- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz manchester85 #19003 üzenetére
Igen, gondoltam rá én is, reménykedjünk, hogy a magyar Apple a T-mobillal együtt nem őrül meg, és nem tolja egekbe a független árát, úgy, hogy a T-mobil még előfizusan is emelhessen. Én pesszimista vagyok nagyon az árat illetően, szerintem magasabbról fog indulni az új, mint a mostani, és a független ára is nagyobb lesz, de persze kiderül majd, de nem szabad meglepődni semmin.
blueye: Amit írsz az egyetlen egy plusz ami a mozaikban van, hogy nincs túlforgalmazási díja a netnek. Viszont kevesebb SMS-t kapsz, drágább a percdíj és még MobilTV sincs benne, persze ki mit használ, embere válogatja. Ha csontra lebeszélem a médiamániát és le sms-ezem, akkor ugyanez mozaikba (bár nem számlotam ki, de szerintem) már többletköltségbe kerülne. Ebből a pluszból simán ki lehet fizetni a plusz netet, és akkor még normál sebességgel is megy majd a net, nem postagalambok hozzák egyesével a biteket.
De kinek mi kell, nekem összességében az a jó, ha megkötések nélkül tudom használni a telefont, és a hónap végén az alap havidíjat fizetem.mod: ja és az EB alatt sokat néztem a mobil tv-t, hosszú idő után sikerült kihasználni, vagy 2-3 meccset néztem rajta, szerintem Olimpiával sem lesz másképp.
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
válasz manchester85 #19003 üzenetére
nem megoldás az, hogy megrendeled mondjuk Angliából az iphone-t? Ha T-mobile hálózatos, akkor elméletileg működnie kell a HU Tmobile simmel is nem ?
Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest