-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Greg-77
aktív tag
válasz
Szpisti #23224 üzenetére
Na ez nagyon jó hír, nekem is a héten kellett volna megérkeznie szintén lilulás miatt adtam be. Remélem nekem is makulátlan lesz a készülékem. Jövőhéten én is bemegyek hátha nekem is elfeledtek szólni. Mi lehet ez a bug, hogy ennyi féle telefon pár hete magától kihangosodik? Nagyon különös.
-
ffodi
veterán
válasz
Szpisti #21124 üzenetére
Most komolyan, szerintem ezért felesleges a gariztatással tökölni. Ahogy olvasom/hallom többen visszaküldték emiatt és általában nem történt változás, miután visszakapták. (annyira nincs sok infóm erről, kérlek cáfoljatok meg, ha nincs igazam)
Nekem a legelső gyári ROM volt az egyetlen, amelyikkel nem lilult a kamera, azóta sz@r, még a mostani legfrissebb KitKat-tel is.
-
FeRRaR1
őstag
-
pixelmester.
aktív tag
válasz
Szpisti #19998 üzenetére
na, kipróbáltama headset-et, hát tényleg picit túlvezérelt hangja van... jóval hangosabb is, mint a telefon saját mikrofonja, ami még tisztább is. (telefonálás közben átváltottuk, kíváncsi voltam a különbségre)
De úgy tudom, hogy nem nagyon lehet a Plantronics-et szabályozni -
F_Gergely
őstag
-
CSiPet2
tag
válasz
Szpisti #19270 üzenetére
GSam fent van, de az sem segített (nem írt kiemelkedő processt), csak hogy az android rendszer zabál (azon belül elég kiegyensúlyozott volt egy halom process)... Viszont egy kis Google keresgélés után letiltottam pár dolgot, googlenow, pár sync amit nem használok, lte (megyek vidékre, ott úgysincs) és valami használt neki, mert most töltés alatt nem olyan meleg az aksi (29fok) mint egész éjjel amikor elvileg nem csinált semmit (akkor 43fokon ment). Meg egyértelműen gyorsabban is tölt mint tegnap napközben. Remélem megoldódott. Most majd ha feltöltött egyenként elkezdem visszaengedélyezni a letiltott cuccokat és kiderítem hogy hol a bűnös, így a karácsonyi időszakban lesz rá időm.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Szpisti #19113 üzenetére
Most már emlékszem egyszer már ezzel a routerrel nekifutottam ennek. Az istenért nem találom hol lehet átállítani. TP-link 108M. Az előző routerem 54m minden nap állítgattam, mert az xperia csak egy napig volt, hajlandó rendesen működni. Állandóan álltgatni kellett. Majd keresek a családban valakit aki jobban vágja.
(((((Az ipad működik minden beállítással.))))) -
baani59
aktív tag
válasz
Szpisti #18309 üzenetére
Sziasztok,
tegnap a híradóban hallottam az Országos Katasztrófavédelem mobiltelefonokra és tablettekre készített Vészhelyzeti Tájékoztató Rendszer nevű appjáról. A nevéhez híven tájékoztat az árvízről, hóakadályról, stb - csak letöltöd a Playről és installálod.
Az első feladat: találd meg a Play-en. Ha már tudod a nevét - BM OKF VTR - nem nehéz, de elsőre nekem ez nem ugrott be.
Feltelepítettem, jöttek a hírek.
Kb. 70%-os akksival tettem le a telót, reggel pedig nem tudtam bekapcsolni, nullára merült.
Mivel mást nem telepítettem, rögtön a nagyszerű VTR programra gyanakodtam.
Feltöltés után bekerült a szokott helyére az övtokba. Kb. 20 perc múlva feltűnt, hogy a telefon melegítí az oldalamat. Kb. 80%-on volt az akku és baromi meleg volt a teló. Kilőttem a VTR-t, most minden rendben.
Kíváncsi lennék, hogy csak nálam van így, vagy a VTR program hibás.
-
boksz
senior tag
válasz
Szpisti #18205 üzenetére
Reseteltem mindent, most egy fokkal jobb, egy pillanatra elő jön a kékesség de aztán eltünik.
A fényméréssel lesz gond, mert villog lilásan, kékesen, de ha világos részre fókuszálok akkor jó lesz.
Nappal semmi gond, illetve ha fényes részekre méri a fényt.Megoldottam :
vagy a vaku bekapcs és jó az elkészített kép ( a kékes, lilás villogás megmarad )
vagy az ISO 400 fölé nem állítom sötétben. -
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #13780 üzenetére
Ha mégis frissítik, akkor kb. mekkora esélye van, hogy lesz S_OFF , illetve kb. mikorra lesz ha lesz is?
Mivel a problémáim egy része sajnos "lehet hogy softwares" ezét valoszeg frissitik majd. //Akkor lehet megvárom mig kijön az uj S-OFF és akkor küldöm csak el.Valaki abban tudna segíteni, hogy hogy tegyem vissza? Tehát akkor mehet rá ez az RUU, majd Bootloader zárás , majd S_ON??
-
NandorHUN
addikt
-
kdennis
aktív tag
válasz
Szpisti #13654 üzenetére
Jo kis akksi gyilkolás! Pont az ellenkezőjét fogod elérni vele. Vannak olyan laptopok például hogy ha huzamosabb ideig töltőn használják, nem tölti csak 85%-ig, mert ha folyamatosan maxon van hagyva, tönkre megy.
Én úgy töltőm hogy csak néha maxig, de legtöbbsör 90%-nál lehúzom (és teljesen se hagyom lemeríteni), így az egészséges.
-
Bossi
őstag
válasz
Szpisti #13654 üzenetére
Figyelj nem az a lényeg mikor töltöm... írhatom azt is, hogy nappal merül 8 óra alatt 15-18%.ot úgy, hogy nem nyúlok hozzá.
A lényeg anélkül merül jelentőset, hogy bármit is használnék.
Este 100% töltöttség reggel 83-85% az nem oké...(#13653) migabi24
ok megcsinálom de, attól még nem tudom mi a hiba, és lehet 2hét műlva újra előjön a hiba... 3 hete vettem akkor volt gyári visszaállítás. -
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #13364 üzenetére
Tényleg jó cucc, de irreálisan drága, amíg a One ára 3-4 hónap alatt normalizálódott addig az i5S ára a tudásához képest nagyon drága lesz, én iOS-ről váltottam és Android után már nem szívesen mennék vissza, nekem túl zárt.
k.soma
USB hibakeresésnek amugy mi értelme van? -
Badboys
őstag
válasz
Szpisti #13338 üzenetére
Erre inkább nem válaszolok mert nem akarok senkit sem meg sérteni. Amennyiben gondolod priviben kifejtem a véleményem. Amennyiben havi szinten 1 percet beszélsz valóban jelentéktelen. Még egy évre is kivetítve semmiség. 3 hónappal ezelőtt azt mondta a távközkési hiv. a szolgáltatók nem korlátozhatják a voip hívásokat csak ez elmélet maradt mint sok más ebben a nyomortanyává vált országban. Bocs mindenkitől.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szpisti #13187 üzenetére
Csillaghegy (beltérben), T-Mobile.
Mondjuk lehet elfogult vagyok, de 4G-ben a Telekom a konkurencia előtt jár . Amúgy meg veszel forgalombővítő Net&Roll opciót és egyből 60 Mbit lesz az elméleti max.
A grafikonjaidnak egyszerű a magyarázata. Jóval leterheltebb a HSDPA hálózat, így nem éred el azt az elméleti maxot, mint 4G-vel, amit azért valljuk be, nem nagyon használnak még ki az emberek.
-
goom
senior tag
válasz
Szpisti #11825 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szpisti: én az okostelefont számítógépnek tekintem, és több hozzáértő is ebben erősített meg: érdemes időnként (egy-két naponta) ki-, majd bekapcsolni. Teljesen.
Egyébként igazad lett: a hangerő-szabályozó tényleg hatással van rá. Lenémított esetben nincs bekapcsolási hang.
Loboda: valóban! Működik; köszönöm. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged