt svédben minden kis 14 éves iphone-al rohangál, mindig nevethetnékem támad amikor a szifon és a presztízs szavakat egy mondatban hallom
Ingyen elviheted az összes telefont, pld one meg s4 kaliberű telefonok 350-450 korona között vannak havonta 2 éves előfizetéssel. Ezekben a csomagokban általában korlátlan vagy nagyon sok beszélgetés és sms van valamint 1-3 giga mobilnet. E mellé 15K-20K-t keres egy átlagmelós. -
-
-
Xaels
félisten
-
Remus389
veterán
így van, két kilót sokan ki tudnak nyogni, a nettó atlagfizetes 150.000, nyilván van aki 2 kiló felett keres
az illető biztos Svájcban él, attól még nem harmadik világ beli ország ez, szinte minden családnak van autója és háza
Oké nem a legújabb BMW, hanem egy Renault talán, de van
egy mobil meg ugye kisebb tétel, főleg ha lemegy az ára
-
Spark_777
tag
Teljesen igazad van,meg ugye azért akad olyan ember is aki kimondottan gyűjtöget egy ilyen kütyüre...Tőlem is a munkatársak megkérdezték hogy miből is veszem meg.Én erre csak annyiban tudok válaszolni,hogy nem szívok naponta el egy doboz cigit,és nem rendelek minden nap a céghez kaját.Amennyiben utánaszámolsz,elég gyorsan összejön,ha ezeket összegezed.Persze van aki tényleg nem teheti meg,hogy egy ilyen kütyüt vegyen,és ez már sajnos a rendszer hibája....
-
Persze nem igaz, nem zsonglőrködök mindig
Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik
Száz szónak is egy a vége: ez egy használati tárgy és szerintem a kelleténél sokkal jobban odafigyelek rá, mégis akarva, akaratlanul lesznek rajta kisebb sérülések. Nincs is ezzel semmi baj, a fekete s3 hátlapja is karcolódott mint a fene, persze ott már nem szemüvegtörlőre tettem mert tudtam, hogy cserélhető. Itt azzal van a baj, hogy elég egy kisebb figyelmetlenség és máris elcsúfítottad az alu uibody házat, amit sehogy nem fogsz utána eltüntetni róla.
-
Hát igen, csak fogom és veszek rá másik hátlapot 5 ezerért amint elkezd zavarni. Valamint nem a fém színe látszik át és üt el a feketétől, hanem max karcos a műanyag. Itt ezt hogy oldod meg? Sehogy. Elég sokat használom a telefont van nálam mappa és/vagy tablet vagy esetleg aktatáska. Hogy szedem ki a tokból a telefont? Ha jön valami mail vagy értesítés azt sem tudom megnézni ameddig ki nem húztam a tokból. Ha nem veszem ki a szekrényből akkor sem karcolódik. Meg akkor sem ha körbe tekerem 25 réteg frissen tartó fóliával mint az öregek a távirányítót. Érdekes.
-
Remus389
veterán
azért ebben nem lennék biztos hogy ugyanúgy karcolodik(valójában sokkal kevésbé ), és ha karcolodik is, annyira nem feltűnő módon mint a fém, és ha mégis már ronda, akkor le lehet cserélni és szép új lesz
akarhogyis, a htc arra ment hogy a boltban lenyugozze az embert a cucc, és biztosan le is nyugozi, a praktikussagi szempontok viszont háttérbe kerültek, meg aztán lehet rá vigyázni hogy szép maradjon
persze hosszútávon ez úgyis kiderül, kérdés persze hogy kit mennyire zavar ha megvaltoztathatlanul karcos lett, kérdés hogy télen jó -e ha jéghideg, nyáron meg esetleg forró
persze boltban, a 22 fokban, újonnan, valóban jónak tűnik
-
Remus389
veterán
ez így nagyon sarkitva van
strapa telefon vs karcolodos
van az ú.n átlagember, aki azért vigyáz rá, de ritkán kiesik a kezéből, ritkán penzermeket vagy kulcsot tesz mellé, olyan helyre rakja le ahol megkarcolodhat
azoknak való a műanyag burkolat, cserélhető hatlappal
az sem normális ha selyemkendot kell alá tenni mielőtt lerakjuk az asztalra, elhiszem hogy te tudsz így rá figyelni, de valljuk be a legtöbben nem
szóval praktikusabb a műanyag
a másik az akksi, két éves korában, hogyan adod el, mikor már legyengült az akksi? viszed szervízbe? vagy az új tulaj viszi szervízbe, viszont akkor kevesebbért lehet eladni
és mi van ha karcos ráadásul
gondolom nem lesz két fillér új hátlap +új akksi +szervizkoltseg kombó
a strapatelefont gondolom viccnek szantad, senki se venne olyat, de egy átlagos használattal való karcallosagot elvár az ember
-
Xaels
félisten
Jó, de most tél van, kevesebb a fény. Az ION-t nyáron tesztelték ami szerintem a maga nemében sem volt kimagaslóan jó az MA tesztképeket nézve. Remélhetőleg mire az 1080p Beasts összehasonlító tesztet megírják a srácok addigra jobb idő lesz és akkor más lesz az állás.
Amúgy nekem hiányzik az éjszakai képességek komolyabb kivesézése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest