- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
játék téren sajnos a one nem az igazi.
mikor még volt one és one x is a családban egyszerre, már akkor jött a fiam (aki elég keményen játszik), hogy a régi one x sokkal simábban, akadásmentesebben viszi a játékokat.
nem tudom mi lehet az oka, vélhetően itt jött ki a hox előny, ami amúgy a hátránya, vagyis a tegra...
szóval én is kipróbáltam (mondjuk angry birds-ön) és tényleg látható akadások voltak a one-on, míg a hox-on semmi.... -
sisley76
tag
Szia hoy
Nekem már lassan alap minden androidos mobilomnál, h a Dialer One-t telepítek. Én ezt ajánlom Neked. Ugyan nekem a frissebbek kicsit túl vannak "bonyolítva", emiatt egy 1.3.5 verzió körülire esküszöm. XDA-n is vannak itt-ott régebbi mentések, de a play-en megtalálod a legújabbat... -
Valkűr
addikt
Iso legyen 100-on, vagy automatán, próbáld ki melyik a jobb, van olyan eset mikor az automata leviszi 100 alá is, amit kézzel nem tudsz... Cserélgesd a fókuszpontokat, a legjobb ha se nem a legfényesebb, sem pedig a legsötétebb pont van kiválasztva, legyen valami a kettő közt. Ha a nagyon fényes pontra van fókuszálva akkor az összes többi nagyon sötét lesz, ha a sötét pontra fókuszálsz akkor pedig a fényes részek kiégnek.. Ez ilyen egy fényképező estében is...
-
Derrewyn
senior tag
-
NandorHUN
addikt
Ez tényleg jópofa, adhatták volna ezt a gyári helyett
Bár az is meglepően jó. A baj, hogy már van egy Xears fülesem amit többször forrasztottam (kuponnal 12be volt), ha meg vége lesz akkor egy Klipsch s4i t akarok majd kipróbálni, de kiváncsi vagyok majd hogy milyen ez is.
-
lofagi
addikt
Köszi, közben fel is hívtam a Gyorst, nagyon kedves eladó volt, kb mindenre adott választ, hogy miért lehet olcsóbb. Magyar nyelv (mondjuk ez másodlagos), magyar lokalizáció, hivatalos szerviz, szerviz minősége, ideje, javítás ideje. Mondjuk biztos a saját malmára is hajtotta a vizet, ami sikerült is megmondom őszintén.
-
Loboda
senior tag
1. Gyári böngészőben megnyitod a kívánt weblapot, majd menü, felső sorba van egy + jel, itt a kezdőképernyőt válaszd! Kirakja egy üres helyre, valamelyik kezdő képernyőn!
(#11121) dns86
Elvileg ugrik, gyakorlatilag meg a fene se tudja!
Volt akit elhajtottak vele, volt akinek simán javították! -
bihod
csendes tag
Szia,
Én is most tervezek venni, sőt, elvileg már úton is van. Viszont az ilyesmiben nem vagyok túl jó.
A recsegő hangszórót szerintem ki tudom próbálni, deadpixeleket is tudok keresgélni, viszont az "illesztés hiba" alatt mit értesz? Pontosan mit kell nézni rajta ha én is le akarom meózni amikor megjön? -
Bdanyy
addikt
Én 6ot próbáltam összesen T nél, mind illesztesi hibás volt, mindkét szín, mellette 4 pixelhibas is volt szabad szemmel láthatóan.
Végül egy olyat tartottam meg amin alig látszik a pixelhiba, egyszerűen elegem volt már hogy munkaidoben lehet csak csereltetni 3 napon belul, és mivel egyszer csereltem az elsőt, így elallni már nem tudtam. Mondjuk így sem bántam meg
-
NandorHUN
addikt
Nekem nem jött be az iTunes illetve egy csomó egyéb dolgot hiányoltam. A cydia ezt csak részben tudta javítani, és a használatától belassult a készülék. Illetve sok appot hiányoltam a Store ból, + voltak olyanok amik itt ingyenesek ott fizetősek.
Összességében szerintem ez sokkal jobb, könnyebben kezelhető főleg a file transfer. - Bár első 1, 5 hétben még én is visszavágytam ios re de most az InsertCoin + Next Launcher rel teljesen meg vagyok elégedve -
zack
nagyúr
Ne viccelj, baromi sok olyan apróság van ami miatt nem. i4 tulaj voltam több mint 1 évig a megjelenésétől számítva. Baromi sok pénzt elköltöttem az App Store-ban, sokszor feleslegesen, mert alap dolgokat nem tudott a telefon, olyanokat amiket a Store sem tudott orvosolni. Pl eszembe jutott, ilyen volt a blacklist progi probléma. Tele volt csili vili drágábbnál drágább progikkal a Store, de egyik sem működött jól. Próbálkoztam én mindennel, jailbreak, cydia-s progik, semmi sem volt jó. És lényegében bármilyen rendszer szintű dolog kellett, szinte mindennel így jártam. Itt pedig semmi ilyen gond nincs. Aminek root jog kell, az működik is. iOS-en be voltam határolva keményen, és még a jailbreak sem engedett ki a kalickából. Az iTunes-tól vert a víz, nehézségek árán, de tudtam használni, de mennyivel egyszerűbb egy pen drive-ra rátolni ami kell, és OTG kábelen keresztül pikk-pakk átmásolni telóra...Zenét, romot, bármit.
A másik, volt hogy összefosta magát a jailbreakelt iOS, és ha nem vagy gépközelben meg vagy b@szva, mert nem lehet frissíteni/újrarakni a szoftvert. Android alatt csak felmásolsz több ROM-ot a belső memóriába, és menet közben bármi történik TWRP/CWM alól bármikor felhúzol egy új romot menet közben. Amikor egyébként megadta magát az iOS azon a pár órán 20k buktam, mert lett volna melóm, de nem tudtak elérni, és mire hazaértem, és csináltam egy restore-t, már késő volt. Volt kismillió gond még ezeken felül, de 2-3 hét alatt teljesen átálltam az Androidra, és onnantól kezdve nem vágytam vissza iOS-re. -
zack
nagyúr
Nézd. Előbb kellett volna kérdezned, utána cserélni. Az iOS és az App Store kb csak a játékokban van előrébb mint az Android és a Google Play. Vannak iOS címek, ezekkel nem lehet mit csinálni, de az újabb játékok többsége megjelenik Androidra is. Pl vess egy pillantást a Wild Blood-ra, Modern Combat 4: Zero Hour-ra ha még nem láttad őket. De van így kapásból ezeken felül 10 olyan játék ami hasonló kategória mint az Infinity Blade.
Ezeken felül pedig mindenki arra használja az okostelefonját, amire akarja, de hogy ezért megválni a One-tól mert xy játék nem jelent meg Androidra...Ilyet még nem is hallottam.De lényegében sok iPhone user még ezért tart ki a telefon mellett, mert a többséget nem érdekli mire lehet használni, telefonálni lehet e vele, esetleg egyéb más okos dolgot, az a lényeg hogy a játék része legyen fullos. Ez mindent elmond a rendszerről, és az Apple koncepciójáról is. Egy szóval "játéktelefon", és teljesen másra használható mint pl egy One.
-
HUTCHDB
nagyúr
egyszerűen cseréld le a billentyűzetet...
pl erre.
ebben van pl. iphone skin is.(#10805) spawn21 !
ne add el!
hidd el a kamerán kívül másban nincs most jobb a piacon!"Hát én nem játék miatt vettem, elhiheted. Arra ott a konzol. Ha suliba jársz, meg értem a játék mániád. De amúgy szerintem ez nem játékra van elsősorban.
"
1993-ban végeztem az egyetemet...vagy nem nekem akartad írni -
Szpisti
addikt
Azért elég szép kínálat van pl. a Gameloft játékokból, de az NFS is megoldható... (a google a barátod)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest