Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

Továbbá pár dolog ami nem volt az új szoftver leírásában:

de észrevettem a 4.2.2-ben:

1.Javult az üzemidő (ezt már írtam fentebb)
    2. Gyorsabb a töltés, 4.1.2 alatt 3.5-4óra kellett full feltöltéshez, most kb. 2.5óra elegendő.
    3. Végre smoothabb és gyorsabb az átállás 2G/GPRS-ről 3G/HSDPA-ra, korábban zavart, hogy ott, ahol volt már simán 2-3-as 3G jel, a One nem állt át 3G-re, hanem EDGE-n maradt, míg mellette a Sony már régen 3G-n volt, nem az volt a gond hogy a HTC nem látta a jelet, hanem az, hogy nem állt át, mert ha kézileg áttettem "csak WCDMA"-ra akkor egyből volt rajta 3-as fokozatú 3G/HSPA+ jel. Szerencsére most már nem kell, sőt most már hamarabb átáll mint a Sony. Ha már kettes erősséget eléri a HSPA jel már át is megy rá.
    4. megszűnt a hiba a kép szerkesztés/retusálás/arc simítása opciónál, most már megtalálja az arcokat, nem írja azt, hogy nem található a képen arc, miközben igen
    5. jobb a fényerő állítás, sötétben sokkal lentebb veszi mint eddig
    6. végre rendesen működik az automatikus alvó mód
    7. megváltozott a galéria kezdő képernyője, nem az eddigi kezdő felület fogad, hanem rögtön a saját képek (ez az egy amiben talán jobban tetszett a régi elrendezés)
    8. Picasa végre betölti az összes albumom ami rajta van, nem csak az első 6-8db-ot mint eddig

Tehát az idegesítő dolgok meleltt a kisebb nagyobb bugok is megszűntek a készülékben. :) meg ugye kaptunk plusz, új dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák