- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiPet2
tag
válasz
Szpisti #19270 üzenetére
GSam fent van, de az sem segített (nem írt kiemelkedő processt), csak hogy az android rendszer zabál (azon belül elég kiegyensúlyozott volt egy halom process)... Viszont egy kis Google keresgélés után letiltottam pár dolgot, googlenow, pár sync amit nem használok, lte (megyek vidékre, ott úgysincs) és valami használt neki, mert most töltés alatt nem olyan meleg az aksi (29fok) mint egész éjjel amikor elvileg nem csinált semmit (akkor 43fokon ment). Meg egyértelműen gyorsabban is tölt mint tegnap napközben. Remélem megoldódott. Most majd ha feltöltött egyenként elkezdem visszaengedélyezni a letiltott cuccokat és kiderítem hogy hol a bűnös, így a karácsonyi időszakban lesz rá időm.
-
CSiPet2
tag
Üdv!
Adjatok tanácsot, két napja elkezdett brutálisan merülni a készülék. Eddig simán elment az én használati szokásaim mellett reggel 6-tól este 11-ig és még akkor is volt 30% az akkuban. Most volt két napom, amikor éjszaka nem került töltőre mert nappal ott volt. Tegnap reggel arra kelek, hogy nem kapcsol be a készülék: lemerült. Mondom, jól van biztos én vagyok hülye. Napközbe 100%-ra töltöttem (megjegyzem baromi lassan töltött). Ma ékszaka nem tettem töltőre, mert nap közben azon volt, éjfélkor amikor lehúztam 100%-on volt, most meg felkelek és 30%. Nah ennek fele se tréfa. Egyik napról másikra buktam az akku kétharmadát?? Mondanom sem kell, nem lett új app telepítve, a rendszer teljesen gyári, legfrissebb 4.3.
használat, merülés.
Ötlet (speedshop garom van, de nem szívesen adom le hetekre, munkaeszköz)?Köszönet!
Apropó még annyi, hogy kb. két hete csináltam a készülék első hard resetjét, mert ritkán elkezdte eldobni a hívásokat. Az úgyfest javult a resetnek köszönhetően és úgy másfél hétig semmi gondom nem volt. Most meg ez...
-
CSiPet2
tag
válasz
Nuada herceg #16148 üzenetére
Megvan a megoldás!
Beállítások / Alkalmazások / Dirve / Frissítések törlése + Adatok törlése
Ezzel visszaáll eredeti állapotába, és első indításkor felajánlja, hogy hozzácsapja a +25GB-ot.
Ha kész akkor meg Play-en keresztül visszafrissíted legfrissebbre a Drive-od! -
CSiPet2
tag
válasz
Nuada herceg #16142 üzenetére
Én most néztem meg, nálam pl. be van kapcsolva minden szinkron a Google accnál (le is szinkronizál mindent) mégse megy.
Most nézem, két drive szinkron van a fiókban. Egyik a sima Drive, a másik egy úgynevezett MyGoogleDrive. Ez mindig így volt?
-
CSiPet2
tag
Nem dobja ki a Drive, hogy redeem, amikor megnyitom, hogy szerzem meg azt a +sok GB-ot?
Vadi újonnan vettem a készüléket, és nincs más "akciós dolog" az accon...
-
CSiPet2
tag
Én cseréltettem a készülékem pontosan ugyanezen jelenség miatt. Mostmár elő nem keresem a hibajelenséget, de itt egy pár oldallal előbb megtalálod. Teljesen ugyanaz mint a tied. Még viszonylag friss a csere készülék, eddig nem volt halkulásom, de nem is beszéltem rajta sokat (van mellette egy céges one v-m). Mellesleg nálam csak akkor jelentkezett, ha a másik oldalon viszonylag halkan beszélnek.
Jah és ezt nálam még a gyári 4.2 művelte, úgyhogy nem innen fújt a szél...
-
CSiPet2
tag
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Ami a tokot meg fóliát illeti mindkettő erősen ajánlott.
Fóliából a Brando ultra clear 3k huf-ért, kissé drága, de ha felkerült nem veszed észre hogy rajta van, viszont adott esetben megmenthet egy komplett kijelző üveg cserétől, úgyhogy nem kicsit megéri.
A tok már problémásabb szerintem, a készülék elég sérülékeny tud lenni, viszont személy szerint rohadtul nem akartam elcsúfítani egy bumfordi tokkal. Úgyhogy végül erre esett a választásom, abszolút meg vagyok vele elégedve. Továbbra is szép a készülék de viszonylag jól védett. Vásárlási linket most nem tudok, de ebay-ről 1k huf-ért el is hozták Magyarországra. -
CSiPet2
tag
Erre valaki?
-
CSiPet2
tag
Ma előjött egy hosszabb beszélgetés folyamán, hogy néhol mondat közben teljesen leesett a beszélgetőpartner hangereje. Ő mindig hallott engem, én viszont néha 10mp-ig is csak csöndet hallgattam. És nem szakadás volt, hanem szép egyenletesen halkult. Majd amikor a túloldalon új mondatot kezdett a másik fél, akkor újra jött max hangerővel. Mindketten ültünk egy helyben, nálam végig full térerő volt, ő meg vonalasról beszélt.
Nagyon úgy hallatszott mintha a telefon (valamelyik) néha elkezdené szoftveresen halkítani... Rohadt idegesítő. Erre van a HTC One-nak (stock 4.2-es rendszer) valami beállítása? Reménykedem hogy nem az én vadiúj készülékem szarakodik, már telefonáltam rajta 2-3 órát, de most először jött ez így elő. Ötlet? -
CSiPet2
tag
válasz
torrente777_ #9514 üzenetére
3.4.10-g445d072 a gyári 4.2.2-es kernel.
-
CSiPet2
tag
válasz
Ed Parker #9382 üzenetére
Ezek még a 3 éves Desire-ömön sem voltak normális dolgok, ha egy factory reset ezeket nem rakja rendbe, akkor cseréltesd.
Az meg hogy laggoljon, ahogy valamelyik előző hsz-ben írtad... Most már nyomkodom én is pár órája, de még nem jött össze, pedig heavy user vagyok. -
CSiPet2
tag
Ez a "szuper merülés" nem a 4.2-vel kezdődött emberek? Nekem tegnap éjszaka még csak 4.1 volt rajta, 8 óra alatt olyan 5 százalékot merült, minden bekapcsolva, energiatakarékos mód nélkül. Reggel tettem fel a 4.2-t még nincs tapasztalatom a napi merüléssel + most töltőn is van...
-
CSiPet2
tag
Én is váltottam a jó öreg két és fél éves Desire-ről, egy ilyen gyönyörűségre. Kapásból rendeltem is egy ultra thin crystal clear hard case cover-t (remélem jó lesz) és most jöttem rá, hogy küldenek hozzá fóliát is, de az ár alapján gondolom valami fos minőséget. Bevallom megvenném a nagy tesóját annak, amit a Desire-re tettem, de már nem rémlik milyen típus volt (brando van rajta, de hogy abból melyik, passz).
Melyik az ajánlott, nem vagyok túl tapasztalt kiegészítők terén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest