Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz manchester85 #19003 üzenetére
Igen, gondoltam rá én is, reménykedjünk, hogy a magyar Apple a T-mobillal együtt nem őrül meg, és nem tolja egekbe a független árát, úgy, hogy a T-mobil még előfizusan is emelhessen. Én pesszimista vagyok nagyon az árat illetően, szerintem magasabbról fog indulni az új, mint a mostani, és a független ára is nagyobb lesz, de persze kiderül majd, de nem szabad meglepődni semmin.
blueye: Amit írsz az egyetlen egy plusz ami a mozaikban van, hogy nincs túlforgalmazási díja a netnek. Viszont kevesebb SMS-t kapsz, drágább a percdíj és még MobilTV sincs benne, persze ki mit használ, embere válogatja. Ha csontra lebeszélem a médiamániát és le sms-ezem, akkor ugyanez mozaikba (bár nem számlotam ki, de szerintem) már többletköltségbe kerülne. Ebből a pluszból simán ki lehet fizetni a plusz netet, és akkor még normál sebességgel is megy majd a net, nem postagalambok hozzák egyesével a biteket.
De kinek mi kell, nekem összességében az a jó, ha megkötések nélkül tudom használni a telefont, és a hónap végén az alap havidíjat fizetem.mod: ja és az EB alatt sokat néztem a mobil tv-t, hosszú idő után sikerült kihasználni, vagy 2-3 meccset néztem rajta, szerintem Olimpiával sem lesz másképp.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen