- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok!
HTC ONE M7-es telómon szoftverfrissítés óta a névjegyekből (emberek) eltűnt a facebook fiók. Helyette lett a messenger. Ezzel viszont az a baj, hogy a facebookos profiképek nem kerülnek bele a névjegyzékbe, nekem ez nagyon hiányzik. Ráadásul azóta véletlenszerűen működik az egész névjegy tár, összelinkelem az egybe tartózó névjegy adatokat, másnapra szétdobja...
mit tehetek? miért kell állandóan elrontani a tökfej programozóknak azt ami már előtte jó volt, minden frissítés csak rontott, ez a teló új korában tökéletes volt, mióta frissítve lett egy kalap sz*ar az egész...
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok! Kb. fél éve még a lolli előtt volt egy nagyon hasznos beépített funkció a telómban (HTC ONE M7) amit most sehol sem találok. Az volt a neve, hogy "NE ZAVARJ", tudtam hozzá kivételeket adni és imádtam, létezik, hogy ezt teljesen kiirtották vagy csak én vagyok béna és nem találom? Van most valami új a hang és értesítés/jelzések/prioritásos jelzések-nél, de ez kb. semmire sem jó az én szempontomból. Köszi előre is ha valaki tud segíteni!
-
lacos84
csendes tag
Szia! Vegyél egyet bátran, az enyém már egy éves és még mindig kinézik a kezemből
A legjobb benne, hogy nem olyan "tucat" teló mint a Samsungok meg a Sonyk (mert ezeknél ugye első ránézésre a közép és felső kategóriás készülékek tök ugyanolyanok mind, főleg a Samuk...) sőt szerintem ez arányosabb forma az utódainál is (M8-M9). Kijelzőfólia és tok ellenes vagyok, mert nem azért vettem szép telót, hogy eldugjam egy ronda szilikon tokba, 1 éve zsebben hordva karcmentes... Kami nekem is lilul 1 napos kora óta, de csak rossz fényviszonyok mellett teszi ezt, gondolhatod mennyire zavaró módon ha még azóta sem vittem emiatt vissza
hát nem egy nokia féle zeiss, de arra amire való tökéletes. A lezáró/kioldó gombot szokni kell, nekem ez a legnagyobb negatívum nem értem miért nem oldalra tették!? A sense 3 ujjas gesztusa zseniális a tévémmel és a laptoppal pillanatok alatt kapcsolódik, az infra távirányító hasznos mert a tv sajátját sosem találom, és a tűéles kijelző mellett ami zseniális az a hangja, na ilyen hangzás nincs a konkurenciánál az bizti
a dedikált kamera gomb is csak addig hiányzott amíg rá nem jöttem, hogy a hagerőszabályzó gombokat is fotózásra lehet bírni. Az egyetlen amire figyelni kell, hogy az alu hátlap benyomódásra hajlamos ugye, mert nem rugalmas mint a műanyagok én farzsebben a telóval egy pillanatra nekidőltem az asztal szélének és ott is maradt szépen a vízszintes benyomódás a hátlapon pedig épphogy csak hozzáért egy kicsit nem tehénkedtem rá mert beugrott h. ott a teló
nekem a lollival kicsit lassúbb lett, de még így is sokkal gyorsabb mint a céges samu s4-em! bocs a hosszas duáért, de a lényeg h. bátran megveheted!!!
-
lacos84
csendes tag
válasz
Nightfall75 #28577 üzenetére
nagyon köszönöm!!!!!!! de jó, hogy írtam ide, működik
-
lacos84
csendes tag
válasz
CptAdamica #28572 üzenetére
Szia, kipróbáltam, még a gyári visszaállítást fogom megpróbálni, csak gondoltam előtte írok nektek, hátha tapasztalt már valaki ilyet... (még 1 tudatlan kérdés: ha visszaállítom gyáriba, akkor verzióról verzióra fog szépen újra frissítgetni nekem vagy egyből a legújabbat telepíti fel?)
-
lacos84
csendes tag
válasz
Nightfall75 #28571 üzenetére
Szia,
Android 4.3
Sense 5.5
Szoftverszám 3.62.401.1
HTC SDK API 5.65 -
lacos84
csendes tag
Sziasztok, van egy HTC ONE készülékem, fél éve vettem, Telenor-os. Egyetlen bosszantó dolog van aminek nem tudom az okát. Mindig figyelmeztet, hogy van szoftverfrissítés, elindítom, aztán a vége ugyanaz: "a letöltés sikertelen..." Nem bánnám én h. ha nem frissít, de napjában többször is bepróbálkozik vele. A wifi kapcsolatom is jó és egyáltalán nincs telepakolva a teló mindenféle szedett vetett alkalmazással. Mi lehet a gond? Hogyan oldhatom meg? Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő androidos vagyok a HTC ONE-ommal, imádom-szeretem, de pár hete azzal világol nekem a telefon, hogy van frissítés és frissítsem, de nem jön össze mert a vége mindig az, hogy a "letöltés sikertelen"... (nagyon jó a wifi kapcsolatom ez nem lehet baj, korábban szépen frissítgetett 4.1-től egész 4.3-ig) a jelenlegi verzió: 4.3/5.5 SWszám: 3.62.401.1 ez pedig amire frissülni akar, de nem tud: 4.19.401.11 (telenoros vagyok)Lilulás: hát azt nekem is kezdi, úgy vettem észre főleg akkor csinálja amikor sokat használom és már felmelegedett kicsit az egész teló, ha valakit érdekelne a sajátja miatt én idén márciusban vettem, tavaly májusi gyártmány, Kínai összeszerelésű.
Szervízbe küldöm jöv. héten a lilulás miatt és közben szurkolok, hogy kapjak új hátlapot is rá, mert a nulla perctől használt gyári tok szépen le is koptatta pedig nem pakolgattam ki és be a tokba, a másik kérdésem szervizes: mielőtt beadom szervízbe állítsam vissza gyári állapotba szerintetek vagy ott azért nem élnek vissza a privát adataimmal? ha igen mit tegyek, hogy visszakapva a készüléket ne kelljen elölről kezdenem a teljes személyre szabást? Elnézést kérek ha ezek túl alap kérdések, de bevallom, hogy én nem vagyok az informatika bajnoka egyszerűen csak azért van ilyen profi telefonom, mert beleszerettem a kinézetébe :$$$
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem annyira ideillő kérdés lesz, de sehol nem találtam választ a problémámra. Eddig windows-os Nokiám volt, a HTC ONE-al csöppentem bele először az android világába. Bejelentkeztem facebookra az alap android alkalmazással ami a telón rajta volt/van és azóta az ismerőseim chat-listáján a nevem mellett ott szerepel a kis mobil ikon ami addig nekem nem volt... ez nem is lenne baj, de még azt is kiírja ugye, hogy mikor voltam utoljára online, nagyon szeretném ezt eltűntetni, mert a főnököm is láthatja így, hogy mikor "nem dolgozom éppen", meg egyéb okom is van rá. Ja és azóta asztali PC-ről be- és kilépve is ugyanez a helyzet :/ Köszönöm előre is, ha valaki tud nekem valami okosat írni erre és még 1x bocs a témáért
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok, van egy egy hetes ONE-om, nagyon tetszik, de egy furcsa, számomra érthetetlen dolgot tapasztaltam: 100.000. % hogy nem ejtettem le, semmilyen külső behatás nem érte, még zsebben sem hordtam, mert itthon fexek betegen mióta megvan. A hátlapon magasság irányban a htc felirat "c"-betűjétől jobbra teljes magasságban egy jól kitapintható "beszívódás" keletkezett csak úgy magától!!! A fotón nem látszik, de élőben nagyon is és bosszant :/ talán túlmelegedett volna töltéskor és elvetemedett volna a burkolat a hő miatt? nem értem... hasonló tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest