Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #16889 üzenetére
Újraindítva pl azóta nem is volt.
Mikor beállítgattam meg kikapcsoltam a Google állandó GPS és Wifi elérést, meg töröltem az APN-ből az MMS beállításokat restartoltam. Ez volt 5napja azóta nagyon jó az üzemidő restart pedig nem volt. És alvó állapotban szinte nulla a fogyasztás, jelenleg is mindössze 1%-ot merült éjjel 11-től reggel 7-ig.
4.2.2 alatt volt hogy 72napot ment leállítás nélkül, még olyankor sem szívta. Nem lesz itt gond, csak ez a Google cucc kavart be, amit ugye javított a Google 4.3.1-ben, csak mi épp nem azt kaptuk.The Nuke:
"Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam."Igen, ez is egy 4.3-as bug volt. Nexusokon, meg mindenhol.
És ami érdekes unokatesóm S4-én ugyan úgy meg kellett csinálni ezeket, ráadásul a Samuban több bug lett.
Csak egyet nem értek, és persze nem bántani akarom a HTC-t, mert elégedett vagyok minden tekintetben velük, (vas, szoftver, szerviz, frissítések) de a Google a 4.3 ezen bugjait 2héten belül javította a 4.3.1-ben, akkor miért nem 4.3.1-et kaptunk a frissítésben. Kétlem hogy ezt a pár bugfixet olyan sokáig tartott volna beletenni. Nade jó, nincs ezzel baj. Nehogy bárki is azt hidje hogy az iOS hibátlan ott is volt bőven bug amit azóta lassan foltozgatnak. Meg a telefonjaik sem bírnak többet egy szemmel sem. Legfeljebb annyi, hogy mivel zárt rendszer, kevesebb odafigyelést igényel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest