- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nekem bejön ez az új M8, mióta nincs meg az M7 és Nexus 5 van helyette Android vonalon több hiányérzetem is van. Sense, Boomsound, fémház, visszaváltok én HTC-re ha megjelent.
-
-
keIdor
titán
válasz
Dexter-2000 #7575 üzenetére
Fekete van, lassan 1 hónap után is makulátlan... persze tokban van.
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #7415 üzenetére
Ez az első telefon, aminél ha tényleg már nem tudnám mire szórni a pénzt, akkor venném.
-
keIdor
titán
Nekem meg csak feketénél látszik egy pixel, hogy kéken világit, viszont az összes többi színnél jó. Program sem oldotta meg, de alig látszik szóval nem hiszem hogy foglalkozom vele a későbbiekben.
De továbbra is azt mondom, hogy vicc, minden második új tulaj pixelhibára panaszkodik, kicsit sok lett a selejt.markyy18: iOS és Windows Phone billentyűzet jobb, legalábbis szerintem.
-
keIdor
titán
Durva ez a sok pixelhibás készülék. Hogy kicsit még rákontrázzak, az én osztrák készülékemen is van egy, de érdekes, hogy csak fekete háttérnél hibás a pixel, mintha nem tudna kikapcsolni. Kéken világit. Minden más színnél hibátlan, csak fekete háttérnél világit mindig kéken, amúgy észrevehetetlen. Egyelőre nem vittem vissza, mert emiatt nem igazán zavaró.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #6480 üzenetére
Ennyi pénzért szerintem is legyen tökéletes, nem 20k-s Samsungról van szó.
-
keIdor
titán
válasz
HUTCHDB #6267 üzenetére
2013-as Android készülékeknél értek csak egyet azzal, hogy az Android (és az azt futtató készülékek) beérték az iOS-t, vagy mondjuk úgy az iPhone-t. A rendszer folyamatos, a játékok ugyanolyan minőségűek, a böngésző is ugyanolyan folyamatos, persze csak a gyárira gondolok, nem is használok mást, Chrome-ot meg sem néztem.
Tavaly ezt még azért nem jelentettem igy ki sokakkal ellentétben, mert a One X kezdetben elég bugos volt, és később se volt az igazi a Tegra 3 miatt, az SGS3 kijelzőben meg érezhetően nem volt iPhone PPI. Meg az Ice Cream Sandwich sem volt az igazi, a Jelly Bean-től okés nagyon a rendszer, gondolok itt a folyamatosságra meg a stabilitásra.Most ha a kettő közül kéne választani gondolkozás nélkül HTC One vagy SGS4 lenne, iPhone-t már meg is untam, hogy őszinte legyek. 2010 óta van, nekem az iPhone 4 volt az első, azóta is 90%-ban ugyanaz minden.
-
keIdor
titán
Én is, azt hiszem 0,89€ volt mind.
MC4 biztos, én ilyen 5€-kat nem adok mobil játékokért, mert nálam is ilyen 5-10 percig tartanak. De ha várnom kell, meg este az ágyban elalvás előtt jól jöhetnek ezek.
Néztem még Real Racing 3-at (ez ingyenes), Asphalt 7-et, Vice City-t meg Shadow Gun: DeadZone multiplayert is, mindegyik látszólag fix 60fps. Elégedett vagyok. -
keIdor
titán
Játékok alatt érezni, hogy ez megint végre Qualcomm, nem az a fránya Tegra, amit One X-nél nem igazán szerettem, nem jött be. Szépen fut minden, ahogy annak lennie kéne mindenhol. Modern Combat 4 rendesen szaggatott azon, de még Galaxy S 3-on is, itt folyamatos, egy-két belassulás persze akad.
-
keIdor
titán
Na itt az S/N: HT35EW a többi az gyártói azonosítás, nem érdekes. Elég friss, május végi.
Salzburgi Orange, ingyen elhoztam, hát igen, soha többet Magyarországi mobilvásárlás, meg úgy egyébként más sem. Otthon ilyen havidíj mellett szerintem még kértek volna 70k-t. Nagyon azon agyaltam, hogy elhozok egy S4-et is, de mondom minek, előbb inkább elpasszolom az i5-öt, meglátjuk mit hoz az iOS7, aztán ha nem tetszik akkor menjen.Készülékről: fekete, azt nem is néztem, hogy tud-e magyarul, angolra állítottam mint egyébként minden kütyümet. Nem tudom, hogy független-e, arra majd rá kell nézzek. Összeépítés hibátlan, sehol egy hézag, vagy karc.
Szerk.: Nincs benne magyar bár nem is kell, most nézem HU az külön régió már.
-
keIdor
titán
Na megjött, eléggé tetszik.
-
keIdor
titán
válasz
NandorHUN #6039 üzenetére
Persze a HTC tudatos az Apple meg egyből manipulatív, hát persze.
Azért vegyük már le a szemellenzőt, mindkét cég kapitalista és csak a pénzed kell neki. A Samsung is ugyanilyen.
Semmivel nem kevesebb vagy több az, aki 300k-ért vesz valamit, az irigy csórókat biztos idegesíti, de az sem jobb ember. Én sem mutogatok arra, aki 50 millióért Ferrari-t vesz 3. csak mászkálós autónak, megteheti, valószínűleg meg is érdemli, hogy arra a szintre jutott. Mindenki előbb a saját háza táján nézzen körül, a saját pénztárcájában turkáljon. -
keIdor
titán
válasz
NandorHUN #6014 üzenetére
Apple és Samsung már jó ideje ilyen, nyomatják a cuccot, bár a szolgáltatókat sem kell félteni, megvannak a kedvenceik. HTC-n azért érezni, hogy pici cég, nulla marketinggel.
Szerk.: Szerintem a One után az SGS4 a legszebb telefon, amit mostanában kapni.
Hozzáteszem én nagyon kerek párti vagyok, az Xperia Z meg Nokiák nekem nem jönnek be. Amellett, hogy nem is kényelmes, nem is praktikus, ergonomikus egyik sem, még rondák is, sima téglalap.
-
keIdor
titán
Na csütörtökön meg is jön a cuccom, én a fekete mellett döntöttem, ahogy eddig is szinte minden telefonom az volt. Egyedül az SGS3 volt ez a sötét kék.
Kíváncsi leszek rá, remélem bejön. SLCD3, Sense és a fém e mellett szólt, remélem a frissítéssel eltűnik újra az a menü... -
keIdor
titán
One felé hajlok pedig, de One X-nél az a három pontos menüt óriási hülyeségnek tartottam, levesz a kijelzőből feleslegesen és szinte minden appnál ott volt, azaz semmivel sem kompatibilis.
Jó pont volt, hogy programozhatóvá tették, de itt megint kivették ezt a lehetőséget. És igen, ha nem rakták még vissza, akkor minusz egy vásárló, mert ritka szar barom megoldásnak tartom és kár erőltetni. Tegyék megint programozhatóvá és akkor mindenki eldönthetné melyik megoldás kell neki...Nekem ez komoly érv a One ellen.
joey20: 2011-ben leálltam róla már. Felraknám amúgy, csak elveszik a garancia.
-
keIdor
titán
Érdeklődnék, hogy a 3 pontos menü még mindig nem variálható és olyan még mindig, mint a One X első hónapjainál is volt?
Ezen múlik most, hogy S4-et rendelek be, vagy One-t. Mindkettőt tudok már brutál áron, persze nem Magyarországi árak. -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1766 üzenetére
Ezt kb. 4-5 hónapja vettem már, azóta sehol nem találtam másikat raktáron.
Persze biztos lehet keríteni, de mindenhol csak rendelésre írják.
-
keIdor
titán
válasz
Burt1793 #1618 üzenetére
Egyetértek. Nálam ilyenben van most az S3, és ha ez lesz vagy az S4 az is marad abban, csak ilyen tokoknak látom értelmét. Megvédi a telefont a por és karcok ellen, viszont mikor kézbe veszed csak simán ki kell húzni így a jó anyag érzése sem veszik el meg a vékonyság sem.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1577 üzenetére
Nekem meg itt az i5 fényképezésre.
Bár ritkán van nálam mindkettő egyszerre.
Veletech-re kijössz? -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1575 üzenetére
Viszont a felbontás is lehetne nagyobb, nálunk majdnem natív, nem tudsz belenagyítani. Egy 8 megapixeles normális optika nem ártott volna és akkor még gyártani is tudták volna.
-
keIdor
titán
válasz
petipetya #1551 üzenetére
Szoftveres menü gomb, ami akkor is ott van, amikor semmi szükség rá. Értékes kijelzőterületet foglal le magának. Szerk: One X-nél elégsokan anyázták a HTC-t emiatt, ezért volt rá frissítéssel a menüben erre opció és az egyik kapacitív gombra át lehetett programozni és akkor nem volt ott.
De most elkövették ugyanezt a hibát, én emiatt el is adtam az első One X-emet. -
keIdor
titán
Hehe, emlékszem ezt már a Szenzációnál is mondtad.
Velem meg a haverjaimmal együtt Te is beszálltál egy mókuskerékbe, ahonnan nem lehet könnyen kiszállni, mondjuk én nem is akarok.
Jövőre úgyis váltasz.
Van pár haver, ugyanezt mondják mikor megvesznek valami drágát, hogy marad egy darabig, már akkor szoktam mondani 0,5-1 év múlva úgyis másik lesz, nem bírod ki. -
-
keIdor
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1485 üzenetére
Ne így nézd, hogy neked sok, és aki megveszi az nem normális. Attól függ, aki keres havi 3 milliót, annak nem tétel. Aki meg havi 47 ezerből él, annak a 20k-s telefon is drága...
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1461 üzenetére
Volt ott, aki szopott Sensation-al nem keveset, porosodó kijelző, szóval nem véletlen félnek a HTC-től.
Mondjuk én voltam a példa, aki kifogott egy hibátlan darabot, tehát megbeszéltük, hogy kerültek ki hibátlan darabok is a gyárból, csak biztos kevés.One X már csak nekem volt.
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1459 üzenetére
Ezt sem értettem már tavaly sem. Minek multitasking gomb, pláne egy olyan telefonon, ami az egyik leggyengébb multitasking "élményt" nyújtotta. Szarnak egy pofon, menü gomb jobban kéne, Home-ra hosszan meg ott a multitasking... érdekes a többi gyártónak ez megy, HTC-nek meg nem, mondjuk nem véletlen tartanak ott, ahol.
Mondjuk érdekes, tegnap céges vacsorán szóba került ez, emiatt nem is kellett senkinek sem a One, mondjuk nem is ismerte a fele társaság. Mindenki az Xperia Z-re meg az S4-re volt rápörögve... a folyamatos variálgatás miatt esett ki 2 embernél.
-
keIdor
titán
Én eleve nem tudom minek kell ilyen hibrid verzió, kapacitív gombok+szoftveres, ki érti ezt? Lett volna akkor olyan, mint a Nexus 4 vagy az Xperia Z/ZL csak szoftveres, vagy olyan, mint a Samsung-nál, Home, back és menü. Minek kell ilyen is, olyan is? Idétlen egy megoldás, vagy akkor hagyják bent a választás lehetőségét...
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1441 üzenetére
Ehh, ennek nem is voltam tudatában... én annak idején ezért (is) adtam el a friss HOX-ot, nem volt 1 hónapig se meg, csak később 4.0.4 update után váltottam vissza.
De ha most megint megjátsszák, akkor csak emiatt nem lesz ez.Pedig el is döntöttem már, hogy a One jobban tetszik, mint az S4 valamivel, de akkor fordult a kocka... ezek nem normálisak.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1402 üzenetére
Kijelzőben én sem számítok már állejtésre, számomra a HOX SLCD2-je a legjobb, amit láttam, kíváncsi leszek az SLCD3-ra, de mivel már 720p-n sem látni pixeleket, ezért nem számítok már állejtésre.
Ellenben az S3 és S4 között szerintem jobban észre fogom venni a különbséget, mert a 720p Pentile az nem nagy durranás szerintem, persze 800x480 RGB-től jobb persze.
Nexus 4 (és Optimus G) meg kb. ugyanolyan jó, mint a HOX, szóval ugyanezt tapasztalhatod.
-
keIdor
titán
válasz
Jeanne d'Arc #1084 üzenetére
Van még Magyarországon középosztály, nyilván nem az veszi, aki 3 éve munkanélküli egy kis faluban, Borsod megyében. Az ország 80%-ának nem lesz ilyen, ez tény, de ettől még sokan megengedhetik maguknak, itt a fórumon sokaknak 2-3 telefonja is van.
-
keIdor
titán
Valaki nézhetne egy új 3DMark-ot a telefonon.
Kíváncsi vagyok mit kapna egy Qualcomm 600 SoC.
-
keIdor
titán
Az i5 egy kényes telefon, tudom én, de szerintem pont ezért "kell" rá vigyázni. Az elődök is azok voltak, mert ott meg a hátlap is üveg.
Én a fóliát pont ezért nem szeretem. Volt már, hogy használt telefonnál az volt az első, hogy szedtem le a fóliát, nálam tok a nyerő, nem mondom, hogy őrület van körülötte, mert sokan nem szeretik, de segít a telefon újszerű állapotának megőrzésében. Egy i5-öt szerintem nem is lehet megvédeni rendesen nélküle. Nálam a fólia kizárva, de ha csak az lenne rajta a hátlap meg az oldala is folyamatos kopásnak lenne kitéve. -
keIdor
titán
Elsőnél: sehogy, mert nálam nem lesz karcos, cserélni sem kell semmit.
Második: és ez az állapot a nap 24 órájára igaz? Mert olyan nálam is van, hogy tele van a kezem és kapok egy hívást de a zsebemből sem tudom kivenni a telefont. No probléma, 30 másodperc és visszahívom. E-mail meg olyan, hogy ráér, nem halok bele, ha 3 perc múlva nézem meg, vagy 1 óra múlva vagy mit tudom én, annyira nem érdekel, riktán keresnek e-mail-ben, ami fontos is és 3 perc ott sem idő.Azért az az egy mozdulat, míg kihúzod a telefont nem hiszem el, hogy megerőltető, olyan mintha zsebből vennék ki, egyel több mozdulat. Persze nekem mindegy egyébként nem muszáj mindenkinek vigyázni rá, engem nem ér anyagi kár, szóval annyira nem érdekel.
-
-
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #753 üzenetére
Csak ahhoz, nyilván...
Az a lényeg, hogy újszerű állapot megmaradjon, többért is lehet eladni, meg ha már használt, nálam is csak makulátlan telefon jöhet szóba, ha a tulaj tokban hordta, az nálam pluszpont.
Az iPad3 is kapott ám jóféle tokot, már az első nap, azért is volt olyan, mintha új lenne. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #748 üzenetére
Egy sima tok mit csúfít el?
Kiveszed belőle a telefont és úgy használod. Én nem ilyen füzetszerű tokra gondolok, sem bumperre, azoktól én is agyhugykövet tudnék kapni.
Ilyenre gondolok, ez semmit nem csúfít, használni sem tudod míg ki nem vetted.
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #747 üzenetére
Viszont a zongoralakk műanyag is ugyanígy karcolódik, ha pénzt, kulcsot meg ilyeneket teszel mellé.
Attól is, hogy leteszed az asztalra és véletlenül megcsúsztatod. Teljesen mindegy mit veszel, vigyázni kell rá, de akinek tiszta karc 2 hónap után, ott nem a telefonnal van a gond.Egy normális tok meg kell ezeknek, kézbe én is pucéran veszem ki a telefont, de mikor zsebben van, kell neki egy rendes tok, és 1-2k-ért is már kapni normálisat, szerintem nem tétel, pláne nem ilyen telefon árak mellett...
Aki el tudja viselni a fóliát, annak az sem árthat, engem zavar.Aksi: passz, sosincs nálam egy telefon 2 évet. Mondjuk szerintem azért jobban bírják ezek.
-
keIdor
titán
Xperia Z-vel lett összehasonlítva, ami nagyon gyenge. Elég durva visszafejlődés...
-
keIdor
titán
Kis érdekesség, ION ilyet lőtt, MA teszt.
Kijelzője is jobb, amit én tényleg marhára nem értek, az a Z meg ZL visszafejlődése, bocs az offért, de nem tudok elmenni mellette... -
keIdor
titán
Nekem az a véleményem, hogy emiatt a kamera miatt nem érte meg bevállalni a gyártási nehézségeket és ezzel "megvárniuk" a Galaxy S 4-et, ami kamerában fel fogja mosatni ezzel a padlót, más tesztek alapján.
One X is ugyanilyen mosottas képeket csinált...semmit nem haladtak előre...
De legalább a ház meg a kijelző nagyon tetszik, kíváncsi leszek erre előben meg az S4-re, ott eldől melyik kell.Ez az Xperia Z viszont még gyengébb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged