- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
csacsi67 #18751 üzenetére
Lehet hülye kérdés de miért jó nekem a Super CID? Gondolom a Főzött Rom OTA frissítése miatt kell nem?
Amúgy meg találtam megfelelő Stock firmware ami telepíthető recovery-böl de sajnos már nem elérhető.
Ezt keresgélem fel alá XDA-n is van de az a link is halott. Recovery-t a Rumrunner rakja fel?
Bocsi de ez kicsit szájbarágósabb mint One S idején.
-
Exelsior
őstag
válasz
csacsi67 #18722 üzenetére
Szia.
Szintem minden tiszta de nem értem ezt a részt "fastboot getvar mainver" ez minek kell?
Nem akarok én vissza rakni gyári romot a főzött érdekel. Ez kihagyható folyamat vagy mindenképp vissza kell raknom egy HBOOT 1.44-es romot?
Szóval S-off után mehet a Root és a Recovery fel telepítése?
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Valaki letudná írni röviden azokat a lépések hogy HBoot 1.54-röl hogy lehet főzött romot felrakni.
Cél: Kikat 4.4 Sense 5.5
Köszi.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok. Sajnos Windows 8 alól továbbra sem sikerült Fastboot-ban felismerhetővé tennem a telefont.
Van aki vállalná a Recovery felrakását. Persze olyat kérnék aki érti dolgát és természetesen félélőség engem terhel ha bármi történne.
Sajnos itthon kivitelezhetetlen.
Köszönettel,
Exelsior
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
4.3-as android még nem érkezett meg a mi CID-ünkre.
Több német ember is kérdezősködött egy fórumba és válaszoltak nekik de mind németül van.
Tud valaki németül itt?
jó lenne ha meg nézné és el tudná mondani hogy a T-mobile mit válaszolt az adott kérdésekre a 4.3-as frissítéssel kapcsolatban hogy mit tökölnek és jön-e egyáltalán?
Mert ha nem akkor Ki lock-olom a telót.
Köszönettel.
-
Exelsior
őstag
válasz
Nightfall75 #17759 üzenetére
Sajnos ez sem segít. Már próbáltam sokféle megoldást. XDA-n olvasgattam.
USB 3.0-ás az alaplapom lehet ez a baj. Mindegy.
Majd lakótárs Win7-es gépén majd megcsinálom.
Köszi azért.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Készülök Bootloader nyitásra de eszközkezelőben egy hibát jelez USB-re dugva Fastboot módban a Windows 8.1. Ez gondolom nem jó. Mitől lehet?
Már próbáltam másik USB portba bedugni de semmi.
Maga a készülék természetesen hibátlan. Közben át dugtam egy másikba akkor nem írja ezt ki de a "Android USB Devices" MY HTC az eszközkezelőben ír hibát.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok.
Nekem HBOOT 1.54 4.2.2
Ha jól értem akkor én is tudok főzött romokat felrakni vagy nem?
Csak találnék a T-mob 101-hez (4.1.1) egy RUU-t.
De lehet nem vágom.
Régen egy HTC ONE S-el foglalkoztam utoljára.
Köszönök minden segítséget. Sajnos nem várok a T-mobile-ra iszonyat lassúak.
írtam nekik email-t azt írták vissza hogy technikai gondjuk akadt és azért csúszik.
-
Exelsior
őstag
Egy ismerősöm ilyet kérdezett nem rég:
Én most vagyok dilemmába hogy milyen telót vegyek!
Iphone 5s vagy samu s4 vagy sony z1?
Szerintetek melyik a jobb?Írtam neki hogy HTC One.
-
Exelsior
őstag
-
Exelsior
őstag
T-MOB101-hez T-Mobile DE (Germany) megjött a 4.2.2 hát sokkal jobb lett mint volt.
Kicsit meg késve de csak megjött.
Érezhetően jobb a telefon sebessége. Amúgy van esély hogy a 4.3-at megkapjuk One-ra majd idővel?
-
Exelsior
őstag
válasz
FragMaster #9252 üzenetére
A HTC jól megírja a Rendszer szoftvert, így mint PL. a One S-nél is elég az 1Gb RAM mindenre szerintem.
Pedig én még elég komoly játékokkal játszottam meg ilyesmi és villámsebes volt. Jó lesz az.
-
Exelsior
őstag
Ne izgulj nem vagy egyedül.
nekem sem jött meg még. (T-mob 101)
Senki nem kapta meg, külföldön sem. Olvasom a fórumokat.
Tavaly One S-nél is ilyenem volt és elsők között volt majdnem. Várni kell.
Én is GSM voltba vettem de ha baj van vele ők küldik el a HTC márkaszervizbe. Semmi sufni nincs, legalábbis ahol én vettem nincs.
-
Exelsior
őstag
Igen tényleg, igazad van. Akkor max jővőre, de ez igazán a google-n múlik meg a telefongyártókon.
-
Exelsior
őstag
-
Exelsior
őstag
Hát munka közben a gyárban direkt dumáltak a munkatársaim hogy tuti hogy könnyen karcolódik mint a többi telefon. Előző One S könnyebben karcolódott, ezzel szemben a One egyáltalán nem karcolódik.
Nem csak a youtube-on de a gyárban ahol dolgozok csípővel, csavarhúzóval, kulccsal, stb.-vel mutattam a munkatársaknak hogy ez igen is jobb mint az előző generáció. Nekem mindenképp fejlődés előzőhöz képest de lehet kifogtam egy gagyibb glass-t
4.2.2-re vissza térve igen már van ahol elérhető de a linkelt videón egy főzött romról van szó ami az eredeti alapját képezi. Remélhetőleg hamarosan mi is megkapjuk.
"Android 4.2.2 (Jelly Bean) - latest official HTC One 2.17.401.1 (WWE UL GSM+LTE) firmware"
-
Exelsior
őstag
válasz
hurrikan #5262 üzenetére
HTC One S telómra nem egy játék van megvásárolva pl. a Most wanted, 9mm,mass effect,és nem támogatja a az új One-t, Andreno-s chipes mind a kettő telefon.
Elég szív fájdító hogy kifizettem érte pénz és nem érhetem el a játékot legális úton de még sok esetben illegálisan sem.
-
Exelsior
őstag
válasz
hurrikan #4890 üzenetére
A cikk amit linkeltél és mellé a videó könnyet csal a szemeimre majdnem.
Rég óta van HTC telefonom és számomra még mindig ők a legjobbak.
Nagyon sajnálnám ha nem lennének többé. Nem csak azért vettem meg a One-t mert jó hanem mert nekem fontos hogy a cég sikeresen legyen a jövőben és mivel már tudtam hogy bajban van.
Igaz csak egy készülékkel tudtam besegíteni de ez is valami.
-
Exelsior
őstag
Nem tudjátok valaki dolgozik egy összefoglaló készítésén az első oldal tetejére?
Nem ártana, hasznos lenne.
-
Exelsior
őstag
Most csináltam nem rég a képet már sötétedés közben HDR-el. Minden alapbeállításon
UI: Hasznos ez a HDR funkció
De azért többet vártam ettől a Ultrapixeltől. Remélem 4.2-vel majd jobb lesz.
-
Exelsior
őstag
Én azt vettem észre hogy a 230V töltőről gyorsabban töltene.
De ezt majd ti is kitapasztaljátok.
Illesztéses hiba nem semmi, ilyen árban ez már durva.
-
Exelsior
őstag
válasz
-=Ghost=- #3943 üzenetére
Hát nem tudom nálam nem torzítanak.
Bizonyos hangnál lehet de ez inkább a hang tartománytól függ. Volt olyan videó ami alatt fullon kicsit lehetett érezni de nem vészes. De pl. Egy Vasember 3 előzetes alatt lesett az állam olyan jól szólt. Bent a mérnökök azt kérdezték mi a franc van benne ami ilyen jól szól.
Ha alapszinten is torzit akkor hibás valszeg. Van egy tesztvideó a Movies mappában azt le kell futtatni.
-
Exelsior
őstag
Nekem ugyanezek a tapasztalataim Super Amoled után kicsit fura a fekete de attól függetlenül korrekt.
-Nekem is szeret kicsit melegedni nem semmi kép sem forrósodni mint mondjuk a Tegra.
-ZOE Tutoriált már Youtube-on találsz érdemes rá keresni.
-Blinkfeed csak akkor frissít ha lehúzáskor elengeded a érintő kijelzőt addig ő nem frissít. Így végül is manuális.
-Számomra is Gyönyörű és gyors a telefon de a munkatársaim akkor is azt a hülye műanyag hátlapú S3-at meg a S4-et istenítik.
éjszakai képet már csináltam és nagyon jó. A vaku erős de gyenge fényviszonyokban is kiváló nagyon.
Enyém német T-mobilos de független, "SH"-val kezdődő, Shanghai, China de semmi baja az illesztésnek tökéletes iparos munka.
-
Exelsior
őstag
Úgy néz ki. Ilyen volt a HTC One S-em is azt hiszem és első kézből jöttek a frissítések szinte
Mindegy. A teló fenomenális. Nekem megérte az árát ami igaz borsós de ki tett magáért a HTC.
A menü gomb hiánya nem zavaró nekem mivel alapból nem is volt a One S-ben,csak egy Multitasking gomb volt.
-
Exelsior
őstag
válasz
manokaki #3510 üzenetére
Szia leteszteltem sincs semmi pixel hiba egyik szín teszten sem.
A bolt korrekt saját szervizzel csak még friss. Nem akarok tovább vitázni ezen nem érdekel ki hol veszi.
Előző (ONE S) Németországból volt és oda is szólt a garancia.
A cid-et én is megakartam nézni de megelőztél.
A pénz meg ki volt számolva eladtam a régi One S-t nem vagyok dúsgazdag gyűjtöttem rá egy ideje így számított a csökkent ár is.
CID: T-MOB101
-
Exelsior
őstag
Tegnap este adtam le a rendelésemet és ma meg is jön. 1 óra és itt is van kb.
Szerintem korrekt ár és másnap alatt itt van és nincs kiszállítási díj.
[1+1 év HU garival 194 880 Ft ]
Már alig várom.
Speedshopba ma reggel néztem hát mire onnan megjönne az sok nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest